Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
350 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 350 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maroulaki13 έγραψε:
lidiaki έγραψε:Nα ειναι καλα τα μωρακια μου , ευχομαι να μην κλαινε εκει που ειναι γιατι μονο που το σκεφτομαι μου σπαραζει η καρδια..Σημερα στις 12-30 δεν θα μπορεσω να τα δω γιατι ο μπαμπας μας επιασε δουλεια..θα παμε ομως το απογευμα στις 19-30 να τις ταισουμε και να μαθουμε τι κανουνε!!!

Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου και
μην στεναχωριέσαι θα είναι καλά

Σε ευχαριστω πολυ..ανυπομονω να τις παρω σπιτι !!!

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Τι πλακα που εχει; Ελιωσα στο γελιο! Βλεπει την μαμα και χαίρεται αλλα... ελα που νυσταζει!!!!!

χαχαχα!και θελει να παιξει αλλα η νυστα ειναι μεγαλυτερη.τι το ταλαιπωρει μωρε και αυτη και δεν το αφηνει να κοιμηθει?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lidiaki έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
lidiaki έγραψε:Nα ειναι καλα τα μωρακια μου , ευχομαι να μην κλαινε εκει που ειναι γιατι μονο που το σκεφτομαι μου σπαραζει η καρδια..Σημερα στις 12-30 δεν θα μπορεσω να τα δω γιατι ο μπαμπας μας επιασε δουλεια..θα παμε ομως το απογευμα στις 19-30 να τις ταισουμε και να μαθουμε τι κανουνε!!!
αχου μωρε.πρεπρι να ειναι πολυ δυσκολο να φευγεις και να τα αφηνεις εκει.ειναι ομως για το καλο τους!ποτε θα τα παρετε?να σου ζησουν κοπελα μου.

Τωρα πινουν γαλα και με μπιμπερο και με σωληνακι μολις πιουν σε καθε γευμα 50γραμμρια γαλα θα βγουνε γιατι τα κιλα τους ειναι πολυ καλα απο την ωρα που γεννηθηκαν απλα ειχαν την ατυχια να γεννηθουν στην 33 εβδομαδα!!

Να χαίρεσαι τις κουκλίτσες σου κοπέλα μου!
Υπομονή και θα τις πάρετε σπίτι!
Να είναι πάντα γερές και ευτυχισμένες!
Να σου κάνω μια ερώτηση!
Γεννήθηκαν 33 εβδομάδες? Ούτε μέρα πάνω ούτε μέρα κάτω?
Και πόσο ζύγιζε η καθεμιά?

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
MariaM έγραψε:Τι πλακα που εχει; Ελιωσα στο γελιο! Βλεπει την μαμα και χαίρεται αλλα... ελα που νυσταζει!!!!!

Τέλεια φατσούλα!
Μ' αρέσει η σοβαρή φατσούλα που παίρνει όταν ακουμπάει το κεφαλάκι στο κρεβάτι! Το καλό μου...!!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

αχ μωλέεε τι ζουζούνι είναι αυτό?! πολύ γλυκό! πόσο τα λατρεύω τα νινάκια!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 31 669659 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 31 669659

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Despoinaki έγραψε:
lidiaki έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:
αχου μωρε.πρεπρι να ειναι πολυ δυσκολο να φευγεις και να τα αφηνεις εκει.ειναι ομως για το καλο τους!ποτε θα τα παρετε?να σου ζησουν κοπελα μου.

Τωρα πινουν γαλα και με μπιμπερο και με σωληνακι μολις πιουν σε καθε γευμα 50γραμμρια γαλα θα βγουνε γιατι τα κιλα τους ειναι πολυ καλα απο την ωρα που γεννηθηκαν απλα ειχαν την ατυχια να γεννηθουν στην 33 εβδομαδα!!

Να σου κάνω μια ερώτηση!

Γεννηθηκαν 33+3 , τα κιλακια τους ηταν 2470 και 2310

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΥΛΕΣ ΣΟΥ???
ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ Very Happy
ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΕΣ, ΤΥΧΕΡΕΣ,ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ!!!!
ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΤΟΥΣ Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 31 215994
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Very Happy

Despoinaki

Despoinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lidiaki έγραψε:
Despoinaki έγραψε:
lidiaki έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:

Να σου κάνω μια ερώτηση!

Γεννηθηκαν 33+3 , τα κιλακια τους ηταν 2470 και 2310

Μια χαρά είναι στα κιλάκια οι γλυκούλες σου!!!!!

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:

ΚΑΙ ΜΗ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ ΤΟΥΣ Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 31 215994
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Very Happy

Σε ευχαριστω πολυ ..και σε σενα ευχομαι να πανε ολα καλα και οπως επιθυμεις!!!

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
lidiaki έγραψε:
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ Very Happy

Σε ευχαριστω πολυ ..και σε σενα ευχομαι να πανε ολα καλα και οπως επιθυμεις!!!
Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 31 417472 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 31 417472 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 31 417472

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lidiaki να τις χαίρεσαι,να είναι πάντα γερές!! εύχομαι να γυρίσουν σύντομα σπίτι!! Very Happy

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να τις χαίρεσε!!!Σύντομα θα είναι στο σπίτι σας!!!

http://changedyourlife.blogspot.com/

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lilliput έγραψε:Lidiaki να τις χαίρεσαι,να είναι πάντα γερές!! εύχομαι να γυρίσουν σύντομα σπίτι!! Very Happy

Eυχαριστω πολυ πολυ!!!!

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elenalamprini έγραψε:Να τις χαίρεσε!!!Σύντομα θα είναι στο σπίτι σας!!!

Ευχαριστω πολυ!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Κοπελα μου γεννησες; Χαμπαρι δεν πηρα! Να σου ζήσουν και ευχομαι υγεια και ευτυχία στην ζωη τους! Να τις πάρετε συντομα στο σπιτακι σας και να είσαστε όλοι καλα!

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Να σου ζήσουν να είναι γερές και γρήγορα να τις πάρετε σπιτάκι σας!!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 31 417472 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 31 417472 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 31 417472

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν θα μαθω ποτε φυλλο!!! Κρύβετεεεε Sad !!!!

Εγω ομως θα ξαναπαω μεσα στην εβδομαδα αφου φαω ενα τονο σοκολατα!!!! pig pig pig pig pig pig pig

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:

Κοπελα μου γεννησες; Χαμπαρι δεν πηρα! Να σου ζήσουν και ευχομαι υγεια και ευτυχία στην ζωη τους! Να τις πάρετε συντομα στο σπιτακι σας και να είσαστε όλοι καλα!

Eυχαριστω Μαρακι μου να εισαι καλα!!

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Carrie έγραψε:

Να σου ζήσουν να είναι γερές και γρήγορα να τις πάρετε σπιτάκι σας!!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 31 417472 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 31 417472 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 31 417472

Ευχαριστω πολυ και σε σενα ευχομαι τα καλυτερα!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Να σου ζησουν οι κουκλιτσες σου! Και μενα η μικρη μου εμεινε 10 μερες μεσα λογο ταχυπνιας και ελλειψης βαρους αλλα την πηρα περδικη!!!! Ολα θα πανε τελεια!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Δεν θα μαθω ποτε φυλλο!!! Κρύβετεεεε Sad !!!!

Εγω ομως θα ξαναπαω μεσα στην εβδομαδα αφου φαω ενα τονο σοκολατα!!!! pig pig pig pig pig pig pig

Πολύ ντροπαλο το παιδάκι σου! Laughing

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:

Να σου ζησουν οι κουκλιτσες σου! Και μενα η μικρη μου εμεινε 10 μερες μεσα λογο ταχυπνιας και ελλειψης βαρους αλλα την πηρα περδικη!!!! Ολα θα πανε τελεια!!!

Ευχαριστω Βιβιαν και σε σενα ευχομαι μια τελιομηνη εγκυμοσυνη και να μαθεις γρηγορα το φυλο του μωρου!!!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιδιακι να χαιρεσαι τα μωράκια σου! με το καλο να τα παρεις σπίτι. Very Happy

Βίβιαν ακομα δεν φανηκε? θελει να σου κανει εκπληξη το σποράκι!! Very Happy

evvi

evvi
artemis-karabet-mpempa έγραψε:
evvi έγραψε:
anthaki έγραψε:Θελω να κοιμηθωωωωωωωωω.....μπρουμηταααααααααααα!!!!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 31 534787 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 31 534787 Sad Sad

και εγω μονο ετσι ξεκουραζομουν

Υπομονή κοντεύεις.. Τομωράκι σου στον υπέρηχο σαν να γελάει μου φαίνεται..

ναι γελουσε ο τζουτζουκος μου αν και δε φαινετε πολυ καθαρα δε μπορουσα να κοψω καλυτερη εικονα απ το βιντεο.

evvi

evvi
Vivian έγραψε:Δεν θα μαθω ποτε φυλλο!!! Κρύβετεεεε Sad !!!!

μπορει να ναι κοριτσακι και να ντρεπετε να δειξει το παπακι της Embarassed

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 31 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις