Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
624 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 624 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

326 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Οκτ 11, 2011 12:29 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεωργια μου καλα που το ειπες και εγω πριν ενα χρονο εμεινα εγκυος ειχα περιοδο στις 19 του μηνα και μετα πιασαμε το αγγελουδι μας.Ποσο αλλαξε η ζωη μου θεε μου!! Και την εγκυμοσυνη την εζησα πολυ ομορφα ουτε εμετους ουτε ζαλαδες και πολυ καλη ψυχολογια.Απο τον δευτερο μηνα και μετα που εφτιαξε και το μωρακι μου μπορω να πω πως ζω εντονα τα συναισθηματα.Αν δεν ηταν τοσο ασχημη η κατασταση και μετεωρα οι δουλειες και τα οικονομικα σιγουρα θα εκανα δευτερο αλλα τωρα δισταζω.

327 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Οκτ 11, 2011 10:51 pm

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα μανουλες!καλημερα νινακια! fofi μου ολοι αυτο σκεφτομαστε...τα λεφτα , την κριση...εγω παλι λεω θα κανω παιδια, οσα δωσει ο θεος!κανενα νεο απ τα νινακια σας?εμεις τα ιδια,ομορφαινουμε Very Happy Very Happy

328 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Οκτ 12, 2011 9:42 am

αγγελικημαρια

που ειστε καλε??????????? τι παθατε????????μακουει κανεις????

329 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Οκτ 12, 2011 11:48 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εδω ειμαστε Αγγελικη μου! Γεματη μερα κ σημερα! Ουτε που καταλαβαινω πως περνουν οι μερες!
Κ εγω λεω θα κανω οσα παιδακια μου δωσει ο Θεος. Αλλωστε Αυτος ξερει καλυτερα τις ικανοτητες κ τις αντοχες μας! Αλλα ωρες ωρες με πιανει μια λιποψυχια με αυτα που ακουω...! Κ ειμαι απο τους υπεραισιοδοξους ανθρωπους αλλα πλεον επηρεαζομαι κ εγω. Τελοσπαντων... ο καιρος θα δειξει.
Θα σας πω κατι ή μαλλον θα σας ρωτησω (ισως η Μαρια ως πιο εμπειρη μανουλα ξερει κατι παραπανω) αλλα μη με περασετε για εντελως "καμμενη" χαζομαμα! Πιανομαι απο κατι που ειχε πει η παιδιατρος... Τη πρωτη φορα λοιπον που ειδε τη μικρη ειδε τα ουλα της κ ειπε θα βγαλει νωρις δοντια. Τις τελευταιες μερες λοιπον παρατηρω καποιες στιγμες πολλα σαλια, συνεχη γκρινια κ τα χερια κ οτι βρεθει κοντα της στο στομα. Λετε να εχουν αρχισει οι ενοχλησεις για δοντακια? Δε λεω οτι θα βγουν αμεσα αλλα υποψιαζομαι οτι την ενοχλουν...
Βρε κοριτσια απο υπνο πως πατε? Εμενα ξυπναει σιγουρα 2 φορες τη νυχτα κ ενω κοιμαται ευκολα στην αγκαλια μου οταν τρωει με το που την αφηνω στη κουνια ξυπναει! Εκει ωρες ωρες με πιανει απελπησια γιατι ειναι ξημερωματα κ εγω ανυπομονω να γυρισω στο κρεβατακι μου!

330 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Οκτ 12, 2011 12:10 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας κορίτσια! Δοντια ειναι Γιωργια μου! Αλλα σωστα μαντεψες πως απλά αρχίζει ενοχληση και δύσκολο να βγει δοντι απο τωρα. Απλά αυτή η προετοιμασια κραταει καιρο. Εμενα αρχισε στον τριτο και τα εβγαλε με το που μπήκε στον 6ο, την πρώτη μερα. Smile Και το επομενο το εβγαλε στις επομενες 15 μερες. Τωρα εχω ακουσει και να βγαίνει δόντι και στον 4ο, αλλά εχω ακούσει να βγαίνει το πρωτο δοντι και στον 13ο.

331 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Οκτ 12, 2011 12:23 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και εμενα το ιδιο κανει τρωει τα χερι του σαν λυσασμενο μπορει να βαλει και ολα τα δαχτυλα μεσα στο στομα.Ογιατρος που τον ειδε την Δευτερα μου ειπε δεν εχει ταση για δοντακι ακομα και επειδη η γλωσσιτσα του ειναι προς τα εξω εχει πολλα σαλακια.Τι εννοει δεν καταλαβα και η χαζη δεν τον ξανα ρωτησα.Η γλωσσιτσα του ειναι νορμαλ.

Κοριτσια απο το πρωι τωρα εκατσα ολο κατι ειχα να κανω και αυτο το ατιμο το σιδερο που το σιχαινομαι κιολας αλλα τι να κανω φοβιζει πολυ τον μικρο ο θορυβος του ατμου και τον ειχε ο μπαμπας του και του εκανε τον καραγκιοζη για να μην κλαψει.

Σημερα προσπαθησα να δωσω αλλο γαλα στον μικρο 4 μεζουρες frizolak και τρεις guigoz ar για την παλλινδρομηση και μας ακουσε το τετραγωνο απο το κλαμμα δεν το ηθελε καθολου και μεχρι να φτιαξω αλλο ειχε νευριασει εκλαιγε και προτιμησε να κοιμηθεει απο το να φαει, 60 μλ μονο εφαγε και αυτα με το ζορι.Μες το νευρο το παιδι μου.Σε ολα μου εμοιασε τελικα...

332 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Οκτ 12, 2011 12:27 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Fofi ρωτα τον παιδίατρο και δοκιμασε και αλλα αντιαναγωγικά γαλατα για να δεις πιο θα του αρεσει. Ειναι και εκλεκτικός μια σταλια ανθρωπος! Εμενα επινε το novalac AR.

333 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Οκτ 12, 2011 12:42 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:Fofi ρωτα τον παιδίατρο και δοκιμασε και αλλα αντιαναγωγικά γαλατα για να δεις πιο θα του αρεσει. Ειναι και εκλεκτικός μια σταλια ανθρωπος! Εμενα επινε το novalac AR.

Ναι Μαρια μου θα τον ρωτησω μια φιλη μου ειπε αν βαζω 7 μεζουρες να του το ξεκινησω 6 frizolak 1 guigoz,5 frizolak 2 guigoz και παει λεγοντας γιανα μην κανω αποτομα την αλλαγη.Εσυ συμφωνεις ετσι ειναι καλυτερα;

334 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Οκτ 12, 2011 12:45 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εσυ τις αλλαγες πως τις εκανες;

335 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Οκτ 12, 2011 1:18 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι ειδικά για το θεμα της παλινδρομησης οι ηπιες αλλαγες ειναι το ιδανικό. Γενικά, οι αλλαγες ειναι που κάνουν χειροτερο το προβλημα της παλινδρομησης οποτε αν βρεις το γαλα που του αρεσει μην πειραματιστειτε αλλο. Ευτυχως εγω εκτος απο τις αρχες αλλη αλλαγη δεν εκανα. Στην αρχη επινε το almiron και οταν θελαμε να το αλλαξουμε, εδινα και τα 2 ανακατεμενα για λίγο, σταδιακά οπως σου προτεινε η φίλη σου, αντικαθιστωντας δηλαδή μια μεζουρα του παλιου απο το καινουργιο κάθε φορα. Οχι ομως σε κάθε γευμα, αλλά σε ολα τα γευματα της ημερας. Δηλαδή την πρωτη μερα επινε πχ 4 μεζουρες απο το παλιο γαλα και 1 απο το καινουργιο, σε ολα τα γευματα. Πρεπει να μου επαιρνε δηλαδή γυρω στις 5 μερες να γινει η μεταβαση απο το ενα γαλα στο αλλο.

336 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Οκτ 12, 2011 10:25 pm

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγγελικημαρια έγραψε:που ειστε καλε??????????? τι παθατε????????μακουει κανεις????

Καλημέρα! Πολύ τρέξιμο τις τελευταίες μέρες! Πέσαν πολλές δουλειές (σπιτιού και εξωτερικές) μαζεμένες! Χτες μπήκα στα πεταχτά στις 1 σας διάβασα αλλά πήγα για ύπνο μετά με τη λαχτάρα να με αφήσει λίγο ο μπέμπης να ξεραθώ!

georgia84 έγραψε:Εδω ειμαστε Αγγελικη μου! Γεματη μερα κ σημερα! Ουτε που καταλαβαινω πως περνουν οι μερες!
Κ εγω λεω θα κανω οσα παιδακια μου δωσει ο Θεος. Αλλωστε Αυτος ξερει καλυτερα τις ικανοτητες κ τις αντοχες μας! Αλλα ωρες ωρες με πιανει μια λιποψυχια με αυτα που ακουω...! Κ ειμαι απο τους υπεραισιοδοξους ανθρωπους αλλα πλεον επηρεαζομαι κ εγω. Τελοσπαντων... ο καιρος θα δειξει.
Θα σας πω κατι ή μαλλον θα σας ρωτησω (ισως η Μαρια ως πιο εμπειρη μανουλα ξερει κατι παραπανω) αλλα μη με περασετε για εντελως "καμμενη" χαζομαμα! Πιανομαι απο κατι που ειχε πει η παιδιατρος... Τη πρωτη φορα λοιπον που ειδε τη μικρη ειδε τα ουλα της κ ειπε θα βγαλει νωρις δοντια. Τις τελευταιες μερες λοιπον παρατηρω καποιες στιγμες πολλα σαλια, συνεχη γκρινια κ τα χερια κ οτι βρεθει κοντα της στο στομα. Λετε να εχουν αρχισει οι ενοχλησεις για δοντακια? Δε λεω οτι θα βγουν αμεσα αλλα υποψιαζομαι οτι την ενοχλουν...
Βρε κοριτσια απο υπνο πως πατε? Εμενα ξυπναει σιγουρα 2 φορες τη νυχτα κ ενω κοιμαται ευκολα στην αγκαλια μου οταν τρωει με το που την αφηνω στη κουνια ξυπναει! Εκει ωρες ωρες με πιανει απελπησια γιατι ειναι ξημερωματα κ εγω ανυπομονω να γυρισω στο κρεβατακι μου!

Καλημέρα Γεωργία μου! Η παιδίατρος εμένα που της ανέφερα τα σάλια μου είπε χαρακτηριστικά ότι ριζοδοντιάζει! Άρα μην αγχώνεσαι ότι είσαι καμένη! Είσαι τυχερή που κάποιες φορές βάζει τα χέρια και τρέχουν σαλάκια... Ένα θα σου πω... Χτες ξέμεινα από σαλιάρες αυτές με το πλαστικό από κάτω... Λέρωσε τις 6 από τις 9 που του έχω σε μια μέρα! Και χτες έμεινα μέχρι τις 1 να σιδερώνω 2 πλυντήρια δικά του (φανταστείται για τι ποσότητα ρούχων μιλάμε για 2 γεμάτα πλυντήρια ΜΟΝΟ φορμάκια, πανάκια και σαλιάρες!) γιατί είχα ξεμείνει! Μου είπε η αδερφή μου θα μου στείλει φορμάκια με ροζ ή λουλουδάκια να έχω για μέσα στο σπίτι τουλάχιστον γιατί με τις γουλιές και τα σάλια ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ! Χτες το απόγευμα μόνο τον άλλαξα 5 φορές και εσωτερικά και εξωτερικά φορμάκια!

Αυτό που λες για τον ύπνο το παθαίνω και εγώ! Είναι το χειρότερό μου! Χτες τα ξημερώματα έμεινε 1 ώρα ξύπνιος. Κάποιες φορές κάνω κάτι που αντιπαθώ... Είμαι δίπλα του, τον έχω ξαπλωμένο στη κούνια και τον αφήνω να κλαίει (του χαϊδεύω το κεφαλάκι μόνο) για να κουραστεί λίγο. Μετά τον παίρνω αγκαλιά και με λίγη βόλτα συνήθως κοιμάται!

fofi έγραψε:και εμενα το ιδιο κανει τρωει τα χερι του σαν λυσασμενο μπορει να βαλει και ολα τα δαχτυλα μεσα στο στομα.Ογιατρος που τον ειδε την Δευτερα μου ειπε δεν εχει ταση για δοντακι ακομα και επειδη η γλωσσιτσα του ειναι προς τα εξω εχει πολλα σαλακια.Τι εννοει δεν καταλαβα και η χαζη δεν τον ξανα ρωτησα.Η γλωσσιτσα του ειναι νορμαλ.

Κοριτσια απο το πρωι τωρα εκατσα ολο κατι ειχα να κανω και αυτο το ατιμο το σιδερο που το σιχαινομαι κιολας αλλα τι να κανω φοβιζει πολυ τον μικρο ο θορυβος του ατμου και τον ειχε ο μπαμπας του και του εκανε τον καραγκιοζη για να μην κλαψει.

Σημερα προσπαθησα να δωσω αλλο γαλα στον μικρο 4 μεζουρες frizolak και τρεις guigoz ar για την παλλινδρομηση και μας ακουσε το τετραγωνο απο το κλαμμα δεν το ηθελε καθολου και μεχρι να φτιαξω αλλο ειχε νευριασει εκλαιγε και προτιμησε να κοιμηθεει απο το να φαει, 60 μλ μονο εφαγε και αυτα με το ζορι.Μες το νευρο το παιδι μου.Σε ολα μου εμοιασε τελικα...

fofi μου υπομονή με το γάλα. Κάθε αλλαγή επηρεάζει το μωρό!

Εμείς τη Τρίτη πήγαμε παιδίατρο! Στα εμβόλια είχαμε ένα μικρό παράπονο μόνο την ώρα του τσιμπήματος! Βέβαια προληπτικά έδωσα το βράδυ ντεπόν για να κοιμηθώ ήσυχη! Και τα κατάφερα! Το καλύτερο υπνωτικό! Αφού σκέφτομαι να του δίνω που και που για να κοιμόμαστε (καλά πλάκα κάνω μη με βαρέσετε!!!)!

Πήραμε 720 γραμμάρια από τον προηγούμενο μήνα και 4 πόντους (!) και έρχομαι εγώ να αναρωτηθώ... Με τόση ποσότητα που βγάζει, που στα κομμάτια τα βρήκε τα 720 γραμμάρια;; και αν δεν έβγαζε πόσο θα έπαιρνε δηλαδή;;; Όχι ότι με χαλάει ή έχω πρόβλημα! Η γιατρός μου είπε δεν μας απασχολούν οι γουλιές αφού η ανάπτυξή του είναι καλή. Όσο για το ύψος; Έχω αρχίσει να του φοράω φορμάκια για 6 μηνών! Είμαστε 68 πόντους!!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 215994

Επίσης πρέπει να τέλειωε το άλμα ανάπτυξης που περάσαμε! Έχει από χτες που τρώει πολύ λιγότερο σε ποσότητα και συχνότητα και κοιμάται περισσότερο! Δεν αγχώνομαι καθόλου! Είμαι της λογικής ας φάει όσο θέλει δεν είναι χαζό να πεινάσει.Περισσότερο με άγχωνε όταν έτρωγε περισσότερο απ'όσο έπρεπε για τα γνωστά αποτελέσματα των αναγωγών!

Αυτά...Πολλά έγραψα πάλι... Είστε τυχερές γιατί πρέπει να φύγω αλλιώς θα έγραφα και άλλα! Φιλάκια πολλά σε όλα τα πανέμορφα νινάκια μας!!!!!!!!!

337 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Οκτ 12, 2011 11:44 pm

αγγελικημαρια

καλημερα!!! λοιπον κ εμεις εχουμε πολλα σαλια κ με μανια βαζει τα χερια στο στομα, αντε να περιμενουμε κ τα δοντακια! εμεις αντιαναγωγικο πινουμε το φριζολακ αλλα αυτη τη βδομαδα παλι μου εβγαλε λιγο.με τα ρουχα κ εγω δε προλαβαινω κ πολλα τα πλενω στο χερι , λυπαμαι να βαζω λιγα στο πλυντηριο κ αν περιμενω να γεμισω θα χω ξεμεινει κ εγω!
η μπουμπου πολυ γελαει στο μπαμπα της!απο τωρα φαινεται η αδυναμια Very Happy ρε κοριτσια με τις φωτο τι κανετε? ενα καρο λεφτα δινω στο φωτογραφο για να τις εμφανισω, θελω να τις εχω μωρε!αυτα!!!!!καλημερα να χουμε!

338 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Οκτ 13, 2011 1:05 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια.
Μαρια αυτο θα προσπαθησω να κανω να δουμε πως θα παει.Μαλλον του εκανα την αλλαγη αποτομα για αυτο φρικαρε.. Αυτο που εχουμε παθει ομως ειναι οτι δεν τρωει απο χθες,Σημερα το πρωι ειπιε 150ml και τωρα 80ml.Δυο εβδομαδες μην πω τρεις ετρωγε 180 και 3-4 μερες 210 πως γινεται τωρα ρε γαμωτο να τρωει 80;

Τσιπη μουμια χαρα ο γιοκας σου.
Αυτην την απορια με το βαρος την εχω και εγω.

αγγελικημαρια εμεις τις περναμε στο λαπτοπ και την Δευτερα εμφανισαμε και εμεις μερικες για να δωσουμε στους γονεις και να βαλω και εγω στο συνθετο να τον καμαρωνω..

339 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Οκτ 13, 2011 3:22 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Fofi μηπως δεν τρωει επειδη δεν του αρεσει το γαλα; Μηπως το πηρε απο φοβο; Η μανα μου τι τραβουσε με εμενα... Ευτυχως ο γιος μου δεν μου εμοιασε χαχα! Αλλαξε ολα τα γα΄λατα του εμποριου και δεν μου αρεσε κανενα! Τελικά απο 2 μηνων μου εδωσε κρεμες και πηρα κανεναν γραμμαριο. Παντως με το που θα βρειτε το γαλα που θα του αρεσει θα ειναι μια χαρα. Μην τον πιεσεις αν δεν θελει. Εχει το λογο του. Μπορει να εχει μεγαλυτερη ενοχληση απο την παλινδρομηση τωρα που του αλλαζεις το γαλα και να μην το δεχεται καλα το στομαχι του και αυτο να κοβει την ορεξη. Επειδη εχει παλινδρομηση και με βαση την ηλικια του θεωρω πως τα 210 ειναι πολλα ουτως η αλλως. Αν δεν φάει αρκετα για 2-3 μερες μην ανησυχεις. Το σιγουρο ειναι οτι κάτι τον ενοχλει, ειτε ειναι η γευση ειτε η αλλαγη του πεφτει βαρια στο στομαχι. Θα αναφερω παραδειγμα φιλης μου που το μωρο της ειχε παρα πολύ εντονο προβλημα παλινδρομησης. Συνηθως με το που εισαγωνται οι στερεες τροφες το προβλημα εξαφανιζεται. Στη μικρη της φίλης μου αυτο δεν συνεβη και το στομαχακι της εκανε 1 εβδομαδα περιπου να συνηθισει καθε νεα τροφή την οποία στις αρχες εκανε εμετο. Βεβαια αυτο που περιγραφω ειναι πιο σπανιο αλλα θελω να σου δωσω να καταλάβεις πως στην παλινδρομηση δεν αρεσουν οι αλλαγες. Οπότε δωσε του λίγο χρονο και θα συνηθίσει, μην αγχωνεσαι.

Τσίπη, παιδί-μακαρονι εχεις!! Φτου φτου, τι ψηλος αντρας ειναι αυτός!! Και βαρος καλο παίρνει! Μην σε ξεγελαει η ποσότητα που βγαζει, δεν ειναι μονο γαλα, είναι και σαλια και υγρα απο το στομαχι. Η υπνηλία μπορει να ειναι απο το εμβολιο. Εμεις αύριο κανουμε την τεταρτη δοση απο το πρωτο-πρωτο μας εμβολιο! Ειχαμε κάνει το priorix hexa (που αφορα τις ιδιες ασθένειες με το Pentavac) και τωρα θα κανουμε το Pentavac. Mετα εχουμε αλλο ενα εμβόλιο τον αλλο μήνα -δεν ξερω ποιο- και τελειώσαμε με τα εμβόλια για πολυυυυ καιρό! Very Happy Και ευχομαι να κανουμε τοσο καιρο και να την δουμε την παιδίατρο, γιατί για να πάμε εκει σημαίνει οτι θα εχει αρρωστησει!

Γενικά, τα εμβολια σε εμας δεν είχαν εντονες παρενεργειες. Μονο το μηνιγγίτιδας και του πνευμονιόκοκκου μας εκαναν δεκατα, οπότε στην επαναληπτική δοση του Prevenan, εδινα και εγω προληπτικα depon τις άλλες φορές επειδη ήξερα ότι τον επηρεαζει. Την πρώτη φορά λοιπον με αυτο μου εκανε δεκατακια, την δεύτερη εδωσα depon και μου έκανε δεκατα την επόμενη μέρα -οχι τη νύχτα λογω φαρμακου- και στην τρίτη δοση, εδωσα πάλι depon αλλα δεν μου εκανε καθολου δεκατα οπότε σκέφτηκα πως απέκτησε αντισωματα απο τις προηγούμενες δόσεις. Γενικά εμενα στα εμβολια κανει υπνηλια. Σε αλλα παιδιά εκδηλωνεται με γκρινια, ή τους κοβεται η ορεξη και δεν τρωνε για λιγες μερες.

Αγγελική εγω φωτο εχω πάρα μα πάρα πολλές και εχω τυπώσει ελαχιστες. Εχω φτιαξει αντίγραφα για να μην χαθουν και καποια βίντεο homemade (χαχα! Razz ), με τις φωτο και τα βιντεο καθε μήνα ζωής του μικρου! Ειναι ταξινομημενες και χρονολογικα αναλογα δηλαδή με ημερομηνια και ώρα και εκεί που παίζουν πχ. φωτογραφίες (φυσικά με μουσικη υποκρουση απο πίσω), να σου πετιέται και ένα βίντεο, χαχα! Δεν ξερω αν εχεις χρονο ακομα αλλα πραγματικα αξιζει το αποτέλεσμα!! Χρησιμοποιω το windows movie maker των XP και ειναι πολυ ευκολο και διασκεδαστικό πρόγραμμα. Εχω κατεβασει και ενα πρόγραμμα για να το γράφω μετα σε dvd ολο αυτο και να παίζει και σε αλλες συσκευες, πχ σε dvd-player, αυτόματα. Είναι φαντασου, όπως τα dvd που φτιάχνουν οι φωτογραφοι σε γαμους και βαπτίσεις και εχει μενου και στην αρχή αν θες επιλεγεις chapter. Το πρόγραμμα αυτό αν σε ενδιαφέρει, λεγεται sothink movie dvd maker και το έψαχνα καιρό γιατί γράφοντας απλά το αρχείο σε ένα άδειο dvd, δεν επαιζε σε απλες συσκευες αναπαραγωγης. Ελπίζω να μην σε ζαλισα, χαχα! Και μετα, φτιαχνεις και ωραία χρωματιστα εξωφυλλα με το photoshop και εχεις ένα ωραίο ενθυμιο για το παιδάκι σου με πολλες λεπτομέριες απο τον πρώτο χρονο ζωής του! Εφτιαξα επιπλέον και ένα dvd με υλικο απο την εγκυμοσύνη μου με προσθετα βιντεακια αστεια που βρηκα στο youtube και πλησιαζοντας για το τέλος εγραψα την ιστορια τοκετου μου. Το βίντεο αυτο τελειωνει, με την εικονα των συγγενών στον χώρο αναμονής! Βάζω στο τελος και τιτλους τέλους με ολα τα πρόσωπα που εμφανιστηκαν Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing και γενικά εχει πολυ πλάκα! Για τελος θα πω και θα το βουλωσω επιτελους - πως αυτο το προγραμμα των windows το έχω βολευτει πολύ! Στα πρώτα μας γενεθλια εφτιαξα μίνι βιντεοκλιπ με το "ηρθες" του Σακη (που δεν τον χωνευα παλια παρεπιπτοντως) με ανακατεμενες φωτο και βιντεο που τα ειχα κανει με εφέ να μοιαζουν παλια και τους είχα κλεισει και τον ήχο... Περιττο να σας πω πως ειχα γυρισει στον παγκο της κουζινας να μην με βλεπουν και εκοβα την τουρτα και το δακρυ ετρεχε κορομηλο, χαχαχα! Ελπίζω η τουρτα να μην τους φανηκε αλμυρη (μπλιαξ τι λεω...)!

Καλο μεσημερι!

340 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Οκτ 13, 2011 3:35 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρια μου το frizolak του δινω οπου και επινε τοσο καιρο το αντιαναγωγικο το εβαλα στο ντουλαπι μετα απο τοσο κλαμμα χθες δεν του το δινω τουλαχιστον για μερικες ημερες.Το φριζολακ επινε τοσο καιρο στα ml που σου εγραψα.Θα περιμενω 2-3 ημερες και θα παρω τον παιδιατρο αν συνεχιστει.

341 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Οκτ 13, 2011 3:36 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α με το καλο να κανετε το εμβολιο σας!!!

342 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Οκτ 13, 2011 4:02 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειααααααααααααααααα!!!

Αγγελικη και εγω με τις φοτο το ιδιο με τη Μαρια κανω,αλλα με αλο προγραμμα,το pinacle , να εμφανησω φοτο ειχα απο την πενταημερη μου. ΑΛΛΑ εχω εμφανησει την πρωτη του που ειναι καταπληκτικη για να στψλιζει το συνθετο της tv.

Eχω αρχισει να φτιαχνω και blog στο αστερι μου, να μην εχει το δικο μου το παιδι blog??? το τεστ,οι 9 μηνες, η γεννα, η πρωτη βδομαδα σπιτι, πρωτη φορα που.... τα πρωτα του δωρα, τα πρωτα του ψωνια, η καθημερινοτητα μας.Τοοοσα εχω να μαζεψω και καποια στιγμη οταν θα καταλαβενει το πουλι μου θα του το διξω και θα καθετε με την νυφη μου και θα το διαβαζουν και θα συγκρινουν με τα δικα του παιδια. cyclops alien το πηγα λιγο μακρια???? .

Με τα ρουχα και εμενα με πιανου που και που οι οικολογικες μου ανησηχιες,και δεν βαζω αν δεν μαζευτει ενας καλος μπογος,ΑΛΛΑ παρατηρησα μια μερα κατι μαυρα σημαδακια σε σαλιαρες και φορμακια και μου ειπε η πεθερα μου οτι ειναι μουχλα απο το γαλα Shocked δεν εβγενε με τπτ,οποτε πλεον δεν τα αφηνω πανω απο 5 μερες στο καλαθακι του ,ΟΣΑ και να ειναι,αν ειναι λιγα βαζω οικονομικη πληση με μισο νερο και καλα.

Tsiph πραγματικα φτου σκορδα, 68 ποντους??και εγω που νωμιζα οτι εχω ψηλο παιδι.

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ 3 ΜΗΝΩΩΩΩΝ  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 215994 ΥΕΥ !!
καναμε και εμβολιο και μετρησεις. 63 ποντοι , 6.880 κιλα , 41,5 Π.Κ

Γεωργια ελπιζω να πανε ολα καλα με το γαλατακι του μωρου και πες μας σε ποιο κατελειξες, το novalac που ειπε η Μαρια στον δικο μου εκανε τροοομερη δυσκοιλιωτητα!πετρα μιλαμε!

Μαρια εσενα ο Γιαννακης τωρα που ειναι μεγαλος να φανταστω εχετε και αντησταση στα εμβολια?πως τον καταφερνετε?

κατι αλο ηθελα να πω αλλα δεν μ ρχετε...anyway.[b]

343 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Οκτ 13, 2011 4:45 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας κοριτσια!!!!μολις καταφερα να μπω!!!!!κι ο δικος μου εχει παρα πολλα σαλακια!!!!Τσιπη και Βερακι τι παιδια ειναι αυτα!!!!φτου φτου!!!!2 μετρα!!!!! Very Happy εμεις πηγαμε στο παιδιατρο προχθες κ μεσα σε 3 βδομαδες πηραμε 730 γρ(ειμαστε 5300) κ 3 ποντους(58 εκ.)!!!!καναμε το 2ο εμβολιο μας ακουσατε????
Να σας πω και τα νεα μας με το θηλασμο!!!εκει που νομιζα πως τα ειχαμε καταφερει....παλι τα ιδια τρωει μολις 5 λεπτα απο το 1 στηθος και κλαμααααα!!!!να σημειωθει οτι εχω να του δωσω συμπληρωμα απο την Κυριακη!με αποτελεσμα εχθες να τον αφησω 5 ωρες αταιστω για να πεινασει παραπανω!ετσι στις 10:00 το βραδυ με το ζορι εφαγε 15 λεπτα!!!το καλο ειναι οτι ξυπνησε στις 3 κ μετα στις 6 οποτε μαλλον ειχε χορτασει!θα με τρελανει αυτο το παιδι!!!!

344 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Οκτ 13, 2011 6:44 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
fofi έγραψε:Μαρια μου το frizolak του δινω οπου και επινε τοσο καιρο το αντιαναγωγικο το εβαλα στο ντουλαπι μετα απο τοσο κλαμμα χθες δεν του το δινω τουλαχιστον για μερικες ημερες.Το φριζολακ επινε τοσο καιρο στα ml που σου εγραψα.Θα περιμενω 2-3 ημερες και θα παρω τον παιδιατρο αν συνεχιστει.

Το καλύτερο που εχεις να κάνεις αυτο ειναι. Ενημερωσε τον παιδίατρο αν δεις οτι συνεχιζεται! Υποθετω πως απλά πηρε απο φόβο το ταισμα...

345 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Οκτ 13, 2011 6:54 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Veraki έγραψε:...
Μαρια εσενα ο Γιαννακης τωρα που ειναι μεγαλος να φανταστω εχετε και αντησταση στα εμβολια?πως τον καταφερνετε?

Αχ, ασε Βερακι! Ενας τον κραταει αγκαλια και ο αλλος κραταει το χερι του για να μην κουνιεται!
3 μηνων εγινε το παιδακι σου! Πως μεγαλωνουν ε; Για ποτε μιλάγαμε για γεννες και τωρα ειναι ολοκληρα παιδακια!

Εμενα το novalac δεν μας εκανε δυσκοιλιοτητα αλλά ισως επειδη δεν ειχαμε και ποτε τετοιο θεμα.

Sof κρατα γερα, σκαμπανευασματα θα εχετε για λίγο οπως φαίνεται...

346 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Οκτ 13, 2011 11:31 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:

Αχ, ασε Βερακι! Ενας τον κραταει αγκαλια και ο αλλος κραταει το χερι του για να μην κουνιεται!
3 μηνων εγινε το παιδακι σου! Πως μεγαλωνουν ε; Για ποτε μιλάγαμε για γεννες και τωρα ειναι ολοκληρα παιδακια!

Εμενα το novalac δεν μας εκανε δυσκοιλιοτητα αλλά ισως επειδη δεν ειχαμε και ποτε τετοιο θεμα.

Κραταω κραταω!!!!!ρε κοριτσια απο κλαματα πως πατε???εμας μολις τον αφηνουμε στο relax αααααχ ξεσικωνει τον κοσμο!!!αυτο ξεκινησε τωρα!!!πριν καμια σχεση!το πουλακι μου θελει συνεχεια αγκαλιτσα!δεν μάφηνει να κανω καμια δουλεια!!!
Οσο για το novalac εμας μας το εδωσε για τη δυσκοιλιοτητα το IT

347 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Πεμ Οκτ 13, 2011 1:20 pm

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sof έγραψε:
MariaM έγραψε:

Κραταω κραταω!!!!!ρε κοριτσια απο κλαματα πως πατε???εμας μολις τον αφηνουμε στο relax αααααχ ξεσικωνει τον κοσμο!!!αυτο ξεκινησε τωρα!!!πριν καμια σχεση!το πουλακι μου θελει συνεχεια αγκαλιτσα!δεν μάφηνει να κανω καμια δουλεια!!!
Οσο για το novalac εμας μας το εδωσε για τη δυσκοιλιοτητα το IT

A, υπαρχει; Τοτε ισως η Fofi μπορει να το δωσει με το AR ανακατεμενα! Εγω το εδινα μαζι με το ac μια περιοδο που ειχε κολικους.

Sof μου δεν παιρνεις ενα σλινγκ να ξεκουραστουν τα χερια σου;

348 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 14, 2011 3:41 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
γεια σας μανουλες.
ειχα μερες να μπω. σας διαβασα ολες.... κουραστικα 3 σελιδες!!!!!!!!
δε μου λετε βρε κοριτσια, ειναι δυνατον να εχουν μνημη???? τι θελω να πω. οταν πηγαμε για το εμβολιο, μολις την ξαπλωσα στο κρεβατι αρχισε να κλαιει. και μιλαμε για πολυ κλαμα!!!!!!!! η παιδιατρος μου ειπε "πολυ ψυχραιμη σε βλεπω για πρωτο παιδι" λετε να θυμαται???? δε νομιζω...
οσο για τα σαλια και τις σαλιαρες μια απο τα ιδια. εμενα τις τελευταιες μερες βγαζει και πολυ γαλα και αλλαζουμε και ρουχα. προχθες σε 5 λεπτα τις αλλαξα 3 μπλουζακια!!!! οσο για το πλυντηριο... εγω βαζω καθε 2 μερες και γεμιζω ολη την απλωστρα!!!! αν ειναι δυνατον, μια σταλια και θελει μια απλωστρα.
και επειδη εχω καιρο να σας γραψω να σας εξηγησω γιατι μου λενε να τη βγαλω απο το δωματιο. εχουμε ενα κρεβατακι, σαν κουνια να το πω???, σαν λικνο να το πω???? δεν μπορω να σας πω ακριβως, και ειναι πανινο. εχει μεσα ενα στρωματακι το οποιο τωρα πια με τα 6 κιλα κανει κοιλια στη μεση. ετσι ειπα να παρω ενα καλυτερο στρωμα. γι'αυτο μου λενε να τη βγαλω. για να μη δωσω λεφτα για καλο στρωματακι για 2-3 μηνες. ετσι κι αλλιως σε λιγο δεν θα χωραει εκει μεσα. ειναι λιγο πιο μεγαλο απο καλαθουνα.
οσο για τη βαφτιση, κι εγω ηθελα τωρα να τη βαφτισω. αλλα οπως σας εχω πει με το προβλημα του μπαμπα μου, ειπαμε μετα το Πασχα που θα εχει βαλει ποδι. βεβαια το νονο της σκεφτομαι... του ειπα να κανει βαρακια για να τη σηκωνει. δε θα εχει φτασει τα 10 κιλα????!!!!
οπως βλεπετε σας απαντω με καθηστερηση.... Embarassed Embarassed τι να κανω??? οτι θυμαμαι χαιρομαι....
σας φιλω γιατι παλι πολλα σας εγραψα. αλλα αφου δε γραφω συχνα... δε με παρεξηγητε ετσι????!!!! Wink Wink Wink

349 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 14, 2011 3:59 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νατακως γεια σου! Ωραια τα νεα σου! Φυσικα΄και δεν σου κραταμε κακια, δεν υπαρχει τετοιο θεμα και ουτε θα υπαρξει!

Λοιπον, 2 πραγματα παίζουν:
1. Το μωρο μαλλον αισθανεται την ηλεκτρισμενη ατμοσφαιρα, λιγο πριν το εμβολιο και νιωθει ανασφαλεια και γι'αυτο κλαιει.
2. Επειδη καθαριζουν τα ματακια του, ειναι πολυ πιθανον να μην του αρεσει που βλεπει εικονες που μοιαζουν πρωτογνωρες, ασχετα αν εχει ξαναπαει στο ιατρειο. Εμενα ο γιος μου 4 μηνων μου εκανε κατι περιεργα επεισοδια. Πηγαιναμε στην μανα μου και μετα απο το πρωτο 10λεπτο αρχιζε να κλαιει απαρηγορητος και δεν σταματουσε μεχρι που βγαιναμε στο μπαλκονι και ηρεμουσε αμεσως!

350 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 14 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Οκτ 14, 2011 4:20 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρια μου εννοεισ μαρσιπο???νομιζω ειχαμε ξαναμιλησει γι'αυτο?επειδη δεν θυμαμαι κ δεν εχω ιδεα μηπως γνωριζεις????
νατακως κι εμανα μολις ειδε το ασανσερ αρχισε το κλαμα!!!!χαχαχα!!!!ο γλυκουλακος μου!!!κι εγω το ιδιο σκεφτηκα αλλα συμφωνω με τη Μαρια!!!εμενα εχει 1 εβδομαδα τωρα που με το που τον παιρνει ενας απο τους παππουδες κλαιει ασταματητα μεχρι να τον παρουμε ή εγω ή ο μπαμπάς του!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις