1 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 Κυρ Ιαν 01, 2012 2:17 pm
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Να τα χιλιάσουμε!ΧΑχαχχαχαχαχαχχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
litsakos έγραψε:Να πας στο 17 να διαβασεις για τον Κολομβουνη σου κοπελια
litsakos έγραψε:Ειδα τωρα τις τιμες των πλυντηριων για τα πιατα φωτια ειναι γαμωτο!
tatijana έγραψε:Άντε το θέμα αυτο ενηλικιωθηκε,χεχεχεχεχεχ...
Καλημέρα κοριτσουδια...Νατλακι καλή χρόνια σου εύχομαι με ΈΝΑ σπορουλωνι στην κοιλιτσα σου....Όσο για να τους χεσω όλους,αυτο θα κάνω απο δω κ πέρα....
Κλειώ μου καλή σου χρόνια....φέτος θα νιώσεις τα ομορφότερα.....
Λιτσακι κάθε φορα εγω τους τον πάω...Τι να πω,καλή καρντια κ σε αυτούς....
Άραγε είναι ανοιχτές οι δημ.υπηρεσίες;;;;;;
καλημερα και περαστικα νομιζω καθε τρεις ωρεςmamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να ειστε καλα.
ελπιζω να περασατε ομορφααααα
εμεις ειχαμε πυρετο απο την παραμονη μεχρι σημερα.με αντιπυρετικα ειμαστε και αναμενουμε να δουμε τι μπορει να ειναι.χωρις αλλα συμπτωματα.τα αντιπυρετικα καθε ποτε τα παιρνουν?ανα 4ωρο?
litsakos έγραψε:Πώς παει τουρτιτσα?Η μικρη καλα ειναι? Εδω ο μεγαλος εκανε τον πρωτο 38,5 του ετους.Καλοδιαθετος μεν,αλλα το βραδυ αναθεμα αν κοιμηθηκαμε
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να ειστε καλα.
εμεις ειχαμε πυρετο απο την παραμονη μεχρι σημερα.με αντιπυρετικα ειμαστε και αναμενουμε να δουμε τι μπορει να ειναι.χωρις αλλα συμπτωματα.τα αντιπυρετικα καθε ποτε τα παιρνουν?ανα 4ωρο?
η μικρη ειναι καλυτερα,σταματησε ο βηχας.η μεγαλη μαλλον το παει για γαστρεντεριτιδα και εγω ειμαι χαλια.ειχα χρονια να αρρωστησω ετσι ουτε θυμαμαι ποσα.ωραια μας μπηκε ο χρονος!litsakos έγραψε:Πώς παει τουρτιτσα?Η μικρη καλα ειναι? Εδω ο μεγαλος εκανε τον πρωτο 38,5 του ετους.Καλοδιαθετος μεν,αλλα το βραδυ αναθεμα αν κοιμηθηκαμε
περαστικα και σε σας.εγω ξερω καθε 6 ωρες αν δινεις ενα,δηλ μονο ντεπον και καθε 3 αν τα δινεις εναλλαξ.mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να ειστε καλα.
οχι ανα 4ωρο εναλλαξ δλδ?εγω ανα 4 ωρο εναλλαξ δινω.πανω απο 38 δινεις αντιπυρετικο?σοορυ που ρωτω αλλα δεν εχουμε ξανακανει και δεν ξερω.litsakos έγραψε:mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να ειστε καλα.
περαστικα και σε σας.Καθε 6 το depon,καιε 8 το gantil ή ponstan. Αν ειναι υψηλος μου χει πει η παιδιατρος οτι μπορω να δωσω αλλη μια δοση μετα απο 1-2 ωρες.
Ακομα δεν εδωσα τιποτα, του φτιαξα τσαϊ με μελι κ λεμονι μπολικο,καλα τον βλεπω,ειναι στο 38 τωρα.
mamavivo έγραψε:καλημερα κοριτσια ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να ειστε καλα.
thequeen86 έγραψε:κοιτα να δεις ιστοριες για αγριους τωρα.ο κουνιαδος μου μαλλον ειναι στα προθυρα χωρισμου.εδω κ μερες φαγονονταν με την γυναικα του μεχρι που αρχησε να μην ερχεται σπιτι.χτες ηρθαν απο το εξοχικο τα πεθερικα για να φερουν πραγματα κ ηταν η γυναικα του σε μαυρα χαλια.τον παιρνουν τηλεφωνο κ δν απανταει.του ειπε οτι το παιδι χτυπησε κ αλλος στα @ρχιδι@ του.ηθελε να παρει τα παιδια να φυγουν κρητη αλλα την πηρε η πεθερα μου μαζι με τα παιδια κ εφυγαν πισω στο εξοχικο.αυτος αφαντος.το κοριτσακι τους εκλαιγε κ ελεγε που ειναι ο μπαμπας γτ δν ερχεται θελω να ειμαστε παλι οικογενεια.αχ τι να του πεις του παιδιου κ τι να του εξηγησεις.οτι ο μπαμπας του ειναι μ@λ@κ@ς????
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης