526 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 30!!! Τετ Ιουν 06, 2012 6:50 am
Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
τουρτιτσα έγραψε:... και ιωαννα μου ευχομαι συντομα να εχεις και εσυ ενα σπορακι στην κοιλιτσα.
σε ευχαριστώ πολύ!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
τουρτιτσα έγραψε:... και ιωαννα μου ευχομαι συντομα να εχεις και εσυ ενα σπορακι στην κοιλιτσα.
arco iris έγραψε:καλημερα!!!!!! το γλυτωσα το εξοχικο με το πεθεριδιον για ενα μηνα χιχιχι
αυτο το ΣΚ εχουμε γαμο (και την Παρασκευη γενεθλια ο συζυγος)
το αλλο εκλογες
το αλλο γιορτη παιδικου
το αλλο γιορταζει ο συζυγος
το αλλο γενεθλια εγω
σντε καλα μεσα Ιουλιου![Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
arco iris έγραψε:γεια σου φιλεναδα!!!!!!!! εγω ειμαι τρελλη????? της εδωσα τα παιδια να παω σε εναν αρραβωνα κι αμα δεις πως τα πηρα........το λιγοτερο ηταν το γαζωμα απ τα κουνουπια και το περισσοτερο μικροψυξη στο κεφαλι γιατι το παιδι κοιμηθηκε στο πατωμα και δεν το ειδε!!!!!!!!
ρε αιντε απο κει!!!!!!!!!
Nena έγραψε:Καλημερα!!!
Τουρτιτσα να τη χαιρεστε τη μικρη και καλα να περασετε στο παρτυ σας!!
Τατιανα με το καλο!!
Αθηνα ζηλευω! Κερδισες κουκλοσπιτο πλέιμομπιλ??? ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!
Στελλα ευχομαι και στα μεσα Ιουλιου να βρειτε κατι να σκαπουλαρετε το πεθερικο!! Από όσα εγραψες εχει ενα θεματακι η πεθερα σου, ε? Θεματαρα ισως?
Οι προχωρημενες εγκυουλες, καλα??
Μας καλοκαιριαζει ο καιρος και πρεπει να σκεφτω δυο πραγματα - ηλιθια πραγματα ομολογουμενως, αλλά τα σοβαρα τα σκεφτομαι συνεχεια οποτε ας σκεφτω και κατι ευτελες:
1. πρεπει να κλεισω ραντεβου για αποτριχωση, μη σκεφτει ο κοσμος οτι ειμαι νεο υποειδος Αυτραλοπίθηκου
2. αδυνατισμα, να μη σκεφτουν οτι ειμαι νεο ειδος ελεφαντα.
Κοινως, με τα παροντα δεδομενα, ειμαι σαν μαμουθ ...
2.
μετα χαρας!!!!!!!!!!markella_p έγραψε:arco iris
απο τα μεσα ιουλιου αρχιζω εγω
γενεθλεια ο αδερφος μου
γιορτη εγω
γιορτη η κορη μου
γιορτη η μαμα μου
ελα να γιορτασουμε μαζι να γλυτωσεις κανα μηνα ακομη
athina24 έγραψε:
διαβαζω,ξαναδιαβαζω και απορω γιατι τα δινεις τα παιδια αφου ξερεις οτι δεν τα προσεχουν???
arco iris έγραψε:athina24 έγραψε:
διαβαζω,ξαναδιαβαζω και απορω γιατι τα δινεις τα παιδια αφου ξερεις οτι δεν τα προσεχουν???
το δινω ειναι μια κουβεντα αθηνα μου
στα 5 χρονια 3 φορες δε νομιζω να ειναι δινω
επρεπε να παω σε εναν αρραβωνα εκτος πολεως και ηταν τοσο κλειστος που δεν ηταν ουτε οι γιαγιαδες των παιδιων που αρραβωνιαζονταν- δε μπορουσα να παρω τα παιδια μαζι μου τι να εκανα...........
τωρα εχουμε γαμο αυτη την κυριακη και το ειπα ηδη στη νυφη οτι θα παμε ολοι μαζι
αλλα δεν ειναι παντα στο χερι μου ξερεις πως ειναι αυτα
Γινεται να εισαι ρατσιστης με τους ομοιους σου??? Ουδεποτε!athina24 έγραψε:χαχααχαχαχαχααχα!!!ρατσισμος προς τα ζωα?????
κερδισαμε την εξοχικη βιλα νομιζω!!!!
florentiab έγραψε:τι άλλο θα δουν τα μάτια μας σ αυτή τη χώρα;
πόσους ηλίθιους να αντέξει αυτή η χώρα;
florentiab έγραψε:τι άλλο θα δουν τα μάτια μας σ αυτή τη χώρα;
πόσους ηλίθιους να αντέξει αυτή η χώρα;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης