526 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #6 Πεμ Σεπ 29, 2011 2:48 am
mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:αυτο Κατερινακι ειναι το μονο που μας κραταει πισω- λογικο δεν ειναι>?
απολυτα λογικο..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
koukida έγραψε:αυτο Κατερινακι ειναι το μονο που μας κραταει πισω- λογικο δεν ειναι>?
Nena έγραψε:Και επαναλαμβάνω, εγω που δεν έχω τέτοια συναισθήματα (φεύγω και σήμερα το απόγευμα αν το αποφασίσω) είμαι τόσο αναίσθητη???? Ή απλά έχω φτάσσει στο αμήν???
Nena έγραψε:Και επαναλαμβάνω, εγω που δεν έχω τέτοια συναισθήματα (φεύγω και σήμερα το απόγευμα αν το αποφασίσω) είμαι τόσο αναίσθητη???? Ή απλά έχω φτάσσει στο αμήν???
bou-boukitsa έγραψε:Κορίτσια και εγώ εφευγα ..χτες που λεει ο λογος αρκει να ηξερα πως εκει που θα παω θα εχω καλη δουλεια με καλα λεφτα...τιποτα δεν με κραταει ..οι δικοι μου θα ερχονατι να με βλεπουν ..θα ερχομαι και εγω...
ενω εδω???
πως θα μεγαλωσουμε τα παιδια μας???
το οικονομικο= χαλια
παιδεια= ΧΑΛΙΑ
περιθαλψη -υγεια= χαλια
ακομη σας κραταει το συναισθηματικο??
Vivian έγραψε:Καλησπέρα!!! Δυσκολο θεμα αγαπιτσες μου!!! Παντως δεν νομιζω πως υπαρχει οικογενεια που δεν το εχει σκεφτει εστω μια φορα!! Εκει μας εφτασαν!
Εγω δεν το σκεφτομαι τοσο για εξωτερικο οσο για ενα μικρο νησακι οπου θα εχω την δυνατοτητα να τρωμε οτι παραγουμε στην χειροτερη των περιπτωσεων!!
koukida έγραψε:desT έγραψε:koukida έγραψε:σκεφτομαι τις ντοματες που περιμενουν στο ψυγείο αραχτές να τις κανω σαλτσα...
Και μένα Κούκι κάθονταν και κόντεψαν να σαπίσουν και χθες τις πήρα και όλο το απόγευμα έκατσα και έκανα την κέτσαπ του Jamie και έγινε τέλεια.
Φυσικά με μια μικρή διαφοροποίηση γιατί δεν είχα όλα τα υλικά.
μιλα...πες πως την κανεις!
mama katerina έγραψε:http://www.newsbeast.gr/world/arthro/232868/ehtisan-to-spiti-tous-me-ta-dika-tous-heria/
ποση ομορφια ποσο αξιος ο ανθρωπος αυτος... αμα μου φτιαξει ενα τετοιο ο αντρας μου εφυγααααααα
σαν το σπιτακι των χομπιτ δεν ειναι?
desT έγραψε:Πιάσατε βαρύ θέμα, το θέμα της μετανάστευσης και θα πεταχτώ σαν τη τσουτσού και θα τ' αλλάξω.
Παρεπιπτόντως και εγώ θα έφευγα αν είχα δουλειά κατά προτίμηση στη Γερμανία (λόγω γλώσσας).
Λοιπόν στην κέτσαπ..
ΥΛΙΚΑ
περίπου 3 κιλά ντομάτες (μπορεί να ήταν και 2,5, αλήθεια δεν ξέρω)
Ελαιόλαδο
1-2 κρεμμύδια
2-3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
πιπέρι μαύρο και ότι άλλο χρώμα έχεις
διάφορα άλλα μπαχαρικά (οπωσδήποτε γαρίφαλο)
βασιλικό καμιά 4-5 φυλλαράκια
3/4 κούπα ξύδι
1/2 κούπα ζάχαρη
τσιγαρίζεις στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και το σκόρδο και ρίχνεις και τις ντομάτες χοντροκομμένες (βασικά όλα χοντροκομμένα).
Ρίχνεις τα μπαχαρικά (εγώ έβαλα τζίντζερ, κόλιανδρο, πιπέρι σκόνη και ολόκληρο, ροζ πιπέρι, γαρύφαλο και αλάτι) και ένα ποτήρι νερό και τα αφήνεις να σιγοβράσουν εως ότου φτάσει η ποσότητα τους μέσα στην κατσαρόλα στο μισό. Λίγο πριν βγάλεις την κατσαρόλα βάζεις τον βασιλικό.
Μετά τα παίρνεις και τα λιώνεις στο μπλέντερ (όχι στο μιξεράκι), τα περνάς δύο φορές από σουρωτήρι (σίτα) και ξανασιγοβράσεις τον πολτό πλέον με το ξύδι και την ζάχαρη μέχρι να πιχτώσει λίγο ακόμα. Βλέπεις αν θέλει διόρθωμα η γεύση και αφού γίνει η κέτσαπ την βάζεις σε αποστειρωμένα βάζα-μπουκαλάκια με ένα χωνί.
Ποσότητες στα μπαχαρικά δεν έγραψα γιατί δουλεύω με το μάτι και την γεύση. Ότι αρέσει στον καθένα.
Έκανα 3 μπουκαλάκια και ένα βάζο. Την βγάζουμε για αρκετό καιρό.
Φυσικά ο Jamie προτείνει κι άλλα υλικά όπως σέλινο και ρίζα μάραθου και φυσικά καυτερή πιπεριά που αν δεν ήταν να φάνε και τα παιδιά θα έβαζα.
Καλή επιτυχία (αν έχεις υπομονή)!
elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:http://www.newsbeast.gr/world/arthro/232868/ehtisan-to-spiti-tous-me-ta-dika-tous-heria/
ποση ομορφια ποσο αξιος ο ανθρωπος αυτος... αμα μου φτιαξει ενα τετοιο ο αντρας μου εφυγααααααα
Κατερινάκι δεν ξέρω αν είναι σαν το σπίτι των χόμπιτ, δεν έχω καταφέρει να δω ποτέ αυτή την τριλογία, πάντα με έπαιρνε ο ύπνος στα πρώτα λεπτά! Είναι όμως από τα ωραιότερα σπίτια που έχω δει! Απίστευτο! Πολύ ζεστό και όμορφο! Μακάρι να μου κάνει και ο άντρας μου ένα ίδιο!
mama katerina έγραψε:elena25 έγραψε:mama katerina έγραψε:http://www.newsbeast.gr/world/arthro/232868/ehtisan-to-spiti-tous-me-ta-dika-tous-heria/
Κατερινάκι δεν ξέρω αν είναι σαν το σπίτι των χόμπιτ, δεν έχω καταφέρει να δω ποτέ αυτή την τριλογία, πάντα με έπαιρνε ο ύπνος στα πρώτα λεπτά! Είναι όμως από τα ωραιότερα σπίτια που έχω δει! Απίστευτο! Πολύ ζεστό και όμορφο! Μακάρι να μου κάνει και ο άντρας μου ένα ίδιο!
βαρια κουβεντα ξεστομισες φιλεναδα! δεν εχεις δει την τριλογια??? χανεις!!! τωρα βγαινει και σε ταινια το βιβλιο "χομπιτ" που ειναι τελειο και η αρχη ... πεθαινω οταν βγει θα παω οπωσδηποτε να το δω!!
elena25 έγραψε:Τι είπα πάλι ρε κορίτσια; Το λεπρό; Ποιο λεπρό καλέ; Το λεπτό εννοούσα!
blackrose έγραψε:hello!!!!!!
blackrose έγραψε:hello!!!!!!
tattooed_snowhite έγραψε:blackrose έγραψε:hello!!!!!!
ασ'τα χελοου και μπες στο ψητο εχω γινει ενα με την οθονη απο χθες
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης