1 τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 30!!! Πεμ Μάης 17, 2012 2:07 pm
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Καλορίζικο κοπέλες!!!Καλό βράδυ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
mamavivo έγραψε:ΚΑΛημερα κοριτσακια ..τι μου κανετε?
τελειος καιρος????τρελαινομαιιιιιιιιιιιιιιιιιι
παρακαλω δεν θελω ουυυυυυυυ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Παρ Μάης 18, 2012 12:47 am, 1 φορά
arco iris έγραψε:κοριτσια εχω ενα θεματακι και θελω γνωμες........
κερδισαμε διπλη προσκληση για ποτο αποψε στη Μαρινελλα........εννοειται λατρευουμε Μαρινελλα, για Θεοδωριδου πεθαινουμε κι εγω και ο συζυγος, και ειναι μαζι τους και ο Πετρακης, (ο Λουκας απο τα Μυστικα της Εδεμ) για τον οποιο....λιωνω λεμε!
Τωρα το θεμα ειναι το προβλημα μου.....δλδ ενταξει θα παρκαρουμε μπροστα στην εισοδο για να εχω 3 βηματα ολα κι ολα, επισης πηρα τηλ και ξερω σιγουρα οτι υπαρχουν σκαμπο, αντε να παω απ τις 11 να πιασω ενα γιατι πρεπει οπωσδηποτε να κατσω αλλα λεφτα για τραπεζι γιοκ........
Αναρωτιεμαι, θα βρεθει κανενας χριστιανος να με αφησει να καθησω η θα ειναι ολα πιασμενα και θα πρεπει να φυγουμε εξ αιτιας μου....
Και να βρω δλδ για καμια ωρα να αντεξω σε σκαμπο και να ακουμπαω στο μπαρ αλλιως δε μπορω.....
Η να κατσω σπιτακι μου αφου ειμαι ετσι και να τελειωνει αλλα και ως ποτε και ο αντρας μου ψυχη εχει βγαινουμε 2 φορες το χρονο κυριολεκτικα
Εχω μια ελπιδα οτι λογω κιλων μπορει να με περασουνε για εγκυο και να μου δωσουν να κατσω, δε θελω να καθομαι να εξηγω οτι εχω προβλημα ντρεπομαι η αληθεια
Λετε να παω και οσο αντεξω η να μην το τολμησω καθολου? Αυτη την περιοδο ειμαι σε υφεση δλδ αντεχω καπως αν καθομαι παντα.....
Ελεγα να παω κι οσο αντεξω τι λετε πειτε μια γνωμη..........
Demimen έγραψε:[
Να πας μην το σκέφτεσαι καθόλου δεν σου δίνονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες όταν κουραστεις φεύγεις
arco iris έγραψε:Demimen έγραψε:[
Να πας μην το σκέφτεσαι καθόλου δεν σου δίνονται συχνά τέτοιες ευκαιρίες όταν κουραστεις φεύγεις
ξερεις μεσα σε ενα μπουζουκερι αν κουτσαινεις και πας σα χηνα σε κοιτανε καπως.......του στυλ τι δουλεια εχεις εσυ εδω........κι εγω δεν τα μπορω αυτα.......ειμαι ανθρωπος και θελω να παω να δω τον αγαπημενο μου τραγουδιστη ρε φιλε.......ασε τι μεσον επεσε για να παρω τις προσκλησεις ......... και τωρα δισταζω, ο αντρας μου λεει ενα ποτακι και φευγουμε αν δεν αντεξω, αλλα δεν ξερω.........
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 8:13 am, 1 φορά
natali-maria έγραψε:Καλημέρα κοπέλες!!!Τι κάνετε ?Ο καιρός χάλια αλλα δεν μας πτοεί !!!
Στέλλα να πας και να περάσεις και τέλεια!Και αν σου δημιουργήσει κανείς πρόβλημα ρίξτου ενα ξέχεσμα να συνέλθει!!!Μην εχεις κόμπλεξ,κανείς δεν είναι τέλειος !
arco iris έγραψε:natali-maria έγραψε:Καλημέρα κοπέλες!!!Τι κάνετε ?Ο καιρός χάλια αλλα δεν μας πτοεί !!!
Στέλλα να πας και να περάσεις και τέλεια!Και αν σου δημιουργήσει κανείς πρόβλημα ρίξτου ενα ξέχεσμα να συνέλθει!!!Μην εχεις κόμπλεξ,κανείς δεν είναι τέλειος !
α ρε ναταλακι, εμ θα παω σε μερος που δεν ειναι για μενα εμ θα βρισω κιολας???? κακα τα ψεμματα..... τεσπα θα παω να κανω το χατηρι στον αντρουλη μου και ο θεος βοηθος......
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης