51 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 30!!! Σαβ Μάης 19, 2012 10:39 am
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Χαλοουυυυυυ...
Ανθακι,με το καλο μπρε....
Ανθακι,με το καλο μπρε....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
anthaki έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Καλησπερα τι κανετε????????
Εγω ειμαι κομματια,σηκωθηκαμε το πρωι κ ειχε πλημμυρισει το σπιτι εσπασε σωληνας στο μπανιο,κι απο τις7 σφουγγαριζα κ μαζευα νερα μεχρι 11-12,κι μετα αρχισα να καθαριζω,εκανα γενικη υπνοδωματιο,σαλονι,μπανιο.Τσακωθηκα κ με τον αντρα μου κ δν του μιλουσα κ δν του ζητουσα καμια βοηθεια κ σηκωσα μονη μου τα χαλια (2χαλια 3Χ3μετρα) συν που μετακινουσα περαδωθε τον καναπε γωνια συν εναν 2θεσιο συν που τραβολογουσα περαδωθε το μαρμαρινο τραπεζακι θεοβαρο,κι οταν πια τελειωσα κ λιγο την κουζινα κ ειπα να κατσω,ανακαλυψα προ ολιγου
οτι ποναω τρομερα την μεση
μου,σιγουρα εκανα ζημια,ποναω πολυ,δν μπορω να σηκωθω κ να κατσω ποναω.
Τωρα εμεινε να πλυνω τα χαλια κι να κανω το δωματιο το παιδικο,το μπαρ-αποθηκη.
Πωπωω πακετο!! εμ δεν φτανει η στανταρ κουραση εχουμε και τα εκτακτα!περαστικουλια!!
arco iris έγραψε:καλημερα κουκλες λιγο κρατησε η χαρα μου........πονουσα και χτες αλλα σημερα σηκωθηκα χαλια......καθε που βγαινω και περπαταω λιγα βηματα παραπανω. μετα ειμαι σα να επαιξα 2 ωρες μπασκετ.......χερια ποδια ειδικα τρελλο πιασιμο και μουδιασμα και πονος..... ειμαι χαλια και εχω και να τηγανισω σημερα αμαν μωρε
ειπαμε με τον αντρα μου θα το ξαναπαρουμε απ την αρχη με βιοψιες και μαλλον αθηνα για να δουμε τι σκατα θα γινει δυο χρονια χαπια και η βελτιωση ηδη περασε προ πολλου..........
ωχ και δε θελω παλι νοσοκομειο γμτ
manoula_24xr έγραψε:Σκεφτομαι οτι ο κοσμος του ιντερνετ δν θα αλλαξει ποτε.
Πλεον αντι μια λεξη ενα γεγονος να γινει θεμα μιας υγιης συζητησης κι ανταλλαγη αποψεων,οχι παντα το οτι καποιος ειπε κατι διαφορετικο πρεπει να βρεθει καποιος κ να τον αντιμετωπισει με ειρωνια!!Ουφ το βαρεθηκα το ιντερνετ ειλικρινα,κι τα ατομα που πουλανε ειρωνια πισω απο μια οθονη,που σε κανονικες συνθηκες δν θα τολμουσαν να πουλησουν ειρωνια κι το παιζουν εξυπνοι,κι ποτε τους δν εχουμε δει ουτε ενα θεμα της προκοπης μονο να το παιζουνε ξερολες ξερουν.
Αμαν πια.
τον "πινουμε""στην δουλειαααααααααααααααααααααατουρτιτσα έγραψε:το πρωι ειπαμε την καλημερα μας,ε,τωρα ας πουμε και την καλησπερα.
καλησπερα τι κανετε?
να τον χαιρεσαι ,bell έγραψε:Καλησπέρα!!!!!
Ο εορταζόμενος υιός μου, κοιμήθηκε αποκαμωμένος!
Σήμερα η μέρα του ήταν πολύ κουραστική!
Εκκλησία για να κοινωνήσει,
Δέχτηκε κόσμο που ήρθαν να μας ευχηθούν,
Έπαιξε με τα παιδάκια που ήρθαν στο σπίτι μας,
και τώρα κοιμάται κ ροχαλίζει![wow][/wow]
bell έγραψε:Καλησπέρα!!!!!
Ο εορταζόμενος υιός μου, κοιμήθηκε αποκαμωμένος!
Σήμερα η μέρα του ήταν πολύ κουραστική!
Εκκλησία για να κοινωνήσει,
Δέχτηκε κόσμο που ήρθαν να μας ευχηθούν,
Έπαιξε με τα παιδάκια που ήρθαν στο σπίτι μας,
και τώρα κοιμάται κ ροχαλίζει![wow][/wow]
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης