1 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #12!! Τρι Νοε 01, 2011 1:28 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα ομορφιες μου!!!!
Καλο μηνααααααααα!!!!
Καλο μηνααααααααα!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
αχ σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα που μου δινεις κουραγιοmamavivo έγραψε:ναι εγωωωω
τιποτα δεν ειναι .τσακ μπαμ θα τελειωσεις στον γναθο.ειναι πιο εμπειροι σε αυτα.
εγω ουτε καν πριστηκα να φανταστεις.
μην φοβασαι ολα τζετ θα πανε
stefanakos έγραψε:αχ σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα που μου δινεις κουραγιοmamavivo έγραψε:ναι εγωωωω
τιποτα δεν ειναι .τσακ μπαμ θα τελειωσεις στον γναθο.ειναι πιο εμπειροι σε αυτα.
εγω ουτε καν πριστηκα να φανταστεις.
μην φοβασαι ολα τζετ θα πανε
andith έγραψε:Καλημερα!!
αχ ποσο αγαπω τη πιπη τη φακιδομυτη!!
http://www.artivist.gr/2011/11/pippi-fakidomyti/
stefanakos έγραψε:καλημερα και καλο μηνα μολις γύρισα απο τον οδοντιατρο , μου ειπε ότι πρεπει να παω σε γναθοχειρουργο για να βγαλω τον φρονιμητη, εκλεισα ραντεβου για την άλλη τεταρτη, εχει καμια σας παρόμοια εμεπιρια ?
MariaM έγραψε:Έλεος! Ο γιος μου έχει καταχ@σει απο το πρωί! 4 φορες και είναι ακόμα μία η ώρα! Πάω να τον βάλω για ύπνο γιατί δεν παλέυεται η κατάσταση!
mama katerina έγραψε:MariaM έγραψε:Έλεος! Ο γιος μου έχει καταχ@σει απο το πρωί! 4 φορες και είναι ακόμα μία η ώρα! Πάω να τον βάλω για ύπνο γιατί δεν παλέυεται η κατάσταση!
αστο βρε Μαρακι το παιδι!!!! καλος ανθρωπος κακο δεν κραταει μεσα του
αν δεν ειναι διαρροια ειναι οκ!!!! καθαριζει το εντερο
stefanakos έγραψε:καλημερα και καλο μηνα μολις γύρισα απο τον οδοντιατρο , μου ειπε ότι πρεπει να παω σε γναθοχειρουργο για να βγαλω τον φρονιμητη, εκλεισα ραντεβου για την άλλη τεταρτη, εχει καμια σας παρόμοια εμεπιρια ?
andith έγραψε:Καλημερα!!
αχ ποσο αγαπω τη πιπη τη φακιδομυτη!!
http://www.artivist.gr/2011/11/pippi-fakidomyti/
antonia32 έγραψε:Καλημεαρ σε ολεεεες! ποσο δικαιο εχεις Queen. αληθεια πως σε λενε; ο μικρουλης καλα;
ευη σκασε εν αφιλι στο γιο σου γτ ειναι τρελη μουρη!
Βιβη μηπωσ ανοιξες κ αλλο λογαριασμο με αυτο το ονομα;; μηπως ειναι ο σπυρος;; χιχι
antonia32 έγραψε:Καλημεαρ σε ολεεεες! ποσο δικαιο εχεις Queen. αληθεια πως σε λενε; ο μικρουλης καλα;
ευη σκασε εν αφιλι στο γιο σου γτ ειναι τρελη μουρη!
Βιβη μηπωσ ανοιξες κ αλλο λογαριασμο με αυτο το ονομα;; μηπως ειναι ο σπυρος;; χιχι
antonia32 έγραψε:τα ιδια συζηταω με τον αντρα μου καθε μερα μαρια μου αστα! κ 2ο παιδι που λεγηαμε να κανουμε το παγωσαμε.
Βιβη δεν κρατειται ο μικρος. θα βρω το λαπτοπ κομματια σε λιγο!
κ εγω πρεπει νΑ παω σε γναθοχειρουργο αλλα για 4 εγκλειστους θελει 1000 ευρω κ εχω τεβε κ δεν καλυπτει τπτ απο αυτα. σγιγγεται η καρδια μου να παω να σκασω τοσα λεφτα!
Βιβη ο σπυρος ειναι κ γραφτηκε για να στη σπασει!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης