26 Απ: ποιο απορρυπαντικο χρησιμοποιειται για τα παιδικα-βρεφικα ρουχαλακια???? Κυρ Σεπ 11, 2011 5:40 am
evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
το αριελ που πηρα μυριζει μωρουδιλα αρκετα εγω αυτο ηθελα.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Despoinaki έγραψε:Αυτό είναι ε?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Βγαίνει μόνο σε σκόνη?
alexia-marinos έγραψε:Κοριτσια,παρακολουθω το θεμα γιατι ειμαι κ εγω νεα μελλουσα μαμα κ λιγο ασχετη σε αυτα τα θεματα... εδω που μενουμε το νερο ειναι σκληρο με πολλα αλατα κ σε καθε πλυση χρησιμοποιω κ calgon.Να υποθεσω οτι οταν θα πλενω του μωρου δεν κανει να το χρησιμοποιω...?
Kalliopi έγραψε:Baby Planet ΜΕ ΧΙΛΙΑ!ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΠΛΕΟΝ...ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!
Vivian έγραψε:Kalliopi έγραψε:Baby Planet ΜΕ ΧΙΛΙΑ!ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΠΛΕΝΩ ΠΛΕΟΝ...ΚΑΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!
Τελειο!!!!! Χαχαχαχα και εγω ολα με αυτο τα πλενω!!!!
Δοξα το Θεο κ καποιος που ξερει να μου απαντησει γιατι μεχρι στιγμης δεν ηξερε κανεις!!!!!Σε ευχαριστω πολυ παντως!!!!totula έγραψε:alexia-marinos έγραψε:Κοριτσια,παρακολουθω το θεμα γιατι ειμαι κ εγω νεα μελλουσα μαμα κ λιγο ασχετη σε αυτα τα θεματα... εδω που μενουμε το νερο ειναι σκληρο με πολλα αλατα κ σε καθε πλυση χρησιμοποιω κ calgon.Να υποθεσω οτι οταν θα πλενω του μωρου δεν κανει να το χρησιμοποιω...?
εγω χρησιμοποιουσα κανονικα
Nena έγραψε:Εμένα μου είχαν δωσει δειγμα Persil baby και proderm, και τα χρησιμοποίησα και τα δυο, και αγορασα και το κανονικο κουτι και χρησιμοποιουσα αυτα τα δυο.
Κάποια γνωστη μου είπε για το αρκάδι, επειδη ειναι πιο φθηνό (τεράστια διαφορά στην τιμή, αντι για 10-12 ευρω που ειχαν τα άλλα, αυτο ειχε 3 νομίζω) αλλά σε κάθε πλύση έβρισκα κομμάτια του απορρυπαντικου στη θήκη του πλυντηρίου, σαν λιωμένο σαπούνι γινόταν, και δεν με ικανοποίησε και σαν απορρυπαντικό. Απο 5 μηνών περίπου και μετά τα έπλενα με το κανονικό απορρυπαντικό για τα δικά μας ρουχα, και το έβαζα να κάνει ένα επιπλέον ξέβγαλμα, ειδικά τα ασπρόρουχα κ τα εσωρουχάκια τους.
και το Πλάνετ baby εχω πάρει, για τα ρουχα που δεν έχουν πολλούς λεκέδες είναι οκ, και για τους λεκέδες που βγαίνουν εύκολα, πχ λάσπες, χωματα κτλ.
Μερικοι λεκέδες απο φρουτόκρεμα ρε κορίτσια δεν έχουν βγει με τίποτα όμως, ουτε μετα απο τόσα πλυσίματα..
Το έκανα κι αυτο μετά, αφου απήυδησα, αλλα εγινε αυτο που λές, αφηνε κάτι πράσινους λεκέδες, και δεν το χρησιμοποίησα άλλο...Το αρκαδι το χρησιμοποιεις λιγο διαφορετικα, δηλαδη το ριχνεις μεσα στον καδο του πλυντηριου και πανω στα ρουχα. Ωστοσο και εκει αφηνει πολλες φορες υπολειμματα στα ρουχα και επειδη ειναι και πρασινο μοιαζει σαν λεκες!
Nena έγραψε:Το έκανα κι αυτο μετά, αφου απήυδησα, αλλα εγινε αυτο που λές, αφηνε κάτι πράσινους λεκέδες, και δεν το χρησιμοποίησα άλλο...Το αρκαδι το χρησιμοποιεις λιγο διαφορετικα, δηλαδη το ριχνεις μεσα στον καδο του πλυντηριου και πανω στα ρουχα. Ωστοσο και εκει αφηνει πολλες φορες υπολειμματα στα ρουχα και επειδη ειναι και πρασινο μοιαζει σαν λεκες!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Γενικά » ποιο απορρυπαντικο χρησιμοποιειται για τα παιδικα-βρεφικα ρουχαλακια????
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης