751 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 30!!! Δευ Ιουν 11, 2012 11:51 pm
tatijana
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!τι κανετε????
Βιβη θα πας εκει σε αυτο το σουπερ ξενοδοχειο????
θα με παρεις μαζι????????
Κι εμενα παρτε μαζι σας....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!τι κανετε????
tatijana έγραψε:athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!τι κανετε????
athina24 έγραψε:tatijana έγραψε:athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!τι κανετε????
Περιμενουμε απαντηση απο τη Βιβη!!!1
mamavivo έγραψε:athina24 έγραψε:tatijana έγραψε:athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!τι κανετε????
ναι θα παω ενα τετραημερο τον Ιουλιο να δω και την αδελφουλα και να αραξωωωωωωωω.. Ευγενικη χορηγια της αδελφουλας και της ξαδελφουλας που δουλευουν εκει.εχουν και εκπτωση οποτε κομπλεεεεεεεεεεεεεεε
θετε να ερθετε?θετε?
κοιτα μου ειπε η αδελφη το απλο δικλινο ειναι 150-180 την ημερα .τσουχτερα λιγο βεβαιως βεβαιως.γενικα συγκαταλεγετε στα ακριβα ξενοδοχεια .athina24 έγραψε:mamavivo έγραψε:athina24 έγραψε:tatijana έγραψε:athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!τι κανετε????
ναι θα παω ενα τετραημερο τον Ιουλιο να δω και την αδελφουλα και να αραξωωωωωωωω.. Ευγενικη χορηγια της αδελφουλας και της ξαδελφουλας που δουλευουν εκει.εχουν και εκπτωση οποτε κομπλεεεεεεεεεεεεεεε
θετε να ερθετε?θετε?
αρε τυχερη!!αυτα ειναι!!!!ειναι πολυ ακριβα???
mamavivo έγραψε:κοιτα μου ειπε η αδελφη το απλο δικλινο ειναι 150-180 την ημερα .τσουχτερα λιγο βεβαιως βεβαιως.γενικα συγκαταλεγετε στα ακριβα ξενοδοχεια .athina24 έγραψε:mamavivo έγραψε:athina24 έγραψε:tatijana έγραψε:athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!τι κανετε????
θετε να ερθετε?θετε?
Τωρα βεβαια τα κοριτσια κανονησανε κατι για 50 την ημερα για μενα ,που θα μου τα πληρωσουν βεβαιως βεβαιως . 3 βραδια θα μεινω. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑ ΛΙΩΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
θα σας τα περιγραψω οταν γυρισω πολυ αναλυτικααα...σαν να ειστε εκει.athina24 έγραψε:mamavivo έγραψε:κοιτα μου ειπε η αδελφη το απλο δικλινο ειναι 150-180 την ημερα .τσουχτερα λιγο βεβαιως βεβαιως.γενικα συγκαταλεγετε στα ακριβα ξενοδοχεια .athina24 έγραψε:mamavivo έγραψε:athina24 έγραψε:tatijana έγραψε:athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!τι κανετε????
θετε να ερθετε?θετε?
Τωρα βεβαια τα κοριτσια κανονησανε κατι για 50 την ημερα για μενα ,που θα μου τα πληρωσουν βεβαιως βεβαιως . 3 βραδια θα μεινω. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑ ΛΙΩΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ναι οντως ειναι ακριβως αλλα πολυ το ζαχαρωσα!!!αλλα με το ονειρο θα μεινω!!!
mamavivo έγραψε:thequeen86 έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:καλησπερα.τι κανετε?σεισμο διαβασα?που?στην ροδο?'η εγινε καπου αλλου και απλα τον ενιωσαν στην ροδο?
μαρακι περαστικα στον γιο σου.
βιβηηηηηηηηηηηηηη θελω να παω στο ξενοδοχειο που δουλευει η αδερφη σου,αλλα δεν εχω λεφταααααααααααα.
χαχαχαχχαχαχαχαχα
πολυ ωραιο ξενοδοχειο.
ηταν μεταξυ ροδου τουρκιας.παντως μια φιλη μου που μενει ροδο τον καταλαβανε καλα
να πας κοκονα μου να ξεσκασεις τον Ιουλιο που θα παω θα σου πω εντυπωσεις
thequeen86 έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:ειδα στην τηλ οτι εγινε στην σμυρνη.αυτον λετε 'η εγινε και αλλος?thequeen86 έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:καλησπερα.τι κανετε?σεισμο διαβασα?που?στην ροδο?'η εγινε καπου αλλου και απλα τον ενιωσαν στην ροδο?
βιβηηηηηηηηηηηηηη θελω να παω στο ξενοδοχειο που δουλευει η αδερφη σου,αλλα δεν εχω λεφταααααααααααα.
χαχαχαχχαχαχαχαχα
πολυ ωραιο ξενοδοχειο.
ηταν μεταξυ ροδου τουρκιας.παντως μια φιλη μου που μενει ροδο τον καταλαβανε καλα
οχι αυτος ηταν αλλα ηταν αρκετα δυνατος που εγινε αισθητος κ στη ροδο
tatijana έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Σκεφτομαι οτι θα ειναι μαλακια λογω οτι μερικοι δν μπορουν να κυβερνησουν μια χωρα να πρεπει να αφησω τον τοπο που μεγαλωσα κι να φυγω!Αλλα μαλλον απο βδομαδας με βλεπω να φτιαχνω κουτες!
Καλημερα..Για που ωρε κοπελαι θα πας και θα μας αφησεις??
arco iris έγραψε:Βραζιλια ελεγε λες να μας την κανει???????
tatijana έγραψε:athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!τι κανετε????
mamavivo έγραψε:κοιτα μου ειπε η αδελφη το απλο δικλινο ειναι 150-180 την ημερα .τσουχτερα λιγο βεβαιως βεβαιως.γενικα συγκαταλεγετε στα ακριβα ξενοδοχεια .athina24 έγραψε:mamavivo έγραψε:athina24 έγραψε:tatijana έγραψε:athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!τι κανετε????
θετε να ερθετε?θετε?
manoula_24xr έγραψε:mamavivo έγραψε:thequeen86 έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:καλησπερα.τι κανετε?σεισμο διαβασα?που?στην ροδο?'η εγινε καπου αλλου και απλα τον ενιωσαν στην ροδο?
χαχαχαχχαχαχαχαχα
πολυ ωραιο ξενοδοχειο.
να πας κοκονα μου να ξεσκασεις τον Ιουλιο που θα παω θα σου πω εντυπωσειςthequeen86 έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:ειδα στην τηλ οτι εγινε στην σμυρνη.αυτον λετε 'η εγινε και αλλος?thequeen86 έγραψε:τουρτιτσα έγραψε:καλησπερα.τι κανετε?σεισμο διαβασα?που?στην ροδο?'η εγινε καπου αλλου και απλα τον ενιωσαν στην ροδο?
χαχαχαχχαχαχαχαχα
πολυ ωραιο ξενοδοχειο.
οχι αυτος ηταν αλλα ηταν αρκετα δυνατος που εγινε αισθητος κ στη ροδο
Ηταν αρκετα δυνατος κι φοβομαστε για πιο δυνατο αποτι ειπανε!Εγω ετοιμαζω μια τσαντα για τα παιδια διπλα στην πορτα!!tatijana έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Σκεφτομαι οτι θα ειναι μαλακια λογω οτι μερικοι δν μπορουν να κυβερνησουν μια χωρα να πρεπει να αφησω τον τοπο που μεγαλωσα κι να φυγω!Αλλα μαλλον απο βδομαδας με βλεπω να φτιαχνω κουτες!
Καλημερα..Για που ωρε κοπελαι θα πας και θα μας αφησεις??arco iris έγραψε:Βραζιλια ελεγε λες να μας την κανει???????
Κοριτσια ναι το αποφασισαμε θα φυγουμε!Τωρα ξεκιναω διαδικασιες για τα παιδικα διαβατηρια κτλ,κι καποιες τακτοποιησεις των ακινητων.Σιγα σιγα την κανουμε γτ δν γινεται πια,αρχικα θα παμε για 2χρονια,με αδεια του συζηγου ανευ αποδοχωνtatijana έγραψε:athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!τι κανετε????
Κι εμενα παρτε μαζι σας....mamavivo έγραψε:κοιτα μου ειπε η αδελφη το απλο δικλινο ειναι 150-180 την ημερα .τσουχτερα λιγο βεβαιως βεβαιως.γενικα συγκαταλεγετε στα ακριβα ξενοδοχεια .athina24 έγραψε:mamavivo έγραψε:athina24 έγραψε:tatijana έγραψε:athina24 έγραψε:καλημερα!!!!!!!!τι κανετε????
θετε να ερθετε?θετε?
Αντε κι γω ανυπομονω ναρθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να λιωσουμε μαζι στην θαλασσα εκει κοντα!Μονη θαρθεις με τα παιδια η μετα του συζηγου??????????
Κοριτσια ξεκιναω διαδικασιες χαρτια κτλ...Την κανουμε για εξωτερικο.....
ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΚΕΙ Η ΚΑΙ ΣΕ ΙΔΙΟΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΟΠΠΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ?trilly έγραψε:καλημερα σας κοριτσια, τι κανετε? εγω συγχηστηκα πρωι πρωι. σηκωθηκαμε και δεν ειχαμε νερο παλι...ελεος! εσπασε ενας σωληνας, παλι. τωρα ηρθε ευτυχως ειχα κανει το φαγητο της μικρης χτες βραδυ.
στελλα να σου ζησει ο μικρος! πολυχρονος!
ποια φευγει καλε? κι εγω τελευταια το σκεφτομαι παρα πολυ εντονα να την κανουμε, μου την εχει δωσει αφανταστα. πληρωσα τις προαλλες ενα σωρο λεφτα για 2 εμβολια της μικρης λες και λιγα δινω καθε μηνα στο κωλο ικα. και που εισαι ακομα...
tatijana έγραψε:Τελικά τα νεύρα μου δεν παίζονται με το κάθε φρούτο που έχω μπλέξει...Άντε ρε χαζοβιολες...Μην σας βριζω καταλλήλως...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης