Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
451 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 451 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

726 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Νοε 15, 2011 1:45 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μαρια,αλικη,φοφη και σοφια γιναμε φιλες στο fb και χαρηκα πολυ!θα τα λεμε και απο εκει!τι ομορφα τα νινακια σας!!!!!!!

727 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Νοε 15, 2011 10:31 pm

αγγελικημαρια

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσαρες! εγινα με ολες φιλη! δεν ειδα ακομα φωτο στο φεις, θα μπω αν προλαβω να καμαρωσω τα νινακια σας. χθες αφου σχολασα ανεβασα φωτο της μικρης κ αμεσως πατουσαν like , τελικα καλα λενε οτι το παιδι κ το σκυλι κλεβουν την παρασταση!!!!
veraki 2 φορες μου ειχε πεσει ο ανιψιος μου κ δοξα το θεο δεν επαθε τιποτα.βεβαια τωρα που παει στο γυμνασιο δε καταλαβαινει μαθηματικα κ η μανα του λεει οτι φταιει εκεινο το πεσιμο αλλα τες πα.μη σε πιανουν τυψεις κ ενοχες πιστεψε με δε θελει πολυ να γινει κ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ! σε ολους μπορει να συμβει
τσιπη στο ξαναλεω παραδεχομαι το πεισμα σου Respect

728 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Νοε 15, 2011 11:05 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα κοριτσια..
τα εχω φτυσει,ειμαι λιωμα..
το βραδυ ο μικρος ξυπνησε στις 12, στις 2.30 κ στις 6.30 και τωρα κοιμαται ο κυριος. Πως θα τα βγαλω ετσι περα δεν ξερω πως θα την παλεψω ετσι. Γκρινια εγω τωρα πρωι πρωι..

729 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Νοε 15, 2011 11:33 pm

αγγελικημαρια

fofi έγραψε:καλημερα κοριτσια..
το βραδυ ο μικρος ξυπνησε στις 12, στις 2.30 κ στις 6.30 και τωρα κοιμαται ο κυριος. Πως θα τα βγαλω ετσι περα δεν ξερω πως θα την παλεψω ετσι. Γκρινια εγω τωρα πρωι πρωι..

πανε για υπνο τωρα που κοιμαται! κουραγιο!!!!

730 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Νοε 15, 2011 11:43 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγγελικημαρια έγραψε:

Μακαρι να μπορουσα δεν ειναι ευκολη υποθεση για μενα ο υπνος..Ασε που ξυπνησε πριν λιγο..

731 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Νοε 15, 2011 11:49 pm

αγγελικημαρια

fofi έγραψε:
αγγελικημαρια έγραψε:

Μακαρι να μπορουσα δεν ειναι ευκολη υποθεση για μενα ο υπνος..Ασε που ξυπνησε πριν λιγο..

τοτε μονο κουραγιο μπορω να σου πω!!!! μη στεναχωριεσαι καποια στιγμη θα τα παντρεψουμε κ θα ησυχασει το κεφαλι μας Very Happy Very Happy

732 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 12:02 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγγελικημαρια έγραψε:
fofi έγραψε:
αγγελικημαρια έγραψε:

τοτε μονο κουραγιο μπορω να σου πω!!!! μη στεναχωριεσαι καποια στιγμη θα τα παντρεψουμε κ θα ησυχασει το κεφαλι μας Very Happy Very Happy

χαχαχαχα....θα τον μικρο παντρεψω τοτε..

733 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 12:07 am

αγγελικημαρια

αχ κοριτσια πειτε με χαζη αλλα εγω απο τωρα σκεφτομαι πως θα μου φυγει. χθες πλανταξα στο κλαμα γιατι ακουγα καλαντα απολες τις περιοχες της ελλαδας. θα μου πειτε που ειναι το συγκινητικο? φανταζομουν τη μικρη να τραγουδαει τα καλαντα σε σπιτια κ με πηραν τα δακρυα, τι καμαρι θα νιωθω! πολυ βιαζομαι κ δε κανει αλλα δε μπορω!!!!! αντε δε κανει κ τιποτα καινουργιο!!!

734 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 12:11 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχααχαχαχα, καλημερα κοριτσια! Τι πλακα που εχετε και τι ωραια που τα λετε! Εγω φετος θα ηθελα να του παρω τριγωνο για τα καλαντα αλλα πολυ πιθανο να βγαλει κανενα ματι! Οποτε θα του παρω ντεφι!! Ο αντρας μου με κοροιδευε οτι ετσι λένε τα καλαντα τα τσιγγανακια, χαχαχα!

735 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 12:12 am

αγγελικημαρια

MariaM έγραψε:Χαχααχαχαχα, καλημερα κοριτσια! Τι πλακα που εχετε και τι ωραια που τα λετε! Εγω φετος θα ηθελα να του παρω τριγωνο για τα καλαντα αλλα πολυ πιθανο να βγαλει κανενα ματι! Οποτε θα του παρω ντεφι!! Ο αντρας μου με κοροιδευε οτι ετσι λένε τα καλαντα τα τσιγγανακια, χαχαχα!

ε ναι ρε μαρια!οχι ντεφι!χαχαχαχα!!!θα το γυρναει κ αναποδα για να ριχνουν τα λεφτα!

736 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 12:24 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αγγελικημαρια έγραψε:αχ κοριτσια πειτε με χαζη αλλα εγω απο τωρα σκεφτομαι πως θα μου φυγει. χθες πλανταξα στο κλαμα γιατι ακουγα καλαντα απολες τις περιοχες της ελλαδας. θα μου πειτε που ειναι το συγκινητικο? φανταζομουν τη μικρη να τραγουδαει τα καλαντα σε σπιτια κ με πηραν τα δακρυα, τι καμαρι θα νιωθω! πολυ βιαζομαι κ δε κανει αλλα δε μπορω!!!!! αντε δε κανει κ τιποτα καινουργιο!!!

Οντως συγκηνιτικο. Αφασια ειναι τα καμαρια μας!!

737 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 12:26 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:Χαχααχαχαχα, καλημερα κοριτσια! Τι πλακα που εχετε και τι ωραια που τα λετε! Εγω φετος θα ηθελα να του παρω τριγωνο για τα καλαντα αλλα πολυ πιθανο να βγαλει κανενα ματι! Οποτε θα του παρω ντεφι!! Ο αντρας μου με κοροιδευε οτι ετσι λένε τα καλαντα τα τσιγγανακια, χαχαχα!

ντεφι ε; θα το κανω μπας κ μαζεψουμε χρημα κ εγω αλλα αυτος το πιο πιθανο ειναι να το γλυφει κ αυτο..

738 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 12:28 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Καλημέρα! Fofi νομίζω σε ξεπεράσαμε! Κοιμήθηκε μετά από πολύ κλάμα κατά τις 11. Εγώ ξάπλωσα 12. Ξύπνησε στις 1 έδωσα πιπίλα και με πολύ γκρίνια φτάσαμε στις 2 όπου και τον σήκωσα να φάει, μετά στις 5 και μετά στις 7. Κάθε φορά που τον έβαζα κάτω έκλαιγε. Στις 7 δεν είχε χορτάσει και στις 7.30 πάλι όρθια. Μη με πλακώσετε αλλά εκείνη την ώρα πάτησα κάτι κλάματα από την κούραση....! Στις 7.30 και ενώ μετά από λίγο φαί έχει κοιμηθεί αγκαλιά μου τον βάζω κάτω και κλάμα! Τελικά ξανακοιμηθήκαμε, εγώ ξύπνησα στις 10 και αυτός κοιμάται ακόμα!

739 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 12:31 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλέ γιατί να σε πλακωσουμε; Άνθρωπος είσαι, με τέτοια πιεση λογικό δεν είναι; Κοιμάται ο κύριος τώρα ε; Εσύ γιατι δεν κοιμάσαι όμως να δυναμώσεις λίγο; Γιατί έκλαιγε το βράδυ, πείναγε;

Αγγελικη, καλη ιδέα!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 587529

740 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 12:32 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tsiph έγραψε:

Καλημέρα! Fofi νομίζω σε ξεπεράσαμε! Κοιμήθηκε μετά από πολύ κλάμα κατά τις 11. Εγώ ξάπλωσα 12. Ξύπνησε στις 1 έδωσα πιπίλα και με πολύ γκρίνια φτάσαμε στις 2 όπου και τον σήκωσα να φάει, μετά στις 5 και μετά στις 7. Κάθε φορά που τον έβαζα κάτω έκλαιγε. Στις 7 δεν είχε χορτάσει και στις 7.30 πάλι όρθια. Μη με πλακώσετε αλλά εκείνη την ώρα πάτησα κάτι κλάματα από την κούραση....! Στις 7.30 και ενώ μετά από λίγο φαί έχει κοιμηθεί αγκαλιά μου τον βάζω κάτω και κλάμα! Τελικά ξανακοιμηθήκαμε, εγώ ξύπνησα στις 10 και αυτός κοιμάται ακόμα!

αχ ποσο σε καταλαβαινω.. Ειπα του αντρα μου θα παω σε ξενοδοχειο να κοιμηθω κ μου ειπε θα ερθει κ αυτος.Μεγαλο παιδι ειναι θα τα καταφερει.

741 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 12:37 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ Φώφη μου και εσύ άυπνη ε;

Υπομονή βρε κορίτσια... Εντάξει θα μάθουν να κοιμούνται κάποια στιγμή. Όχι όταν θα πάνε φαντάροι ή όταν θα παντρευτούνε όπως είπε η Αγγελική, πολύ νωρίτερα! Χαχαχαχα! Εξάλλου όταν θα παντρευτούνε δεν θέλουμε να κοιμούνται το βράδυ. Να κάνουν παιδιά θέλουμε... χαχχαχα!

742 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 12:41 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν σας είπα τι έκανε το καμάρι μου και με έλιωσε! Προχτές που του έδινα μπουκάλι από την πείνα του μόλις τα έβλεπε άπλωνε τα χέρια του και τα έπιανε ή έπιανε τα χέρια μου και τα τράβαγε προς το στόμα του και έβαζε το μπουκάλι μόνος του στο στόμα με λίγη προσπάθεια. Χτες το μεσημέρι έχω ξαπλώσει στον καναπέ και ξυπνάει να φάει. Τον σηκώνω αγκαλιά τον ξαπλώνω δίπλα μου και αρχίζει να τρώει. Επειδή ήταν από την έξω μεριά του καναπέ εγώ ήμουν λίγο ανήσυχη. Πάμε που λέτε να αλλάξουμε στήθος και τον βάζω απο τη μέσα μεριά του καναπέ. Όπως έχω πετάξει το ζιζί έξω σκύβω από πάνω του για να τον σκεπάσω και απλώνει τα χεράκια του πιάνει απαλά το στήθος μου και με τράβηξε προς το μέρος του και το έβαλε κανονικά στο στόμα και άρχισε να ρουφάει!!!!!! Ξετρελάθηκα κορίτσια!!!!!!!!!

Λέτε τον άλλο μήνα που θα αρχίσουν σιγά σιγά οι στέρες να ηρεμήσουμε λίγο;;;

743 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 12:44 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tsiph έγραψε:Δεν σας είπα τι έκανε το καμάρι μου και με έλιωσε! Προχτές που του έδινα μπουκάλι από την πείνα του μόλις τα έβλεπε άπλωνε τα χέρια του και τα έπιανε ή έπιανε τα χέρια μου και τα τράβαγε προς το στόμα του και έβαζε το μπουκάλι μόνος του στο στόμα με λίγη προσπάθεια. Χτες το μεσημέρι έχω ξαπλώσει στον καναπέ και ξυπνάει να φάει. Τον σηκώνω αγκαλιά τον ξαπλώνω δίπλα μου και αρχίζει να τρώει. Επειδή ήταν από την έξω μεριά του καναπέ εγώ ήμουν λίγο ανήσυχη. Πάμε που λέτε να αλλάξουμε στήθος και τον βάζω απο τη μέσα μεριά του καναπέ. Όπως έχω πετάξει το ζιζί έξω σκύβω από πάνω του για να τον σκεπάσω και απλώνει τα χεράκια του πιάνει απαλά το στήθος μου και με τράβηξε προς το μέρος του και το έβαλε κανονικά στο στόμα και άρχισε να ρουφάει!!!!!! Ξετρελάθηκα κορίτσια!!!!!!!!!

Λέτε τον άλλο μήνα που θα αρχίσουν σιγά σιγά οι στέρες να ηρεμήσουμε λίγο;;;

χαδιαρης κ ο μπεμπακος σου ε; ε καρκινακια ειναι αυτα κ ειδικα τα αγορια αστα..

744 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 12:46 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία μου ένιωσα πως ξεκουράστηκα! ρε κορίτσια τι κακό είναι αυτό, ξυπνάω το πρωί με όρεξη και ενέργεια και μετά από 1-2 ώρες νιώθω λιώμα χωρίς να έχω κάνει τίποτα! Το σπίτι βρωμάει κυριολεκτικά, ο Λευτέρης μου είπε να με βοηθήσει αλλά μόνο που μου το είπε μου φτάνει (εδώ που τα λέμε αν ξεκινήσει να κάνει τίποτα θα σκοτωθούμε γιατί θα το αφήσει στη μέση και θα με τσαντίσει), εξάλλου και αυτός ο κακομοίρης δουλεύει πολλές ώρες. Το χειρότερό μου είναι πως από δευτέρα ως παρασκευή φιλοξενούμε την αδερφή του και όταν είναι σπίτι ρε κορίτσια δε σηκώνει το δαχτυλάκι της. Όλη μέρα αραχτή στο κρεβάτι στο λάπτοπ της. Μόνο το μπέμπη προσέχει αν της το πω (με το παιδί δεν έχω παράπονο το κρατάει) και παίρνει το πιάτο της από το τραπέζι αλλά το αφήνει πάντα στον πάγκο ακι ποτέ στο νεροχύτη... Καλά και όταν μένανε μόνοι τους με το Λευτέρη ο Λευτέρης έκανε τα περισσότερα δεν περίμενα κάτι διαφορετικό τώρα...

Ουφ θα έσκαγα αν δεν τα έλεγα...

745 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 12:59 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι να πεις... έτσι έχει μάθει. Τουλάχιστον θα μπορούσε λίγο να προσπαθήσει τώρα που έχεις το μωρό σου. Καλή θέληση χρειάζεται μόνο... Αλλά δεν μπορεις και να μιλησεις, ειναι δύσκολη η θέση σου.

Ο μπέμπης σου τον άλλο μήνα θα σου σηκώνει και την μπλουζα!

746 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 1:48 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmeraaaaaaaaaaa!!!

Καλε συνηδητοιησα κατι ειμαστε ολες κουκλαρες με πολυ χιουμορ στην παρεα!!!φτου μας!!!

Αγκελικη το ξερω καμαρι,απο οταν ημουν εγκυος ολες για εκεινη τη μερα μου λεγανε οταν ακουσανε το μωρο να σκαει στο πατωμα,τα ειχα ακουσει αλλα δεν περιμενα να το κανει τοοοσο νωρις,για τα μαθηματικα εχει να μυασει ο δικος μου αργοτερα,κοριτσια την προπεδια με κλαματα την ελεγα ως το γυμνασειο ,μετα δεν την ελεγα καθολου και υσηχασα,!ΧΑ!!το μυαλο μου αρνητε τα μαθηματικΑαΑαΑαΑαΑαΑα!!
Θα λενε και τα καλαντα μωρε να σκασωωωωωω,και εγω συγκινουμε με εικονες απο το μελον,κοριτσια μνας φανταζομε μετα απο χρονια να συζηταμε για τους βαθμους τους ,τους τσακομους τα αγορια,τα σκιρτιματα τα κοριτσακια, καλα της Μαριας ο Γιαννης θα εχει ιδη κοπελιτσα και θα μας λεει η Μαρια πως την ξεμοναχιασε και την εκανε ''μα'' . κατι τετοια φανταζομε για το μελον, εδω θα μαστε να τα λεμε

Θελω τη γνωμη σας.ο γιατρος πολλες φορες μου ειπε και εκανα,εβαλα fucidin το μωρο σε μια φουσκαλα που εβγαλε απο την τριβη,σε τσιμπιματα κουνουπιων,στο αυτακι που του σκιστηκε απο υγρασια.και τωρα στο πιγουνι απο τα σαλια και το κρυο του εχει σκιστει το δερματακι,και μ ειπε παλι για fucidin πηγε ο Βασιλης πηρε και στο φαρμακειοτου ειπαν οτι εχει μεσα κορτιζονη και δεν ειναι καλο ν βαζει συνεχεια .σας εχει τυχει?θα ηθελα να ξερω και τη γνωμη των δικων σας γιατρων.

Tsipaki μου κουραγειο κοριτσακιιιιι.οταν χανω την υπομωνη μου και βαζω τα κλαματα,θα πω κατι κουλο,λοιπον εμεις εχουμε το εδω ετσι?to pc ,το orum ,εγω εχω και ενα παιχνιδι το ow, που μ αρεσει να ασχολουμε,που θελω να καταληξω?οταν τσατηζομε και δεν αντεχω αλο σκεφτομε απο μεσα μου...υπομονηηηηη θα κοιμηθει και θα χαλαρωσω στο pc πιστεψτεμε ξερω κοπελες που δεν εχουν ΤΠΤ αλο ενδιαφερον να κανουν,δεν εχουν καπου να ξεδωσουν ,λιγο χρονο ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ,και νιωθω ανθρωπος που εχω κατι δικο μου να με χαλαρωνει,ξανα βρησκω τα νερα μου.

Παναζια μου πολλα εγραψα ,εχω κ αλλα αλλα αργοτερα ξοιπνησε
μακια μακια ¨*

747 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 1:49 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tsiph PANEMORFO ayto poy kanei to nini soy me to zizi.ttha anipomoneis na to xanakanei fantazome.

egw exw mania oti kanei prvth fora na to travaw video,kai m leei o basilis otan t eipa oti epese: gt den ton xanavales na to kanei se argi kinisi na ton travixeis video ?XA xioumor

748 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 1:53 am

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τσιπη μου η γνωμη μου ειναι να της ελεγες ευγενικα ποσο σημμαντικη ειναι η βοηθεια της σε μικροπραγματα. Δεν γινεται κ αυπνη κ το μωρο κ την κουνιαδα...

749 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 1:58 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Veraki έγραψε:Tsiph PANEMORFO ayto poy kanei to nini soy me to zizi.ttha anipomoneis na to xanakanei fantazome.

egw exw mania oti kanei prvth fora na to travaw video,kai m leei o basilis otan t eipa oti epese: gt den ton xanavales na to kanei se argi kinisi na ton travixeis video ?XA xioumor

Όχι πες μου ειλικρινά, όταν στο είπε αυτό ο Βασίλης όσο και αν τον αγαπάς δεν ήθελες να τον πνίξεις;;;;;

Όλη την ώρα να μας πειράζουν θέλουν!

Έχω αγκαλιά τον μπέμπη τώρα και πήγε να πιάσει το ποντίκι. Κομπιουτερά θα τον κάνω!!!!!!!!!!!

750 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 30 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τετ Νοε 16, 2011 2:07 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχαχα,Βερακι τι σου είπε!

Εμένα η παιδιατρος μου ειχε προτείνει την daktador για τις κοκκινίλες, στο πρόσωπο ή στην πάνα αλλά δεν ξέρω αν έχει μέσα κορτιζόνη. Ούτως ή αλλως δεν την χρειάστηκα. Ξέρεις τι; Προσπάθησε να είναι στεγνη η περιοχή. Ξέρω, δύσκολο με τα σάλια. Αν τον σκουπίζεις μην τον τρίβεις γιατί ερεθίζεται κι άλλο. Ταμποναριστά θέλει. Επίσης προσπάθησε να μην βάζεις πιπίλα που εγκλωβίζει την υγρασία.

Όσο για το γιο μου και τις γυναίκες έχουν πολύυυυ καλή σχέση... Το καλοκαιρι που καναμε βολτα στη γειτονια με το ποδήλατο μας βλέπει ένα κοριτσάκι στην ηλικια του και τρέχει απο μακρυα για να έρθει. Της γυαλισε το όχημα. Ο δικος μου μην χάσει ευκαιρια της έκανε γλύκιες και προσπαθουσε να της πιάσει το χεράκι! Εγώ είχα μείνει καγκελο!! Επίσης, πιο μικρός περίπου 8 μηνών είμαστε σε κυλιώμενες σκαλες. Τον κρατάει ο μπαμπάς και εγώ παρακολουθω. Αρχίζει λοιπον να βγαζει κραυγούλες. Το σκ@το, προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή μιας κοπέλας πίσω μας! Μετά αρχισε να το κανει και στις ταμίες του σουπερ μαρκετ! Έχει αδυναμία στις πωλήτριες και στις ταμίες γενικά! Πόσα τέτοια έχω... Το πιο τραβηγμένο είναι που σε μία κοπέλα έβαλε χέρι. Το καλοκαιρι και αυτο. Ειχαμε πάει στο mall ειχαμε μπει σε ενα μαγαζί και τον κρατουσα απο το χέρι για να μην τα κανει ολα λίμπα. Σε καποια φάση χαζευα σε ένα ρουχο και δίπλα μου ήταν μια κοπελα που μιλουσε στο κινητο και φορουσε κοντο σορτσακι. Ο κυριος απλωσε το χεράκι του και της χάιδεψε το μπούτι!!!! Ρεζίλι με έκανε, έγινα σαν παντζάρι απο την ντροπή! Κορίτσια σας το ορκιζομαι ότι δεν τον έχω ενθαρρύνει, μονος του τα κανει! Όσες έχετε αγοράκια σε λιγο καιρο -δεν αργεί- θα δείτε τι μαμούνια ειναι!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις