Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
614 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 614 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 1:31 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια εντάξει με τις μικρές και εισέχουσες θηλες, υπάρχουν οι ψευδοθηλές. Με τις τεράστιες θηλές τι γίνεται; Ποτέ δεν κατάφερα να βάλω στο στόμα του και την θηλαία άλω γιατί μπουκωνόταν και δεν τραβούσε.

27Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 1:32 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΗΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΝΥΚ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ MEDELA ΛΕΤΕ..

28Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 1:34 am

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαράκι κι εμένα έτσι είανι. Δεν βάζεις όλη την άλω μέσα αλλά όση περισσότερη μπορεί το μωράκι. Όταν είναι νεογέννητα μικρουλάκια δεν μπορούνε να μπουκωθουν και τόσο πολυ!

29Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 1:39 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
ΕΜΕΝΑ Η ΘΗΛΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΩ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ν ΑΛΛΑΞΕΙ?Ή ΜΕΝΕΙ ΕΤΣΙ?

30Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 1:53 am

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όταν σταματήσεις το θηλασμό θα μικρίνει λίγο. Αλλά γιατί σε αμησυχεί? Για τυχόν πληγή που σχεδόν πάντα στην αρχή γίνεται υπάρχει κρεμούλα αγνή λανολίνη που την βάζεις και είναι θαυματουργή. Μπορείς να βάζεις και κατευθείαν το μωρό να φάει. Όσο για το θήλαστρο εγώ από το πρώτο μου παιδί ( τώρα θηλάζω το τρίτο που είναι δύο μηνών ) είχα πάρει της nuk το ηλεκτρικό και με έχει βολέψει πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή έχω στην κατάψυξη 5 μπουκαλάκια. Το είχα πάρει τότε γιατί είχα αγοράσει κάποια μπιμπαρό της nuk και μπορούσα να τα προσαρμόσω και να βγάλω το γάλα εκεί. Τότε έκανε 60. Τώρα το medela δεν ξέρω πόσο θα κάνει. Πάντως είναι επαγγελματικό.

31Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 2:02 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
mamamatina έγραψε:Όταν σταματήσεις το θηλασμό θα μικρίνει λίγο. Αλλά γιατί σε αμησυχεί? Για τυχόν πληγή που σχεδόν πάντα στην αρχή γίνεται υπάρχει κρεμούλα αγνή λανολίνη που την βάζεις και είναι θαυματουργή. Μπορείς να βάζεις και κατευθείαν το μωρό να φάει. Όσο για το θήλαστρο εγώ από το πρώτο μου παιδί ( τώρα θηλάζω το τρίτο που είναι δύο μηνών ) είχα πάρει της nuk το ηλεκτρικό και με έχει βολέψει πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή έχω στην κατάψυξη 5 μπουκαλάκια. Το είχα πάρει τότε γιατί είχα αγοράσει κάποια μπιμπαρό της nuk και μπορούσα να τα προσαρμόσω και να βγάλω το γάλα εκεί. Τότε έκανε 60. Τώρα το medela δεν ξέρω πόσο θα κάνει. Πάντως είναι επαγγελματικό.

ΟΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΗΛΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ Κ ΜΙΑ ΑΛΟΙΦΗ ΛΑΝΟΛΙΝΗ ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΛΑ Κ ΓΩ ΤΗΣ ΝΥΚ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΝΤΕΛΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150 ΝΟΜΙΖΩ.ΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΚΑΤΙ?ΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΥΛΑΩ ΣΤΟ ΦΥΓΕΙΟ Κ ΠΟΣΗ ΩΡΑ?Ή ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΨΥΞΗ?Κ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕ ΓΑΛΑ Κ ΔΕ ΣΠΑΕΙ?ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

32Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 2:05 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamamatina έγραψε:Μαράκι κι εμένα έτσι είανι. Δεν βάζεις όλη την άλω μέσα αλλά όση περισσότερη μπορεί το μωράκι. Όταν είναι νεογέννητα μικρουλάκια δεν μπορούνε να μπουκωθουν και τόσο πολυ!

Ευχαριστώ! I love you I love you I love you

33Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 2:13 am

athina235

athina235
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Eγω εχω το calypso tis Ardo.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενη!
Ειδικα στις αρχες που ειχα πληγωμενο στηθος και μεγεθος τεραπλασιο απο το κανονικο μου με εσωσε πολλες φορες απο πιθανη μαστιτιδα!
Λειτουργει με ρυθμιζομενη ταχυτητα και δυναμη αντλησης,και στο ρευμα κ με μπαταριες και εχει 3 κεφαλες διαφορετικου μεγεθους για να χρησιμοποιει η θηλαζουσα την πιο καταλληλη για αυτην.
Δεν ποναει καθολου και θεωρειται καταλληλο για 5 ως 8 αντλησεις ημερησιως.
Επισης μπορει να κανει κ διπλη αντληση με ενα ακομη σωληνακι κ ενα δοχειακι.
http://www.thilastra.gr/ardo-calypso.html

Εγω το ειχα αγορασει απο καταστημα με ιατρικα μηχανηματα 150,00.
Υπαρχει κ στο αμαζον απο οτι ειχα δει.

34Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 2:18 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina235 έγραψε:Eγω εχω το calypso tis Ardo.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενη!
Ειδικα στις αρχες που ειχα πληγωμενο στηθος και μεγεθος τεραπλασιο απο το κανονικο μου με εσωσε πολλες φορες απο πιθανη μαστιτιδα!
Λειτουργει με ρυθμιζομενη ταχυτητα και δυναμη αντλησης,και στο ρευμα κ με μπαταριες και εχει 3 κεφαλες διαφορετικου μεγεθους για να χρησιμοποιει η θηλαζουσα την πιο καταλληλη για αυτην.
Δεν ποναει καθολου και θεωρειται καταλληλο για 5 ως 8 αντλησεις ημερησιως.
Επισης μπορει να κανει κ διπλη αντληση με ενα ακομη σωληνακι κ ενα δοχειακι.
http://www.thilastra.gr/ardo-calypso.html

Εγω το ειχα αγορασει απο καταστημα με ιατρικα μηχανηματα 150,00.
Υπαρχει κ στο αμαζον απο οτι ειχα δει.

Να και ένα θήλαστρο πρόθυμο να προσαρμοστεί το ίδιο στο κάθε στήθος... Πολύ ενδιαφέρον θα το έχω υπόψιν γιατί εννοείται πως αν χρειαστεί θα ξανααγοράσω θήλαστρο.

35Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 2:20 am

Νενεν

Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
Νενεν έγραψε:Καλημερα! Εγω ειχα αγορασει το ameda. Δεν ποναγε καθολου

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ?ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΧΝΗ ΧΡΗΣΗ Κ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Κ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΕΜΑ ΘΗΛΑΣΤΡΟΥ..

Ναι ηλεκτρικο ειναι. Σιγουρα τα επαγγελματικα ηλεκτρικα βοηθαν περισσοτερο απο τα απλα χειροκινητα οταν υπαρχει προβλημα. Παντως απο το χειροκινητο της NUK εχω και εγω τη χειροτερη εμπειρια...

36Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 2:26 am

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νενεν έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ?ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΥΧΝΗ ΧΡΗΣΗ Κ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Κ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ Κ ΘΕΜΑ ΘΗΛΑΣΤΡΟΥ..

Ναι ηλεκτρικο ειναι. Σιγουρα τα επαγγελματικα ηλεκτρικα βοηθαν περισσοτερο απο τα απλα χειροκινητα οταν υπαρχει προβλημα. Παντως απο το χειροκινητο της NUK εχω και εγω τη χειροτερη εμπειρια...

Ίσως μάλλον δεν μας ταίριαζε στο στήθος. Ένιωθα πως όσο κι αν προσπαθούσα να ζουλήξω, και να πιέσω, από τα πλάγια δεν άδειαζε. Και είχα μεγάλο στήθος και δεν γινόταν με το ένα χέρι... Μάλλον δεν τραβούσε σωστά ή δεν είχε δύναμη να τραβήξει...

37Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 2:37 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
Νενεν έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΝΥΚ ΕΛΕΓΑ.

38Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 4:08 am

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:
mamamatina έγραψε:Όταν σταματήσεις το θηλασμό θα μικρίνει λίγο. Αλλά γιατί σε αμησυχεί? Για τυχόν πληγή που σχεδόν πάντα στην αρχή γίνεται υπάρχει κρεμούλα αγνή λανολίνη που την βάζεις και είναι θαυματουργή. Μπορείς να βάζεις και κατευθείαν το μωρό να φάει. Όσο για το θήλαστρο εγώ από το πρώτο μου παιδί ( τώρα θηλάζω το τρίτο που είναι δύο μηνών ) είχα πάρει της nuk το ηλεκτρικό και με έχει βολέψει πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή έχω στην κατάψυξη 5 μπουκαλάκια. Το είχα πάρει τότε γιατί είχα αγοράσει κάποια μπιμπαρό της nuk και μπορούσα να τα προσαρμόσω και να βγάλω το γάλα εκεί. Τότε έκανε 60. Τώρα το medela δεν ξέρω πόσο θα κάνει. Πάντως είναι επαγγελματικό.

ΟΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΗΛΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ Κ ΜΙΑ ΑΛΟΙΦΗ ΛΑΝΟΛΙΝΗ ΑΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΛΑ Κ ΓΩ ΤΗΣ ΝΥΚ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΕΝΤΕΛΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 150 ΝΟΜΙΖΩ.ΑΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ.ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ Κ ΚΑΤΙ?ΑΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΦΥΛΑΩ ΣΤΟ ΦΥΓΕΙΟ Κ ΠΟΣΗ ΩΡΑ?Ή ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΨΥΞΗ?Κ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕ ΓΑΛΑ Κ ΔΕ ΣΠΑΕΙ?ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Μίνα μου, τώρα είδα το σχόλιο σου. Το μητρικό γάλα διατηρείται στο ψηγελιο 24 ώρες και στην κατάψυξη για τρείς μήνες. Δεν σπάει το μπιμπερό. Εμένα ο καταψύκτης δουλεύει πάντα -20 βαθμούς και δεν σπάνε. Παρόλα αυτά το θήλαστρό μου είχε 1 δοχείο και μετά εγώ πήρα 2 τριάδες δοχεία μητρικού γάλακτος της Nuk. Είναι πλαστικά αυτά. Τα αποστειρώνω και τα προσαρμόζω στο θήλαστρο και αντλώ το γάλα κατευθείαν εκεί. Και παίρνουν την πιπίλα που είναι φαρδιά σαν το στήθος.

39Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 4:17 am

ΜΙΝΑ+μπεμπα

ΜΙΝΑ+μπεμπα
mamamatina έγραψε:
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:

Μίνα μου, τώρα είδα το σχόλιο σου. Το μητρικό γάλα διατηρείται στο ψηγελιο 24 ώρες και στην κατάψυξη για τρείς μήνες. Δεν σπάει το μπιμπερό. Εμένα ο καταψύκτης δουλεύει πάντα -20 βαθμούς και δεν σπάνε. Παρόλα αυτά το θήλαστρό μου είχε 1 δοχείο και μετά εγώ πήρα 2 τριάδες δοχεία μητρικού γάλακτος της Nuk. Είναι πλαστικά αυτά. Τα αποστειρώνω και τα προσαρμόζω στο θήλαστρο και αντλώ το γάλα κατευθείαν εκεί. Και παίρνουν την πιπίλα που είναι φαρδιά σαν το στήθος.

ΟΚ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ mamamatina ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ..Κ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΓΑΛΑ.

40Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 5:10 am

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
ΜΙΝΑ+μπεμπα έγραψε:ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΗΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΝΥΚ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΑΠ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ MEDELA ΛΕΤΕ..

ΕΣΤΕΙΛΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΨΕΥΔΟΘΗΛΕΣ Κ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΝUK, MEDELA K CHICO... ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Rolling Eyes
ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΛΗ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΞΕ ΤΗΣ MEDELA. ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ Κ Η ΘΗΛΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Very Happy
ΓΙΑ ΑΛΟΙΦΗ ΣΤΙΣ ΘΗΛΕΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΡΚΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!
ΤΩΡΑ ΕΙΠΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΗΡΑΛΟΙΦΗ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Κ ΑΓΝΟ ΚΕΡΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΦΙΝΗ!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΟΙΦΟΥΜΕ ΤΗ ΘΗΛΗ ΜΑΣ Κ ΜΕ ΛΙΓΟ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΘΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗ!!
ΕΓΩ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ Κ ΠΛΕΝΟΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ No

41Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Ιουν 13, 2011 5:20 am

tzef

tzef
ΕΓΩ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ Κ ΠΛΕΝΟΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΚΑΝΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΑΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ.

42Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Παρ Σεπ 09, 2011 12:19 pm

evvi

evvi
εγω εχω το swing της medela θελω να ρωτησω καποια κοπελα αν το εχει οταν το βαζω σε λειτουργια στην αρχη κανει μασαζ και μετα αρχιζει η αντληση. σε ποση ωρα πρεπει να το σταματαω? χτες το εβαλα μιση ωρα εβγαζε ειτε λιγο λιγο ειτε πιο γρηγορα και εβγαλα 130 ml και αυτο συνεχισε να τραβαει τι πρεπει να κανω?

43Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Κυρ Σεπ 18, 2011 2:41 am

Dim

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
evvi έγραψε:εγω εχω το swing της medela θελω να ρωτησω καποια κοπελα αν το εχει οταν το βαζω σε λειτουργια στην αρχη κανει μασαζ και μετα αρχιζει η αντληση. σε ποση ωρα πρεπει να το σταματαω? χτες το εβαλα μιση ωρα εβγαζε ειτε λιγο λιγο ειτε πιο γρηγορα και εβγαλα 130 ml και αυτο συνεχισε να τραβαει τι πρεπει να κανω?
νωρίς νωρις σου απαντάμε. Το θήλαστρο δεν πρέπει να είναι πάνω απο 20 λεπτά (το πολύ πολύ) πάνω στο στήθος. Εγώ έβγαζα πιο πολύ γαλά με το σύστημα 10-5-3-2 δηλαδή 10 λεπτά στο ένα, 10 λεπτά στο άλλο, μετά 5 στο πρώτο και πάει λέγοντας.

44Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Δευ Δεκ 12, 2011 1:57 pm

evvi

evvi
κοριτσια ξεκινησα εβγαζα γαλα με το θηλαστρο τωρα και ξαφνικα μπουκωσε η χοανη και γεμισε το σωλινακι μεσα γαλα μπορει να πηρε μεσα στην συσκευη γαλα? και να χαλασει?
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

45Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Τρι Φεβ 12, 2013 1:44 pm

mpazaki

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κοριτσια δοκιμασα και της medela αλλα δεν ξετρελαθηκα.πολυ καλο ηταν τη; nuk!!!!

46Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Τρι Φεβ 12, 2013 2:00 pm

chistiana

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Ki egw ths ameda to lactaline exw agorasei kai pragmatika einai teleio. Noikiasa gia ena mina tis medela to symphony gia na dw an eixe diafora alla telika den eida kamia diafora. Kanw mia antlisi thn hmera (kathe brady) mias kai i mikri thilaze apoklistika mexri prosfata (8 minwn) kai etsi exw mazepsi kamia 70aria mpoukalia. Twra pote tha ta dwsw den xerw!

47Τα πάντα για τα θήλαστρα! - Σελίδα 2 Empty Απ: Τα πάντα για τα θήλαστρα! Τετ Μάης 15, 2013 7:52 am

bebis13

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα μανούλες!

Πουλάω το ηλεκτρικό θήλαστρο δυο φάσεων medela swing εντελώς αχρησιμοποίητο μιας και θήλασα το μωρό μου.
Το δίνω στο κουτί του με όλα τα εξαρτήματα στη ζελατίνη τους που δεν ανοίχτηκαν ποτέ (αεροστεγως κλεισμένα). Μαζί θα σας δώσω και την απόδειξη αγοράς που είναι η εγγύηση.

Τιμή: 135 ευρώ

Όποια ΄μανούλα ενδιαφέρεται να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.

Περιοχή Αθήνα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις