26 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 30!!! Παρ Μάης 18, 2012 1:42 am
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει ο κύριος.... !Γούστα είναι αυτα!!!Χαχχαχα!Καλά να περάσεις!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
arco iris έγραψε:αυτο σκεφτομαι κι εγω, ξερεις μπεμπινι το περιμεναμε απ το χειμωνα αυτο το σχημα να ερθει ειχαμε τοση αγωνια νομιζαμε βεβαια οτι θα εχουμε λεφτα για τραπεζι αλλα ενεκα οι ημιυπαιθριοι δεν εμεινε ευρω........οποτε κανονισαμε να παρουμε τις προσκλησεις υποχρεωθηκαμε κιολας που λεει ο λογος, αλλα δε θελω μωρε να παω και να πρεπει σε ενα τεταρτο να φυγω.......ποιος θα κατσει εκει μεσα να νιαστει αν εχω εγω κινητικο προβλημα, και η αληθεια ποτε δεν ειδα καποιον ετσι σαν εμενα σε μπουζουκια οταν ημουν καλα
παντως δεν εχω αμαξιδιο ουτε ενοχλω κανεναν ουτε πιανω καποιο εξτρα χωρο ενα σκαμπουδακι και λιγο να ακουμπαω στον αντρουλη μου και θα το πιουμε το ποτακι μας
ξερω γω......μηπως τελικα δεν εχουμε και δικαιωμα να βγουμε......
Έχει επεξεργασθεί από τον/την μπεμπινι 1 στις Παρ Μάης 25, 2012 8:15 am, 1 φορά
arco iris έγραψε:αυτο σκεφτομαι κι εγω, ξερεις μπεμπινι το περιμεναμε απ το χειμωνα αυτο το σχημα να ερθει ειχαμε τοση αγωνια νομιζαμε βεβαια οτι θα εχουμε λεφτα για τραπεζι αλλα ενεκα οι ημιυπαιθριοι δεν εμεινε ευρω........οποτε κανονισαμε να παρουμε τις προσκλησεις υποχρεωθηκαμε κιολας που λεει ο λογος, αλλα δε θελω μωρε να παω και να πρεπει σε ενα τεταρτο να φυγω.......ποιος θα κατσει εκει μεσα να νιαστει αν εχω εγω κινητικο προβλημα, και η αληθεια ποτε δεν ειδα καποιον ετσι σαν εμενα σε μπουζουκια οταν ημουν καλα
παντως δεν εχω αμαξιδιο ουτε ενοχλω κανεναν ουτε πιανω καποιο εξτρα χωρο ενα σκαμπουδακι και λιγο να ακουμπαω στον αντρουλη μου και θα το πιουμε το ποτακι μας
ξερω γω......μηπως τελικα δεν εχουμε και δικαιωμα να βγουμε......
faiy έγραψε:ενοειται να παααααααας!!!!!!! ειναι τελειο το προγραμμα!!!!! ειχα παει και επαθα πλακα!!!! η Μαρινελα ΘΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εγω δακρυζα συνεχεια και μου σηκωνοτανε η τριχα οταν τραγουδουσε. Συμφωνω να πεις στον μετρ οτι πρεπει να κατσεις και να εισαι σιγουρη οτι δεν θα σε αφησουν ετσι. Καλυτερα να μετανιωσεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες!!!! Να πας και να περασεις τελεια!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥΡΤΙΤΣΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΑΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΛΗ ΓΛΥΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΟ ΕΚΥΜΟΣΙΝΗΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΗΠΙΑΓΟΓΕΙΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΟΣΗ ΑΠΡΑΞΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ !!!τουρτιτσα έγραψε:καλησπερα σας τι κανετε?
σημερα μας εκανε η δασκαλα στο νηπιαγωγειο μια γιορτουλα για την γιορτη της μητερας γιατι ελειπε την προηγουμενη βδομαδα.βασικα ηθελε να μας δειξει οοολες τις εργασιες,που ηταν αρκετες,τις οποιες εκαναν τα παιδια ολες αυτες τις μερες για την γιορτη της μητερας.μας υποδεχτηκαν με το τραγουδακι "η καλυτερη μαμα του κοσμου" και οταν αρχισε να μας δειχνει αυτα που εκαναν τα παιδια συγκινηθηκα,με το ζορι κρατιομουν να μην κλαψω.μας κερασαν και γλυκο με φραουλες,πορτοκαλι και πολυ λιγο κονιακ.και στο τελος φωναζε ενα ενα τα παιδακια και μας εδωσαν το ΔΙΠΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ε,μολις το διαβασα δεν κρατηθηκα.
ειμαι πολυ χαρουμενη που η κορη ειχε την συγκεκριμενη δασκαλα φετος και πολυ λυπημενη που δεν θα την εχει του χρονου.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Σαβ Μάης 19, 2012 2:00 am, 1 φορά
manoula_24xr έγραψε:Καλησπερα τι κανετε????????
Εγω ειμαι κομματια,σηκωθηκαμε το πρωι κ ειχε πλημμυρισει το σπιτι εσπασε σωληνας στο μπανιο,κι απο τις7 σφουγγαριζα κ μαζευα νερα μεχρι 11-12,κι μετα αρχισα να καθαριζω,εκανα γενικη υπνοδωματιο,σαλονι,μπανιο.Τσακωθηκα κ με τον αντρα μου κ δν του μιλουσα κ δν του ζητουσα καμια βοηθεια κ σηκωσα μονη μου τα χαλια (2χαλια 3Χ3μετρα) συν που μετακινουσα περαδωθε τον καναπε γωνια συν εναν 2θεσιο συν που τραβολογουσα περαδωθε το μαρμαρινο τραπεζακι θεοβαρο,κι οταν πια τελειωσα κ λιγο την κουζινα κ ειπα να κατσω,ανακαλυψα προ ολιγου
οτι ποναω τρομερα την μεση
μου,σιγουρα εκανα ζημια,ποναω πολυ,δν μπορω να σηκωθω κ να κατσω ποναω.
Τωρα εμεινε να πλυνω τα χαλια κι να κανω το δωματιο το παιδικο,το μπαρ-αποθηκη.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης