1 παιδιαδρομη 2011 Σαβ Σεπ 03, 2011 12:07 am
stefanakos
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα σας θα παει καμια στην παιδιαδρομη σημερα στο σεφ πρεπει να ειναι πολυ ωραια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
πρωτα ο θεος παιδια και εγω θα παωLilliput έγραψε:Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας 2-3-4 και 5 Σεπτεμβρίου 2011
Ωράριο Λειτουργίας: Παρασκευή από 12:00μμ έως 21:00μμ
Σάββατο Κυριακή και Δευτέρα από 11:00πμ έως 21:00μμ
Δείτε εδώ όσες ενδιαφέρεστε http://www.paidiadromi.gr/
Εγώ μπορεί και να πάω το απόγευμα άμα μου ρθει το βαφτιστηράκι μου
καλημερα πολυ σωστα τα λες ήταν πολυ ωραια και εμεις πήγαμε εχθες στις 6 και φυγαμε στις 9 ,ειδικά τα διαδραστικα παραμυθια που συμμετειχε η κορη μου ήταν τελεια...θα παμε και σήμερα έχει αλλο ένα διαδραστικο παραμύθι και έχει και πάρτυ με το συγκρότημα φιλοι για πάνταtoniach έγραψε:Πήγαμε σήμερα οικογενειακώς. Περάσαμε όμορφα γιατί τα 4χρονα δίδυμα μου λυσσάξανε στα παιχνίδια. Στα περισσότερα περίπτερα είχε δραστηριότητες για τα παιδιά (κατασκευές ή χειροτεχνίες), παιδότοπος με φουσκωτά παιχνίδια, οικολογικές πλαστελίνες (ελληνικές), τουβλάκια, προβολές από το πλανητάριο Θεσσαλονίκης κάθε 1 ώρα και δώρα για τα παιδιά. Μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί προς ενημέρωση των γονέων, προληπτικοί ιατρικοί έλεγχοι, κληρώσεις κ.α
Πήγαμε το μεσημέρι του Σαββάτου (περίπου 3:00) και το γυρίσαμε 2 φορές. Τα μικρά ξετρελάθηκαν και αναψοκοκκίνησαν και εμείς χαρήκαμε να τα παρατηρούμε!!!
Θα τη θέλαμε μεγαλύτερη σαν έκθεση και με περισσότερους εκθέτες (πχ μόνο ο δήμος Πειραιά είχε περίπτερο για τις δραστηριότητες του σχετικά με τα παιδιά).
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης