726 Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Τρι Νοε 15, 2011 1:45 pm
elenaki85
Πανταχού παρούσα!
μαρια,αλικη,φοφη και σοφια γιναμε φιλες στο fb και χαρηκα πολυ!θα τα λεμε και απο εκει!τι ομορφα τα νινακια σας!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
fofi έγραψε:καλημερα κοριτσια..
τα εχω φτυσει,ειμαι λιωμα..
το βραδυ ο μικρος ξυπνησε στις 12, στις 2.30 κ στις 6.30 και τωρα κοιμαται ο κυριος. Πως θα τα βγαλω ετσι περα δεν ξερω πως θα την παλεψω ετσι. Γκρινια εγω τωρα πρωι πρωι..
αγγελικημαρια έγραψε:fofi έγραψε:καλημερα κοριτσια..
το βραδυ ο μικρος ξυπνησε στις 12, στις 2.30 κ στις 6.30 και τωρα κοιμαται ο κυριος. Πως θα τα βγαλω ετσι περα δεν ξερω πως θα την παλεψω ετσι. Γκρινια εγω τωρα πρωι πρωι..
πανε για υπνο τωρα που κοιμαται! κουραγιο!!!!
fofi έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:fofi έγραψε:καλημερα κοριτσια..
Μακαρι να μπορουσα δεν ειναι ευκολη υποθεση για μενα ο υπνος..Ασε που ξυπνησε πριν λιγο..
αγγελικημαρια έγραψε:fofi έγραψε:αγγελικημαρια έγραψε:fofi έγραψε:καλημερα κοριτσια..
Μακαρι να μπορουσα δεν ειναι ευκολη υποθεση για μενα ο υπνος..Ασε που ξυπνησε πριν λιγο..
τοτε μονο κουραγιο μπορω να σου πω!!!! μη στεναχωριεσαι καποια στιγμη θα τα παντρεψουμε κ θα ησυχασει το κεφαλι μας
MariaM έγραψε:Χαχααχαχαχα, καλημερα κοριτσια! Τι πλακα που εχετε και τι ωραια που τα λετε! Εγω φετος θα ηθελα να του παρω τριγωνο για τα καλαντα αλλα πολυ πιθανο να βγαλει κανενα ματι! Οποτε θα του παρω ντεφι!! Ο αντρας μου με κοροιδευε οτι ετσι λένε τα καλαντα τα τσιγγανακια, χαχαχα!
αγγελικημαρια έγραψε:αχ κοριτσια πειτε με χαζη αλλα εγω απο τωρα σκεφτομαι πως θα μου φυγει. χθες πλανταξα στο κλαμα γιατι ακουγα καλαντα απολες τις περιοχες της ελλαδας. θα μου πειτε που ειναι το συγκινητικο? φανταζομουν τη μικρη να τραγουδαει τα καλαντα σε σπιτια κ με πηραν τα δακρυα, τι καμαρι θα νιωθω! πολυ βιαζομαι κ δε κανει αλλα δε μπορω!!!!! αντε δε κανει κ τιποτα καινουργιο!!!
MariaM έγραψε:Χαχααχαχαχα, καλημερα κοριτσια! Τι πλακα που εχετε και τι ωραια που τα λετε! Εγω φετος θα ηθελα να του παρω τριγωνο για τα καλαντα αλλα πολυ πιθανο να βγαλει κανενα ματι! Οποτε θα του παρω ντεφι!! Ο αντρας μου με κοροιδευε οτι ετσι λένε τα καλαντα τα τσιγγανακια, χαχαχα!
fofi έγραψε:καλημερα κοριτσια..
tsiph έγραψε:fofi έγραψε:καλημερα κοριτσια..
Καλημέρα! Fofi νομίζω σε ξεπεράσαμε! Κοιμήθηκε μετά από πολύ κλάμα κατά τις 11. Εγώ ξάπλωσα 12. Ξύπνησε στις 1 έδωσα πιπίλα και με πολύ γκρίνια φτάσαμε στις 2 όπου και τον σήκωσα να φάει, μετά στις 5 και μετά στις 7. Κάθε φορά που τον έβαζα κάτω έκλαιγε. Στις 7 δεν είχε χορτάσει και στις 7.30 πάλι όρθια. Μη με πλακώσετε αλλά εκείνη την ώρα πάτησα κάτι κλάματα από την κούραση....! Στις 7.30 και ενώ μετά από λίγο φαί έχει κοιμηθεί αγκαλιά μου τον βάζω κάτω και κλάμα! Τελικά ξανακοιμηθήκαμε, εγώ ξύπνησα στις 10 και αυτός κοιμάται ακόμα!
tsiph έγραψε:Δεν σας είπα τι έκανε το καμάρι μου και με έλιωσε! Προχτές που του έδινα μπουκάλι από την πείνα του μόλις τα έβλεπε άπλωνε τα χέρια του και τα έπιανε ή έπιανε τα χέρια μου και τα τράβαγε προς το στόμα του και έβαζε το μπουκάλι μόνος του στο στόμα με λίγη προσπάθεια. Χτες το μεσημέρι έχω ξαπλώσει στον καναπέ και ξυπνάει να φάει. Τον σηκώνω αγκαλιά τον ξαπλώνω δίπλα μου και αρχίζει να τρώει. Επειδή ήταν από την έξω μεριά του καναπέ εγώ ήμουν λίγο ανήσυχη. Πάμε που λέτε να αλλάξουμε στήθος και τον βάζω απο τη μέσα μεριά του καναπέ. Όπως έχω πετάξει το ζιζί έξω σκύβω από πάνω του για να τον σκεπάσω και απλώνει τα χεράκια του πιάνει απαλά το στήθος μου και με τράβηξε προς το μέρος του και το έβαλε κανονικά στο στόμα και άρχισε να ρουφάει!!!!!! Ξετρελάθηκα κορίτσια!!!!!!!!!
Λέτε τον άλλο μήνα που θα αρχίσουν σιγά σιγά οι στέρες να ηρεμήσουμε λίγο;;;
Veraki έγραψε:Tsiph PANEMORFO ayto poy kanei to nini soy me to zizi.ttha anipomoneis na to xanakanei fantazome.
egw exw mania oti kanei prvth fora na to travaw video,kai m leei o basilis otan t eipa oti epese: gt den ton xanavales na to kanei se argi kinisi na ton travixeis video ?XA xioumor
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης