776 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Δευ Αυγ 08, 2011 2:34 am
tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ομορφες ευχες! να ειστε καλα με υγεια και οτι ποθειτε πανω απ ολα να ειστε καλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
anthaki έγραψε:...σκεφτομαι οτι θα γεννησω με την σφουγγαριστρα και το wettex στο χερι...
lidiaki έγραψε:Nα ειναι καλα τα μωρακια μου , ευχομαι να μην κλαινε εκει που ειναι γιατι μονο που το σκεφτομαι μου σπαραζει η καρδια..Σημερα στις 12-30 δεν θα μπορεσω να τα δω γιατι ο μπαμπας μας επιασε δουλεια..θα παμε ομως το απογευμα στις 19-30 να τις ταισουμε και να μαθουμε τι κανουνε!!!
cinderella έγραψε:lidiaki έγραψε:Nα ειναι καλα τα μωρακια μου , ευχομαι να μην κλαινε εκει που ειναι γιατι μονο που το σκεφτομαι μου σπαραζει η καρδια..Σημερα στις 12-30 δεν θα μπορεσω να τα δω γιατι ο μπαμπας μας επιασε δουλεια..θα παμε ομως το απογευμα στις 19-30 να τις ταισουμε και να μαθουμε τι κανουνε!!!
Να σου ζήσουν!!!! Γιατί όμως δεν πήγες μόνη σου??? Και οι δικές μου βγήκαν νωρίτερα στην 34+3 κ τις είχα 1 εβδ. στο ιασώ κ είχα "πεθάνει", αν κ δεν είχαν τιποτα! Με το θηλασμό τί κάνεις? Γιατί εγώ με το κ@λοσύστημά τους δεν τις έβαλα στο στήθος κ ήμουν με το θήλαστρο όλη μέρα μέχρι τους 3,5 μήνες...φρίκη!
Lilliput έγραψε:Αυστραλία θα πάω και δε θα ξαναγυρίσω. Δε θέλω να ξαναδώ κανέναν μπροστά μου.
Lilliput έγραψε:Αυστραλία θα πάω και δε θα ξαναγυρίσω. Δε θέλω να ξαναδώ κανέναν μπροστά μου.
Αnna1975 έγραψε:Lilliput έγραψε:Αυστραλία θα πάω και δε θα ξαναγυρίσω. Δε θέλω να ξαναδώ κανέναν μπροστά μου.
γιατι ιωαννα μου τι εγινε και τοσο απογοητευεση με τον ανθρωπο σου εγινε κατι .η ειναι της στιγμης
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Εύγε κοριτσάκι που το επέστρεψες!! Νασαι καλά!! Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι, μπας κ γίνουμε καλύτεροι!!
Lidiaki να σου ζήσουν τα κορίτσια σου!! Έχουν πολύ καλό βάρος για δίδυμα!! Εμένα της ξαδέρφης μου ήταν τόσο στην 36 εβδομάδα!! Σύντομα θα τις πάρεις τις κουκλάρες σου!!
ΓΕΡΕΣ ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!!!!!!!!
Lilliput έγραψε:Αnna1975 έγραψε:Lilliput έγραψε:Αυστραλία θα πάω και δε θα ξαναγυρίσω. Δε θέλω να ξαναδώ κανέναν μπροστά μου.
γιατι ιωαννα μου τι εγινε και τοσο απογοητευεση με τον ανθρωπο σου εγινε κατι .η ειναι της στιγμης
πάλι τα ίδια αννάκι,πάλι έχω κλειστεί στον εαυτό μου, δεν θέλω κανέναν,δεν τρώω,δεν χαμογελάω τόσο συχνά και κλαίω με το παραμικρό. δεν ξέρω πραγματικά τι μου συμβαίνει.
Lilliput έγραψε:
πάλι τα ίδια αννάκι,πάλι έχω κλειστεί στον εαυτό μου, δεν θέλω κανέναν,δεν τρώω,δεν χαμογελάω τόσο συχνά και κλαίω με το παραμικρό. δεν ξέρω πραγματικά τι μου συμβαίνει.
Carrie έγραψε:
Έλα μην ακούω χαζά βραδιάτικα!!!Ο κόσμος έχει πραγματικά προβλήματα και αν δεν είναι πρόβλημα υγείας αυτό που σε στεναχωρεί τότε δεν αξίζει για τίποτα στον κόσμο!!!! Άντε στείλε μου σε πμ το μαιλ σου να σου στείλω κάτι
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Εύγε κοριτσάκι που το επέστρεψες!! Νασαι καλά!! Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι, μπας κ γίνουμε καλύτεροι!!
Lidiaki να σου ζήσουν τα κορίτσια σου!! Έχουν πολύ καλό βάρος για δίδυμα!! Εμένα της ξαδέρφης μου ήταν τόσο στην 36 εβδομάδα!! Σύντομα θα τις πάρεις τις κουκλάρες σου!!
lidiaki έγραψε:artemis-karabet-mpempa έγραψε:Εύγε κοριτσάκι που το επέστρεψες!! Νασαι καλά!! Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι, μπας κ γίνουμε καλύτεροι!!
Σε ευχαριστω πολυ !!! Σημερα βγαλανε το σωληνακι στην μπεμπα Α' και πινει το γαλατακι μονο με μπιμπερο , μαλλον το αργοτερο μεχρι παρασκευη την παιρνουμε την πρωτη τσουπρα!!!
MariaM έγραψε:lidiaki έγραψε:artemis-karabet-mpempa έγραψε:Εύγε κοριτσάκι που το επέστρεψες!! Νασαι καλά!! Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι, μπας κ γίνουμε καλύτεροι!!
Σε ευχαριστω πολυ !!! Σημερα βγαλανε το σωληνακι στην μπεμπα Α' και πινει το γαλατακι μονο με μπιμπερο , μαλλον το αργοτερο μεχρι παρασκευη την παιρνουμε την πρωτη τσουπρα!!!
Αχ αντε με το καλο! Θα ανυπομονειται ε; Την δευτερη μπουμπου ποτε θα την παρετε; Κουραγιο μανουλα!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης