501 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Τρι Αυγ 02, 2011 12:30 pm
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Που ειστε ολες;;;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Angie_77 έγραψε:Έχω τα νεύρα μου !!! Πήγα να κλείσω στούντιο φωτογράφισης για τα βαφτίσια στις 18/09 αλλά έφαγα πόρτα !!!
Να δω τι θα κάνω τώρα !!!! Δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω την βάφτιση τον Οκτώβρη αλλά ο νονός μας θα μπαρκάρει αρχές του μήνα και ο μπαμπάς μας ταξιδεύει ακόμα. Μέχρι να έρθει ο ένας, θα φύγει ο άλλος !!
mama katerina έγραψε:Angie_77 έγραψε:Έχω τα νεύρα μου !!! Πήγα να κλείσω στούντιο φωτογράφισης για τα βαφτίσια στις 18/09 αλλά έφαγα πόρτα !!!
Να δω τι θα κάνω τώρα !!!! Δεν θα είχα πρόβλημα να κάνω την βάφτιση τον Οκτώβρη αλλά ο νονός μας θα μπαρκάρει αρχές του μήνα και ο μπαμπάς μας ταξιδεύει ακόμα. Μέχρι να έρθει ο ένας, θα φύγει ο άλλος !!
δεν υπαρχει πουθενα αλλου να κλεισεις??! μη σκας βρε κοριτσι κατι θα βρεις..!
Angie_77 έγραψε:mama katerina έγραψε:Angie_77 έγραψε:Έχω τα νεύρα μου !!! Πήγα να κλείσω στούντιο φωτογράφισης για τα βαφτίσια στις 18/09 αλλά έφαγα πόρτα !!!
Σίγουρα κάτι θα βρω, αλλά αυτό το στούντιο το ήθελα εδώ και καιρό γιατί ξέρω τι δουλειά κάνει !!! Άργησα να πάω για κλείσιμο, γιατί περίμενα να μου πει ο άντρας μου, πότε με το καλό θα είναι πίσω Ελλάδα. Κι εδώ την πάτησα. Τέσπα. Απλά εγώ δεν οδηγώ πρώτον, και δεύτερον θα ήθελα να είναι κι εκείνος εδώ να πάμε μαζί....Όλα μόνη μου τα κάνω...και για τον γάμο μόνη μου έτρεχα, και για να βρω σπίτι να νοικιάσουμε μόνη μου έτρεχα και τώρα μια από τα ίδια....πιο πολύ για συμπαράσταση τον θέλω εδώ ξέρεις
mama katerina έγραψε:Angie_77 έγραψε:mama katerina έγραψε:Angie_77 έγραψε:Έχω τα νεύρα μου !!! Πήγα να κλείσω στούντιο φωτογράφισης για τα βαφτίσια στις 18/09 αλλά έφαγα πόρτα !!!
Σίγουρα κάτι θα βρω, αλλά αυτό το στούντιο το ήθελα εδώ και καιρό γιατί ξέρω τι δουλειά κάνει !!! Άργησα να πάω για κλείσιμο, γιατί περίμενα να μου πει ο άντρας μου, πότε με το καλό θα είναι πίσω Ελλάδα. Κι εδώ την πάτησα. Τέσπα. Απλά εγώ δεν οδηγώ πρώτον, και δεύτερον θα ήθελα να είναι κι εκείνος εδώ να πάμε μαζί....Όλα μόνη μου τα κάνω...και για τον γάμο μόνη μου έτρεχα, και για να βρω σπίτι να νοικιάσουμε μόνη μου έτρεχα και τώρα μια από τα ίδια....πιο πολύ για συμπαράσταση τον θέλω εδώ ξέρεις
σε καταλαβαινω σκεψου ομως και τη θετικη πλευρα..οταν τελειωσουν με το καλο ολα θα του λες "ειδες βρε τι ωραια που τα εκανα ΟΛΑ μονη μου ποια αλλη θα τα εκανε τοσο τελεια??" χαχαχα ελπιζω να σε εκαν να γελασες λιγο μην αγχωνεσαι ολα τελεια θα τα κανεις!
Ήρια έγραψε:Α και οτι ακομα περιμενω να χτυπησει το τηλέφωνο μου!!! Ουφ!
Lilliput έγραψε:τι αέρας είναι αυτός σήμερα καλέεε??
AntoniaA. έγραψε:Lilliput έγραψε:τι αέρας είναι αυτός σήμερα καλέεε??
Ζηλεύω!!! Εχθές λέγανε τα δελτία για αέρα δροσερο 6-7 μποφώρ στα Χανιά, αλλά ακόμα τίποτα.... Τίποτα όμως.
Ήρια & mama katerina υπομονή.. Εύχομαι να χτυπήσει σύντομααα!!!!
koukida έγραψε:sημερα φαγαμε την 1η μας φρουτοκρεμα!!!!!
αλικακι έγραψε:Γειά σας κοριτσάκια μου!!!!!!Έχουμε πρόβλημα με τον internet στο χωριό και τελικά δεν μπορώ να μπαίνω απ'το σπίτι...κλαψ!!!!!
Τώρα είμαι στο ξενοδοχείο του ξαδέρφου μου στην πισίνα και μπήκα για λίγο!!!!
Καλά να περνάτε όσες διακοπάρετε και όσες θα φύγετε.'Οσες πάλι δεν πάτε πουθενά,δεν πειράζει,του χρόνου!!!
Φιλιά πολλά και θα τα πούμε τέλος του μήνα!!!!!!!!!!!!
Μου λείπετεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!
Lilliput έγραψε:αλικακι έγραψε:Γειά σας κοριτσάκια μου!!!!!!Έχουμε πρόβλημα με τον internet στο χωριό και τελικά δεν μπορώ να μπαίνω απ'το σπίτι...κλαψ!!!!!
Καλά να περνάτε όσες διακοπάρετε και όσες θα φύγετε.'Οσες πάλι δεν πάτε πουθενά,δεν πειράζει,του χρόνου!!!
καλά να περνάς αλικάκι μου!!
αλικακι έγραψε:Γειά σας κοριτσάκια μου!!!!!!Έχουμε πρόβλημα με τον internet στο χωριό και τελικά δεν μπορώ να μπαίνω απ'το σπίτι...κλαψ!!!!!
mama katerina έγραψε:koukida έγραψε:sημερα φαγαμε την 1η μας φρουτοκρεμα!!!!!
μπραβοοο σας! της αρεσε?
koukida έγραψε:κοριτσια διαβασατε την ιστορία της mariposa??
εχω Σ Ο Κ Α Ρ Ι Σ Τ Ε Ι !
Δεν το χωράει ο νους μου.........
Vivian έγραψε:koukida έγραψε:κοριτσια διαβασατε την ιστορία της mariposa??
Ταραχτηκα πολυ!!!!!
koukida έγραψε:κοριτσια διαβασατε την ιστορία της mariposa??
Lilliput έγραψε:koukida έγραψε:κοριτσια διαβασατε την ιστορία της mariposa??
τι έγινε κουκιδίτσα?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης