401 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή 30!!! Δευ Ιουν 04, 2012 1:29 am
natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια !!!Περαστικά στα αρρωστούλια!!!
Βιβάκο περαστικά και υπομονή !!!!
Βιβάκο περαστικά και υπομονή !!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
black beauty έγραψε:A δεν ειμαστε ολες καλα!
Τι να πω βρε Στελλα...Μαλλον επρεπε να τα παρεις μαζι σου..αλλη φορα αυτο θα κανεις,δεν ειναι και μωρακια μωρε να ταλαιπωρηθουν..καλυτερα θα περνουσαν μαζι σου!
Εχουν υγρασια τα πεθερικα σου στο σπιτι τους?Γιατι ετσι?
και υγρασια εχουν και ειναι ουσιαστικα ημιυπογειο και το μωρο κοιμαται σε ενα πισω δωματιο εκει που ειναι σαν αποθηκη εναν καταψυκτη εχει ολο κι ολο μεσα......βαρεθηκα! βαρεθηκα να τα αφηνω μονο σε εκτακτη αναγκη και να τα παιρνω παντα μα παντω αρρωστα
δε μπορουσα να τα σερνω σε αλλη πολη ηταν μιαμιση ωρα διαδρομη και ηταν αρραβωνας κλειστος κανενας δεν ειχε παιδια μαζι του
την αλλη βδομαδα εχουμε γαμοβαφτιση φιλων εκει ναι θα παμε ολοι μαζι
φιλια
zenaki έγραψε:mariloy έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ !!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ !!! ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!
Να σου ζήσει και να τον χαίρεσαι πολύχρονος να είναι..
zenaki έγραψε:Αυτές οι στιγμές είναι Πανδοχεία γλύκα στην δύσκολη καθημερινότητα μας..
thequeen86 έγραψε:[περαστικουλια του σε καταλαβαινω.κ εμενα ο δικος μου ολο αρρωστος ηταν συνεχεια αλλα οχι λογω σπιτιου πεθερικων αλλα λογω οτι κανει συνεχεια παρεα με τα ξαδερφια του τα οποια πανε παιδικο κ δυστηχως ειναι κινητοι φορεις μικροβιων
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!giota1977 έγραψε:zenaki έγραψε:mariloy έγραψε: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ !!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΟΥΛΑ !!! ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ !!!
Να σου ζήσει και να τον χαίρεσαι πολύχρονος να είναι..
ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΕΙΧΕ ΓΕΝΕΝΛΙΑ 3\6 Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ
ΠΗΓΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ ΤΟΥΡΤΑ ΣΒΗΣΑΜΕ ΚΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΚΑΙ ΣΥΓΚΗΝΗΘΗΚΕ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΜΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΕΜΠΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΓΙΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΖΟΥΜΕ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΩ ΠΑΩ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!!astroneraidoula έγραψε:Σκέφτομαι τι ωραία που ήταν σήμερα που δεν δούλευα! Αχχχχχχχ αύριο πάλι στο μαγκανοπήγαδο !!!! Μακάρι να μπορούσα να καθήσω σπίτι μου. Κουράστηκα ....
mamamatina έγραψε:Κοριτσάκια, καλησπέρα! Εχω ψοφήσει στην κούραση σήμερα! Αύριο θα έρθει 11-1 η απολύμανση. Τώρα λέω να βάλω να μαγειρέψω κανα κιμα από απόψε,να τον έχω έτοιμο. Επίσης, θέλω να φάω ότι βρω μπροστα μου.
tatijana έγραψε:Τρεις λαλούν κ δυο χορεύουν....
tatijana έγραψε:Τρεις λαλούν κ δυο χορεύουν....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης