Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
590 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 590 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:αυτο Κατερινακι ειναι το μονο που μας κραταει πισω- λογικο δεν ειναι>? Rolling Eyes

απολυτα λογικο..

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και επαναλαμβάνω, εγω που δεν έχω τέτοια συναισθήματα (φεύγω και σήμερα το απόγευμα αν το αποφασίσω) είμαι τόσο αναίσθητη???? Ή απλά έχω φτάσσει στο αμήν???

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μέχρι τώρα αυτά μας κρατούσανε, όντως... Τώρα πια όμως είναι θέμα επιβίωσης βρε κορίτσια... Είναι δυνατόν; Πώς θα ζήσουμε έτσι; Δε βγαίνει έτσι η ζωή... Και δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα... Ό,τι πτυχίο και να έχεις στο μόνο που σου χρησιμεύει πια είναι αν ξεμείνεις από χαρτί υγείας! Πέρασα σε μια σχολή που σιχαινόμουν πραγματικά (πήγα εκεί μόνο για να είμαι μαζί με τον άντρα μου). Πάντα ήξερα ότι ήθελα να ασχοληθώ με τη μετάφραση και γενικά με ξένες γλώσσες. Ε, με έπρηξαν όλοι πάρε πρώτα το πτυχίο σου να έχεις κάτι σίγουρο και κάνε ό,τι θες μετά. Ευτυχώς που δεν τους άκουσα. Παράλληλα με τη σχολή πήρα το Diploma in Translations και από αυτό ζούσα σε όλη τη διάρκεια της φοιτητικής μας ζωής και μέχρι πριν λίγες μέρες που τελειώσαν τα ρημάδια τα λεφτά. Τώρα πια δεν βρίσκω τίποτα! Και να έχεις τον άλλο να σου λέει, μα είναι δυνατόν να μη βρίσκεις δουλειά με τρία πτυχία; (βάζει και το Proficiency μέσα). Αν ήθελες θα είχες βρει, απλά βαριέσαι και δεν ψάχνειςShocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked .

Σας ζάλισα, είπα πολλά άσχετα αλλά βρε κορίτσια, ήθελα να τα πω κάπου γιατί θα σκάσω!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Και επαναλαμβάνω, εγω που δεν έχω τέτοια συναισθήματα (φεύγω και σήμερα το απόγευμα αν το αποφασίσω) είμαι τόσο αναίσθητη???? Ή απλά έχω φτάσσει στο αμήν???

δεν ξερω βρε Νενα μου τι να σου πω απο τη μια εχεις δικιο αλλα απο την αλλη εμενα μονο αυτο θα με κραταγε

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Και επαναλαμβάνω, εγω που δεν έχω τέτοια συναισθήματα (φεύγω και σήμερα το απόγευμα αν το αποφασίσω) είμαι τόσο αναίσθητη???? Ή απλά έχω φτάσσει στο αμήν???

Αναίσθητη με λένε κι εμένα γιατί σκέφτομαι ακριβώς έτσι. Ας μου δινόταν μια ευκαιρία λέω και πήγαινα και με τα πόδια! Αυτό δεν είναι αναισθησία, είναι απελπισία.

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κ εμενα να μου ελεγε φευγουμε ο αντρας μου -ειχαμε εξαφανιστει-
δεν ξερω που θα μας βγαλει το 'εδω'-γιατι να φοβηθώ το 'εκει'?

μονο συναισθηματικοι λογοι θα μπορουσαν να με σταματησουν- αλλα τους εχω δουλεψει μεσα μου καλα..

bou-boukitsa

bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια και εγώ εφευγα ..χτες που λεει ο λογος αρκει να ηξερα πως εκει που θα παω θα εχω καλη δουλεια με καλα λεφτα...τιποτα δεν με κραταει ..οι δικοι μου θα ερχονατι να με βλεπουν ..θα ερχομαι και εγω...
ενω εδω???

πως θα μεγαλωσουμε τα παιδια μας???
το οικονομικο= χαλια
παιδεια= ΧΑΛΙΑ
περιθαλψη -υγεια= χαλια

ακομη σας κραταει το συναισθηματικο??

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα!!! Δυσκολο θεμα αγαπιτσες μου!!! Παντως δεν νομιζω πως υπαρχει οικογενεια που δεν το εχει σκεφτει εστω μια φορα!! Εκει μας εφτασαν!

Εγω δεν το σκεφτομαι τοσο για εξωτερικο οσο για ενα μικρο νησακι οπου θα εχω την δυνατοτητα να τρωμε οτι παραγουμε στην χειροτερη των περιπτωσεων!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bou-boukitsa έγραψε:Κορίτσια και εγώ εφευγα ..χτες που λεει ο λογος αρκει να ηξερα πως εκει που θα παω θα εχω καλη δουλεια με καλα λεφτα...τιποτα δεν με κραταει ..οι δικοι μου θα ερχονατι να με βλεπουν ..θα ερχομαι και εγω...
ενω εδω???

πως θα μεγαλωσουμε τα παιδια μας???
το οικονομικο= χαλια
παιδεια= ΧΑΛΙΑ
περιθαλψη -υγεια= χαλια

ακομη σας κραταει το συναισθηματικο??

Οσο κι αν μου λειψουν αδερφια και γονεις που τοσο τους αγαπαω,θα σκεφτω το καλο του παιδιου μου...Δε θα βαλω συναισθηματισμους..Αλλα θα το παλεψω λιγο,βλεποντας και κανοντας...

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γι αυτο δεν κοιμασαι τα βραδια Φλωρακι?Μου σκεφτεσαι καραβια κ Λονδινα? Rolling Eyes

Vivian έγραψε:Καλησπέρα!!! Δυσκολο θεμα αγαπιτσες μου!!! Παντως δεν νομιζω πως υπαρχει οικογενεια που δεν το εχει σκεφτει εστω μια φορα!! Εκει μας εφτασαν!

Εγω δεν το σκεφτομαι τοσο για εξωτερικο οσο για ενα μικρο νησακι οπου θα εχω την δυνατοτητα να τρωμε οτι παραγουμε στην χειροτερη των περιπτωσεων!!

αυτο σκεφτεται κ ο αντρας μου,στο χωριο να γινει αγροτης ,βοσκος και μετα σκεφτεται το εξω.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας εχω ξαναγραψει οτι ψαχνομαι να φυγω για ζακυνθο για μονιμα.το σκεφτηκα απο εδω ,το σκεφτηκα απο κει τελικα το αποφασισα.
ηδη εχτες μιλησα με ξενοδοχειο για δουλεια.θα πεταχτω γυρω στις 10 οκτωβρη για ραντεβου απο κοντα και αν κλεισει η δουλεια ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
desT έγραψε:
koukida έγραψε:σκεφτομαι τις ντοματες που περιμενουν στο ψυγείο αραχτές να τις κανω σαλτσα... Rolling Eyes

Και μένα Κούκι κάθονταν και κόντεψαν να σαπίσουν και χθες τις πήρα και όλο το απόγευμα έκατσα και έκανα την κέτσαπ του Jamie και έγινε τέλεια.
Φυσικά με μια μικρή διαφοροποίηση γιατί δεν είχα όλα τα υλικά.

μιλα...πες πως την κανεις! Very Happy

Πιάσατε βαρύ θέμα, το θέμα της μετανάστευσης και θα πεταχτώ σαν τη τσουτσού και θα τ' αλλάξω.
Παρεπιπτόντως και εγώ θα έφευγα αν είχα δουλειά κατά προτίμηση στη Γερμανία (λόγω γλώσσας).

Λοιπόν στην κέτσαπ..
ΥΛΙΚΑ
περίπου 3 κιλά ντομάτες (μπορεί να ήταν και 2,5, αλήθεια δεν ξέρω)
Ελαιόλαδο
1-2 κρεμμύδια
2-3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
πιπέρι μαύρο και ότι άλλο χρώμα έχεις
διάφορα άλλα μπαχαρικά (οπωσδήποτε γαρίφαλο)
βασιλικό καμιά 4-5 φυλλαράκια
3/4 κούπα ξύδι
1/2 κούπα ζάχαρη

τσιγαρίζεις στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και το σκόρδο και ρίχνεις και τις ντομάτες χοντροκομμένες (βασικά όλα χοντροκομμένα).
Ρίχνεις τα μπαχαρικά (εγώ έβαλα τζίντζερ, κόλιανδρο, πιπέρι σκόνη και ολόκληρο, ροζ πιπέρι, γαρύφαλο και αλάτι) και ένα ποτήρι νερό και τα αφήνεις να σιγοβράσουν εως ότου φτάσει η ποσότητα τους μέσα στην κατσαρόλα στο μισό. Λίγο πριν βγάλεις την κατσαρόλα βάζεις τον βασιλικό.
Μετά τα παίρνεις και τα λιώνεις στο μπλέντερ (όχι στο μιξεράκι), τα περνάς δύο φορές από σουρωτήρι (σίτα) και ξανασιγοβράσεις τον πολτό πλέον με το ξύδι και την ζάχαρη μέχρι να πιχτώσει λίγο ακόμα. Βλέπεις αν θέλει διόρθωμα η γεύση και αφού γίνει η κέτσαπ την βάζεις σε αποστειρωμένα βάζα-μπουκαλάκια με ένα χωνί.
Ποσότητες στα μπαχαρικά δεν έγραψα γιατί δουλεύω με το μάτι και την γεύση. Ότι αρέσει στον καθένα.
Έκανα 3 μπουκαλάκια και ένα βάζο. Την βγάζουμε για αρκετό καιρό.
Φυσικά ο Jamie προτείνει κι άλλα υλικά όπως σέλινο και ρίζα μάραθου Shocked και φυσικά καυτερή πιπεριά που αν δεν ήταν να φάνε και τα παιδιά θα έβαζα.
Καλή επιτυχία (αν έχεις υπομονή)!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
http://www.newsbeast.gr/world/arthro/232868/ehtisan-to-spiti-tous-me-ta-dika-tous-heria/

ποση ομορφια ποσο αξιος ο ανθρωπος αυτος... αμα μου φτιαξει ενα τετοιο ο αντρας μου εφυγααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

σαν το σπιτακι των χομπιτ δεν ειναι?

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινα το γαρυφαλλο που ειδα στη συνταγη με εξιταρει!! πρεπει να ειναι γαματη!θα την κανω αν βρω χρονο!
ευχαριστω μωρε που μπηκες στον κοπο να τα γραψεις ολα αυτα!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Κατερινα τελειο το χομπιτόσπιτο! I love you

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:http://www.newsbeast.gr/world/arthro/232868/ehtisan-to-spiti-tous-me-ta-dika-tous-heria/

ποση ομορφια ποσο αξιος ο ανθρωπος αυτος... αμα μου φτιαξει ενα τετοιο ο αντρας μου εφυγααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Κατερινάκι δεν ξέρω αν είναι σαν το σπίτι των χόμπιτ, δεν έχω καταφέρει να δω ποτέ αυτή την τριλογία, πάντα με έπαιρνε ο ύπνος στα πρώτα λεπτά! Είναι όμως από τα ωραιότερα σπίτια που έχω δει! Απίστευτο! Πολύ ζεστό και όμορφο! Μακάρι να μου κάνει και ο άντρας μου ένα ίδιο!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
desT έγραψε:Πιάσατε βαρύ θέμα, το θέμα της μετανάστευσης και θα πεταχτώ σαν τη τσουτσού και θα τ' αλλάξω.
Παρεπιπτόντως και εγώ θα έφευγα αν είχα δουλειά κατά προτίμηση στη Γερμανία (λόγω γλώσσας).

Λοιπόν στην κέτσαπ..
ΥΛΙΚΑ
περίπου 3 κιλά ντομάτες (μπορεί να ήταν και 2,5, αλήθεια δεν ξέρω)
Ελαιόλαδο
1-2 κρεμμύδια
2-3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι
πιπέρι μαύρο και ότι άλλο χρώμα έχεις
διάφορα άλλα μπαχαρικά (οπωσδήποτε γαρίφαλο)
βασιλικό καμιά 4-5 φυλλαράκια
3/4 κούπα ξύδι
1/2 κούπα ζάχαρη

τσιγαρίζεις στο ελαιόλαδο τα κρεμμύδια και το σκόρδο και ρίχνεις και τις ντομάτες χοντροκομμένες (βασικά όλα χοντροκομμένα).
Ρίχνεις τα μπαχαρικά (εγώ έβαλα τζίντζερ, κόλιανδρο, πιπέρι σκόνη και ολόκληρο, ροζ πιπέρι, γαρύφαλο και αλάτι) και ένα ποτήρι νερό και τα αφήνεις να σιγοβράσουν εως ότου φτάσει η ποσότητα τους μέσα στην κατσαρόλα στο μισό. Λίγο πριν βγάλεις την κατσαρόλα βάζεις τον βασιλικό.
Μετά τα παίρνεις και τα λιώνεις στο μπλέντερ (όχι στο μιξεράκι), τα περνάς δύο φορές από σουρωτήρι (σίτα) και ξανασιγοβράσεις τον πολτό πλέον με το ξύδι και την ζάχαρη μέχρι να πιχτώσει λίγο ακόμα. Βλέπεις αν θέλει διόρθωμα η γεύση και αφού γίνει η κέτσαπ την βάζεις σε αποστειρωμένα βάζα-μπουκαλάκια με ένα χωνί.
Ποσότητες στα μπαχαρικά δεν έγραψα γιατί δουλεύω με το μάτι και την γεύση. Ότι αρέσει στον καθένα.
Έκανα 3 μπουκαλάκια και ένα βάζο. Την βγάζουμε για αρκετό καιρό.
Φυσικά ο Jamie προτείνει κι άλλα υλικά όπως σέλινο και ρίζα μάραθου Shocked και φυσικά καυτερή πιπεριά που αν δεν ήταν να φάνε και τα παιδιά θα έβαζα.
Καλή επιτυχία (αν έχεις υπομονή)!

Δεσποινάκι πάμε όλοι μαζι Γερμανία, να φτιάχνουμε ΑΥΤΗΝ εδω τη σαλτσα και να πουλάμε???? Πρωτον, μου τρεξαν τα σαλια, και μολις εφαγα, να φανταστεις, και δευτερον, τα γερμανικά μου τα εχω ξεχάσει... Ε? Ε? Ε?

Σπιτι των Χομπιτ, κι εγω αυτο σκέφτηκα μόλις το πρωτοειδα!! μήπως τριγυρίζουν κ αράχνες εκει όμως κορίτσια?? πολλή επαφη με το έδαφος εχει και ψυλιάζομαι ζουζουνοκατάσταση.. Razz

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:
mama katerina έγραψε:http://www.newsbeast.gr/world/arthro/232868/ehtisan-to-spiti-tous-me-ta-dika-tous-heria/

Κατερινάκι δεν ξέρω αν είναι σαν το σπίτι των χόμπιτ, δεν έχω καταφέρει να δω ποτέ αυτή την τριλογία, πάντα με έπαιρνε ο ύπνος στα πρώτα λεπτά! Είναι όμως από τα ωραιότερα σπίτια που έχω δει! Απίστευτο! Πολύ ζεστό και όμορφο! Μακάρι να μου κάνει και ο άντρας μου ένα ίδιο!

βαρια κουβεντα ξεστομισες φιλεναδα! δεν εχεις δει την τριλογια??? Shocked Shocked Shocked χανεις!!! τωρα βγαινει και σε ταινια το βιβλιο "χομπιτ" που ειναι τελειο και η αρχη ... πεθαινω οταν βγει θα παω οπωσδηποτε να το δω!!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
elena25 έγραψε:

βαρια κουβεντα ξεστομισες φιλεναδα! δεν εχεις δει την τριλογια??? Shocked Shocked Shocked χανεις!!! τωρα βγαινει και σε ταινια το βιβλιο "χομπιτ" που ειναι τελειο και η αρχη ... πεθαινω οταν βγει θα παω οπωσδηποτε να το δω!!

Ναι, ξέρω, είμαι απαράδεκτη... Και ο άντρας μου αυτό μου λέει! Τι να κάνω όμως;;; Δε μου κάνει το κλικ! Να φανταστείς, όταν βγήκε το τελευταίο για χάρη της παρέας είχα πάει σινεμά να το δω. Ε, στο μισάωρο έριχνα κάτι ύπνους... Εγώ φταίω;;; Τα καθίσματα του Village φταίνε που είναι τόσο αναπαυτικά! Χαραμίστηκαν και τα 7? ευρώ. Τότε άλλες εποχές όμως, δε μας λείπανε! Τώρα μετράμε και το λεπρό! Χαχαχαχαχαχα! Πάντως το βιβλίο θέλω κάποια στιγμή να το διαβάσω. Έτσι για να λέω ρε παιδί μου ότι είμαι ενημερωμένη... Σε όποιον λέω ότι δεν έχω δει τον Άρχοντα με κοιτάει λες και είμαι εξωγήινη...

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι είπα πάλι ρε κορίτσια; Το λεπρό; Ποιο λεπρό καλέ; Το λεπτό εννοούσα!

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα πηδηχτω απο το παραθυρο

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Τι είπα πάλι ρε κορίτσια; Το λεπρό; Ποιο λεπρό καλέ; Το λεπτό εννοούσα!

χαχαχαχαχχα ειπα κι εγω!!!! Razz Razz Razz

να το δεις συντομα δεν επιτρεπονται αυτα τα πραγματα εχει δικιο ο αντρας σου!!!!! Very Happy

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
hello!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
blackrose έγραψε:hello!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy

που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??????????

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ασ'τα χελοου και μπες στο ψητο εχω γινει ενα με την οθονη απο χθες Razz Razz I love you I love you I love you I love you

cassiani

cassiani
tattooed_snowhite έγραψε:

ασ'τα χελοου και μπες στο ψητο εχω γινει ενα με την οθονη απο χθες Razz Razz I love you I love you I love you I love you

χαχαχαχαχαχ Laughing

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις