1001 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! Σαβ Ιαν 21, 2012 12:22 pm
tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα κοκονα!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 22 ... 39, 40, 41
αυτον πασαλειμενο σε σοκολατα??- ετσι για να σε αναστατωσω κι αλλο βραδυατικαΕυάκι έγραψε:ελενααααααααααα στειλε τον τζεραλντ κι απο εδω λιγουλακι!!!!!!
koukida έγραψε:αυτον πασαλειμενο σε σοκολατα??- ετσι για να σε αναστατωσω κι αλλο βραδυατικαΕυάκι έγραψε:ελενααααααααααα στειλε τον τζεραλντ κι απο εδω λιγουλακι!!!!!!
Ευάκι έγραψε:αντε χαιρετω κι εγω!!!!!!κουραστηκα σημερα!μια οι δουλειες μια τα παιδια!δε μου εφταναν τα δικα μου πηρα κι αλλο σημερα και εχω 3+1!τεσπα τα μπανιαρα τα εβαλα για υπνο στις 9.30 και τωρα συμμαζευω το κουζινακι και παω για νανι!!!καληνυχτα!!!
υγ βρηκα μια σοκολατα γι'αυτο ειμαι τοσο ανετη!!
κουκιδα δεν ειναι κακη ιδεα!!!!!!!!!!!!!
αντε αλλη απο δω!!!mama katerina έγραψε:koukida έγραψε:αυτον πασαλειμενο σε σοκολατα??- ετσι για να σε αναστατωσω κι αλλο βραδυατικαΕυάκι έγραψε:ελενααααααααααα στειλε τον τζεραλντ κι απο εδω λιγουλακι!!!!!!
αχ ρε κοριτσια μου ρθε η εικονα στο μυαλο! κολαστηκα η θεουσαΕυάκι έγραψε:αντε χαιρετω κι εγω!!!!!!κουραστηκα σημερα!μια οι δουλειες μια τα παιδια!δε μου εφταναν τα δικα μου πηρα κι αλλο σημερα και εχω 3+1!τεσπα τα μπανιαρα τα εβαλα για υπνο στις 9.30 και τωρα συμμαζευω το κουζινακι και παω για νανι!!!καληνυχτα!!!
καληνυχτα Ευακι!!!!!
koukida έγραψε:αντε αλλη απο δω!!!mama katerina έγραψε:koukida έγραψε:αυτον πασαλειμενο σε σοκολατα??- ετσι για να σε αναστατωσω κι αλλο βραδυατικαΕυάκι έγραψε:ελενααααααααααα στειλε τον τζεραλντ κι απο εδω λιγουλακι!!!!!!
αχ ρε κοριτσια μου ρθε η εικονα στο μυαλο! κολαστηκα η θεουσαΕυάκι έγραψε:αντε χαιρετω κι εγω!!!!!!κουραστηκα σημερα!μια οι δουλειες μια τα παιδια!δε μου εφταναν τα δικα μου πηρα κι αλλο σημερα και εχω 3+1!τεσπα τα μπανιαρα τα εβαλα για υπνο στις 9.30 και τωρα συμμαζευω το κουζινακι και παω για νανι!!!καληνυχτα!!!
καληνυχτα Ευακι!!!!!
καληνυχτα κοκονες ομορφες-
ερχεται κα ιτο ντελιβερόπουλο σε λίγο!
σας φιλω εκατέρωθεν- ένθεν- δοθε-κείθε -εντάυθα και πατόκορφα
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 22 ... 39, 40, 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης