Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
614 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 614 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

801 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 6:07 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σοφακι το στηθος το νιωθεις χαλαρο; Με ανησυχει ο πυρετος σου...

Τσιπη μου τι ταλαιπωρια εχεις τραβηξει... Το αιμα στα κακα φυσικα και δεν πρεπει να το αγνοησουμε. Ισως να εχει και αλλες αλλεργιες το παιδακι και να μην το εχετε ανακαλυψει. Και εννοειται οτι σε τοσο σοβαρα θεματα ακους την παιδιατρο. Το γαλα σου αυτο καθ αυτο δε θα φταιει. Ισως φταιει κατι που τρως. Ισως επιταχυνει το μεταβολισμο του και χανει βαρος. Υποθετικα μιλαω παντα γιατι γιατρος δεν ειμαι. Εχει μια ομαδα στο fb θηλασμος και αλλεργικο μωρο, καπως ετσι. Ισως εκει οι μανουλες να εχουν κατι παραπανω να σου πουνε. Παντως μην ανησυχεις η αιτια θα βρεθει με τις εξετασεις. Και το μωρο ειναι μικρο και δεν θα θυμαται. Ασε που ειναι παλικαρι και το εχει αποδειξει. Παρε θηλαστρο μαζι να βγαζεις που και που μην παθεις καμια μαστιτιδα, αν σου πουν να μη θηλασεις καθολου. Ολα καλα θα πανε! Κουραγιο...

802 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 6:12 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tsiph έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια! Υπομονή sof μου ότι κάνω και εγώ υπομονή....

Κορίτσια πήγαμε σήμερα στην παιδίατρο... Ο μπέμπης δεν πήρε γραμμάριο συγκεκριμένα μάλιστα έχασε και τα 50 γραμμάρια που είχε πάρει τις τελευταίες μέρες... Και χτες η πάνα με τα κακά του είχε πολύ αίμα και μια μεγάλη βλένα κατακόκκινη. Τον βλέπει και λίγο χλωμό. Το αποτέλεσμα;;;; Την Κυριακή το μεσημέρι κάνουμε εισαγωγή στο νοσοκομείο για πλήρη έλεγχο με εξετάσεις...Μίλησε τηλεφωνικά με την παιδοαλλεργιολόγο και είπε και αυτή να μας δουν.

Ρε κορίτσια δεν μπορώ άλλο... Γιατί να ταλαιπωρηθεί πάλι το μωρό μου;;; Η γιατρός μου είπε... χαίρομαι πολύ που επέμεινες για το θηλασμό. Σε πιστεύω ότι το παιδί τρώει αλλά με ανησυχεί που πάλι δεν πήρε βάρος... Κανόνισε η ίδια και την Κυριακή θα με περιμένει η παιδοαλλεργιολόγος που μας είχε δει. Αυτή τη φορά δεν θα πάμε στο καραμανδάνειο αλλά στο Ρίο (να μην μας γνωρίσουν και εκεί;;;Wink Σίγουρα θα μείνουμε μέχρι την Τετάρτη το λιγότερο. Το γαμώτο είναι ότι βλέπει και αυτή πως το παιδί είναι ευδιάθετο αλλά γιατί;;; Τη ρώτησα μήπως είναι τυχαίο που δεν πήρε βάρος αλλά μου είπε πως όχι. Την ανησυχεί και το αίμα.

Και να έχω και όλους να μου λένε το μακρύ τους και το κοντό τους. Η κουνιάδα μου να πάμε να ρωτήσουμε άλλο γιατρό, να μην την εμπιστεύομαι. Ο πεθερός μου ότι όλα αυτά είναι από τα δόντια (και η πάνα με το αίμα από τα δόντια είναι;;; Twisted Evil ). Η νονά του μπέμπη (στην ηλικία μου) ότι αυτή όταν ήταν μωρό για 2 μήνες δεν πήρε βάρος και έφταιγε το γάλα της μάνας της και μήπως φταίει το γάλα μου. Είναι η μονη πάντως που μου είπε καλά δεν το συζητάω να πάτε να σας δει απλά ανέφερε το γεγονός.

Και εγώ το αγαπάω το παιδί και μάλιστα περισσότερο απ' όλους και έχω τρελαθεί που θα μου το κατατρυπήσουν και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα του κάνουν. Αλλά δεν είμαι γιατρός για να πάρω την ευθύνη πάνω μου και να πω δεν έχει τίποτα το παιδί αφού γελάει. Και από τη στιγμή που ανησυχεί η γιατρός ανησυχώ και εγώ... Και στο κάτω κάτω η γιατρός δεν έχει κάτι να κερδίσει με το νοσοκομείο (δεν δουλεύει εκεί , ούτε παίρνει ποσοστα για να στέλνει παιδάκια)...

Το μόνο που με κάνει να χασκογελάω ήταν ο Λευτέρης. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να μην ξανακοιμηθώ στην καρέκλα και μου έλεγε θα μου φέρει μια σπαστή καρέκλα που γίνεται σαν τις σεζλόνγκ το καλοκαίρι! Και όταν του παραπονιέμαι για όσα λένε όλοι η απάντησή του είναι γράφτους μωρε όλους, άσε να λέει ο καθένας ότι θέλει! Very Happy

Ελα ρε τσιπη!!!!!στενοχωριεμαι παρα πολυ!!!!!!ειμα σιγουρη οτι θα πατε και ολα θα παρουν ενα τελος!!!!καλα σου λεει ο Λευτερης γραφτους ολους κανεις δεν ποναει το παιδι περισσοτερο απο σενα!!!!ποσο με νευριαζουν!!!!!εσυ ξερεις τι περνας!!!!!γινανε ολοι ειδικοι!!!!!εσυ θα κανεις οτι σου λεει η γιατρος σου!!!!περαστικα!!!!!!πολλα φιλια!!!!

803 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 6:18 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Hello Hello

dora δικια μου ειναι η καρκινοοικογενεια,η Αγγελικη ειναι καρκινος σαν τη μπεμπα,και ναι προς το παρον επειδη η σελινη ειναι και ο πλανητης μας κοριτσια σε καθε πανσεληνο εμαστε και οι δυο στη τσιτα,οποτε φανταζομε αργοτερα θα σελινιαζετε και του μικρο ζουρλο μου.

Να ζησει η νεοφωτηστηηηηηη!!!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 215994 και εγω θα ηθελα να μαθω για το οικονομικο αν επιτρεπεις.Εμεις λεμε για τον Σεπτεμβρη οπως ειπε και η dora ν εχουμε μαζεψει λεφτακια και να χασει κ το βοδι κανα κιλο(οχι ο αντρας μ,ουτε ο μπεμπης)

elenaki85 αι εγω στα ιδια με την πεθερα μου,εχουμε καλες σχεσεις και κοριτσια πραγματικα σκιστηκε στο νοσοκομειο μαζι μας και μετα στο σπιτι,και γιαυτο και να πει μια σημβουλη παραπανω κανω τον μ@@@@α και δεν την αποπερνω,συμβουλες και τετοια τα ακουω και παλι κανω το δικο μου.καμια χοντραδα σαν την δικια σου δεν εχει πει ξερει οτι θα γινουμε κωλος!ΑΛΛΑ εγω γτ νομιζεις μεχρυ στο ΤΕΙ το πηγα το παιδι?για να μην εχω ''αναγκη'' κανεναν,για να κοπει σιγα σιγα το δικαιομα.πρεπει να της το πεις της πεθερας οτι στεναχωριεσε οταν λεει τετοια χαζα. πολυ απλο: ρε μη της λες ετσιιιιιιι στεναχωριεμεεεε!!!αμα το ξανακανει ΒΑΡΑ κ εσυ μετα στ σταυρο!που σε πονει κ που σε σφαζει!

Κουραγιο sof ενας μηνουλης εμεινε, να πω κατι χαζο ρε κοριτσια?sorry κιωλλας για ρωτηστε το γιτρο σας,μηπως να περνατε κανα tonotil για να την παλεψετε λιγο με την κουραση?

Αγγελικη δεν βρηκες profil επειδη δεν εχω. Smile εχω ζηλεωει ομως οποτε αν κανω στο μελον θα σας βρω.Θα μ αρεσε πολυ να βαζω φωτο του βιντεακια,να βλεπω και τα δικα σας νινακια τι κανουν και να τα χαιρομαι.αλλα υπαρχουν και κακα ανθρωπακια οποτε σταματησα ν ασχολουμε με fb.

κατι ηθελα ν πω........... scratch

804 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 6:20 am

Veraki

Veraki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οπ Tsiph τωρα το ειδα τοση ωρα εγραφα,
πο πο ρε κοπελα μου, τρομαρα που πηρες με το αιμα στα κακα του ε?εχεις τον πονο σ εχεις και τους τρυγυρω!!!ακου λεει ''και εγω το αγαπαω το παιδι''??πας καλα??πρωτα εσυ το αγαπας και μετα ολοι οι αλλοι!!!

με ολη μ την καρδια να πανε ολα καλα!οτι και να ειναι να περασει γρηγορα

805 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 6:24 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="MariaM"]Σοφακι το στηθος το νιωθεις χαλαρο; Με ανησυχει ο πυρετος σου...

Γιατι σε ανησυχει???τι σκεφτεσαι???οχι δεν το αισθανομαι χαλαρο,το αριστερο ειναι κιγοτερο σφιχτο απο οτι το δεξι αλλα αυτο γινεται επειδη ο μικρουλης προτιμαει περισσοτερο το δεξι!επειδη εχασα 2 γευματα ειχε γεμισει πολυ κ το εβγαλα με θηλαστρο!!!εχω κουραστει παρα πολυ και ψυχολογικα!!!!θελω να βγω ενα βραδυ εξω κ με το μωρο να ξυπναει ανα 1 1/2 ωρα δεν μπορω!!!!πιστευεις οτι μολις θα αρχισουμε τις κρεμουλες θα ηρεμησουμε λιγο???πιστευω πως ο πυρετος ειναι απο την κουραση!τι λες κι εσυ???

806 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 6:32 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Sof"]
MariaM έγραψε:Σοφακι το στηθος το νιωθεις χαλαρο; Με ανησυχει ο πυρετος σου...

Γιατι σε ανησυχει???τι σκεφτεσαι???οχι δεν το αισθανομαι χαλαρο,το αριστερο ειναι κιγοτερο σφιχτο απο οτι το δεξι αλλα αυτο γινεται επειδη ο μικρουλης προτιμαει περισσοτερο το δεξι!επειδη εχασα 2 γευματα ειχε γεμισει πολυ κ το εβγαλα με θηλαστρο!!!εχω κουραστει παρα πολυ και ψυχολογικα!!!!θελω να βγω ενα βραδυ εξω κ με το μωρο να ξυπναει ανα 1 1/2 ωρα δεν μπορω!!!!πιστευεις οτι μολις θα αρχισουμε τις κρεμουλες θα ηρεμησουμε λιγο???πιστευω πως ο πυρετος ειναι απο την κουραση!τι λες κι εσυ???

Τη μαστιτιδα φοβαμαι, αυτη την ατιμη. Νιωθεις και τσιμπηματακια;

807 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 6:40 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="MariaM"]
Sof έγραψε:
MariaM έγραψε:Σοφακι το στηθος το νιωθεις χαλαρο; Με ανησυχει ο πυρετος σου...

Τη μαστιτιδα φοβαμαι, αυτη την ατιμη. Νιωθεις και τσιμπηματακια;
οχι ευτυχως!!!!

808 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 6:42 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ωραια! Καλο αυτο!
Σοφακι δες εδω, μην σε αγχωσω τσαμπα: http://www.familyhome.gr/%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1/

Αν υπαρχει υποψια παρε τον γιατρο σου η καποια μαια η συμβουλο.

809 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 6:57 am

Sof

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MariaM έγραψε:Ωραια! Καλο αυτο!
Σοφακι δες εδω, μην σε αγχωσω τσαμπα: http://www.familyhome.gr/%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%83/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AF%CF%84%CE%B9%CE%B4%CE%B1/

Αν υπαρχει υποψια παρε τον γιατρο σου η καποια μαια η συμβουλο.

σε ευχαριστω πολυ Μαριω!!!!δεν ειναι σιγουρα μαστιτιδα μαλλον υπερκοπωση!!!!αλλα θατο εχω υποψη μου!!!μονο αυτο μου ελειπε!!!!!φαντασου κυκλοφορω με μασκα!!!!

810 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 7:21 am

dora.

dora.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Veraki sorry για το μπέρδεμα, τα διάβασα μαζεμένα κ επικράτησε σύγχυση!

tsiph μου, κουράγιο.Ελπίζω να μην είναι τίποτα και να είναι γρήγορα περαστικό.Κι εγω θα συμφωνήσω να μην ακούς κανέναν! Το σημαντικό στους παιδίατρους μας είναι να τους εμπιστευόμαστε κ εφόσον την έχεις επιλέξει κάποιο λόγο θα έχεις, εσύ ξέρεις καλύτερα! Όλα θα πάνε καλά!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 417472 Η κόρη μου το στέλνει στον γιο σου για περαστικά!

Sofακι δεν γίνετε να αντλήσεις με θήλαστρο, να σου κρατήσει κάποιος το μωρό και να πας μια βόλτα να ξεσκάσεις?Είναι ζόρι το ψυχολογικό.Αν πάρεις και το μωρό μαζί βολτούλα και θηλάσεις έξω?!

Υ.γ.Τέτοια "καλά" το αρίελ?!κ έλεγα να το δοκιμάσω..

811 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 7:44 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαιρομαι που δεν ειναι μαστιτιδα! Κουραγιο Σοφακι. Συμφωνω με τη Ντορα. Βγειτε με το νινι αν δεν εχεις προβλημα να θηλασεις δημοσιως. Να ξεσκασεις λιγο.

812 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 8:21 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εδώ είμαι και εγώ! Άσχετο αλλά και εγώ το έχω δοκιμάσει το αριέλ και δεν έχω παράπονο! Είναι στα δερματάκια μάλλον. Βασικά εγώ δεν έχω μιλήσει ακόμα με την πεθερά μου (είμαι τυχερη γιατί έχει μπλέξει με τις ελιές τωρα) γιατί καλή χρυσή είναι αλλά ο γιατρός τυ κόσμου. Αυτό που μου είχε πει αυτή τον προηγούμενο μήνα είναι ότι δεν την αγχώνει γιατί τα είχε πάρει μαζεμένα λέει.... Rolling Eyes

dora ευχαριστώ για το φιλάκι ανταποδίδουμε!  μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 417472

Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια... Είμαι χάλια ψυχολογικά... Δεν θέλω να μπούμε στο νοσοκομείο αλλά πρέπει... Ένα παιδί που όποιος γιατρός έχει τύχει να το δει λέει πως είναι τέλειος και τωρα φοβάμαι πως κάτι μπορεί να κρύβεται μέσα του...

Εμείς γαμοβάφτιση θα κάνουμε και έχουμε κλείσει για 6 Μαϊου! Οι νονοί του εχουν τρελαθεί και πέρνουν από τώρα πραγματάκια!

813 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 10:03 am

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
tsiph μου! Τι τραβας κι εσυ κοπελα μου!!! Κουραγιο ευχομαι και υπομονη! Οντως το αιμα ειναι λιγο ανησυχητικο αλλα κι εγω πιστευω οτι θα ειναι αλλεργια και τωρα θα τη βρουν να ξεμπερδευετε! Κι εννοειται προσπαθησε να μην ακουτε τιποτα αν και ξερω οτι ειναι δυσκολο. Εσυ αγαπας το παιδι πιο πολυ απ'ολους και θα κανεις το καλυτερο και αυτο που λεει η γιατρος (η οποια σου συμπαραστεκεται απ'οτι εχω καταλαβει). Επικεντρωσου στα ευχαριστα που ερχονται! Με το καλο!

Μαρια ειναι πολυ κουραστικο να εργαζεσαι και να εισαι μαμα και σωματικα και ψυχολογικα! Αλλα μετα απο αυτα που διαβασα απο το Ελενακι δε ξαναπαραπονιεμαι (που λεει ο λογος!)!! Τουλαχιστον εγω σπιτι μου εχω μονο τον αντρα μου και την ηρεμια μου απο τριτους που ειναι ολοι μακρια. Το κακο βεβαια ειναι οτι απο σημερα ερχεται μια κυρια σπιτι να μου κραταει το παιδι οταν λειπουμε. Μεχρι τωρα τα βολεψαμε με τον αντρα μου αλλα δεν γινεται πλεον γιατι συμπεφτουν τα ωραρια μας.
Ελενακι πολυ "χοντρο" αυτο που ειπε η πεθερα. Βρες τροπο διακριτικα να της δειξεις ή να της πεις τι σε ενοχλει και γενικα να της κοπει ο αερας. Ειμαι της αποψης να μην μενουμε σε καθε κουβεντα που λενε τα πεθερικα γιατι σιγουρα κατι θα μας ενοχλησει αλλα αυτο που σου ειπε ηταν οντως βαρυ! Κι εμενα με ενοχλει που λεει συνεχεια "το παιδι μου" για τη μικρη και "να μου τη προσεχετε" αλλα καταλαβαινω οτι το κανει απο τη λαχταρα της και επειδη δεν εχω κανενα παραπονο δεν δινω σημασια.

Sof μου καταλαβαινω ακριβως πως σκεφτεσαι για τη διατηρηση του θηλασμου γιατι με τα ωραρια της καθημερινοτητας ειναι δυσκολο να ακολουθησεις αυτο το προγραμμα! Να εισαι εσυ ηρεμη και ειμαι σιγουρη οτι θα προσπαθησεις για το καλυτερο. Εγω πλεον αυτο προσπαθω να εφαρμοζω, πρωτα τη δικη μου ηρεμια και του αντρα μου και μετα ολα τ'αλλα.

Καποιες ρωτησατε για τη βαφτιση... Δεν εχω κανενα προβλημα να σας πω οτι θελετε! Συμφωνω με τη Μαρια οτι τα πολλα χρηματα φευγουν στο τραπεζι. Εμεις επειδη ειμαστε στενα οικονομικα και παντρευτηκαμε πριν 1,5 χρονο με ανοιχτο τραπεζι αλλα παρολα αυτα θελαμε να τη βαφτισουμε καναμε τραπεζι μονο για τους γονεις, τα αδερφια και τους συγγενεις και φιλους της κουμπαρας, συνολο 25 ατομα, και μας ηρθε περιπου 370 - 400 ευρω σε μεζεδοπωλειο. Μετα πληρωσαμε τα γλυκα, τις μπομπονιερες και το στολισμο. Τα γλυκα εκαναν 1,10 ευρω το κυπελακι, οι μπομπονιερες γυρω στο 1,80 η μια (δεν θυμαμαι ακριβως γιατι τα οικονομικα τα κραταει ο αντρας μου ως καλυτερος με τους αριθμους) και ο στολισμος 150 ευρω. Να σημειωσω οτι βρηκαμε το πιο οικονομικο καταστημα με βαφτιστικα της πολης μας το οποιο ευτυχως για μας ειχε και πολυ ωραια πραγματα (το προσκλητηριο το λατρεψα και οι μπομπονιερες εγιναν αναρπαστες!), τα πηραμε ολα απο εκει (εκτος απο τα γλυκα) και επειδη γιναμε και νονοι πριν μια εβδομαδα πηραμε απο εκει και τα βαφτιστικα. Οποτε καταλαβαινετε οτι της πηγαμε πολυ δουλεια και μας εκανε πολυ καλες τιμες! Α! Ειναι και ο φωτογραφος που εμας θα μας παρει 700 ευρω με ψηφιακο αλμπουμ. Και τα προσκλητηρια που απο 1,40 πηγαν 1,25 με την καλυτερη τιμη. Γενικα το προτεινω να τα κανετε ολα απο ενα μαγαζι για να σας κανουν καλυτερη τιμη, ειδικα αν κανετε γαμοβαφτιση κι εχετε και τα του γαμου.

Μετα απο τα παραπανω συμπαιρενετε οτι εχουμε μεινει ταπι και ψυχραιμοι τωρα! ΧιΧι!!

Ουφ! Ελπιζω να μην ξεχασα κατι και sorry αν σας κουρασα!

814 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 10:58 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα λες Γιωργια μου, κατσε να πω και εγω τιμες.
Τραπεζι 17ευρω/ατομο. Ειχα 80 περιπου ατομα.
Μπομπονιερα πηρα απο ιντερνετ απο το http://www.mpomponieracenter.gr/
Πηρα 100 και ειχε 1,66/τεμαχιο. Πηρα υλικα για στολισμο τραπεζιων απο εκει. Εδωσα γυρω στα 225 ευρω συνολο. Οι τιμες στις μπομπο ξεκινουν απο 0.70 ευρω.
Προσκλητηρια πηρα 35 με 1,5 ευρω απο ενα μαγαζακι. Χειροποιητο σε δοκιμαστικο σωληνα.
Μπαλονια 120 ευρω.
Φωτογραφος 500 ευρω.
Δωρο κουμπαρου 400 ευρω.

Αυτα!

815 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 11:36 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαρία τι δωρο κάνατε στον κουμπάρο; εγώ έχω 3. Ένας θα μας παντρέψει και 2 θα βαφτίσουν τον μπέμπη. Αυτοί που θα βαφτίσουν τον μπέμπη κάνουν πάρα πολλά για το μωρό και θέλω να κάνω πολύ καλό δώρο...

816 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 11:47 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tsiph έγραψε:Μαρία τι δωρο κάνατε στον κουμπάρο; εγώ έχω 3. Ένας θα μας παντρέψει και 2 θα βαφτίσουν τον μπέμπη. Αυτοί που θα βαφτίσουν τον μπέμπη κάνουν πάρα πολλά για το μωρό και θέλω να κάνω πολύ καλό δώρο...

Εμεις πηραμε λαπτοπ. Αν ειναι ζευγαρι μπορειτε να τους κανετε δωρο ταξιδι! Αλλιως για ξεχωριστα δωρα ειχα σκφτει κοσμημα η καποια μικροσυσκευη.

817 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 12:17 pm

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλσπερα κοριτσια.
λοιπον ν'αρχισω πρωτα με τα περαστικα μου στην Τσιπη. ολα καλα θα πανε κοπελα μου. ενταξει θα ταλαιπωρηθει λιγο ο μικρος αλλα θα μεγαλωσει και θα το ξεχασει. τουλαχιστον θα ησυχασεις.
για το αριελ θα συμφωνησω με την τσιπη (ελπιζω να θυμαμαι σωστα, γιατι διαβασα και πολλα και μπερδευτικα) πιστευω οτι απλα πειραξε τη δικια μου, οπως την ειχε πειραξει και το προδερμ το αφρολουτρο. ηταν κατι τυχαιο. μας εδωσε μια κρεμουλα και αλλο αφρολουτρο παλι..... βαρεθικα ν'αλλαζω ολη την ωρα!!!! και τα παιρνω και απο φαρμακειο!!!!
για τα ζωδια που λεγατε.... εμεις ειμαστε καλοκαιρινη οικογενεια. ο αντρας μου διδυμος, η μικρη καρκινακι κι εγω λεων. "ευτυχως" που βιαστικε να βγει, γιατι αν εβγαινε στην ωρα της θα ηταν κι αυτη λεων. αφου ελεγα "αγαπη μου ελα μια βδομαδα νωριτερα, πως θα ζησουμε 2 λιονταρια σ'ενα σπιτι!!!!?????" αυτη ομως μπερδευτικε και ηρθε 3 βδομαδες νωριτερα χαχαχαχα.
sof περαστικα και σε σενα καλη μου. αφου εχεις δωσει μπουκαλι, γιατι δε δινεις αλλη μια φορα να βγεις να ξεσκασεις λιγο? καλο θα σου κανει!!!!
ελενακι υπομονη κοπελα μου. και να σου δωσω μια συμβουλη???? κι εγω εκανα οτι δεν ακουγα, δεν εδινα σημασια αλλα απο μεσα μου εβραζα. ωσπου ενα πρωι με πηρε στις 8:30 να με ρωτησει αν κοιμαται το μωρο (εγω δε τη νοιαζει τι κανω....) για να το κατεβασω κατω (ναι καλα καταλαβατε.... μενουμε πανω-κατω) να το δουν οι γειτονισσες. και της λεω "τι λες ρε μαμα 8:30 το πρωι???!!!!" αυτο ηταν!!!! τελος οι βλακειες. αντε οτι του κατεβει του καθενος.
κι αλλα ηθελα να σας πω αλλα παλι τα ξεχασα..... Embarassed Embarassed Embarassed ετσι κι αλλιως πολλα σας εγραψα.

υ.γ. γεωργια να σας ζησει η μικρη.

818 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 1:34 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ βρε Τσιπη μου δωσε ενα μεγαλο φιλι στον μπεμπακο σου απο μενα, σιγουρα ο μικρος δεν θα θυμαται την ταλαιπωρια του και σιγουρα οπως αγαπαει και νοιαζεται η μανα για το παιδι της δεν νοιαζεται κ δεν το αγαπαει κανεις αλλος.Μην δινεις σημασια στον καθεενα και κοιτα μην λυγισεις γιατι ο γιο σου σε εχει αναγκη.

Ελενακι η γνωμη μου ειναι να μιλησεις στην πεθερα για οτι σε ενοχλει για να μην ξεσπασεις κ με ασχημο τροπο.

Σοφ κουραγιο γλυκια μου και περαστικα σου. Συμφωνω μηπως εσυ κ η Τσιπη να μιλησετε με τους γιατρους σας να παρετε καμμια βιταμινη.

Εμεις απο ζωδια ειμαστε τοξοτης ο μπαμπας, σκορπιος η μαμα και καρκινακι το μωρακι μας.
Κοριτσια ειδα την σειρα με τον Μπεζο απιστευτος αυτος ο ηθοποιος μου αρεσε πολυ..

819 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 1:47 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!

Τσιπη εμεις δωρο στη κουμπαρα πηραμε ενα κοσμημα. Ωραιες οι ιδεες της Μαριας κ αν εχεις το θαρρος θα μπορουσατε να τους ρωτησετε κ ολας τι θα ηθελαν.

Νατακως σε ευχαριστω! Το αριελ θα το δοκιμασω κ εγω κ νομιζω γενικα οτι εξαρταται απο το δερμα του μωρου.

Σοφ περαστικα σου! Κ κοριτσια κουραγιο σε ολες! Να αντλειτε δυναμη οποτε κ απ'οπου μπορειτε!

Υ.γ. υποφερει το κοριτσακι μου απο τα ουλα του! Πολλη γκρινια κ πολλα σαλια κ τα χερια στο στομα!

820 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 1:59 pm

fofi

fofi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
georgia84 έγραψε:
Τσιπη εμεις δωρο στη κουμπαρα πηραμε ενα κοσμημα. Ωραιες οι ιδεες της Μαριας κ αν εχεις το θαρρος θα μπορουσατε να τους ρωτησετε κ ολας τι θα ηθελαν.

Νατακως σε ευχαριστω! Το αριελ θα το δοκιμασω κ εγω κ νομιζω γενικα οτι εξαρταται απο το δερμα του μωρου.

Σοφ περαστικα σου! Κ κοριτσια κουραγιο σε ολες! Να αντλειτε δυναμη οποτε κ απ'οπου μπορειτε!

Υ.γ. υποφερει το κοριτσακι μου απο τα ουλα του! Πολλη γκρινια κ πολλα σαλια κ τα χερια στο στομα!

περαστικα της Γεωργια μου σαλακια κ χερια στο στομα βαζει κ ο δικος μου σαν τρελος.Της δινεις καμμια κρεμα για τα ουλα που λενε;

821 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 2:14 pm

georgia84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
fofi έγραψε:
georgia84 έγραψε:

περαστικα της Γεωργια μου σαλακια κ χερια στο στομα βαζει κ ο δικος μου σαν τρελος.Της δινεις καμμια κρεμα για τα ουλα που λενε;

Ευχαριστουμε! Δεν της βαζω καμια κρεμα ακομα αλλα σκεφτομαι να της παρω γιατι οταν την πιανει δεν ηρεμει με τιποτα. Μονο στην αγκαλια. Βεβαια η γιατρος μου ειπε οτι δεν κανουν τιποτα αλλα εχω διαβασει οτι καποια μωρακια ανακουφιζονται.

822 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 3:06 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
georgia84 έγραψε:
fofi έγραψε:
georgia84 έγραψε:

Ευχαριστουμε! Δεν της βαζω καμια κρεμα ακομα αλλα σκεφτομαι να της παρω γιατι οταν την πιανει δεν ηρεμει με τιποτα. Μονο στην αγκαλια. Βεβαια η γιατρος μου ειπε οτι δεν κανουν τιποτα αλλα εχω διαβασει οτι καποια μωρακια ανακουφιζονται.

εμενα η δικια μου ανακουφιζεται με την mundisal,μυριζει σαν ουζο.οταν της την βαζω και τριβω τα ουλακια της τρελενεται το κακομοιρο,την τσουζει,αλλα στο λεπτο ανακουφιζεται.μεγαλη διαφορα!ανακουφιζεται και αποκοιμιεται το κακομοιρο απο την κουραση απο το κλαμα
tsiph μου ευχομαι ο,τι ο,τι καλυτερο για τον μπεμπακο σου!θα δεις,ολα θα ειναι περαστικα,και απλα θα τα θυμασαι και θα λες τελικα τιποτα δεν ηταν.ειναι το αγχος και η αγωνια που σε παιδευουν τωρα,αλλα θα πατε θα σιγουρευτειτε οτι ολα πανε καλα και θα γυρισετε σπιτακι σας πιο δυνατοι μαμα και γιοκας!πολλα πολλα φιλια στα γλυκα πατουσακια του...
οσον αφορα το ariel baby εγω το ειχα δοκιμασει απο δειγμα που μου ειχαν δωσει στο μαιευτηριο και ημουν πολυ ικανοποιημενη.αυτο το αρωμα ειδικα!ετσι τωρα που μου τελειωσε το προδερμ σκονη πηρα το ariel και ολα καλα!
η πεθερα ηρθε παλι σημερα.απο τις 6 ως τις 9,30 που καναμε μπανιο την μικρη,εδω ηταν.να της λεει ο ευθυμης,μανα ελα πιο αργα,και να λεει οχι τωρα θα ερθω.μολις ειχαμε φαει,γιατι συνηθως περιμενω τον αντρα μου να φαμε μαζι,και ακομα δεν ειχα βαλει τα πιατα στο πλυντηριο.ημουν που ημουν αγανακτισμενη απο χθες,οταν ειδα οτι επεμενε και δεν σεβοταν οτι δεν μπορουσαμε εκεινη την ωρα που ηθελε,θυμωσα.τεσπα,ηρθε και ο νατρας μου κοιμιζε την μπουμπου εκεινη την ωρα.με γτο που την εβαζε στο κρεββατι,του γελαγε και ξυπναγε παλι...οταν μου ειπε ο αντρας μου,ελενα πηγαινε γιατι με μενα ξυπναει,η πεθερα αμεσως να παει αυτη να κανω τις δουλειες μου οπως ειπε.οχι οχι της λεω,πρωτιστη δουλεια ειναι το παιδι μου και πηγα μεσα.οσο την κοιμιζα,ξαναρχετε και μου λεει δωστην μου ρε παιδι μου και συνεχισε την δουλεια που εκανες.και χωρις πολλα πολλα εγω,της λεω θα την ξυπνησεις,μολις την κοιμησω θα ερθω.την λυπαμαι,αλλα πρεπει να καταλαβει οτι κατι εκανε και ημουν κρυα σημερα.θα αναρωτηθει και ισως το βρει...ο αντρας μου λεει θα της το πω οταν μεινω μονος μου μαζι της,οτι στεναχωρηθηκες...τεσπα,εγω αφου κοιμισα το μωρο,συνεχιζα τις δουλειες μου,αλλωστε αν την μιση μερα για καθε μεαρ εχω επισκεψεις και καθομαι κοντα τους,ποτε θα κανω τις δουλειες μου?μωρομανα ειμαι.τον χρονο που κοιμαται το παιδι τρεχω να προλαβω το σπιτι μου.ετσι καθαριζα τα πορτακαι των ντουλαπιων μου στην κουζινα,τον αποροφητηρα μου,ξεσκονισα τα επιπλα στο σαλονι,και οταν εφερα την σφουγγαριστρα,το σχολιασε η πεθερα μου.λεω,οπως μου εχεις πει και εσυ,δεν πρεπει να με παρεξηγουν οι συγγενεις αν κανω τις δουλειες μου γιατι δεν εχω αλλο χρονο.συμφωνησε...βεβαια,δεν ημουν αγενης,εφοσον με το που ηρθε εκανα καφε,συμμετειχα στις συζητησεις ενω ταυτοχρονα εκανα τις δουλειες μου.κοριτσια το πιστευετε οτι οταν ελεγε κατι και θα επρεπε σε αλλη περιπτωση να χαμογελασω,τωρα ημουν τοσο στεναχωρημενη μαζι της,που χαμογελαγα αναγκαστικα?δεν θελω να δημιουργουνται θεματα,γιατι δεν εχω να μοιρασω τιποτα μαζι της.απο την αρχη,δεν καταλαβαινα γιατι να εχουμε θεματα ως νυφη-πεθερα.αλλα τελικα,με τις μπιχτες που πεταγε,με την επιμονη της σε καποια πραγματα που αφορουν το δικο μου σπιτι,οταν κατηγορουσε μπροστα μου τους γονεις μου,μιλοντας για τα σωστα και τα λαθη τους συμφωνα με την ιδια,καταλαβα οτι πλεον αρχιζε να εχει ισχυ το νυφη-πεθερα.αχ,οσο και να μου λεει,θελω να με νιωθεις μανα σου,τελικα οι πραξεις αλλα λενε.

823 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Παρ Νοε 18, 2011 3:26 pm

elenaki85

elenaki85
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ασχετο,ξερετε για το βιβλιο κοιμησου παιδι μου?σε μια συζητησ μου το συστησαν ,αλλα η συμβουλος θηλασμου μου ειπε οτι ο ναθρωπος που το εγραψε ειναι ασχετος με ταπαιδια,νομιζω δημοσιογραφος μου ειπε οτι ειναι,και οτι ειναι απο τα πιο σκληρα βιβλια και θα χασω τον χρονο μου αν το διαβασω.απο κατι κριτικες καταλαβα οτι υποστηριζετε το cry it out.αφηνω το παιδι να κλαει ωσπου να κοιμηθει.που το θεωρω τρελα βαρβαρο,και οτι θα κανει νευρικα παιδια χωρις καμια αισθηση εμπιστοσυνης στους γονεις.το εχετε διαβασει?

824 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Νοε 19, 2011 12:58 am

tsiph

tsiph
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα! Ευχαριστώ όλες για τα περαστικά! Έβαλα ίντερνετ στο κινητό και εννοείται θα σας ενημερώνω. Ελενάκι συμφωνώ ότι το crying oyt είναι βάρβαρο. Έχω τσακωθεί με τον Λευτέρη γιατί τον προσέχει, ο μικρός κλαίει και μου λέει άστον να κλαίει, κάποτε θα κουραστεί και θα κοιμηθεί.... Mad Twisted Evil Mad Twisted Evil Mad Twisted Evil

Επίσης το αριέλ έχει όντως τρομερό άρωμα!

Όσο για την πεθερά σου υπομονή...

Με πήρε χτες τηλ η δικιά μου όταν εμαθε για το παιδί... Της εξήγησα ήρεμα όσα μου είπε η παιδίατρος και μάλλον επειδή ήταν κουρασμένη από τη δουλειά δεν επέμεινε πολύ. Μου λέει σε κάπια φάση καλά ούτε εγώ είμαι γιατρός και πήγαν να με πιάσουν τα γέλια! Αυτό που σκέφτηκε και αυτή για το αίμα είναι μήπως τον πείραξε το αφέψημα που μου πρότεινε η μαία. Καλά εγώ θα το πω στο νοσοκομείο και ελπίζω να με ακούσουν. Η πάνα σήμερα ήταν σαν διάροια, ειχε ένα καφε-σοκολατί χρώμα και φαινόταν σαν κάτι πολύ μικρά σημαδάκια με αίμα... Ελπίζω να μην ήταν ιδέα μου... Ρε Μαρία να σε ρωτήσω εσύ που έχεις διαβάσει πολλά με το θηλασμό έχει πολύ καιρό στα κακά του να μου βγάλει εκείνα τα άσπρα σποράκια το λίπος που λένε ότι είναι να τους το πω στο νοσοκομείο;

Όσο για το δώρο οι νονοί δεν είναι ζευγάρι απλά φίλοι. Θα δω θα το σκεφτώ πολύ.Θάρρος έχουμε αλλά μπορεί να μην μου πούνε...

Προχτές που του άλλαζα πάνα είδα ότι φαίνεται πολύ ο θώρακάς του. Δεν ξέρω αν είναι επειδή είναι αδυνατούλης ή αν μεγάλωσε ο θώρακας αλλά επειδή δεν πήραμε βάρος φαίνεται ετσι. Σαν τα παιδάκια της Αιθιοπίας μου μοιάζει Very Happy αλλά ο δικός μου εχει μάγουλα και δεν έχει τον τυμπανισμό!!

Όσο για τα ούλα πονεμένη ιστορία... Έχει 2 μέρες που έχει βρει τη ρόγα μου για μασητικό... Πονάωωωωωωω... Ας του πει κάποιος ότι έχει τόσα ώραία παιχνιδάκια και μασητικά... Επίσης πιάνει το σεντόνι ή το πάπλωμα, πιάνει και ένα παιχνίδι και προσπαθεί να χωρέσει και τα 2 μέσα στο στόμα του μαζί με τα χέρια! Έχει πολύ πλάκα!

Αυτά... Σας μούρλανα πάλι!

825 μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2!  - Σελίδα 33 Empty Απ: μανουλες ιουλιος 2011 Ν.2! Σαβ Νοε 19, 2011 2:25 am

νατακως

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλημεραααααααα. τι κανετε??? ολα καλα???? ευχομαι να ειστε ολες καλα.
εμεις εδω ησυχια. η μικρη ...... κοιμαται. εχουμε ωραια μερα και σκεφτομουν να βγουμε καμια βολτα αλλα..... η μικρη ειχε αλλα σχεδια. κοιμηθικε χθες στις 7 το απογευμα, ξυπνησε 10:30 να φαει, στις 6:30 το πρωι παλι εφαγε και κοιμηθικε, ξυπνησε 9:30 εφαγε, επαιξε λιγο και στις 11 παρα ξανακοιμηθικε. πολυ υπνο το παιδι μου!!!! της πηραμε και γυμναστηριο, της αρεσε πολυ και παιζει.
οσο για το "αστο να κλαψει".... δεν εχω λογια!!!! εδω την εχω αγκαλια και κλαιει και δεν αντεχω, οχι να την εχω μονη στο κρεβατι. αφηστε που η δικια μου αν τυχει και κλαψει πολυ δεν παιρνει ανασα και φοβαμαι.
αντε σας αφηνω. εβαλα πολλα πλυντηρια και τα ατιμα θελουν και σιδερωμα!!!! γιατι δεν βγαζουν ενα πλυντηριο που θα τα βγαζει σιδερωμενα????? τρελες δουλειες θα κανουν....
σας φιλω. καλη μερα να'χουμε ολοι μας.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 33 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις