1 Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! Κυρ Ιαν 15, 2012 11:47 am
florentiab
Πρωταγωνιστής!!
να τα χιλιάσουμε κορίτσια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
florentiab έγραψε:
να τα χιλιάσουμε κορίτσια
ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ ΜΝ ΣΚΕΥΤΕΣΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΕΙ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ,ΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΙΑ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ,ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΧΩ ΥΠΕΡΙΧΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΜΠΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΗ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΛΙΓΗ ΠΙΣΤΗ ΑΝ Κ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ,Κ ΤΟ ΘΕΛΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΝΕ ΞΕΡΩ ΘΑ ΜΕ ΡΙΞΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ,,,,,,BLACK ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝ Κ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΞΕΡΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΓΤ ΑΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΩΣΗ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΩ ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ ΓΙΑ ΜΠΑΛΟΝΑΚΗ Κ ΔΝΕ ΞΕΡΩ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ,ΠΑΩ Κ ΕΓΩ ΜΑΖΗ ΤΟΥ Η ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΙΕΥΤΙΡΙΟ,ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΞΕΡΩΩΩ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥblackrose έγραψε:Mαρινακι μου εγω μετα τις 8 Απριλιου θα ξερω ποτε θα γεννησω .....ο εμβρυολογος ειπε μπορει και Μεγαλη εβδομαδα!!!!!!Οπως και να εχει θα ειμαστε πολυυυυυ κοντα και οι δυο η διαφορα μας θα ειναι μερες!!!!!!!Βεβαια αν πηγαινα κανονικα θα περιμεναμε ως αρχες Μαιου!Η Παναγια να μας προσεχει και ολα θα πανε καλα!
Φλωρα μου, μακαρι να σας συγκινω απο χαρα ρε γαμωτο ,οχι αλλη λυπη.....δεν την θελω στη ζωη μου την σιχαθηκα
black beauty έγραψε:ευχομαι να πανε ολα καλα και στις 2 σας κοριτσια!Εσεις οσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα!
ΕΥΧΑΡΙΤΣΟΥΜΕΕΕΕΕΕ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!blackrose έγραψε:black beauty έγραψε:ευχομαι να πανε ολα καλα και στις 2 σας κοριτσια!Εσεις οσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα!
Να σαι καλα γλυκια μου!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΕΧΩ ΜΠΑΝΙΕΡΑ Κ ΑΠΛΟΝΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Κ ΤΑ ΞΥΡΙΖΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ ΤΕΛΕΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ,ΤΟ ΤΥΦΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΘΡΕΥΤΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ,ΠΕΙΡΑ Κ ΑΚΤΙ ΞΥΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΦΤΑΙΓΑΝ ΛΙΓΟ Κ ΑΥΤΑ ΑΝΤΕ ΤΥΧΕΡΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΗ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ SEX Κ ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΦΟΒΟ,Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟΝ ΧΟΥΦΤΟΣΑ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΧΑΧΑΧΑ Κ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΧΙ ΘΕΛΩ SEX TOY LEV ETSI XYMA,K MOY ΛΕΕΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΟΙΜΑΣΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΦΟΒΑΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΣ ΣΤΟΝ 8 ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΑΜΗΝ Κ ΠΟΤΕ ΧΑΧΑΧΑblackrose έγραψε:Μιας και το ανεφερες Μαρινακι,εγω ουτε περισυ ουτε τωρα εχω προβλημα με το νινακι μου μια χαρα το καταφερνω!!!!Τυφλο συστημα σε λεω και βιλουδενιο!!!!!!!
Τα ποδια μου ομως οταν ερχομαι στα πεθερικα (καλη ωρα) επειδη εχουν ντουζιερα με τζαμαρια...εεεε μα δεν μπορω να τα ξυρισω ,ουτε να σκυψω μπορω!!!!
Αλλα το νινακι βελουδο!!!!!!
Υπομονη αυτα περνανε!!!
Α σημερα μιλουσα με τον συζυγο,επειδη λογω χαμηλου πλακουντα τωρα ιδιως οχι σεξ...(λες και καναμε)....ε λεει το καλοκαιρι θα σε !@#$%^&*()(*&^%$#!!!!!!!!!! λετε να εννοουσε κατι καλοοοοο???
χαχα ατιμη γυναικααααα πως να αντισταθης τοσο καιρο στην νυστια λες οχι στο κοντοσουφλιblackrose έγραψε:Υπομονη και ολα θα γινουν με τη σειρα τους!!!!!!Μονο μη μας παρακαλανε αυτοι μετα και εμεις λεμε "πρωτα το μωρο" σε ολα και μεινουν με το παραπονο!!!!
Αν και δεν με κοβω να του κανω τετοια......Δεν θα μπορω να αντισταθω η ατιμη .... ...
blackrose έγραψε:Μιας και το ανεφερες Μαρινακι,εγω ουτε περισυ ουτε τωρα εχω προβλημα με το νινακι μου μια χαρα το καταφερνω!!!!Τυφλο συστημα σε λεω και βιλουδενιο!!!!!!!
Τα ποδια μου ομως οταν ερχομαι στα πεθερικα (καλη ωρα) επειδη εχουν ντουζιερα με τζαμαρια...εεεε μα δεν μπορω να τα ξυρισω ,ουτε να σκυψω μπορω!!!!
Υπομονη αυτα περνανε!!!
Α σημερα μιλουσα με τον συζυγο,επειδη λογω χαμηλου πλακουντα τωρα ιδιως οχι σεξ...(λες και καναμε)....ε λεει το καλοκαιρι θα σε !@#$%^&*()(*&^%$#!!!!!!!!!! λετε να εννοουσε κατι καλοοοοο???
marinaki <3 <3 έγραψε:χαχα ατιμη γυναικααααα πως να αντισταθης τοσο καιρο στην νυστια λες οχι στο κοντοσουφλιblackrose έγραψε:Υπομονη και ολα θα γινουν με τη σειρα τους!!!!!!Μονο μη μας παρακαλανε αυτοι μετα και εμεις λεμε "πρωτα το μωρο" σε ολα και μεινουν με το παραπονο!!!!
Αν και δεν με κοβω να του κανω τετοια......Δεν θα μπορω να αντισταθω η ατιμη .... ...
evvi έγραψε:blackrose έγραψε:Μιας και το ανεφερες Μαρινακι,εγω ουτε περισυ ουτε τωρα εχω προβλημα με το νινακι μου μια χαρα το καταφερνω!!!!Τυφλο συστημα σε λεω και βιλουδενιο!!!!!!!
Υπομονη αυτα περνανε!!!
αχαχαχαχαχαχα μαλλον για καλο το κοβω!!!!!!
χαχαχα αχ λουκανικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο χαχαχα εχουμε ξεφυγει μου φενεται η γυναικες κυνηγαμε τους αντρες μας αχαχblackrose έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:χαχα ατιμη γυναικααααα πως να αντισταθης τοσο καιρο στην νυστια λες οχι στο κοντοσουφλιblackrose έγραψε:Υπομονη και ολα θα γινουν με τη σειρα τους!!!!!!Μονο μη μας παρακαλανε αυτοι μετα και εμεις λεμε "πρωτα το μωρο" σε ολα και μεινουν με το παραπονο!!!!
ποιο κοντοσουφλι???ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΥΜΠΑ λαχανο μαρουλι καροτοοοο χαχαχαχχαχαχχχαχααααα!!!!!evvi έγραψε:blackrose έγραψε:Μιας και το ανεφερες Μαρινακι,εγω ουτε περισυ ουτε τωρα εχω προβλημα με το νινακι μου μια χαρα το καταφερνω!!!!Τυφλο συστημα σε λεω και βιλουδενιο!!!!!!!
Υπομονη αυτα περνανε!!!
αχαχαχαχαχαχα μαλλον για καλο το κοβω!!!!!!
ΤΡΙΚΑΛΟ!!!!!!!!!!!!
ΧΑΧΑΧΑ ΑΝΟΙΞΑ ΘΕΜΑ ΛΕΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ,ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕΣtatijana έγραψε:Ρε τρελλοκομεια τι λέτε;;;;χεχεχχεχε...εγω κορίτσια έκανα αποτριχωση με κερί σε αισθητικό οπότε δεν είχα ζόρια.αλλα σχεδόν με εντυνε ο Νικ.γελιααααα.
Πήγαμε σινεμά τώρα το βραδάκι....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης