Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
534 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 534 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]

1Πισω στην επαρχια Empty Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 1:31 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσια ,

Σκεφτομαι να φυγω για μονιμα επαρχια-Ζάκυνθο.
Βαρεθηκα αυτην την σημερινη καταντια της Αθηνας και το αγχος που με τρωει.
Εκει θα βρω δουλεια αμεσως στα ξενοδοχεια μιας και εχω τρελη προυπηρεσια και δουλευουν ηδη και ολοι οι γνωστοι μας εκει.
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι θα πρεπει να σκεφτω οτι πρεπει να υπαρχει εκει π.χ παιδιατρος,σχολεια,τετοια πραγματα.Το μυαλο μου εχει κολλησει λιγο.
Εννοω για να ειμαι πληρως καλυμενη απο ολα και να μην πω μετα -αμαν τωρα που να τρεχω γιαυτο?
Πολλες μανουλες ειστε απο επαρχια οποτε θα ξερετε αρκετα πραγματα να με διαφωτισετε
Σπιτι θα εχουμε δικο μας καθοτι ο αντρας μου ειναι απο Ζακυνθο.Δεν θα μενουμε στην χωρα αλλα σε χωριο .

2Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 1:54 am

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:Καλημέρα κοριτσια ,

Εκει θα βρω δουλεια αμεσως στα ξενοδοχεια μιας και εχω τρελη προυπηρεσια και δουλευουν ηδη και ολοι οι γνωστοι μας εκει.
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι θα πρεπει να σκεφτω οτι πρεπει να υπαρχει εκει π.χ παιδιατρος,σχολεια,τετοια πραγματα.Το μυαλο μου εχει κολλησει λιγο.
Εννοω για να ειμαι πληρως καλυμενη απο ολα και να μην πω μετα -αμαν τωρα που να τρεχω γιαυτο?
Πολλες μανουλες ειστε απο επαρχια οποτε θα ξερετε αρκετα πραγματα να με διαφωτισετε
Σπιτι θα εχουμε δικο μας καθοτι ο αντρας μου ειναι απο Ζακυνθο.Δεν θα μενουμε στην χωρα αλλα σε χωριο .

Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε και εμείς αυτό... Crying or Very sad Crying or Very sad

3Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 2:38 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολυ καληη σκεψη σου mamavivo. στην επαρχια ειναι πολυ πιο ευκολο να μεγαλωνεις παιδι. καταλαβαινω τους προβληματισμους σου οσον αφορα ιατρικη περιθαλψη. εκει νομιζω οτι η επαρχια λιγο χωλαινει. αλλα ολο και καποιον παιδιατρο θα βρεις, και μπορεις να συνεχισεις να εχεις και εναν στην αθηνα. αυτον που εχεις ηδη δλδ. τωρα οσον αφορα στο σχολειο, μην σε προβληματιζει ιδιαιτερα. το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι να μην ειναι μονοθεσιο ή κατι τετοιο μιας και θα μενεις σε χωριο. κι εγω μια απο τα ιδια. εφυγα απο την μεγαλουπολη εχω μια δουλεια part-time μονο απογευματα οπου την κραταει ο αντρας μου διοτι βοηθεια γιοκ κι ολα καλα. κι οταν μου λειπει η πολη μου πεταγομαι, δλδ καθε μηνα εκει ειμαι για λιγες μερουλες. πλεον οι αποστασεις εχουν μικρυνει. μπραβο παντως. να το κανεις.

4Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 2:41 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι σημαινει το μονοθεσιο?εκει μενουν και τα πεθερικα μου και θα ερχεται συνεχεια και η μαμα μου οποτε εχω καποιον να μου κραταει το παιδι οταν θα δουλευουμε με τον αντρα μου.

5Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 2:46 am

kalliopirev

kalliopirev
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
θα πρεπει να βρεις ενα παιδιατρο κ να διαφωτιστεις για που πεφτουν σχολεια ,ιατρειο κτλ.οσο αφορουν το παιδι, κ να κανεις μια συζητηση.να εγκληματιστεις με σουπερ μαρκετ κ καθετι που περνας την μερα σου.ο αντρας σου ειπες ειναι απο εκει.δηλαδη θα εχεις βοηθεια?περα απο τον αντρα σου θα εχεις παρεα?ειναι σημαντικο αυτο που σου λεω..εμεις αν κ μενουμε ναξο σκεφτομασταν να παμε συρο λογω ενοικιου ενω εκει δν ειχαμε.ηταν ενας λογος που μας κρατησε πισω.η βοηθεια ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας,η φιλια αλλος ενας.οσο πιο καλα εισαι με τον εαθτο σου αλλο τοσο εισαι κ με τους γυρω σου κ φυσικα σαν μανουλα!!

6Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 2:48 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μονοθεσιο νομιζω οτι ειναι οταν δεν συμπληρωνονται πολλα παιδακια σε ενα δημοτικο η ιδια δασκαλα κανει μαθημα σε ολες τι ταξεις και ειναι ολα τα παιδακια στην ιδια ταξη νομιζω, κατι τετοιο. οποτε φαντασου δεν γινεται και πολυ καλη δουλεια. διοτι αυτο που ειναι πρωτη δημοτικου ειναι συμμαθητης με ενα αλλο που παει πεμπτη.

7Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 2:49 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopirev έγραψε:θα πρεπει να βρεις ενα παιδιατρο κ να διαφωτιστεις για που πεφτουν σχολεια ,ιατρειο κτλ.οσο αφορουν το παιδι, κ να κανεις μια συζητηση.να εγκληματιστεις με σουπερ μαρκετ κ καθετι που περνας την μερα σου.ο αντρας σου ειπες ειναι απο εκει.δηλαδη θα εχεις βοηθεια?περα απο τον αντρα σου θα εχεις παρεα?ειναι σημαντικο αυτο που σου λεω..εμεις αν κ μενουμε ναξο σκεφτομασταν να παμε συρο λογω ενοικιου ενω εκει δν ειχαμε.ηταν ενας λογος που μας κρατησε πισω.η βοηθεια ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας,η φιλια αλλος ενας.οσο πιο καλα εισαι με τον εαθτο σου αλλο τοσο εισαι κ με τους γυρω σου κ φυσικα σαν μανουλα!!

επειδη παω χρονια για διακοπες στην ζακυνθο εχω φιλους και ξερω τα περιξ απλα επειδη δεν ειχα παιδι δεν ειχα ρωτησει θεματα που αφορουν το παιδι.ολα τα αλλα τα χω.

8Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 2:50 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτο που λεει η καλλιοπη ειναι ολοσωστο. αλλα αφου θα δουλευεις θα κανεις κι εσυ δικες σου παρεες. κι εγω στην αρχη που δεν δουλευα, ζοριστηκα λιγο. τωρα εχω κι εγω τον δικο μου κυκλο.

9Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 2:50 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
trilly έγραψε:μονοθεσιο νομιζω οτι ειναι οταν δεν συμπληρωνονται πολλα παιδακια σε ενα δημοτικο η ιδια δασκαλα κανει μαθημα σε ολες τι ταξεις και ειναι ολα τα παιδακια στην ιδια ταξη νομιζω, κατι τετοιο. οποτε φαντασου δεν γινεται και πολυ καλη δουλεια. διοτι αυτο που ειναι πρωτη δημοτικου ειναι συμμαθητης με ενα αλλο που παει πεμπτη.

νομιζω κατι τετοιο ειναι ..εφαγα πακετο δλδ?θα του κανω και γω οσο μπορω διαφορα καθοτι μου αρεσει το διαβασμα πολυ και αυτη η ασχολια ...μπορω να το πηγαινω με το αμαξι ομως αλλου?θα το κοιταξω και αυτο ευχαριστω

10Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 2:51 am

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πω πω μεγάλη απόφαση!Εγώ δε μπορώ να ζήσω μακριά από την Αθήνα.. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Smile

11Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 2:51 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
kalliopirev έγραψε:θα πρεπει να βρεις ενα παιδιατρο κ να διαφωτιστεις για που πεφτουν σχολεια ,ιατρειο κτλ.οσο αφορουν το παιδι, κ να κανεις μια συζητηση.να εγκληματιστεις με σουπερ μαρκετ κ καθετι που περνας την μερα σου.ο αντρας σου ειπες ειναι απο εκει.δηλαδη θα εχεις βοηθεια?περα απο τον αντρα σου θα εχεις παρεα?ειναι σημαντικο αυτο που σου λεω..εμεις αν κ μενουμε ναξο σκεφτομασταν να παμε συρο λογω ενοικιου ενω εκει δν ειχαμε.ηταν ενας λογος που μας κρατησε πισω.η βοηθεια ειναι πολυ σημαντικος παραγοντας,η φιλια αλλος ενας.οσο πιο καλα εισαι με τον εαθτο σου αλλο τοσο εισαι κ με τους γυρω σου κ φυσικα σαν μανουλα!!

επειδη παω χρονια για διακοπες στην ζακυνθο εχω φιλους και ξερω τα περιξ απλα επειδη δεν ειχα παιδι δεν ειχα ρωτησει θεματα που αφορουν το παιδι.ολα τα αλλα τα χω.

μια χαρα τοτε! οι προυποθεσεις ειναι ευοιωνες! μην το σκεφτεσαι καθολου.

12Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 2:53 am

trilly

trilly
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:Πω πω μεγάλη απόφαση!Εγώ δε μπορώ να ζήσω μακριά από την Αθήνα.. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Smile

σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω στην ηλικια σου ουτε που θα το σκεφτομουν! κι ετσι πρεπει. διοτι η επαρχια σε ενα τοσο νεο ανθρωπο δεν προσφερει και πολλα. εμεις ειμαστε σε αλλη φαση τωρα.

13Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 2:55 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
trilly έγραψε:
mamavivo έγραψε:

λεω να το τολμησω ..βαρεθηκα πια εδω .τους φιλους μας κανουμε μηνα να τους δουμε πλεον ολοι εχουν παιδια και τρεχουν...για καφε παω με το παιδι ή με τις αδελφες μου.ασε το οικονομικο που ειναι τρισαθλιο πλεον εδω ..ασε που ολο απληρωτη ειμαι πλεον εδω ενω δουλευω συνεχεια και αφηνω το παιδι..ειπα λοιπον αι σιχτιρ πια...ενταξει δεν ειναι ο τοπος μου εκει αλλα θα προσαρμοστω θα κανω την προσπαθεια μου,χειροτερα απο δω αποκλειεται να ναι ..καλυτερα ισως...και το χειμωνα να μαστε καλα θα ανεβαινουμε αθηνα για τους φιλους και τους περιξ

14Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 2:57 am

kalliopirev

kalliopirev
trilly έγραψε:
mamavivo έγραψε:

τοτε τελεια!!καλη μετακομιση παιδια!!δεν το συζητω η αθηνα εχει πολλα καλα αλλα πιο πολλα κακα!!

15Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 2:58 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
trilly έγραψε:
Lilliput έγραψε:Πω πω μεγάλη απόφαση!Εγώ δε μπορώ να ζήσω μακριά από την Αθήνα.. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!! Smile

σε καταλαβαινω απολυτα! κι εγω στην ηλικια σου ουτε που θα το σκεφτομουν! κι ετσι πρεπει. διοτι η επαρχια σε ενα τοσο νεο ανθρωπο δεν προσφερει και πολλα. εμεις ειμαστε σε αλλη φαση τωρα.

και γω καμαρι μου ετσι ελεγα αλλα να σου πω κατι η ξαδελφη μου 24 χρονων την εκανε απο αθηνα και πηγε ακρατα να ζησει που ειναι το πατρικο της και περναει σουπερ ρε φιλε..εχει βεβαια πολλους φιλους αφου ολα τα καλοκαιρια της ηταν εκει και δουλεια βρηκε...και γκομενακο βρηκε ..αχαχχαχα ..εγω αυτο το τελευταιο δεν το χρειαζομαι βεβαιως βεβαιως ..αλλα γενικα περναει καλυτερα απο οτι μου λεει

16Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 2:58 am

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
trilly έγραψε:

Έχω ζήσει και σε νησί και Νορβηγία και Σουηδία.. Έχω σπίτια στην εξοχή αλλά αν λείψω 1 εβδομάδα από την Αθήνα τρελλαίνομαι...... Μου αρέσει να αναπνέω καυσαέριο!! Razz Άμα πάρω σύνταξη,ίσως να πάω με το γέρο μου σε κανένα χωριό,νωρίτερα αποκλείεται,ξέρω καλά τον εαυτό μου.. Cool

17Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 3:00 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:
trilly έγραψε:

Έχω ζήσει και σε νησί και Νορβηγία και Σουηδία.. Έχω σπίτια στην εξοχή αλλά αν λείψω 1 εβδομάδα από την Αθήνα τρελλαίνομαι...... Μου αρέσει να αναπνέω καυσαέριο!! Razz Άμα πάρω σύνταξη,ίσως να πάω με το γέρο μου σε κανένα χωριό,νωρίτερα αποκλείεται,ξέρω καλά τον εαυτό μου.. Cool

σου ευχομαι λοιπον με τον γερακο σου να πατε καποια στιγμη επαρχια που δεν σε κοβω και τοτε loooooooool

18Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 3:02 am

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
Lilliput έγραψε:
trilly έγραψε:

σου ευχομαι λοιπον με τον γερακο σου να πατε καποια στιγμη επαρχια που δεν σε κοβω και τοτε loooooooool

άμα γίνω διάσημη μαία χαχαχαχα Razz Razz θα φτιάξω μια βίλα κοντά στο Σούνιο! Ε,εκεί πιάνεται εξοχή!! Θα μαι και 1 ώρα από την Αθήνα Wink

19Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 3:10 am

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι η καλυτερη απόφαση που θα μπορουσες να παρεις.
μιλαμε για ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ (κατα την άποψη μου)
για μενα μονο που δεν θα εχεις το αγχος κ την τρελα της πόλης- θα σου κανει πολυ καλο-και στην οικογενεια σου επίσης.
σκεψου τι ωραια θα ειναι απο ανοιξη μεχρι και φθινωπορο.
καθαρος αερας-εξοχη-θαλασσα- οτι καλυτερο για τα παιδια.
εγω το εχω δηλωσει στον αντρα μου- τωρα να μου πει παμε-φυγαμε. ας οψεται που εχει ανοιξει δικη του δουλεια εδω- στην Καβαλα μενουμε.

20Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 3:13 am

aggeliki5579

aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κοριτσια ,

Κουκλα μου εγω μενω στην επαρχια μια ζωη(και δεν την αλλαζω με τιποτα),μεγαλωσα στην Μεσσηνη,σπουδασα στην Λαμια,εδω και 10 χρονια περιπου ζω στην Λιβαδεια...ενα μικρο διαλλειμα εκανα 8 μηνες στην Αθηνα για δουλεια(οι χειροτεροι 8 μηνες της ζωης μου)...Το μονο ασχημο στην επαρχια ειναι το θεμα των επιλογων..δουλεια,διασκεδαση κ.τ.λ σιγουρα δεν εχει τις επιλογες της Αθηνας..Η διασκεδαση ειναι κατι υποκειμενικο για τον καθενα..και αφου απο δουλεια εισαι ηδη τακτοποιημενη..τοτε κανεις ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Θα μεγαλωσεις τα παιδια σου σε ενα πιο ηρεμο και υγιες περιβαλλον,θα ζησεις σε ανθρωπινους ρυθμους και οχι σε ρυθμους τρελας οπου ολοι τρεχουν πανικοβλητοι πανω κατω...θα ηρεμησει το μυαλο σου..και βεβαια θα δει η τσεπη σου λεφτα....η αρχη θα ειναι η δυσκολη αλλα μετα απο λιγο πιστευω οτι δεν θα θες να φυγεις...καλη αρχη κοριτσι μου...

21Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 3:19 am

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ σας ευχαριστω κοριτσακια που με ενθαρυνεται ,οσο για την διασκεδαση εχει να παει η μπιριμπα συννεφο με τις μαμαδες εκει,το χωριο μας εχει παρα πολλες νεες μαμαδες και ειναι τρελες μπιριμποβιες οπως του λογου μου...για κανα καφε ενταξει θα παμε αλλα οκ δεν ειμαι τυπος μπουζουκι ,κλαμπ και τετοια τα χω φαει με το κουταλι..αλλα αμα κατσει γιατι οχι ...

22Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 3:29 am

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mamavivo ως γυναικα στρατιωτικου σου λεω πως θα την βρεις την ακρη με γιατρους και σχολεια, μην σε αγχωνει αυτο. Να σκεφτεσε οτι τα παιδακια σου θα μεγαλωσουν σε αυλες και αλανες και αυτο θα ειναι ενα μεγαλο δωρο γι΄αυτα... Ασε και τη θαλασσα... αυτη που την βαζεις; Εμεις φετος κοψαμε τη μεταθεση για Μυτιλινη και ενω ηθελα (ετσι για το γαμωτο... μεταθεση μεσα σε 2 χρονια ε, οχι ρε φιλε) επαθα ενα σοκ που δεν θα πηγαινα γιατι ειχα κανει ονειρα τρελα για παραλιες μπανακια κλπ. Ζω σε επαρχιακη πολη και πηγα σε σχολειο που πεμπτη και εκτη δημοτικου ηταν μαζι. Θεψρψ οτι απλα πρεπει να εχεις απο κοντα τα παιδια και να τα παρακολουθεις. Οσο για επιλογες και διασκεδαση, εγω ειμαι 40 λεπτα απο τη Θεσσαλονικη και εκει μενει και η αδερφη μου, λογο οικονομικου ομως δεν μπορω καθε τρις και λιγο να πηγαινω στο cosmos ή στο λουνα παρκ... Τι λεμε τωρα αλλη ποιοτητα ζωης οπως ειπε και η κουκιδα... Εχω ζησει Θεσσαλονικη ως παιδι και πιστεψε με το μπαλκονι μας ηταν τοσο μικρο που δεν χωρουσε ουτε καρεκλακα και βεβαια δεν ημουν τοσο τυχερη να εχουν οι γονεις μου εξοχικο. Ετσι πηραν την αποφαση και εφυγαν στο χωριο 30 λεπτα απο τη Θεσσαλονικη. Κουτσοχωρι δεν λεω αλλα ολη μερα τα Καλοκαιρια ημασταν εξω. Και τιποτα δεν μας ελειξε. Κι αν μας ελειπε η πολη σε 30 λεπτα ημασταν εκει.
Φιλους παρεες κλπ θα βρεις απο τη δουλεια απο το σχολειο των παιδιων απο τη γειτονια, αλλιως ειναι η επαρχια. Εγω στο Κιλκις και εχω γνωρισει ενα σορο μαμαδες.
Καλη αρχη και ολα θα πανε σουπερ... Very Happy

23Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 3:29 am

aggeliki5579

aggeliki5579
Αχ σας ευχαριστω κοριτσακια που με ενθαρυνεται ,οσο για την διασκεδαση εχει να παει η μπιριμπα συννεφο με τις μαμαδες εκει,το χωριο μας εχει παρα πολλες νεες μαμαδες και ειναι τρελες μπιριμποβιες οπως του λογου μου...για κανα καφε ενταξει θα παμε αλλα οκ δεν ειμαι τυπος μπουζουκι ,κλαμπ και τετοια τα χω φαει με το κουταλι..αλλα αμα κατσει γιατι οχι ...

Γι αυτο πιστευω οτι θα περνας σουπερ...ειναι τι προτεραιοτητες εχει κανεις...μην ανησυχεις για τιποτα..ολα θα ειναι τελεια..

24Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 3:30 am

????????

Επισκέπτης
Αχ,τυχερη, δε παιρνεις και εμας μαζι;;;; Laughing
Θελω και εγω να φυγω!!!!!!!!!!!!!!!!

25Πισω στην επαρχια Empty Απ: Πισω στην επαρχια Τρι Σεπ 06, 2011 4:17 am

chicken

chicken
Οϊμέ!
Τι διαβάζουν τα ματάκια μου?
Ρε μπας και θες να φύγεις γιατί σου λείπω? Razz Razz Razz
Χωρίς πλάκα, Βιβίκο μου, αν μπορείς εύκολα να βρεις δουλειά (που να πληρώνεσαι βεβαίως βεβαίως) ούτε που να το σκεφτείς.
Φίλες δε σε φοβάμαι, θα κάνεις, ήδη θα ξέρεις όλο το νησί Razz
Γιατρούς, σχολεία & ότι χρειάζεται θα τα βρείς μόλις πάς, μην αγχώνεσαι. Επίσης τα σχολεία δεν είναι και τόσο άσχημα στην επαρχεία, φαντάσου πόσες ημέρες χάνουν τα παιδιά στην Αθήνα απο απεργίες, καταλήψεις κλπ...
Τουλάχιστον εκεί & θα πηγαίνει σχολείο.
Ρε συ, μακάρι να μπορούσαμε και εμείς να φύγουμε, αλήθεια μακάρι. Μόνο για τον καθαρό αέρα & την μπιρίμπα Razz Razz Razz Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις