Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
616 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 616 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

476μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 22, 2011 7:18 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γειά σας και από μένα! Προλαβαίνω να μπω στην ομάδα; Έχω ΠΗΤ 15/7 αλλά πριν λίγες μέρες ανακάλυψα το forum. Περιμένω το πρώτο μου μωράκι έναν τεμπέλη μπεμπάκο! Έχω περάσει μια τέλεια εγκυμοσύνη χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα αν και δεν κατάφερα να βάλω λίγα κιλά. Μέχρι τώρα είμαι στα 15. Όμως δεν φταίω τόσο εγώ καθώς τους τελευταίους μήνες χωρίς να αλλάζω κάτι στη διατροφή έπαιρνα σταθερά 4 κιλά τον ένα μήνα και 1 τον άλλο. Ο γυναικολόγος υποψιάζεται κατακράτηση υγρών!

477μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 22, 2011 12:43 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Γειά σας και από μένα! Προλαβαίνω να μπω στην ομάδα; Έχω ΠΗΤ 15/7 αλλά πριν λίγες μέρες ανακάλυψα το forum. Περιμένω το πρώτο μου μωράκι έναν τεμπέλη μπεμπάκο! Έχω περάσει μια τέλεια εγκυμοσύνη χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα αν και δεν κατάφερα να βάλω λίγα κιλά. Μέχρι τώρα είμαι στα 15. Όμως δεν φταίω τόσο εγώ καθώς τους τελευταίους μήνες χωρίς να αλλάζω κάτι στη διατροφή έπαιρνα σταθερά 4 κιλά τον ένα μήνα και 1 τον άλλο. Ο γυναικολόγος υποψιάζεται κατακράτηση υγρών!

Καλωσόρισες!!! Προλαβαίνεις, ποτέ δεν είναι αργά! Wink Είμαι η Μαρία, είμαι μαμά και θα γίνω νονά! Ο βαπτιστίκος μου θα φτάνει όπου να'ναι!

Κορίτσια, τελείωσα τα σεντονάκια και την πάνα αγκαλιάς... Sad Μια μικρή μελαγχολία με έπιασε χωρίς λόγο όταν είδα ότι... αυτό ήταν, δεν έχω κάτι άλλο να κάνω. Αλλά από την άλλη τα κοιτώ και τα ξανακοιτώ και χαίρομαι! Ελπίζω να αρέσουν στους άμεσα ενδιαφερόμενους! Smile Τώρα πλύσιμο, σιδέρωμα και έπειτα... συναρμολόγηση. Θα σας βάλω και φωτογραφίες στο τέλος να τα δείτε.

Α, σας είπα ότι η κουμπάρα μου θα κάνει δωρεά τον πλακούντα στην δημόσια τράπεζα; Παρέλαβε τον ασκό και και μετά τον τοκετό θα το στείλει με κούριερ. Κάτι τόσο πολύτιμο που σώζει ζωές θα έπρεπε να μην το πετάνε στα σκουπίδια στα μαιευτήρια. Θα μπορούσαμε όπως υπογράφουμε για την επισκληρίδιο να βάζουμε μια υπογραφή για τον πλακούντα (αν δεν θέλουμε να τον δώσουμε σε ιδιωτική τράπεζα) και από εκεί και ύστερα να τον έπαιρνε η δημόσια τράπεζα, χωρίς τόσες διαδικασίες... Δεν συμφωνείτε;

ΥΓ: Η Γάτα μάλλον θα γέννησε. Κανένα νέο δεν είχαμε;

478μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 22, 2011 1:02 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
cinderela σ'ευχαριστουμε για τη συμπαρασταση! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 417472

Κοριτσια εγω για τα ρουχα πηρα το αρκαδι ως πιο αγνο και αν και μυριζει καπως οταν το ανοιγεις τα ρουχα δεν μου μυριζουν ασχημα. Κι εγω ειχα ακουσει σιδερωμα μεσα-εξω και το εφαρμοσα ως ψαρωμενη μανουλα. Οσο για τις ταμπελιτσες τις αφησα να τις βγαλω αργοτερα αν πραγματικα την ενοχλουν. Οσες μπορεσω να αφησω δε θα τις κοψω γιατι εχω σκοπω να φυλαξω τα παντα και για το επομενο παιδι! Οποτε να ξερω τι ειναι το καθενα. (Οπως καταλαβαινετε κοιταζω μπροστα στο μελλον! Ακομα δεν εκανα το πρωτο και παω για το δευτερο! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 966307 Rolling Eyes )

Ελενακι για το ονομα που λες εμενα μ'αρεσει το Κατερινα οπως ειναι αλλα αν τελικα θελεις να το αλλαξεις μαλλον προτιμω το Κατια....

tsiph καλως ηρθες κι απο εμενα! Η δικη μου πητ ειναι 14/7! Με το καλο τα ζουζουνια μας!

Μαρια τωρα θα απολαυσετε το αποτελεσμα!! Μπραβο που εφτιαξες κατι με τα χερακια σου! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 215994
Οταν λες τον πλακουντα εννοεις το οργανο ( Embarassed ) ή το ομφαλοπλακουντιακο αιμα? Γιατι κι εμεις αποφασισαμε για δωρεα ομφαλοπλακουντιακου αιματος και πηραμε τον ασκο. Οι υπολοιπες τι θα κανετε? Το εχετε σκεφτει? Εσυ Μαρια τι ειχες κανει? Για τα μεσεγχυματικα κυτταρα εχετε αποφασισει?

479μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Τετ Ιουν 22, 2011 1:09 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:...
Οταν λες τον πλακουντα εννοεις το οργανο ( Embarassed ) ή το ομφαλοπλακουντιακο αιμα? Γιατι κι εμεις αποφασισαμε για δωρεα ομφαλοπλακουντιακου αιματος και πηραμε τον ασκο. Οι υπολοιπες τι θα κανετε? Το εχετε σκεφτει? Εσυ Μαρια τι ειχες κανει? Για τα μεσεγχυματικα κυτταρα εχετε αποφασισει?

Γιωργία μου θα σε γελάσω. Ότι αποθηκεύεται δωρεάν θα δώσουν μόνο. Αν και τα έξοδα αποστολής είναι αρκετά... Twisted Evil Τα μεσεγχυματικά ξέρω ότι δεν είναι δωρεάν. Εγώ ώντας έγκυος είχα μαύρα μεσάνυχτα και δεν ενημερώθηκα από κανέναν για δημόσια τράπεζα, μόνο για ιδιωτική. Δεν έμπαινα και ίντερνετ τότε γιατί όπως έχω πει ήμουν εντελώς αλλού στην εγκυμοσύνη και σπάνια καθόμουν σε υπολογιστή. Οπότε εμένα πήγαν στα σκουπίδια! Γι' αυτό το έχω καημό.

480μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 12:07 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Εγώ τα ρούχα τα έπλυνα με proderm και έβαλα και μαλακτικό ελπίζω να μην τον ενοχλήσει.Τα σιδέρωσα μόνο έξω και τα ταμπελάκια δεν τα έβγαλα αν δω οτι τον ενοχλήσουν θα τα κόψω.

Ελενάκι και εμένα το Κατερίνα μου αρέσει περισσότερο αλλά σαν υποκοριστικό προτιμώ το Κάτια.

tsiph καλώς ήρθες εγώ γεννάω στις 3/7 τον μπεμπάκο μου.

Μαρία μπράβο ο βαπτιστίκος σου θα είναι και αυτός έτοιμος να κοιμηθεί πάνω στα σεντονάκια σου.Περιμένουμε φωτό.

Στο νοσοκομείο που θα γεννήσω κάνουν δωρεαν την λήψη βλαστοκυτάρρων ομφαλοπλακουντιακου αιματος, σε ιδιωτική τράπεζα όμως και θα κάνουμε αυτό.

Να πώ και τα δικά μας νέα, σχεδόν το παιδικό είναι έτοιμο ήρθε και η βιβλιοθήκη, μας έμειναν κάτι τελευταία να συμμαζέψουμε και να
υποδεχτούμε τον μπεμπάκο μας.Εχθές πήγαμε στον γιατρό όλα καλά με το μωρό θα γεννηθεί γύρω στα 2850 με 3050 μας είπε.Τον τελευταίο καιρό έπερνε τα κιλάκια που του αναλογούν για την εβδομάδα του και ήρθε στα ίσια του,εκεί που λέγαμε οτι θα βγεί τεράστιος τελικά μας την έφερε.
Θα ξανα πάμε να τον δούμε την άλλη Τετάρτη και την Κυριακή 3/7 θα γεννήσουμε με το καλό.Αυτά. Πολλά είπα πάλι.Φιλιά..

481μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 12:37 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σου και απο μενα tsiph \ο

ΜariaM ανυπομονουμε να δουμε το εργοχειρο σου!!
μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 50580 για την υπομονη σου,αλλα φενετε οτι εχει γινει με μπολικη αγαπη.

Ειχα μια τοσο δυσκολη νυχτα,ζεεεστη τρομερη και με επιασαν ΚΑΤΙ καουρες με πεθαναν,ειναι η αυπνια ειναι και η ζεστη και εχω ζαβλακωθει υπερβολικα,αντε ν παμε επιτελουσ στ καινουργειο σπιτακι ,εκει φυσαει αρκετα και ειναι δροσερο,απο Κυριακη λεμε να μπουμε.

fofi και εγω ανηπομονω να δω τα κιλα του την Τριτη.

Φιλακια κοριτσια

482μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 12:46 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βεράκι με το καλό να μπείτε στο νέο σας σπιτί..

483μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 3:39 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστω βρε fofaki μου...αντε υπομονη 1 βδομαδα...

484μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 3:47 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Fofi, πώς νιώθεις που είσαι τόσο κοντά; Το σκέφτεσαι καθόλου;

Veraki, με το καλό η μετακόμιση!

485μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 4:56 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:Fofi, πώς νιώθεις που είσαι τόσο κοντά; Το σκέφτεσαι καθόλου;

Εχω μεγάλη αγωνία να τον δω και να μου πουν οτι είναι καλά.Εχω ένα αγχος πως θα είμαστε μετά αλλά λέω τόσοι και τόσοι τα κατάφεραν γιατί οχι και εμείς;

Και κάτι τελευταίο νιώθω οτι έχω να του δώσω πολλή αγάπη.

486μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 4:59 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:
MariaM έγραψε:Fofi, πώς νιώθεις που είσαι τόσο κοντά; Το σκέφτεσαι καθόλου;

Εχω μεγάλη αγωνία να τον δω και να μου πουν οτι είναι καλά.Εχω ένα αγχος πως θα είμαστε μετά αλλά λέω τόσοι και τόσοι τα κατάφεραν γιατί οχι και εμείς;

Και κάτι τελευταίο νιώθω οτι έχω να του δώσω πολλή αγάπη.

Η αγάπη θα σε κάνει να τα καταφέρεις! Wink

487μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 5:02 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου..

488μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 6:00 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια, μόλις διάβασα το μπλογκ της Ολίβιας. Νομίζω θα σας είναι χρήσιμο μια και είσαστε κοντά στον τοκετό. Είτε κάνετε καισαρική, είτε φυσιολογικό τοκετό, μπορεί κάποιες λεπτομέριες να τις ρυθμίσετε εσείς και να ενημερώσετε από πριν τον γιατρό σας για να ξέρει τις προτιμήσεις σας. Δείτε: http://blog.eimaimama.gr/2011/06/blog-post_2249.html

489μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 7:05 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα μαμαδουλες
τι κανετε??? μετακομισεις βλεπω, με το καλο.
μαρακι περαστικα στο μικρουλη σου. και περημενω κι εγω να δω αυτα που κεντησες.
εμεις πηγαμε στο νοσοσκομειο, ημερομηνια δεν μας ειπε, γυρω στις 17/7 ειπε. θελει να ξαναπαω σε μια βδομαδα, με βαζει στον καρδιοτακογραφο. μου ειπε οσο ειναι καλα η μικρη θα το τρεναρουμε κι εμεις. να σας πω μου αρεσε αυτο, δεν ηθελα να μου την παρει νωρις, θελω να εχει τα κιλακια της. προχθες ηταν 2.300γρ. μεγαλωσε η μικρη μου.
κατα τα αλλα.... δε μου φτανει η ζεστη, εχω και συσπασεις και ειμαι παλι ξαπλα. παιρνω κι αυτα τα γιουτοπαρ και μ'εχουν ταραξει.... αλλα δεν πειραζει. τοσοι μηνες περασαν, λιγο εμεινε.
αυτα τα δικα μου νεα.
μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 417472 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 417472

490μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 7:39 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Veraki με το καλο η μετακομιση. Ελπιζω να δροσιστεις! Σε καταλαβαινω (περιπου) γιατι κι εγω λιωνω και ειμαι κομματια ολη μερα! Πολυυυυ ζεστη! Ή πολλεεες ορμονες!

Fofi με το καλο! Ολα θα πανε καλα! Αφου ξερεις και ημερομηνια δε θα σε φαει η αγωνια να περιμενεις να σπασουν τα νερα!

Κοριτσια ειχα παει στη γιατρο τη Τριτη και η μικρη ειναι ηδη 3200!!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 606100 Εχει παρει και θεση!Σημερα κλεινω τη 37η εβδομαδα, εχω συνεχως πονακια περιοδου και εχω μεσα στο μυαλο μου οτι ανα πασα στιγμη μπορει να γεννησω οπως μου ειπε η γιατρος! Βεβαια με βλεπω να αγωνιω αδικα και να μην εχω γεννησει μεχρι τη πητ μου αλλα ιδωμεν!

491μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 7:50 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα και από μένα!

Βέρα με το καλό η μετακόμιση!

Μαρία εμένα η πεθερά μου έχει φτιάξει τρομερά πράγματα για τον πρίγκηπα όπως τον λέει (πρώτο εγγόνι βλέπεις αλλά πιάνουν και τα χέρια της)!

Εγώ πάλι αν και κάνει τρελή ζέστη δεν με ενοχλεί και τόσο. Ένας μικρός ανεμιστηράκος δαπέδου που έχουμε κάνει λίγη δουλειά. Αν και σήμερα δεν χρειάστηκε γιατί φυσάει αρκεά εδώ!
Νιώθω όμως από χτες πολύ βαρύ τον μπέμπη. Σαν να μην μπορώ να κουβαλήσω την κοιλιά μου ένα πράγμα. Δεν ξέρω γιατί έτσι. Εμένα είναι ακόμα ψηλά και κάπως στραβα. Μάλλον θα πάω για καισαρική και από τη μια λέω καλύτερα να πάω και προγραμματισμένα να γλυτώσω τους πόνους! Αλλα από την άλλη νιώθω άσχημα ιατί έλεγα ότι ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά και τώρα δεν ξέρω τι θέλω.

Βασικάξέρω ότι δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί ο μπέμπης μου και εγώ. Αφού έρχεται στραβά γιατί να το διακινδυνεύσω; Αν αποφασίσει να γυρίσει τότε βλέπουμε! Αλλά δεν το κόβω καθώς είναι πολύ τεμπέλης και κουνιέται ελάχιστα! Sleep

492μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 8:37 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια θέλω σε κάτι τη γνώμη σας. Αν τελικά πάω με καισαρική είμαι σε δίλλημα να επιλέξω ολική ή μερική νάρκωση. Θα ήθελα μερική για να δω κατευθείαν το μωρό αλλά θα φοβηθώ πολύ με όσα θα ακούω (αν θα μιλάνε για εργαλεία ή για την επέμβαση) και αν νιώθω πιέσεις και τραβήγματα. Αν και ξέρω ότι δεν θα πονάω αλλά είμαι φοβητσιάρα. Ακόμα και στον οδοντίατρο παρ' ότι έχει πιάσει η αναισθησία εγώ νομίζω ότι ξαφνικά θα περάσει και θα αρχίσω να πονάω. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω δει και βίντεο στο youtube τρομάρα μου και όσο θα σκέφτομαι έξω τα όργανά μου τρέμω...

Αλλά θα χάσω την πρώτη στιγμή του μωρού μου...

Τι να ζητήσω;;;

493μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 8:44 am

anna_nik

anna_nik
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
KAI EGW STHN IDIA THESH EIMAI..ALLA THA EPILEXW MERIKH..ANYPOMONW GIAYTH TH STIGMH POY DEN THELW NA PERIMENW NA XYPNHSW GIA NA DW TO PAIDI M..AN K EGW FOBAMAI TOSO POLY..ALLA NOMIZW OTI AN GENNOYSA FYSIOLOGIKA THA FOBOMOYM PERISSOTERO!

494μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 8:53 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοριτσια οχι οτι εχω πειρα αλλα εγω διαλεξα επισκληριδιο. στο ενα νοσοκομειο μου ειπαν ολικη και στο αλλο επισκληριδιο και διαλεξα το δευτερο. δεν ξερω αν και τι θα ακουω αλλα θελω να δω τη μπεμπα μου αμεσως, οχι μετα απο ωρες. αφηστε που σιγουρα θα την εχουν ταισει, ενω ετσι ο γιατρος μου ειπε θα μου τη βαλουν αμεσως στο στηθος.
εδω και λιγη ωρα εχω κατι τσιμπηματα πολυ χαμηλα, νιωθω και τη μπεμπα να κουνιεται πολυ χαμηλα... ν'ανησυχω???? εχω ραντεβου αυριο το πρωι με το γιατρο, αλλα πως θα περασει η νυχτα????
και κατι αλλο που θελω να σας ρωτησω... εσεις που πατε για καισαρικη με το ξυρισμα τι γινεται??? κανονικα ολο οπως στο φυσιολογικο τοκετο????

495μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 9:01 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μη σου πω ψέματα δεν το ξέρω αυτό(για το ξύρισμα). Εγώ δεν είμαι ακόμα 100% σίγουρη ότι πάω για καισαρική. Είναι πολύ ψηλά ο μπέμπης και πλάγια και μάλλον θα κάνω καισαρική. Αν όμως πάρει σωστή θέση λογικά πάω για φυσιολογικό.

496μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 9:06 am

anna_nik

anna_nik
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
AYTA TA TSIMPIMATAKIA TA NIWTHW K EGW..K EGW EXW RANTEBOY ME TO GIATRO M AYRIO...MHN AGXWNESAI..LOGIKA EINAI APO TO BAROS TOY MWROY..OSO GIA TO XYRISMA KAI STHN KAISARIKH PREPEI NA EINAI KATHARA EKEI...

497μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 9:10 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Και εγώ επισκληρίδιο επέλεξα. Θέλω να δω το μωράκι μου αμέσως,φοβάμαι δεν μπορώ να πω αλλά η ολική είναι βαριά νάρκωση και δεν χρειάζεται πιστεύω.Βέβαια αν νομίζεις οτι δεν θα καταφέρεις την όλη διαδικασία να ακούς κλπ καλύτερα να επιλέξεις την ολική.
Όσο για το ξύρισμα από όσο ξέρω πρέπει να είσαι ξυρισμένη ή θα σε ξυρίσουν αυτοί.

498μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 9:42 am

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tsiph έγραψε:Κορίτσια θέλω σε κάτι τη γνώμη σας. Αν τελικά πάω με καισαρική είμαι σε δίλλημα να επιλέξω ολική ή μερική νάρκωση. Θα ήθελα μερική για να δω κατευθείαν το μωρό αλλά θα φοβηθώ πολύ με όσα θα ακούω (αν θα μιλάνε για εργαλεία ή για την επέμβαση) και αν νιώθω πιέσεις και τραβήγματα. Αν και ξέρω ότι δεν θα πονάω αλλά είμαι φοβητσιάρα. Ακόμα και στον οδοντίατρο παρ' ότι έχει πιάσει η αναισθησία εγώ νομίζω ότι ξαφνικά θα περάσει και θα αρχίσω να πονάω. Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω δει και βίντεο στο youtube τρομάρα μου και όσο θα σκέφτομαι έξω τα όργανά μου τρέμω...

Αλλά θα χάσω την πρώτη στιγμή του μωρού μου...

Τι να ζητήσω;;;

κοπελα μου καλησπερα,μπηκα κατα λαθος στο θεμα σας και αφου ειμαι πλεον εμπειρη στης καισαρικες(ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΔΥΟ)ειπα να απαντησω...ενα θα σου πω....ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΔΑΓΚΩΤΟ

την πρωτη μου κορη την εκανα με ολικη ναρκωση και την δευτερη 4 χρονια μετα με επισκληριδιο.
υπηρχαν πολυ σημαντικες διαφορες στην δικη μου περιπτωση...ας αρχισω με το οτι στην ολικη ΔΕΝ ειδα πρωτη το παιδι μου..το ειδαν ολοι οι αλλοι και η πεθερα Twisted Evil Twisted Evil και μετα το ειδα εγω(δεν θυμαμαι ποση ωρα μετα)
οταν επιτελους τη ειδα δεν μπορουσα να την δω καλα γιατι ηταν θολα τα ματια μου απο την ναρκωση για αρκετες ωρες μετα!!!
η αναρωση μου ηταν αστα να πανε....γεννησα στις 3 το μεσημερη και σηκωθηκα την επομενη μερα το πρωι με χιλια ζορια απο την μαια μου και με βοηθεια....απο 2 ατομα,πονος πολυς..(γενικα αντεχω τον πονο)κατι που καθηστα δυσκολο και τον θηλασμο αν πονας τοσο πολυ!!!θυμαμαι οταν γυρισα σπιτι περπατουσα σκημενη απο τον πονο!!

πριν 3 μηνες γεννησα την δευτερη κορη και εκανα επισκληριδιο,δεν ηθελα και αυτο το παιδι μου να το δει πρωτα η πεθερα μου και μετα εγω Laughing Laughing λοιπον καμια σχεση....γεννησα στις 21.10 το βραδυ και στις 5,45 το πρωι σηκωθηκα να αλλαξω ταισω την μικρη μου!Δεν πιστευα οτι ειχα κανει μια καισαρικη ακομα!!!το ιδιο απογευμα αρχισα λιγο να ποναω αλλα ηρθε και η δευτερη δοση απο την επισκληριδιο και ολα παλι καλα!να φανταστεις το ιδιο πρωι κατεβηκα κατω στο προαυλιο να δω την μεγαλη μου κορη!και για μεσα στο χειρουργειο μην φοβασαι,δεν αναφερουν τιποτα και ισα-ισα σου μιλανε για ασχετα θεματα για να σου αποσπασουν την προσοχη..συγνωμη αν σε ζαλισα αλλα ηθελα να δεις τοις διαφορες των δυο εμπειριων!!!με το καλο να κρατησετε στην αγκαλιτσα σας γερα μωρακια!! μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 49454 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 567772 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 49454 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 567772 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 401147 μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 401147

499μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 11:21 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
georgia84 έγραψε:...Σημερα κλεινω τη 37η εβδομαδα, εχω συνεχως πονακια περιοδου και εχω μεσα στο μυαλο μου οτι ανα πασα στιγμη μπορει να γεννησω οπως μου ειπε η γιατρος! Βεβαια με βλεπω να αγωνιω αδικα και να μην εχω γεννησει μεχρι τη πητ μου αλλα ιδωμεν!

Γιωργία εγώ γέννησα 37 εβδομάδων και 3 ημερών (και ήταν 2950). Σε έχει εξετάσει ο γιατρός κολπικά;

tsiph έγραψε:...
Νιώθω όμως από χτες πολύ βαρύ τον μπέμπη. Σαν να μην μπορώ να κουβαλήσω την κοιλιά μου ένα πράγμα. Δεν ξέρω γιατί έτσι. Εμένα είναι ακόμα ψηλά και κάπως στραβα. Μάλλον θα πάω για καισαρική και από τη μια λέω καλύτερα να πάω και προγραμματισμένα να γλυτώσω τους πόνους! Αλλα από την άλλη νιώθω άσχημα ιατί έλεγα ότι ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά και τώρα δεν ξέρω τι θέλω.

Βασικάξέρω ότι δεν θέλω να ταλαιπωρηθεί ο μπέμπης μου και εγώ. Αφού έρχεται στραβά γιατί να το διακινδυνεύσω; Αν αποφασίσει να γυρίσει τότε βλέπουμε! Αλλά δεν το κόβω καθώς είναι πολύ τεμπέλης και κουνιέται ελάχιστα! Sleep

Τσίπη μου μάλλον αυτό που νιώθεις είναι πετρώματα.
Όταν λες στραβά τι εννοείς; Αν ας πούμε είναι ελαφρώς διαγωνίως, αλλά με το κεφάλι προς τα κάτω όμως, πιστεύω πως είναι το φυσιολογικό γιατί κάπως έτσι είναι όλα τα μωράκια μέχρι να εμπεδωθούν. Όταν εμπεδωθούν, το κεφάλι έχει εισέλθει στην δίοδο χαμηλά στην λεκάνη και ο όγκος της κοιλιάς έχει κατέβει πιο χαμηλά. Εμένα να σκεφτείς ότι το μωρό εμπεδώθηκε στον τοκετό. Όταν έφτασα στο μαιευτήριο με συσπάσεις ήταν ακόμα ψηλά και διαγωνίως. Άσε που είχαμε και διπλή περιτύληξη! Δεν ήθελε να βγεί, χαχα! Παρόλ' αυτά γέννησα φυσιολογικά. Οπότε αν θες να ζήσεις την εμπειρία του φυσιολογικού τοκετού, ίσως γίνεται (αν έχω καταλάβει καλά). Βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αποτέλεσμα μετράει, οπότε σου εύχομαι με το καλό και ένα γερό μωράκι!
Wink

500μανουλες ιουλιος 2011! - Σελίδα 20 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011! Πεμ Ιουν 23, 2011 11:36 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία η αλήθεια είναι ότι δεν έχω καταλάβει και εγώ ακόμα πως είναι. Τον προηγούμενο μήνα που έκανα υπέρηχο μου είχε πει ο γιατρός πως είναι με το κεφάλι κάτω αλλά έχει τη ράχη του δεξιά. Αυτό μου είπε ότι σημαίνει πως την ώρα του τοκετού δεν θαγυρίσει μπρούμυτα ως προς εμένα αλλά ανάσκελα και θα μας ταλαιπωρήσει στον τοκετό. Αλλά και πάλι θα δούμε μου λέει όταν μπεις στο μήνα σου.

Την Τρίτη που πήγα μου είπε όταν τέλειωσε ο υπέρηχος και η κολπική εξέταση και βγήκα από το δωμάτιο πως δεν με βλέπει για φυσιολογικό τοκετό. Όταν τον ρώτησα γιατί μου είπε πως είναι ακόμα ψηλά δεν έχει εμπεδωθεί και έχει τη ράχη του ακόμα δεξιά.

Θα με δει πάλι στις 5/7 και βλέπουμε (έχω ΠΗΤ 15/7). Είχα συζητήσει με τη μαμά μου και του είπε πριν βγω από το εξεταστήριο αν το βλέπει δύσκολο να μη με αφήσει να ταλαιπωρηθώ ας μου κάνει καισαρική. Τον γιατρό τον ξέρουμε προσωπικά και σε καμία περίπτωση αν κάνω τελικά καισαρική δεν θα τη κάνει για λόγους ευκολίας ή χρηματικούς.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις