26 Απ: Οταν η Κούραση σε ...Τελειώνει...??!!! Παρ Σεπ 16, 2011 6:17 am
kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
[quote="bou-boukitsa"]
λες ε??..ταιριαζει οντως!!..
να σου πω δεν εχω ιδεα πως τα ανεβαζουν εδω τα τραγουδια...
κατα τα αλλα πριν λιγο εβλεπα φωτο με την γυναικα του Μπεκαμ.....
με το εικοσαποντο..ισως και παραπανω(πραγματικα δεν ξερω πως περπαταει..)...αδυνατη σαν δεκαπενταχρονο ...πολυ κομψη οντως.....και πολυ φιαγμενη....μεχρι γλυκια θα την ελεγα...
και...ΠΡΟΣΟΧΗ..
αγκαλια με το 4 (ΤΕΤΑΡΤΟ!!!) παιδί της!!!!!
δεν εχω λογια!!![/quote βεβαια μια μικρηηηηηη λεπτομερεια ειναι οτι ειναι η κυρια Μπεκαμ η οποια παιζει να παιρνει στην αγκαλια της το παιδι της μονο για τις φωτογραφισεις και τις κοσμικες εκδηλωσεις...τις υπολοιπες ωρες να ειναι καλα οι ντανταδες.εμεις οι κοινες θνητες καμια τετοια ελπιδα δεν εχουμε αλλα ολες αυτες τρεχουν στους ψυχολογους και τις ψυχοθεραπειες κ παλι ευτυχισμενες δεν ειναι οποτε καλυτερα εμεις εστω και ως μαιρη παναγιωταρα!!!οσο για το κορμι...την ειδα κ εγω!μιλαμε σα χαραμαδα ειναι παλι...
kaatrin έγραψε:μετα απο οσα διαβασα παραπανω καταλαβα τι με περιμενει...και θυμηθηκα και ενα τραγουδι:ειμαι η μαιρη παναγιωταρα....
αληθεια θα μπορουσε καποια κοπελα να με βοηθησει για το πως θα μπορουσα να το ανεβασω απο το youtube εδω στο forum γιατι ειμαι λιγο ασχετη;
λες ε??..ταιριαζει οντως!!..
να σου πω δεν εχω ιδεα πως τα ανεβαζουν εδω τα τραγουδια...
κατα τα αλλα πριν λιγο εβλεπα φωτο με την γυναικα του Μπεκαμ.....
με το εικοσαποντο..ισως και παραπανω(πραγματικα δεν ξερω πως περπαταει..)...αδυνατη σαν δεκαπενταχρονο ...πολυ κομψη οντως.....και πολυ φιαγμενη....μεχρι γλυκια θα την ελεγα...
και...ΠΡΟΣΟΧΗ..
αγκαλια με το 4 (ΤΕΤΑΡΤΟ!!!) παιδί της!!!!!
δεν εχω λογια!!![/quote βεβαια μια μικρηηηηηη λεπτομερεια ειναι οτι ειναι η κυρια Μπεκαμ η οποια παιζει να παιρνει στην αγκαλια της το παιδι της μονο για τις φωτογραφισεις και τις κοσμικες εκδηλωσεις...τις υπολοιπες ωρες να ειναι καλα οι ντανταδες.εμεις οι κοινες θνητες καμια τετοια ελπιδα δεν εχουμε αλλα ολες αυτες τρεχουν στους ψυχολογους και τις ψυχοθεραπειες κ παλι ευτυχισμενες δεν ειναι οποτε καλυτερα εμεις εστω και ως μαιρη παναγιωταρα!!!οσο για το κορμι...την ειδα κ εγω!μιλαμε σα χαραμαδα ειναι παλι...