Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
687 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 687 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει ο κύριος.... Very Happy !Γούστα είναι αυτα!!!Χαχχαχα!Καλά να περάσεις!!!!

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
arco iris έγραψε:αυτο σκεφτομαι κι εγω, ξερεις μπεμπινι το περιμεναμε απ το χειμωνα αυτο το σχημα να ερθει ειχαμε τοση αγωνια νομιζαμε βεβαια οτι θα εχουμε λεφτα για τραπεζι αλλα ενεκα οι ημιυπαιθριοι δεν εμεινε ευρω........οποτε κανονισαμε να παρουμε τις προσκλησεις υποχρεωθηκαμε κιολας που λεει ο λογος, αλλα δε θελω μωρε να παω και να πρεπει σε ενα τεταρτο να φυγω.......ποιος θα κατσει εκει μεσα να νιαστει αν εχω εγω κινητικο προβλημα, και η αληθεια ποτε δεν ειδα καποιον ετσι σαν εμενα σε μπουζουκια οταν ημουν καλα

παντως δεν εχω αμαξιδιο ουτε ενοχλω κανεναν ουτε πιανω καποιο εξτρα χωρο ενα σκαμπουδακι και λιγο να ακουμπαω στον αντρουλη μου και θα το πιουμε το ποτακι μας

ξερω γω......μηπως τελικα δεν εχουμε και δικαιωμα να βγουμε......

Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 8:15 am, 1 φορά

????????

Επισκέπτης
δικιο εχετε απλα δεν ειμαι συνηθισμενη εχω κλειστει στο σπιτι με τα παιδια και οποτε βγαινουμε παντα εχω τις καταλληλες συνθηκες που θα παρκαρω που θα κατσω κλπ αλλα δε θελω να δινω στοχο και να παρακαλαω για ειδικη μεταχειριση

ονειρευομουν ολο το χειμωνα αυτη τη στιγμη και μου εκατσε και δωρεαν δεν το συζηταμε....

τελικα θα με βοηθησει η κοιλια νομιζω να με περασουν για εγκυο.... θα παω κι οτι γινει

faiy

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
arco iris έγραψε:αυτο σκεφτομαι κι εγω, ξερεις μπεμπινι το περιμεναμε απ το χειμωνα αυτο το σχημα να ερθει ειχαμε τοση αγωνια νομιζαμε βεβαια οτι θα εχουμε λεφτα για τραπεζι αλλα ενεκα οι ημιυπαιθριοι δεν εμεινε ευρω........οποτε κανονισαμε να παρουμε τις προσκλησεις υποχρεωθηκαμε κιολας που λεει ο λογος, αλλα δε θελω μωρε να παω και να πρεπει σε ενα τεταρτο να φυγω.......ποιος θα κατσει εκει μεσα να νιαστει αν εχω εγω κινητικο προβλημα, και η αληθεια ποτε δεν ειδα καποιον ετσι σαν εμενα σε μπουζουκια οταν ημουν καλα

παντως δεν εχω αμαξιδιο ουτε ενοχλω κανεναν ουτε πιανω καποιο εξτρα χωρο ενα σκαμπουδακι και λιγο να ακουμπαω στον αντρουλη μου και θα το πιουμε το ποτακι μας

ξερω γω......μηπως τελικα δεν εχουμε και δικαιωμα να βγουμε......

faiy

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ενοειται να παααααααας!!!!!!! ειναι τελειο το προγραμμα!!!!! ειχα παει και επαθα πλακα!!!! η Μαρινελα ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω δακρυζα συνεχεια και μου σηκωνοτανε η τριχα οταν τραγουδουσε. Συμφωνω να πεις στον μετρ οτι πρεπει να κατσεις και να εισαι σιγουρη οτι δεν θα σε αφησουν ετσι. Καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες!!!! Να πας και να περασεις τελεια!!!!!  τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 30!!!  - Σελίδα 2 875502  τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 30!!!  - Σελίδα 2 417472

????????

Επισκέπτης
faiy έγραψε:ενοειται να παααααααας!!!!!!! ειναι τελειο το προγραμμα!!!!! ειχα παει και επαθα πλακα!!!! η Μαρινελα ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω δακρυζα συνεχεια και μου σηκωνοτανε η τριχα οταν τραγουδουσε. Συμφωνω να πεις στον μετρ οτι πρεπει να κατσεις και να εισαι σιγουρη οτι δεν θα σε αφησουν ετσι. Καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες!!!! Να πας και να περασεις τελεια!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

αχ εχεις παει????????? τι ωρα βγαινει ο Παναγιωτης?????????

faiy

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
το προγραμμα ξεκιναει γυρω στις 11 30 ειχα παει σε χορο. αν θυμαμαι καλα βγαινει γυρω στις 12 30 δεν ειμαι και πολυ σιγουρη γιατι μονο την ωρα δεν κοιτουσα

????????

Επισκέπτης
αχ αμα βγει τοσο νωρις σωθηκαμε!!!!! να εισαι καλα!!!!!!! αντε να μη σας πρηζω αλλο !!!!!!! αυριο θα σας πω νεα πως περασαμε!!!!!

τουρτιτσα

τουρτιτσα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλησπερα σας τι κανετε?
σημερα μας εκανε η δασκαλα στο νηπιαγωγειο μια γιορτουλα για την γιορτη της μητερας γιατι ελειπε την προηγουμενη βδομαδα.βασικα ηθελε να μας δειξει οοολες τις εργασιες,που ηταν αρκετες,τις οποιες εκαναν τα παιδια ολες αυτες τις μερες για την γιορτη της μητερας.μας υποδεχτηκαν με το τραγουδακι "η καλυτερη μαμα του κοσμου" και οταν αρχισε να μας δειχνει αυτα που εκαναν τα παιδια συγκινηθηκα,με το ζορι κρατιομουν να μην κλαψω.μας κερασαν και γλυκο με φραουλες,πορτοκαλι και πολυ λιγο κονιακ.και στο τελος φωναζε ενα ενα τα παιδακια και μας εδωσαν το ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ε,μολις το διαβασα δεν κρατηθηκα.
ειμαι πολυ χαρουμενη που η κορη ειχε την συγκεκριμενη δασκαλα φετος και πολυ λυπημενη που δεν θα την εχει του χρονου.

bell

bell
Καλησπέρα! Θέλω να σταματήσει να βρέχει!!!!!!

????????

Επισκέπτης
παω................pray for me!!!!!!!!!!![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:καλησπερα σας τι κανετε?
σημερα μας εκανε η δασκαλα στο νηπιαγωγειο μια γιορτουλα για την γιορτη της μητερας γιατι ελειπε την προηγουμενη βδομαδα.βασικα ηθελε να μας δειξει οοολες τις εργασιες,που ηταν αρκετες,τις οποιες εκαναν τα παιδια ολες αυτες τις μερες για την γιορτη της μητερας.μας υποδεχτηκαν με το τραγουδακι "η καλυτερη μαμα του κοσμου" και οταν αρχισε να μας δειχνει αυτα που εκαναν τα παιδια συγκινηθηκα,με το ζορι κρατιομουν να μην κλαψω.μας κερασαν και γλυκο με φραουλες,πορτοκαλι και πολυ λιγο κονιακ.και στο τελος φωναζε ενα ενα τα παιδακια και μας εδωσαν το ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ε,μολις το διαβασα δεν κρατηθηκα.
ειμαι πολυ χαρουμενη που η κορη ειχε την συγκεκριμενη δασκαλα φετος και πολυ λυπημενη που δεν θα την εχει του χρονου.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΛΗ ΓΛΥΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΕΚΥΜΟΣΙΝΗΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΗΠΙΑΓΟΓΕΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΣΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ !!! Shocked Shocked

Fotitsa

Fotitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα !Καλό σαββατοκύριακο σε όλους!

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια Very Happy !!!!Ποτε θα φτιάξει ο καιρός Shocked Shocked Shocked Shocked ?

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!τι χαλια καιρος ειναι αυτος!!!!αμαν πια!!!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα! Αμάν πια αυτός ο καιρός!
Άσχετο. Από εχθες δεν μπορούσα να μπω φόρουμ γράφοντας την διεύθυνση. Τώρα θυμηθηκα ότι το είχα στα αγαπημένα κι έτσι μπήκα. Γιατί?

????????

Επισκέπτης
Kαλημερα κοριτσια! Μπηκα λιγο να σας πω τα νεα.......λοιπον ημουν σουπερ τυχερη τελικα! Οι προσκλησεις του ΑΝΤ1 ηταν για ποτο, αλλα μας οδηγησαν ολους σε ενα ειδικο υψωμενο μερος με τραπεζακια!!!!!! οποτε ουτε σκαμπο ουτε υποχρεωσεις πωπω δεν το πιστευα μιλαμε και ημασταν και μονοι μας σε τραπεζι για 6......γιατι ολοι τριγυρω ειχαν την παρεα τους κανενας δε χωνοταν σε τραπεζι αλλου!

ειλικρινα σας ευχαριστω που με ενθαρρυνατε θα εχανα μια εκπληκτικη βραδια με τις φοβιες μου..... Ευχαριστω για το θαρρος και την καλη ενεργεια!!!!!!!!!!!!!I love you

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Σαβ Μάης 19, 2012 2:00 am, 1 φορά

mariloy

mariloy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΜΑΥΡΙΛΑ ΚΑΙ ΒΡΟΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΗΛΙΟ ΥΠΕΡΟΧΟ sunny sunny sunny ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΩΡΑΙΑ ΜΕΡΑ !!! flower flower

τουρτιτσα

τουρτιτσα
καλημερα.

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...σημερα μετραω 4η μερα καθυστερησης... Shocked Shocked ....ειμαι στανταρ...και εχω να εξομολογηθω οτι δεν θελω να ερθει... Embarassed No

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!!!

Στέλλα είδες που σου τα λέγαμε Very Happy Very Happy Very Happy ??Μπράβο και εύχομαι να περνάς παντα ετσι όμορφα Wink Wink !!!

Ανθάκι δεν κάνεις ενα τεστάκι για σιγουριά Very Happy ?

????????

Επισκέπτης
σε ευχαριστω ναταλακι........για ολα!

ανθακι οντως κανε ενα τεστ να μη σε τρωει το αγχος !

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπερα τι κανετε????????
Εγω ειμαι κομματια,σηκωθηκαμε το πρωι κ ειχε πλημμυρισει το σπιτι εσπασε σωληνας στο μπανιο,κι απο τις7 σφουγγαριζα κ μαζευα νερα μεχρι 11-12,κι μετα αρχισα να καθαριζω,εκανα γενικη υπνοδωματιο,σαλονι,μπανιο.Τσακωθηκα κ με τον αντρα μου κ δν του μιλουσα κ δν του ζητουσα καμια βοηθεια κ σηκωσα μονη μου τα χαλια (2χαλια 3Χ3μετρα) συν που μετακινουσα περαδωθε τον καναπε γωνια συν εναν 2θεσιο συν που τραβολογουσα περαδωθε το μαρμαρινο τραπεζακι θεοβαρο,κι οταν πια τελειωσα κ λιγο την κουζινα κ ειπα να κατσω,ανακαλυψα προ ολιγου οτι ποναω τρομερα την μεση μου,σιγουρα εκανα ζημια,ποναω πολυ,δν μπορω να σηκωθω κ να κατσω ποναω.
Τωρα εμεινε να πλυνω τα χαλια κι να κανω το δωματιο το παιδικο,το μπαρ-αποθηκη.

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
manoula_24xr έγραψε:Καλησπερα τι κανετε????????
Εγω ειμαι κομματια,σηκωθηκαμε το πρωι κ ειχε πλημμυρισει το σπιτι εσπασε σωληνας στο μπανιο,κι απο τις7 σφουγγαριζα κ μαζευα νερα μεχρι 11-12,κι μετα αρχισα να καθαριζω,εκανα γενικη υπνοδωματιο,σαλονι,μπανιο.Τσακωθηκα κ με τον αντρα μου κ δν του μιλουσα κ δν του ζητουσα καμια βοηθεια κ σηκωσα μονη μου τα χαλια (2χαλια 3Χ3μετρα) συν που μετακινουσα περαδωθε τον καναπε γωνια συν εναν 2θεσιο συν που τραβολογουσα περαδωθε το μαρμαρινο τραπεζακι θεοβαρο,κι οταν πια τελειωσα κ λιγο την κουζινα κ ειπα να κατσω,ανακαλυψα προ ολιγου

οτι ποναω τρομερα την μεση

μου,σιγουρα εκανα ζημια,ποναω πολυ,δν μπορω να σηκωθω κ να κατσω ποναω.
Τωρα εμεινε να πλυνω τα χαλια κι να κανω το δωματιο το παιδικο,το μπαρ-αποθηκη.

Πωπωω πακετο!! Mad εμ δεν φτανει η στανταρ κουραση εχουμε και τα εκτακτα!περαστικουλια!! Wink

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Θα περιμενω λιγο ακομα και θα αγορασω ενα τεστ,οχι τπτ αλλο εχω την μικρη ολημερις αγκαλια 8μιση κιλα παρακαλω...να ξερουμε τι μας γινετε... Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 21 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις