1 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Τρι Ιουλ 19, 2011 12:24 pm
Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
εγώ άνοιξα πάντως κοριτσάκια......
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
koukida έγραψε:MariaM έγραψε:koukida έγραψε:το 'Γράψε οτι θέλεις' ειναι η συνεχεια του 'τι σκεφτεσαι αυτη τη στιγμη'?
Όχι του "επιτέλους το κλείδωσεεεεεεε"!
έλα! κ αυτο κλειδωθηκε???
koukida έγραψε:μου φαινεται οτι το ποστ θα ειναι πιο light απο το προηγουμενο...μας επιασαν οι ζεστες..
η μια εφαγε κομπόστα...
εγώ πεπονάκι....
αλικακι έγραψε:Εμμμμμμ,βέβαια....αν ξημεροβραδυαζόσαστε στα τσάτια μερικές μερικές,που να ξυπνήσετε το πρωί να πιούμε καφεδάκι!!!!!!
Και όταν λέω πρωί δεν εννοώ στις 12 Νενάκι μου!!!!!Όχι.....στις 12 είναι μεσημέρι!!!!!!!!!!!!
Ακαμάτες....ονόματα δεν λέω και υπολήψεις δεν θίγω χαχαχα!!!!!!!!!!!!
tatijana έγραψε:Kαλημερουδια κοριτσακια....Θελω επειγοντως να παρω τον γιο μου και να εξαφανιστουμε...
mama katerina έγραψε:koukida έγραψε:μου φαινεται οτι το ποστ θα ειναι πιο light απο το προηγουμενο...μας επιασαν οι ζεστες..
η μια εφαγε κομπόστα...
εγώ πεπονάκι....
κι εγω καρπουζακι χεχεχεχε
blackrose έγραψε:tatijana έγραψε:Kαλημερουδια κοριτσακια....Θελω επειγοντως να παρω τον γιο μου και να εξαφανιστουμε...
Ποιος σε πειραξε ,να τον αρχισω στα μπινελικια????
bou-boukitsa έγραψε:αχ και εγω πρεπει να φαω κανα φρουτακι...να χασω κανα κιλάκι..!!!
αλλα ολο με παγωτο τη βγαζω!!!
tatijana έγραψε:Kαλημερουδια κοριτσακια....Θελω επειγοντως να παρω τον γιο μου και να εξαφανιστουμε...
αααααααααααχ, εγω εφαγα σκ@τ@ σημερα, πάλι δεν με εχουν πληρώσει... θα τα πάρω άγρια και θα αρχισω να μπινελικώνω κι εγω μου φαίνεται.....mama katerina έγραψε:koukida έγραψε:μου φαινεται οτι το ποστ θα ειναι πιο light απο το προηγουμενο...μας επιασαν οι ζεστες..
η μια εφαγε κομπόστα...
εγώ πεπονάκι....
κι εγω καρπουζακι χεχεχεχε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης