951 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή τη στιγμή #20! Σαβ Ιαν 21, 2012 8:08 am
koukida
Πρωταγωνιστής!!
ναι trilly στην ίδια θήκη- αυτη του απορρυπαντικου δλδ.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
koukida έγραψε:ναι trilly στην ίδια θήκη- αυτη του απορρυπαντικου δλδ.
Δεν ειμαι το Νενακι, είμαι άλλο μέλος. Δεν εχω μιλήσει ποτέ μου στο σκάιπ, και δεν ειχα ποτέ μου καμια συνομιλία μαζι σου, εβερ!!!! ΠΜ δεν εχω στειλει για την αφεντια σου, πιστεψε με, δεν χρειαζεται, ρεζιλι γινεσαι και μονη σου. Δεν καταλαβαινω τι ακριβως ξεσκέπασες. Κυκλοφορουν αρκετές Νενες στο φορουμ, κι εγω ειμαι μια απο αυτες, αλλά ΟΧΙ αυτη που εννοεις. Μα τόσο στόκος πια????τζενη έγραψε:NENAKI ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΩ...ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΝΟΡΜΑΛ?ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ?ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ?Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ?Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗ...ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΩ ΣΠΙΡΑΛ,ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΣΤΟ ΧΑΠΙ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΝ ΟΙΚ.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ[ΕΚΤΡΩΣΗ ΣΕ ΕΣΧΑΤΗ]....ΡΕ ΑΝΤΕ ΧΤΥΠΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΕΛΕΤΑ!ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ...!ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ,ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ...ΟΧΙ ΜΕ P.M. ΚΑΙ ΣΚΥΠΕ.Α!ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΑΚΡΥΝΑΡΙ...ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΠΛΕΟΝ
Nena έγραψε:
Κι επειδη δεν καταλαβες - μακαριοι οι πτωχοι τω πνεύματι - το ξαναλέω:
Δεν ειμαι το Νενακι, είμαι άλλο μέλος.
Κατανοητο???
Ευάκι έγραψε:ερχεται στην αγκαλια μου και λεει "μαμα με τσ(ξ)υσεις (πλα)τουλα μου?"
supermom έγραψε:Κουκίδα, δεν διάβασα ακόμη το λινκ που έβαλες αλλά διαφώτισέ με αν μπορείς please...βάζουμε τα διάφορα στην θήκη του απορρυπαντικού μόνο ή και στις άλλες θήκες που είναι για μαλακτικό κτλ; Και κάνουμε πλύση με άδειο πλυντήριο; Και αυτό το φίλτρο που λέτε τι σχέση έχει με την θήκη του απορρυπαντικού;
koukida έγραψε:supermom έγραψε:Κουκίδα, δεν διάβασα ακόμη το λινκ που έβαλες αλλά διαφώτισέ με αν μπορείς please...βάζουμε τα διάφορα στην θήκη του απορρυπαντικού μόνο ή και στις άλλες θήκες που είναι για μαλακτικό κτλ; Και κάνουμε πλύση με άδειο πλυντήριο; Και αυτό το φίλτρο που λέτε τι σχέση έχει με την θήκη του απορρυπαντικού;
πρωτα θα βαλεις μια κουπα σοδα φαγητου στη θηκη του απορρυπαντικου. απο πανω θα ριξεις 2 κουπες ξυδι - σιγα σιγα γιατι αφριζει και 1 λιτρο βραστο νερο απο πανω- ολα στην ιδια θηκη.
θα το βαλεις αδειο -χωρις ρουχα- στην υψηλότερη θερμοκρασια- να κανει φουλ πρόγραμμα. οταν τελειωσει, ανοιξε το σωληνακι που εχει κατω τ οπληντυριο σου- και καθαρισε το -ασε να τρεξουν τα νερα που θα εχει κρατημενα.
το δικο μου τελειωσε αλλα δεν μπορω να παω να τσεκαρω- εχω την μικρη -κοιμαται διπλα μου στον καναπε και αν κουνηθω θα ξυπνησει κ θα πεσει κατω.
οποτε περιμενω!!!
supermom έγραψε:Κουκίδα, δεν διάβασα ακόμη το λινκ που έβαλες αλλά διαφώτισέ με αν μπορείς please...βάζουμε τα διάφορα στην θήκη του απορρυπαντικού μόνο ή και στις άλλες θήκες που είναι για μαλακτικό κτλ; Και κάνουμε πλύση με άδειο πλυντήριο; Και αυτό το φίλτρο που λέτε τι σχέση έχει με την θήκη του απορρυπαντικού;
koukida έγραψε:μια χαρα εγινε! εφυγε η γλίτσα- τα πηρα κ με το χερι μετα τα υπολειμματα και δεν μυρίζει πια ο καδος!
chicken έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αφιερωμένο
Ήταν δύο πιατελάκια στην αρχή, αλλά έχει μείνει πλέον μόνο ένα
Του άρεσαν του αντρός μου πάρα πολύ
Ευάκι έγραψε:
εκανα κεικ και μετα απο πολυ καιρο το πετυχα στο ψησιμο και παρολα αυτα μου ερχεται να κλαιω....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Ευάκι έγραψε:chicken έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αφιερωμένο
εκανα κεικ και μετα απο πολυ καιρο το πετυχα στο ψησιμο και παρολα αυτα μου ερχεται να κλαιω....... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
koukida έγραψε:
τι βλέπουν τα μπιρμπιλωτα μου μάτια κοτοπουλέισον???
θες να μας τρελάνεις?
φαινεται κολασμένα νόστιμο.....σλουρπ και ξανασλούρπ.....
chicken έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Αφιερωμένο
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης