Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
645 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 645 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

426μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουν 12, 2011 1:40 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημερα κοριτσια.
βλεπω ολες τρεχετε με τις ετοιμασιες.
εμας το παιδικο μας ειναι σχεδον ετοιμο. το βαψαμε, βαλαμε τα επιπλακια μεσα. τωρα ο αντρας μου βαφει μια ντουλαπα δικια μου που ηταν καφε. την κανει ασπρη να ταιριαζει με τα υπολοιπα και ειναι ετοιμο το δωματιο. μετα θα πλενω και τα ρουχακια, θα ετοιμασω και τη βαλιτσουλα.
ειμαστε στην αναζητηση καροτσιου και καθισματος αυτοκινητου.
κοιταμε στο internet διαφορα και μπερδευομαστε ακομα περισσοτερο. θα βγουμε απο βδομαδα μια μερα στην αγορα να τα δουμε και απο κοντα.
για την κρεμουλα που λετε, εγω πηρα μια με 2,5€. ειπα στο γιατρο οτι ειναι σαν σκασμενες οι θηλες μου και η μια μαλιστα ειχε τρεξει και λιγο αιμα, το ειδα στο σουτιεν, και μου ειπε να παρω αυτη. ειναι ενυδατικη και με βιταμινη Α.
οσο για το πορτ-μπεμπε, θα συμφωνησω κι εγω με τη ΜαριαΜ. το μωρο απο την ππρωτη μετακινηση του πρεπει να ειναι στο καθησματακι του. και αλλες μαμαδες εχουν πει οτι στο εξωτερικο αν δεν πας με το καθησματακι στο νοσοκομειο δε σου δινουν εξιτηριο.
την αλλη βδομαδα μαλλον θα μαθω και την ημερομηνια που θα παω για την καισαρικη.
αυτα τα νεα μου.

427μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουν 12, 2011 8:10 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Oxi kale Maria ti na se parexigisw??
isa isa,den xerw polla pragmata k xerome pou m ta les,apla to eixa san eikona st myalo mou oti tin prwti mera as poume vgeneis me to prot bebe,thema asfaleias safos einai kalitero to kathisma exeis dikio,alla sto spiti pou les exw kai to relax opote tsaba to prot bebe,alla tha m peis to relax den to metakineis enw einai mesa o bebis... scratch scratch tespa tha dw sti praxi.

νατακως pragmatika kai egw an den ta dw apo konta ta karotsia berdeyome pio poly,ayta ta dyo mas leipoun k emas,karotsi k kathisma,ante n doume..

Filia

428μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουν 12, 2011 8:20 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Veraki έγραψε:Oxi kale Maria ti na se parexigisw??
isa isa,den xerw polla pragmata k xerome pou m ta les,apla to eixa san eikona st myalo mou oti tin prwti mera as poume vgeneis me to prot bebe,thema asfaleias safos einai kalitero to kathisma exeis dikio,alla sto spiti pou les exw kai to relax opote tsaba to prot bebe,alla tha m peis to relax den to metakineis enw einai mesa o bebis... scratch scratch tespa tha dw sti praxi.

νατακως pragmatika kai egw an den ta dw apo konta ta karotsia berdeyome pio poly,ayta ta dyo mas leipoun k emas,karotsi k kathisma,ante n doume..

Filia

Ουφ πολύ χαίρομαι που δεν με παρεξήγησες! Να σου πω, πιστεύω θα το χρειαστείς το πορτ μπεμπέ στο σπίτι γιατί θα είναι ίσιο το κορμάκι του εκεί μέσα. Ενώ το ρηλάξ θα είναι χρήσιμο από 3 μηνών και μετά περίπου... Τώρα επειδή έχει μια μικρή κλίση το ρηλάξ, θα γέρνει το μωράκι ή δεξιά ή αριστερά γιατί θα το παίρνει το βάρος προς τα κάτω, χαχα! Μετά όμως από τους 3 μήνες θα προσπαθεί να πιάσει και παιχνίδια και θα έχει δυναμώσει το κορμάκι του και θα του αρέσει πολύ στο ρηλάξ. Θα μου πεις την ίδια θέση ημικαθιστή δεν θα έχει και στο κάθισμα αυτοκινήτου; Φαινομενικά ναι. Όμως το κάθισμα αυτοκινήτου είναι φτιαγμένο και για νεογέννητα που σημαίνει ότι δεν καταπονείται η σπονδυλικη τους στήλη και αφετέρου η ώρα που κάθεται εκεί συνεχόμενα είναι λίγη. Οπότε για μεγάλες αποστάσεις οι μαμάδες με νεογέννητα λένε πως κάνουν συχνές στάσεις. Εγώ ευτυχώς δεν έτυχε να ταξιδέψω μακρυά με νεογέννητο. Η πιο μεγάλη διαδρομή ήταν 1 ώρα από το μαιευτήριο στο σπίτι και όλη την ώρα κοιμόταν και δεν κουνήθηκε καθόλου! Και εγώ από το άγχος μου έβαζα συχνά το χέρι μου μπροστά στην μύτη του να νιώσω την αναπνοή του για να δω αν είναι καλά, χαχαχα!

429μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουν 12, 2011 12:36 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια γεια σας κι απο μενα!
Κατ'αρχην για κρεμα για τις θηλες η γιατρος μου προτεινε και πηρα τη Lancinoh γιατι τη θεωρει τη καλυτερη. Εχω ακουσει ομως οτι τη βαζουμε οταν αρχισει ο θηλασμος και σε μια γνωστη της ειπε η μαια πως αν ξερεις ποτε θα γεννησεις ξεκινας να τη βαζεις μια βδομαδα πριν για να προετοιμαστουν οι θηλες.
Προχτες παραγγειλαμε τη κουνια! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 654316 Απ'οτι μας ειπαν σε καμια δεκαρια μερες θα την εχουμε!
Καθισματακι αυτοκινητου μαλλον θα μας δανεισει η κουνιαδα μου και οσο για καροτσι δυστυχως περιμενουμε γιατι θα ειναι δωρο και δε μας αφηνουν να εχουμε λογο! Twisted Evil Twisted Evil
Κατα τ'αλλα ειμαστε ετοιμοι και περιμενουμε ποτε θα σκασει η μπεμπα! alien
Ειμαι στη 36η εβδομαδα και η γιατρος μου ειπε οτι μπηκα στο μηνα μου μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 534787 (αν και εχω ακουσει οτι το ιδανικο ειναι να γεννησεις απο 37η και μετα!).
Πολυ χαιρομαι που κανετε μπανακια! Εγω ,εκτος του οτι δε βολευομαι πουθενα, ντρεπομαι να εμφανιστω με τετοια κοιλια-κοιλαρα! Αφηστε που δε νομιζω να μου κανει το μαγιο! pig
Α! Ηρθε και μια μαια σπιτι και μου εδειξε καποιες αναπνοες και θα ξαναερθει σε καμια βδομαδα. Η αληθεια ειναι ομως οτι δε μπορω να συγκεντρωθω καλα. Embarassed Νιωθω γελοια να φυσαω και να ξεφυσαω αν και ξερω οτι εκεινη την ωρα θα μου ειναι χρησιμες!Rolling Eyes
Αχ κοριτσια φτανει ο καιρος! Και σκεφτομαι πως θα ειναι εκεινες οι ωρες της γεννας! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 534787 Δε μπορω να το πιστεψω οτι σε λιγες εβδομαδες θα εχουμε μωρακι!

430μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουν 12, 2011 3:20 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ωραια τα νεα σας κοριτσια!εγω σημερα μπηκα στην 34η εβδομαδα και πριν μια βδομαδα που πηγαμε στον γιατρο μας ηταν 2100 η μπεμπουλα μας!το κοριτσακι μου ηταν χαμογελαστο παλι και χασμουριοτανε!!!μας εκανε μια πατατια ο γιατρος και μας πηρε χρονια απο την ζωη με αυτα που μας ειπε,που ευτυχως δεν ισχυαν... pale pale pale

με αφορμη μια ερωτηση που του ειχα κανει τηλεφωνικα για καποιον γνωστο μας που η κοπελα του ειχε ηπατιτιδα β,για το αν κινδυνευω που ο αντρας μου βρισκεται στην δουλεια με αυτον και αν ειναι επικινδυνα,μου απαντησε καθως ειδε το αρχειο μου οτι εχω αντισωματα ηπατιτιδας β(αφου απο μικρη ειχα κανει το εμβολιο),οποτε δεν εχω φοβο.αλλα μου τονισε οτι εχω κια αντισωματα ηπατιτιδας c,που το θεωρησα λογικο αφου λεω θα εχω κανει και για αυτο εμβολιο.οταν παω λοιπον στο γιατρειο του,μου λεει εχεις ηπατιτιδα c,πρεπει κατευθειαν να πας σε εναν παθολογο που θα σου συστησω να σου δωσει να κανεις εξετασεις να δουμε σε τι κατασταση βρισκεται το σηκωτι σου(υποψιν οτι τις εξετασεις αυτες τις ειχα κανει απο τον προγγεννητικο και δεν μου ειχε πει τιποτα,μου ελεγε ολα τελεια).μου ελεγε οτι ειναι χρονια νοσος και δεν θεραπευεται,παμε σπιτι ψαχνω στο ιντερνετ κια παθαινω σοκ,παθαινεις κηρωση του ηπατος και καρκινο στο σηκωτι και δινει 10-30 χρονια ζωης με συντηρηση με φαρμακα.να κλαιω,ο αντρας μου να τα εχει παιξει και να μου λεει δεν μπορει,καποιο λαθος γινεται.εντωμεταξυ και οι 2 μας δεν ειχαμε ποτε σεξουαλικες σχεσεις με αλλους ουτε καν πριν την γνωριμια μας,ηταν ο πρωτος μου και ημουν η πρωτη του...μεταγγιση δεν ειχα κανει ποτε,ναρκομανης δεν ημουν ποτε,δεν νοσηλευτηκα ποτε για να πεις καποιο μολυσμενο εργαλειο. μην σας τα πολυλογω,ενα δυσκολο βραδυ που προσπαθουσαμε να ξεκουραστουμε και να αντιμετωπησουμε την πραγματικοτητα την επομενη αφου μιλησουμε με τον παθολογο.στις 7 το πρωι παει ο αντρας μου στο μικροβιολογικο να παρει σε επανεκτυπωση τις εξετασεις αυτες που ειχαμε κανει στον προγεννητικο γιατι τα εψαχνα και δεν τα εβρισκα με το σοκ που ειχαμε παθει... και τελικα μαντεψτε confused confused οι εξετασεις ελεγαν οτι δεν εχω αντισωματα ηπατιτιδας c,πραγμα που σημαινει οτι δεν εχω νοσησει ποτε απο αυτην την ατιμη ασθενεια και ο γιατρος μου ειχε απλα αντιγραψει στο αρχειο μου στον υπολογιστη του λαθος.αντι για αρνητικα αντισωματα,εγραψε θετικα.του στελνω το πρωι κατευθειαν με φαξ τις εξετασεις και σιγουρευουμε οτι δεν εχω απολυτως τιποτα cheers cheers . μα τι ευτυχια ηταν αυτη,τι ανακουφιση και να λεω ξανα κια ξανα ''μα το ηξερα'' μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 215994 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 215994 ουτε μια συγνωμη δεν ειπε ο γιατρος μου και αυτο με θυμωσε και με ενοχλησε πολυ,ομως με την χαρα που ειχα εγω δεν με ενιαζε τιποτα.ποσο σπουδαια ειναι η υγεια μας,ποσο πρεπει ναπρονοουμε για αυτην sunny sunny sunny ολα καλα λοιπον συνεχιζονται και η εγκυμοσυνη μου συνεχιζει με τον ομορφοτερο τροπο.το δωματιακι της μπουμπους θα τελειωσει απο μερες σε μερες.κουρτινες θελω να επιμεληθω αυτες τις μερες.τα επιπλακια της θα ερθουν σε 2 βδομαδες που μπαινω στον μηνα μου και αυτη την βδομαδα θα κλεισουμε το καθισματακι αμαξιου και το καροτσι,τα οποια μας ειπαν θα τα εχουμε σε 2 μερες,οποτε δεν με αγχωνουν και πολυ.σε καμια βδομαδα θα ετοιμαζω τα ρουχακια της μικρουλας μας για να ετοιμαζω και την βαλιτσα μαιευτηριου.εχω καποιες εκρεμμοτητες,οπως σουτιεν θηλασμου,κανα δυο ακομα νυχτικακια,και την προικα για το λικνο και την κουνια της μπουμπους.εχω καταληξει στο ποια θα παρω,απλα ειναι θεμα χρονου,να βρουμε χρονο με τον αντρα μου για να παμε στο καταστημα να τα παρουμε. αυτα κοριτσια ,σας ζαλισα μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 911307 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 911307 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 911307 αλλα ηθελα να τα πω για να δειτε τα σοβαρα λαθη των γιατρων καθαρα απο θεμα απροσεξιας και οχι γνωσης(γιατι τοτε θα αλλαζα κατευθειαν γιατρο),ποσο μπορει να μας κοστισουν και ποσο ψυχραιμες πρεπει να ειμαστε στο οτιδηποτε γιατι μπορει να μην συμβαινει τιποτα απολυτως τελικα flower

431μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Κυρ Ιουν 12, 2011 10:17 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια!

Γιωργία, καλά κάνεις και μαθαίνεις τις αναπνοές γιατί εκείνη την ώρα που θα ξεκινάνε οι μικρές συσπάσεις θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Δεν θα νιώθεις καθόλου γελεία τότε. Φαντάσου πως εγώ κρατούσα την αναπνοή μου σε κάθε σύσπαση... μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 679259

Ελενάκι πολύ χαίρομαι που τελικά όλα είναι καλά αλλά θυμώνω και εγώ με τον γιατρό που έγκυο γυναίκα σε άγχωσε τόσο και δεν σου ζήτησε ούτε ένα συγνώμη. Δεν πειράζει, ευτυχώς που είσαι καλά και εσυ και το μωράκι σου!

Κορίτσια διαβάζω για τις προετοιμασίες σας και συνειδητοποιώ πως έχει φτάσει ο καιρός... Πραγματικά συγκινούμαι και μόνο στην σκέψη! Πέρασα πολύ όμορφα μαζί σας όλους αυτούς τους μήνες και σας έχω μέσα στην καρδιά μου!

ΥΓ: Έτοιμο και το δωματικάκι του βαπτιστίκου. Οι γονείς έβαψαν 3 τοίχους σε απαλό μπεζάκι και στον 4ο έκαναν ρίγες πράσινες και γαλάζιες... Το μόνο που μένει είναι να γεμίσει ζωή το δωματιάκι του...

432μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουν 13, 2011 8:58 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ! Ελενακι τι περασες κι εσυ!! Δοξα τω Θεω τελος καλο, ολα καλα! Πρεπει να εχουμε τα ματια μας ανοιχτα συνεχεια απ'οτι βλεπω! Με τα μουτρα στις ετοιμασιες τωρα που μας προσφερουν και μια τεραστια χαρα και θα τα ξεχασεις ολα!!
Μαρια τα χρωματα στο δωματιο του μικρου μου αρεσουν πολυ και μου κανουν πρωτοτυπα. Θα ειναι υπεροχο σιγουρα! Να σε ρωτησω κατι αδιακριτο και αν θες μου απαντας... Embarassed
Πριν κανονισεις τη κουμπαρια σκεφτηκες καθολου το οικονομικο και τις υπαρχουσες συνθηκες? Αν θελεις μου απαντας και συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη! I love you

433μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουν 13, 2011 11:24 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:...
Μαρια τα χρωματα στο δωματιο του μικρου μου αρεσουν πολυ και μου κανουν πρωτοτυπα. Θα ειναι υπεροχο σιγουρα! Να σε ρωτησω κατι αδιακριτο και αν θες μου απαντας... Embarassed
Πριν κανονισεις τη κουμπαρια σκεφτηκες καθολου το οικονομικο και τις υπαρχουσες συνθηκες? Αν θελεις μου απαντας και συγνωμη αν γινομαι αδιακριτη! I love you

Φυσικά δεν έχω πρόβλημα να σου απαντήσω. Η αλήθεια είναι ότι το οικονομικό παίζει παντού ρόλο. Όμως αφενώς παντρεψαμε το ζευγάρι οπότε ήταν αναμενόμενο να βαπτίσουμε το πρώτο παιδάκι. Αφετέρου, κάνουμε καλή παρέα και χάρηκα τόσο για την εγκυμοσύνη της που το οικονομικό έμεινε στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Όμως η αλήθεια είναι ότι με τα παιδιά αυτά είμαστε στα ίδια στάνταρ να το πω πιο απλά και η οικονομική μας κατάσταση είναι παρόμοια οπότε απαιτήσεις δεν υπάρχουν. Και γι' αυτό το λόγο η σχέση μου με το βαπτιστήρι μου φαντάζομαι θα είναι πιο αληθινή. Γενικά όπου ανακατεύεται το χρήμα χαλάει το όμορφο κλίμα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα του πάρω ότι πιο φθηνό βρω εννοείται. Απλά θα παίρνω κάτι που θα ψώνιζα και για το δικό μου παιδί που σημαίνει καλή ποιότητα κυρίως και σε δεύτερη μοίρα θα εξέταζα την τιμή. Ούτως ή άλλως δεν αξίζει να κρατάς τα λεφτά σου σε αυτή την χώρα, κάποιος θα βρεθεί να σου τα αρπάξει (για να κάνουμε και λίγη πλάκα με το χάλι μας)! Χαχαχαχα... Laughing Laughing Laughing

434μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Δευ Ιουν 13, 2011 11:53 pm

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
AAxx ola kala ola wraia loipon me ta nea sas,poly xerome.eimaste oles sto idio klima pantos e!?se ligo genname KkKkAaaLllEeEEEE vgite sta balkonia,stous dromous arxiste n trexete panikovlites Laughing (plakitsa)

elenaki85 piges k irthes san na leme!!

Egw koritsia gia akoma mia fora ekplisome pragmatika me to poso GAIDOURIA einai o kosmakis!!!to poso exw trexei,to poso exw skistei sta dyo gia olous tous gyrw mou,kai twra pou xreiazomaste voitheia to paizoun oloi trelitses kai kanoun ta banakia tous....to Savvato n me vlepate pou den krataga me tpt to parapono.Pragmatika makari n m dwthei i eykairia n tous gyrisw k egw etsi to k@@lo kapoia mera!tespa stamataw mi me paroun ta zoumia pali

435μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 14, 2011 12:00 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Veraki έγραψε:...
Egw koritsia gia akoma mia fora ekplisome pragmatika me to poso GAIDOURIA einai o kosmakis!!!to poso exw trexei,to poso exw skistei sta dyo gia olous tous gyrw mou,kai twra pou xreiazomaste voitheia to paizoun oloi trelitses kai kanoun ta banakia tous....to Savvato n me vlepate pou den krataga me tpt to parapono.Pragmatika makari n m dwthei i eykairia n tous gyrisw k egw etsi to k@@lo kapoia mera!tespa stamataw mi me paroun ta zoumia pali

Καλημέρα κουκλίτσα μου! Μην σκας! Από εδώ και πέρα θα δεις ποιος σε νοιάζεται πραγματικά! Wink Δεν αξίζει να κλαις για κανέναν! Και μην ανησυχείς, θα γυρίσει ο τροχός...

436μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 14, 2011 12:48 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:

Φυσικά δεν έχω πρόβλημα να σου απαντήσω. Η αλήθεια είναι ότι το οικονομικό παίζει παντού ρόλο. Όμως αφενώς παντρεψαμε το ζευγάρι οπότε ήταν αναμενόμενο να βαπτίσουμε το πρώτο παιδάκι. Αφετέρου, κάνουμε καλή παρέα και χάρηκα τόσο για την εγκυμοσύνη της που το οικονομικό έμεινε στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Όμως η αλήθεια είναι ότι με τα παιδιά αυτά είμαστε στα ίδια στάνταρ να το πω πιο απλά και η οικονομική μας κατάσταση είναι παρόμοια οπότε απαιτήσεις δεν υπάρχουν. Και γι' αυτό το λόγο η σχέση μου με το βαπτιστήρι μου φαντάζομαι θα είναι πιο αληθινή. Γενικά όπου ανακατεύεται το χρήμα χαλάει το όμορφο κλίμα. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι θα του πάρω ότι πιο φθηνό βρω εννοείται. Απλά θα παίρνω κάτι που θα ψώνιζα και για το δικό μου παιδί που σημαίνει καλή ποιότητα κυρίως και σε δεύτερη μοίρα θα εξέταζα την τιμή. Ούτως ή άλλως δεν αξίζει να κρατάς τα λεφτά σου σε αυτή την χώρα, κάποιος θα βρεθεί να σου τα αρπάξει (για να κάνουμε και λίγη πλάκα με το χάλι μας)! Χαχαχαχα... Laughing Laughing Laughing
Μαρια μου συμφωνο απολυτα σε οσα λες! Τα λιγοτερα χρηματα κανουν πιο ουσιαστικες τις σχεσεις γιατι ξερεις οτι πλεον βασιζονται σε κατι βαθυτερο! Σκεφτομαστε να βαφτισουμε ενα μωρακι αλλα κολλαμε στα πρακτικα μιας και εμεις θα ειμαστε νεοι γονεις και δε ξερουμε τι μας περιμενει ουτε πως θα αλλαξει η καθημερινοτητα μας...Γι'αυτο σε ρωτησα.

Αν οχι απολυτα σιγουρα σε ενα μεγαλο βαθμο σε καταλαβαινω! Ειναι και οι ορμονες μας και ολα γινονται πιο εντονα τωρα! Να δεις εμενα παραπονα που με πιανουν! Sad Αυτο ομως που εχω καταλαβει και προσπαθω να εφαρμοσω ειναι 1) οτι αν ο αλλος δεν ειναι στη θεση σου ειναι δυσκολο να σε καταλαβει και 2) ενας λογος παραπανω να ειναι πιο δεμενο το ζευγαρι και να βασιζεται μονο ο ενας στον αλλο. Ετσι κι εγω προσπαθω να βασιζομαι μονο στον αντρα μου εκδηλωνοντας διακριτικα τις αναγκες μου στους τριτους και απο εκει και περα οποιος θελει να βοηθησει ξερει που θα μας βρει. Δεν ειναι παντα ευκολο βεβαια να μη σε πιασει το παραπονο, ειδικα αν μιλαμε για δικα μας προσωπα, ομως ετσι καταληγουμε να στενοχωριομαστε εμεις χωρις οι αλλοι να παιρνουν χαμπαρι πολλες φορες.
I love you

437μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 14, 2011 1:24 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κορίτσια γεματα νέα ήταν το ΣΚ Ελενάκι ηρέμησε τώρα και απόλαυσε την συνέχεια της εγκυμοσύνης σου. Εχω μπεί και εγώ στον μήνα μου και είμαι και εγώ συνέχεια με το παράπονο.Δύσκολος αυτός ο μήνας μου φαίνεται.Δεν πολύ βολεύομαι με πονάνε τα πόδια μου και η μέση μου αφήστε..Τελικά μπανάκι δεν κάναμε λόγω καιρού μας το χάλασε. Αύριο έχουμε ραντεβού με τον γιατρό να δούμε τον μπεμπάκο,θα ήθελα πολύ να δούμε φατσούλα αλλά μέχρι τώτα λόγω θέσης δεν τα έχουμε καταφέρει,ελπίζω αύριο.Να ρωτήσω έχω από το απόγευμα συνήθως και μετά συσπάσεις και πόνο στην κοιλιά χαμηλά λέτε να είναι σημάδια τοκετού; Θα ρωτήσω βέβαια και τον γιατρό αύριο.. Κουράγιο κορίτσια..

438μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 14, 2011 1:27 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:
MariaM έγραψε:

Μαρια μου συμφωνο απολυτα σε οσα λες! Τα λιγοτερα χρηματα κανουν πιο ουσιαστικες τις σχεσεις γιατι ξερεις οτι πλεον βασιζονται σε κατι βαθυτερο! Σκεφτομαστε να βαφτισουμε ενα μωρακι αλλα κολλαμε στα πρακτικα μιας και εμεις θα ειμαστε νεοι γονεις και δε ξερουμε τι μας περιμενει ουτε πως θα αλλαξει η καθημερινοτητα μας...Γι'αυτο σε ρωτησα.

Αν πραγματικά το θέλετε να το κάνετε Γεωργία μου! Σίγουρα το οικονομικό παίζει ρόλο αλλά αν υπάρχει συνεννοήση και κατανόηση από τους γονείς, τότε θα είσαστε μια χαρά! Εγώ πχ θα δίσταζα αν δεν ταιριαζα με κάποιον. Πχ. εγώ στην ζωή μου πχ δεν θα πάω ποτέ σε ένα ακριβό εστιατόριο όπου τρως 5 πιάτα και έχεις από πάνω σου έναν να σου γεμίζει το ποτήρι. Δεν το κατακρινω φυσικά αλλά δεν είναι και του στυλ μου καθόλου. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει όπως είπα ότι είμαι υπέρ του φθηνού. Απλά αξιολογώ κάποια πράγματα με τα δικά μου κριτήρια και με τα ίδια κριτήρια θα αγοράζω και για το βαπτηστήρι μου όπως θα έκανα και με το παιδί μου. Με λίγα λόγια πληρώνω κάποια πράγματα που εγώ η ίδια κρίνω ότι αξίζει να τα πληρώσω. Στο ίδιο στυλ είναι και οι κουμπάροι μας. Αρκεί να σου πω ότι όταν τους παντρέψαμε ο άντρας μου ήταν φαντάρος και δούλευα μόνο εγώ και έπαιρνα 600 ευρώ το μήνα τότε. Όμως πάνω από όλα μετράει η σχέση που δημιουργήθηκε, και για εμάς και πιστεύω και για τους κουμπάρους. Αν δεις λοιπόν ότι και εσείς ταιριάζεται, σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα!

439μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 14, 2011 1:32 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:καλημέρα κορίτσια γεματα νέα ήταν το ΣΚ Ελενάκι ηρέμησε τώρα και απόλαυσε την συνέχεια της εγκυμοσύνης σου. Εχω μπεί και εγώ στον μήνα μου και είμαι και εγώ συνέχεια με το παράπονο.Δύσκολος αυτός ο μήνας μου φαίνεται.Δεν πολύ βολεύομαι με πονάνε τα πόδια μου και η μέση μου αφήστε..Τελικά μπανάκι δεν κάναμε λόγω καιρού μας το χάλασε. Αύριο έχουμε ραντεβού με τον γιατρό να δούμε τον μπεμπάκο,θα ήθελα πολύ να δούμε φατσούλα αλλά μέχρι τώτα λόγω θέσης δεν τα έχουμε καταφέρει,ελπίζω αύριο.Να ρωτήσω έχω από το απόγευμα συνήθως και μετά συσπάσεις και πόνο στην κοιλιά χαμηλά λέτε να είναι σημάδια τοκετού; Θα ρωτήσω βέβαια και τον γιατρό αύριο.. Κουράγιο κορίτσια..

Φωφάκι μου μην αγχώνεσαι! Μάλλον είναι προπαρασκευαστικοί πόνοι! Ρώτα και τον γιατρό σου και γενικά έχε το νου σου μέχρι τις 30 που είναι να γεννήσεις. Τυχερή πάλι θα το δεις το μπεμπάκι! Εγώ στο ντοπλερ που το είδα τελευταία φορά, ήταν ίδιο ο άντρας μου... Έπαθα πλάκα!

440μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 14, 2011 2:49 am

anna_nik

anna_nik
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ...ΠΟΣΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥΓΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΒΑΖΟΥΝ...

441μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 14, 2011 3:07 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anna_nik έγραψε: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΔΩ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ Κ ΕΓΩ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ...ΠΟΣΑ ΚΟΥΦΕΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥΓΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΒΑΖΟΥΝ...

Γεια σου Άννα! Καλωσήρθες!!! Ωραία η ιδέα σου! Όσα τέτοια κεράσματα έχω δει, έχουν ένα ή δύο κουφέτα! Με το καλό!!

442μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 14, 2011 3:08 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
anna_nik καλώς ήρθες στην ομαδούλα μας και με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου.Δυστηχώς αυτό που λες δεν το γνωρίζω καθόλου. Δίνουμε κουφέτα στο νοσοκομείο; για ποιον λόγο; είναι κάποιο έθιμο;

443μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 14, 2011 3:23 am

anna_nik

anna_nik
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ευχαριστω! λεω να βαλω 1..ναι ειναι κατι σαν εθιμο..για το καλο..

444μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 14, 2011 12:18 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
anna_nik γεια σου και απο εμενα! Με το καλο το μωρακι σου! Περιμενω κι εγω τη μικρη μου με πητ 14 Ιουλιου.
Ουτε κι εγω ειχα ακουσει ξανα αυτο το εθιμο....Θελεις να μας δωσεις λεπτομερειες? Ωραιο ακουγεται παντως....

445μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 14, 2011 9:11 pm

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερουδια sunny

georgia84 Πραγματικα εχεις δικιο,ευτηχος που ο αντρουκος μου με βοηθαει πολυ,ακομα και στα διακοσμητικα ψωνια συμετεχει ας πουμε(που ξερετε ποσο τα βαριουντε οι αντρες) MariaM αυτον τροχο θα χαρω πολυ να τον δω να γυριζει,για ν μπουν οι κατεργαρεοι στο πανκο τους,με εχει πιασει το εκδικητικο μου την εγκυο

Laughing
Γεια σου anna_nik ουτε εγω το ξερω το εθημο,τα πουγκακια δλδ που τα βαζεις?δινεις στις υπολοιπες που ειναι στ θαλαμο ας πουμε?εγω θα εβαζα 3 οσα τα μελη της οικογενειας ως συμβολισμο ας πουμε...

446μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τρι Ιουν 14, 2011 10:57 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια! Δείτε εδώ πως είναι τα κεράσματα γέννας: http://www.mpomponieracenter.gr/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CE%9A%CE%AD%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BD%CE%B5%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%89%CE%BD

Τα είχα δει τυχαία όταν έψαχνα για μπομπονιέρες για τη βάπτιση.

447μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 15, 2011 3:16 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ligo peritouli m fenete,kai akriboutsiko an skefteis oti einai touli me dyo karamelitses mesa(tsigounia karga) alla exw periergeia,ta dineis ekei sto thalamo?stis alles mamades?stis nosokomes kai etsi..?

448μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 15, 2011 3:28 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Veraki έγραψε:ligo peritouli m fenete,kai akriboutsiko an skefteis oti einai touli me dyo karamelitses mesa(tsigounia karga) alla exw periergeia,ta dineis ekei sto thalamo?stis alles mamades?stis nosokomes kai etsi..?

Βεράκι αν τα αγοράσεις εσύ με το κιλό τα κουφέτα και πάρεις και λίγο τούλι και κορδέλα, είναι πολύ πιο φθηνό! Τώρα αν έχει και άλλα πράγματα πάνω, σίγουρα είναι ακριβό. Αυτά τα κεράσματα τα δίνουν σε όσους έρχονται στο μαιευτήριο ή στο σπίτι να ευχηθούν για το μωρό, από ότι ξέρω. Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο όπως πχ. η μπομπονιέρα στην βάπτιση που ο άλλος την περιμένει. Είναι ας πούμε μια ευχάριστη έκπληξη, ένας τρόπος για να πεις ευχαριστώ σε όσους ήρθανε. Νομίζω ότι έχουν μόνο συμβολικό χαρακτήρα. Smile

449μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 15, 2011 3:39 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
aaaaaaaaaaaa
katalava,egw xereis ti epatha me ayto to thema tou ''kerasmatos''? piga laiki pira ena kafasi kerasia,ekatsa i dwlia ta xekoukoutsiasa me to ergaleio.milame gia 2 kila kerasia twra etsi...ta ekana loipon glyko tou koutalioy ola symfona me tin sintagi,xara egw...poy tha kernaw xeiropoihto glyko....tromara mou!!to evala sto bol alla toso xazi den m ekopse n to valw st psygeio , gt thimomoun panta apo ta glyka as poume tou super market den ta vazame psigeio Sad tha m peis ekeina exoun k syntiritika gia n diatirounte...e egw apo ti xara mou den to skeftika Sad

450μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 18 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 15, 2011 4:04 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Veraki έγραψε:aaaaaaaaaaaa
katalava,egw xereis ti epatha me ayto to thema tou ''kerasmatos''? piga laiki pira ena kafasi kerasia,ekatsa i dwlia ta xekoukoutsiasa me to ergaleio.milame gia 2 kila kerasia twra etsi...ta ekana loipon glyko tou koutalioy ola symfona me tin sintagi,xara egw...poy tha kernaw xeiropoihto glyko....tromara mou!!to evala sto bol alla toso xazi den m ekopse n to valw st psygeio , gt thimomoun panta apo ta glyka as poume tou super market den ta vazame psigeio Sad tha m peis ekeina exoun k syntiritika gia n diatirounte...e egw apo ti xara mou den to skeftika Sad

Πωπω τσάμπα κόπος... Ε πήγαινε και εσύ και πάρε από το έτοιμο γέμισε τα βάζα σου και πες ότι είναι αυτό που έφτιαξες! Laughing Laughing Laughing Τόσος κόπος μην πάει χαμένος, χαχαχα! Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις