Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

401μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 08, 2011 10:27 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια πήγαμε εχθές στον γιατρό ο μπεμπάκος είναι 2750 και είναι μια χαρά μας είπε.

Σήμερα θα πλύνω τα ρούχαλάκια του..

Γάτα όλα καλά θα πάνε μην αγχώνεσαι..

Φιλιά σε όλες.

402μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 09, 2011 9:21 pm

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!!!!!κι εγω εκανα doppler προχθες ο μικρος ζυγιζει 2226!!!ολα πανε καλα!!!!το μονο προβλημα ειναι οτι εχει χωθει στη λεκανη μου κ ποναωωωωωωωωωωωωωω Smile Smile Smile !!!!!ααααα κ βρισκομαι συνεχεια στην τουαλετα!!!!!πολλα φιλιαααααααα!!!!!

403μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 09, 2011 10:33 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sof έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!!!κι εγω εκανα doppler προχθες ο μικρος ζυγιζει 2226!!!ολα πανε καλα!!!!το μονο προβλημα ειναι οτι εχει χωθει στη λεκανη μου κ ποναωωωωωωωωωωωωωω Smile Smile Smile !!!!!ααααα κ βρισκομαι συνεχεια στην τουαλετα!!!!!πολλα φιλιαααααααα!!!!!

Καλημέρα σου! Δεν ξέρεις πόσο καλό είναι αυτό! Σημαίνει ότι το μωρό έχει εμπεδωθεί φαντάζομαι... Έχει μπει στην δίοδο για να βγει. Εμένα να φανταστείς κατέβηκε τόσο χαμηλά στον τοκετό!

Καλημέρα κορίτσια!!

404μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 09, 2011 11:08 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sof έγραψε:Καλημερα κοριτσια!!!!!κι εγω εκανα doppler προχθες ο μικρος ζυγιζει 2226!!!ολα πανε καλα!!!!το μονο προβλημα ειναι οτι εχει χωθει στη λεκανη μου κ ποναωωωωωωωωωωωωωω Smile Smile Smile !!!!!ααααα κ βρισκομαι συνεχεια στην τουαλετα!!!!!πολλα φιλιαααααααα!!!!!
καλημέρα Σοφ ,το ίδιο και εγώ ολη την ώρα τουαλέτα βρίσκομαι,πάλι καλά το βράδυ ξύπνάω μια φορά μόνο.

Ρε κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση;
Σας είπαν να βάζετε καμμία αλοιφή για τις θηλές από τώρα για να ενυδατώνονται, έχετε δει καμμία;
Εγώ πήρα μια εχθές από το φαρμακείο τα 30ml 11ευρώ. Την θεωρώ ακριβή.

405μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 09, 2011 11:16 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:
καλημέρα Σοφ ,το ίδιο και εγώ ολη την ώρα τουαλέτα βρίσκομαι,πάλι καλά το βράδυ ξύπνάω μια φορά μόνο.

Ρε κορίτσια να σας κάνω μια ερώτηση;
Σας είπαν να βάζετε καμμία αλοιφή για τις θηλές από τώρα για να ενυδατώνονται, έχετε δει καμμία;
Εγώ πήρα μια εχθές από το φαρμακείο τα 30ml 11ευρώ. Την θεωρώ ακριβή.

Φώφη καλημέρα! Νομίζω είναι θέμα γιατρού. Δεν ξέρω πραγματικά αν πρέπει να προετοιμάσεις τις θηλές σου για τον θηλασμό. Νομίζω επειδή είναι μικρή η επιφάνεια που θα βάζεις την κρέμα είναι καλή η τιμή. Σύγκρινε δηλαδή με τις τιμές μιας κρέμας ματιών και εκείνες σε μικρή ποσότητα. Νομίζω λοιπόν ότι η ποσότητα είναι αρκετή γιατί οι κρέμες έχουν ημερομηνία λήξης. Τι ακριβώς κάνει αυτή η κρέμα;

406μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 09, 2011 11:25 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Υποτείθεται ενυδατώνει τις θηλές.Ρώτησα τον γιατρό δεν μου επέμενε αλλά μου είπε οτι υπάρχουν κρέμες του εμπορίου που αν θέλω να αγοράσω.Δεν σύστησε κάποια.Λες να μην χρειάζεται να το κάνω αυτό από τώρα;

407μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 09, 2011 11:37 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Υποτείθεται ενυδατώνει τις θηλές.Ρώτησα τον γιατρό δεν μου επέμενε αλλά μου είπε οτι υπάρχουν κρέμες του εμπορίου που αν θέλω να αγοράσω.Δεν σύστησε κάποια.Λες να μην χρειάζεται να το κάνω αυτό από τώρα;

Άλλες το κάνουν και άλλες όχι. Όταν αρχίσεις να θηλάζεις οι θηλές γίνονται αρχικά πιο μαλακές και ευαίσθητες επειδή τις πιπιλάει συνέχεια το μωρό. Εκεί πρέπει να δώσεις βάση να μάθεις και να σου δείξουν την σωστή θέση που πρέπει να θηλάζει το μωρό ώστε να μην κρέμεται από το στήθος σου και να μην σε τραβάει. Γιατί μέχρι να συνηθίσουν οι θηλές την υγρασία, αν δεν είναι σωστή η θέση και καταπονούνται, μπορεί να πληγωθούν. Με τον καιρό σκληραίνουν και προσαρμόζονται στις νέες συνθήκες. Very Happy

408μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 09, 2011 11:43 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
άλλη μια ερώτηση, σουτιέν θηλασμού από που να πάρω αυτά που έχουν τα mothercare βολεύουν γιατί έχω διαβάσει διάφορα. Λέω αύριο να αγοράσω σκέφτομαι πως έχω αργήσει κιόλας.Το στήθος ήδη έχει μεγαλώσει.Αυτό με τον θηλασμό είναι μεγάλο θέμα. Μακάρι να τα καταφέρω να τον θηλάσω. Δεν έχω πάει να μου δείξουν μόνο κάτι λίγα βιντεάκια έχω δει.

409μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 09, 2011 11:56 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:άλλη μια ερώτηση, σουτιέν θηλασμού από που να πάρω αυτά που έχουν τα mothercare βολεύουν γιατί έχω διαβάσει διάφορα. Λέω αύριο να αγοράσω σκέφτομαι πως έχω αργήσει κιόλας.Το στήθος ήδη έχει μεγαλώσει.Αυτό με τον θηλασμό είναι μεγάλο θέμα. Μακάρι να τα καταφέρω να τον θηλάσω. Δεν έχω πάει να μου δείξουν μόνο κάτι λίγα βιντεάκια έχω δει.

Καλά είναι και τα βιντεάκια. Παρατήρησε πως κρατάει η μαμά το μωρό, σε τι ύψος από το μαστό της, και πόσο μέρος της θηλής μπαίνει στο στόμα του μωρού που θηλάζει. Θα κάνεις και τις δοκιμές σου σε λίγες μέρες και με το μωρό και θα το βρεις και μονη σου! Very Happy Πιστεύω θα σου δείξουν και οι μαίες. Και αν έχει απορια υπάρχουν κοπέλες εδώ μέσα, που εγώ θεωρώ ότι έχουν master στον θηλασμό! Έχω ξεχωρίσει μερικές. Εγώ σουτιέν πήρα 2 από mothercare και μου ήταν πολύ άνετα και με βόλεψαν πολύ. Τι σχόλια έχεις ακούσει; Όταν πάρεις σουτιέν κοίτα να εφαρμόζει και να αγκαλιάζει το στήθος σου αλλά από πάνω να μην σε πιέζει. Να είναι χαλαρό γιατί θα πρηστεί το στήθος σου ψηλά από το γάλα και θα το γεμίσει τότε.

410μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 10, 2011 12:10 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Εχω διαβάσει γενικά οτι δεν πολύ βολεύουν για αυτό ρώτησα. Είναι καλά να τα αγοράσω τώρα ή να περιμένω να τα πάρω όταν είναι να γεννήσω; Για το νούμερο δηλαδή... Πιστεύεις αν πάρω δύο είναι καλά;

411μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 10, 2011 12:20 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Μαρία σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου. Εχω διαβάσει γενικά οτι δεν πολύ βολεύουν για αυτό ρώτησα. Είναι καλά να τα αγοράσω τώρα ή να περιμένω να τα πάρω όταν είναι να γεννήσω; Για το νούμερο δηλαδή... Πιστεύεις αν πάρω δύο είναι καλά;

Είναι ανάλογα με το στήθος. Εγώ τα δοκίμασα όταν τα αγόρασα και μου ήταν πολύ άνετα και έκαναν καλή εφαρμογή. Και όταν πρήστηκε το στήθος μου δεν με πίεζαν. Πήρα νομίζω τα 2, 35 ευρώ. Είχε μέσα δύο η συσκευασία. Ένα λευκό και ένα μπεζ. Ήταν βαμβακερά, χωρίς μπανέλες και ενίσχυση όπως είναι λογικό, και ένιωθα ότι στήριζαν σωστά το στήθος μου. Όπως πολλά σουτιέν θηλασμού, έχουν από ένα κλιπ στην κάθε ράντα για να απελευθερώνει τον μαστό που θες να δώσεις στο παιδί. Εγώ πήρα 2 και έπλενα το ένα και φορούσα το άλλο και είχα και επιθέματα στήθους για να μην τα κάνω μούσκεμα. Όμως θα ήθελα να έχω άλλα δύο και αν συνέχιζα να θηλάζω θα έπαιρνα και άλλα. Σου προτείνω όμως να πάρεις μόνο 2 για αρχή γιατί μετά τις 6 εβδομάδες που εδραιώνεται ο θηλασμός, το στήθος ξεπρίζεται και μικραίνει και παρόλο που έχει γάλα δεν συσσορεύεται όλο ώστε να πρηστεί ο μαστός. Άρα τότε είναι η ιδανική περίοδος για να πάρεις άλλα 2, θεωρώ. Εγώ θήλασα μόνο 3,5 μήνες και δεν πήρα άλλα. Στο δεύτερο παιδάκι μου όμως θα πάρω αν τα καταφέρω περισσότερο. Επίσης θα έλεγα πως τα πρώτα 2 καλό είναι να τα πάρεις από τώρα γιατί θα τα χρειαστείς και στο μαιευτήριο. Very Happy

412μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 10, 2011 12:29 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα πάω αύριο να τα πάρω..

413μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 10, 2011 12:31 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Μαρία, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Θα πάω αύριο να τα πάρω..

Καλά ψώνια Φώφη μου και καλοφόρετα!

414μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 10, 2011 11:08 pm

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημεραααααα!!!!εχθες εκανα το πρωτο μου μπανιο στη θαλασσα!!!!!!ωραια ηταν!!!!
fofi για την κρεμα για τις θηλες που ρωταγες, αγορασα μια κρεμα της weleda λεγεται λαδι θηλασμου stilleol ειναι βιολογικα προιοντα και τα βρισκεις σε φαρμακεια!!!!!εχει βαση την καλεντουλα και το αμυγδαλελαιο!!!!εχω παθει την πλακα μου!!!εχει πολυ ωραια προιοντα και για τα μωρακια!!!!!αν θες μπες στο site: www.weleda.gr
Για τα σουτιεν,αγορασα απο τα λητω και μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!πολλα φιλιααααα!!! cheers

415μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Παρ Ιουν 10, 2011 11:13 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sof έγραψε:Καλημεραααααα!!!!εχθες εκανα το πρωτο μου μπανιο στη θαλασσα!!!!!!ωραια ηταν!!!!
fofi για την κρεμα για τις θηλες που ρωταγες, αγορασα μια κρεμα της weleda λεγεται λαδι θηλασμου stilleol ειναι βιολογικα προιοντα και τα βρισκεις σε φαρμακεια!!!!!εχει βαση την καλεντουλα και το αμυγδαλελαιο!!!!εχω παθει την πλακα μου!!!εχει πολυ ωραια προιοντα και για τα μωρακια!!!!!αν θες μπες στο site: www.weleda.gr
Για τα σουτιεν,αγορασα απο τα λητω και μεχρι τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενη!!!πολλα φιλιααααα!!! cheers

H weleda είναι πάρα πολύ καλή εταιρεία! Οι μισές μαμάδες παίρνουν frezyderm και οι άλλες μισές weleda!

Καλημέρα! Very Happy

416μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουν 11, 2011 12:35 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οντως!!!!απο τη frezyderm παιρνω τα αντιηλιακα μου!!!

417μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουν 11, 2011 12:47 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!! Η αλοιφή που πήρα λέγεται mustela. Όταν τελειώσει θα δοκιμάσω της weleda.
Σήμερα θα μου έρθουν η κούνια το καρότσι και το καθισματάκι αυτοκινήτου και τώρα σκουπίζουμε,σφουγγαρίζουμε κλπ..
Αύριο θα πάμε και εμείς για το πρώτο μας μπανάκι..
Φιλιά πολλά!!!

418μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουν 11, 2011 2:04 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αντε με το καλοοοοοοοοο!!!!θα τα χαζευεις ολη μερα!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
και για τη mustela εχω ακουσει πολυ καλα λογια!!!!!

419μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουν 11, 2011 2:27 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Sof έγραψε:Αντε με το καλοοοοοοοοο!!!!θα τα χαζευεις ολη μερα!!!! Very Happy Very Happy Very Happy
και για τη mustela εχω ακουσει πολυ καλα λογια!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!!

420μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουν 11, 2011 3:36 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ax ti kala!!mpanaki bravo,kalo tha itan n pigena k egw gia n dw an einai alitheia ayta pou lene(oti apoleytheronete to swma logo anwsis nerou k niwtheis anakoufisi pou exeis 8 mines n niwseis)alla fovame,o antras m leei: E tha pame kai kana banio me tin koilara n doume pws tha nai...to xazo mou...Pite mas meta koritsia pws niwsate!!

Emena en m exei pei akoma tpt gia krema stis thiles :S tha doume...

Ena exw na pw.34week koilara kai metakwmisi EN pane mazi Sad poli ligo voithisa ekei pou vafane(evgala ti xartotainia as poume apo trygiro)kai Me vGiKe I PisTEn!!

Fofi me geiaaaaa,tha xeis agwnia e?dixe mas poio karotsi pires an de s kanei kopo,eimai akoma stin ereyna agoras..

filia

421μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουν 11, 2011 8:09 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα Βεράκι πήραμε της inglesina to zippy δες το στο internrt δεν προλαβαίνω να το ψάξω, το κόκκινο.

Μας ήρθαν τα πράγματα είναι πανέμορφα κάθομαι και τα χαζεύω.Αντε να έρθει με το καλό και ο μπεμπάκος μου..

Φιλιά..

422μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουν 11, 2011 10:25 pm

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kalimeraaaaaaaaaa

thx Fofi!polu wraio megiaaaa ola cheers

Koritsares pws niwthete?De me lete, kanei kamia sas mathimata anodinou toketou?pws einai?sas voithaei?

MariaM pws paei to kentima?

To asxeto tis imeras:exw ena port bebe me to opoio tha kouvalisw ton boubi mou apo to Nosokomeio,kai einai ''ligoulaki''skonismeno,lerwmeno,kai eimai se dilima:
-na to paw katharisthreio?
-na to xosw st plintireio kai as xalasei i forma toy?sigoura tha strapatsaristei ligo.
Ti lete?

423μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουν 11, 2011 10:57 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Fofi καλορύζικο!!!

Veraki εγώ ψηφίζω καθαριστήριο! Να σε ρωτήσω, είναι πορτμπεμπε που δένεται στο αυτοκίνητο;

424μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Σαβ Ιουν 11, 2011 11:10 pm

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Οxi Maria mou,ena aplo einai apo Jumbo,malako, ''zoyliete'' anteta dld alla fovame mipws apo to plintireio meinei monima zoyligmeno .
alla kai st katharistireio foavame mipws to aporipantiko as poume,kanei kako ston bebi

425μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουν 12, 2011 12:32 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Veraki έγραψε:Οxi Maria mou,ena aplo einai apo Jumbo,malako, ''zoyliete'' anteta dld alla fovame mipws apo to plintireio meinei monima zoyligmeno .
alla kai st katharistireio foavame mipws to aporipantiko as poume,kanei kako ston bebi
Veraki συγνώμη που παίρνω το θάρρος να σε συμβουλέψω. Θα έχεις καταλάβει σίγουρα την καλή μου πρόθεση προς όλες σας. Θα σου συνιστούσα λοιπόν αν πρόκειται να μεταφερθείτε με αυτοκίνητο για να πάτε στο σπίτι μετά το μαιευτήριο να βάλεις το μωράκι σου στο καθισματάκι αυτοκινήτου. Και γενικά στις μετακινήσεις με αυτοκίνητο πρέπει να γίνονται πάντα με το μωρό στο καθισματάκι. Έχω διαβάσει και έχω δει πολλά βίντεο από crush test. Σε άλλα το μωρό είναι στην αγκαλιά της μαμάς, σε άλλα σε πορτμπεμπέ, σε άλλα σε μάρσιπο στην αγκαλιά της μαμάς και πολλούς άλλους τροπους που μπορούμε να σκεφτούμε. Το μόνο ασφαλές είναι το κάθισμα αυτοκινήτου, ακόμα και αν κινείσαι με 20 χλμ/ώρα... Συγνώμη, δεν θέλω να σε τρομάξω. Θεωρώ την ασφάλεια πολύ σημαντική και ώφειλα να στα πω. Από εκεί και πέρα η απόφαση είναι καθαρά δική σου! Σου τα είπα όλα αυτά με πολύ αγάπη, να το ξέρεις. Το πορτμπεμπέ θα σε βολέψει πολύ στο σπίτι. μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 17 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις