Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
635 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 635 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια μου σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ομορφες ευχες! να ειστε καλα με υγεια και οτι ποθειτε πανω απ ολα να ειστε καλα! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 32 215994 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 32 215994

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...σκεφτομαι οτι θα γεννησω με την σφουγγαριστρα και το wettex στο χερι... Shocked Shocked

ΑΓΑΠΗ@

ΑΓΑΠΗ@
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
anthaki έγραψε:...σκεφτομαι οτι θα γεννησω με την σφουγγαριστρα και το wettex στο χερι... Shocked Shocked

Κ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 32 688264

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lidiaki έγραψε:Nα ειναι καλα τα μωρακια μου , ευχομαι να μην κλαινε εκει που ειναι γιατι μονο που το σκεφτομαι μου σπαραζει η καρδια..Σημερα στις 12-30 δεν θα μπορεσω να τα δω γιατι ο μπαμπας μας επιασε δουλεια..θα παμε ομως το απογευμα στις 19-30 να τις ταισουμε και να μαθουμε τι κανουνε!!!

Να σου ζήσουν!!!! Γιατί όμως δεν πήγες μόνη σου??? Και οι δικές μου βγήκαν νωρίτερα στην 34+3 κ τις είχα 1 εβδ. στο ιασώ κ είχα "πεθάνει", αν κ δεν είχαν τιποτα! Με το θηλασμό τί κάνεις? Γιατί εγώ με το κ@λοσύστημά τους δεν τις έβαλα στο στήθος κ ήμουν με το θήλαστρο όλη μέρα μέχρι τους 3,5 μήνες...φρίκη!

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
cinderella έγραψε:
lidiaki έγραψε:Nα ειναι καλα τα μωρακια μου , ευχομαι να μην κλαινε εκει που ειναι γιατι μονο που το σκεφτομαι μου σπαραζει η καρδια..Σημερα στις 12-30 δεν θα μπορεσω να τα δω γιατι ο μπαμπας μας επιασε δουλεια..θα παμε ομως το απογευμα στις 19-30 να τις ταισουμε και να μαθουμε τι κανουνε!!!

Να σου ζήσουν!!!! Γιατί όμως δεν πήγες μόνη σου??? Και οι δικές μου βγήκαν νωρίτερα στην 34+3 κ τις είχα 1 εβδ. στο ιασώ κ είχα "πεθάνει", αν κ δεν είχαν τιποτα! Με το θηλασμό τί κάνεις? Γιατί εγώ με το κ@λοσύστημά τους δεν τις έβαλα στο στήθος κ ήμουν με το θήλαστρο όλη μέρα μέχρι τους 3,5 μήνες...φρίκη!

Δεν πηγα γιατι δεν εχω μεταφορικο και ουτε καποιον να με παει βλεπεις ειναι 8/8 και ολοι λειπουν..Δεν με αφηνουν να τις θηλασω ακομη γιατι λεει θα κουραστουν και τωρα θελουμε να παρουν κιλα αν και τα κιλα τους ειναι καλα για διδυμα τελος παντων ..κι εγω με θηλαστρο ειμαι και το παω

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εδώ και μισή ώρα ένα παιδάκι απέναντι κλαίει με λυγμούς και χτυπιέται επείδη έφυγε ο μπαμπάς του για δουλειά.έχει γαντζωθεί στη καγκελόπορτα του κήπου και η μάνα του χαλαρή το κοιτάζει και βάφει τα νύχια.... πόσο άχρηστη και ηλίθια μπορεί να είναι. αφού δεν είναι ικανή η ίδια να το ηρεμήσει,θα πάω εγώ να το κάνω.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θα μου μεινει η φατσα του τυπου που του εδωσα το πορτοφολι του με τα 1800 ευρω & καρτες που βρηκα λιγο πιο περα Razz

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκέφτομαι πολύ σοβαρά να σηκωθώ και να φύγω μακριά απ'όλους. πολύ μακριά από εδώ.

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="tattooed_snowhite"]θα μου μεινει η φατσα του τυπου που του εδωσα το πορτοφολι του με τα 1800 ευρω & καρτες που βρηκα λιγο πιο περα Razz [/quote

σωτηρια μου σε κοιταζε ετσι γιατι λιγοι θα το κανανε στις εποχες που ζουμε μπραβο σου καιεγω αυτο θα εκανα δεν θα μπορουσα στιγμη να το κραταγα

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lilipoytaki που θες να πας? εγω εμενα ανετα Ιταλια παντως! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 32 328109

Αννουλα καλησπερα! μαλλον! αλλα δεν μπορουσα ειχε και ενα σωρο καρτες μεσα και χοντρο ποσο -για τις μερες μας-
κωλοτουμπες εκανε ο ανθρωπος Laughing

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυστραλία θα πάω και δε θα ξαναγυρίσω. Δε θέλω να ξαναδώ κανέναν μπροστά μου. Sad

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εύγε κοριτσάκι που το επέστρεψες!! Νασαι καλά!! Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι, μπας κ γίνουμε καλύτεροι!!

Lidiaki να σου ζήσουν τα κορίτσια σου!! Έχουν πολύ καλό βάρος για δίδυμα!! Εμένα της ξαδέρφης μου ήταν τόσο στην 36 εβδομάδα!! Σύντομα θα τις πάρεις τις κουκλάρες σου!!

ΓΕΡΕΣ ΚΑΛΟΤΥΧΕΣ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ!!!!!!!!

artemis-karabet-mpempa

artemis-karabet-mpempa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Lilliput έγραψε:Αυστραλία θα πάω και δε θα ξαναγυρίσω. Δε θέλω να ξαναδώ κανέναν μπροστά μου. Sad

Καλέ θα χαλαρώσεις λίγο?? Κάτι τέτοια βλέπω κ γω κ νευριάζω ( για το μικρακι που έλεγες )..

Μετά δεν είναι άδικο για κάποιες άλλες που θέλουν να γίνουν μανούλες κ θα είναι τέλειες, να μην μπορούν?? Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου..........

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lilliput έγραψε:Αυστραλία θα πάω και δε θα ξαναγυρίσω. Δε θέλω να ξαναδώ κανέναν μπροστά μου. Sad

γιατι ιωαννα μου τι εγινε και τοσο απογοητευεση με τον ανθρωπο σου εγινε κατι .η ειναι της στιγμης

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αnna1975 έγραψε:

γιατι ιωαννα μου τι εγινε και τοσο απογοητευεση με τον ανθρωπο σου εγινε κατι .η ειναι της στιγμης

πάλι τα ίδια αννάκι,πάλι έχω κλειστεί στον εαυτό μου, δεν θέλω κανέναν,δεν τρώω,δεν χαμογελάω τόσο συχνά και κλαίω με το παραμικρό. δεν ξέρω πραγματικά τι μου συμβαίνει.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Εύγε κοριτσάκι που το επέστρεψες!! Νασαι καλά!! Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι, μπας κ γίνουμε καλύτεροι!!

Lidiaki να σου ζήσουν τα κορίτσια σου!! Έχουν πολύ καλό βάρος για δίδυμα!! Εμένα της ξαδέρφης μου ήταν τόσο στην 36 εβδομάδα!! Σύντομα θα τις πάρεις τις κουκλάρες σου!!

αρτεμακι μας, πολλα πρεπει αλλα δεν γινεται δυστηχως! ας ειμαστε καλα τουλαχιστον και δε βαριεσαι???
ολο θελω να στο πω και ξεχνιεμαι τα παιδακια σου ειναι μια τρελλα! να ειναι παντα γερα και χαμογελαστα!!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 32 215994

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lilliput έγραψε:
Αnna1975 έγραψε:

πάλι τα ίδια αννάκι,πάλι έχω κλειστεί στον εαυτό μου, δεν θέλω κανέναν,δεν τρώω,δεν χαμογελάω τόσο συχνά και κλαίω με το παραμικρό. δεν ξέρω πραγματικά τι μου συμβαίνει.

ιωαννα μου αυτο μοιαζει με καταθλιψη γιατι αφου εισαι μια χαρα κουκλα εισαι σπουδαζεις εχεις την υγεια σου εχεις τον ανθρωπο σου μην το βαζεις κατω πηγαινε καπου να μιλησεις να βγαλεις αυτα απο μεσα σου

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:

Έλα μην ακούω χαζά βραδιάτικα!!!Ο κόσμος έχει πραγματικά προβλήματα και αν δεν είναι πρόβλημα υγείας αυτό που σε στεναχωρεί τότε δεν αξίζει για τίποτα στον κόσμο!!!! Άντε στείλε μου σε πμ το μαιλ σου να σου στείλω κάτιWink

didumomama

didumomama
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σκέφτομαι πως αύριο έχουμε ραντεβού με τη μοδίστρα μίας φίλης μου που τον άλλο μήνα θα ντυθεί νυφούλα για να μας ράψουν τα παρανυφίκια!!!!!!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 32 215994 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 32 215994 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 32 215994
Είναι πολύ χαρούμενα τα παιδάκια μου που θα είναι παρανυφάκια και μόνο γι αυτό μιλάνε!!!!Πού να μου ντυθούν και νύφες τι έχω να ακούσω...

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Carrie έγραψε:
Έλα μην ακούω χαζά βραδιάτικα!!!Ο κόσμος έχει πραγματικά προβλήματα και αν δεν είναι πρόβλημα υγείας αυτό που σε στεναχωρεί τότε δεν αξίζει για τίποτα στον κόσμο!!!! Άντε στείλε μου σε πμ το μαιλ σου να σου στείλω κάτιWink

σε ευχαριστώ πολύ! σε αγαπάω!

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
artemis-karabet-mpempa έγραψε:Εύγε κοριτσάκι που το επέστρεψες!! Νασαι καλά!! Έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι, μπας κ γίνουμε καλύτεροι!!

Σε ευχαριστω πολυ !!! Σημερα βγαλανε το σωληνακι στην μπεμπα Α' και πινει το γαλατακι μονο με μπιμπερο , μαλλον το αργοτερο μεχρι παρασκευη την παιρνουμε την πρωτη τσουπρα!!!

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lidiaki έγραψε:

Σε ευχαριστω πολυ !!! Σημερα βγαλανε το σωληνακι στην μπεμπα Α' και πινει το γαλατακι μονο με μπιμπερο , μαλλον το αργοτερο μεχρι παρασκευη την παιρνουμε την πρωτη τσουπρα!!!

Αχ αντε με το καλο! Θα ανυπομονειται ε; Την δευτερη μπουμπου ποτε θα την παρετε; Κουραγιο μανουλα!

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
MariaM έγραψε:
lidiaki έγραψε:

Αχ αντε με το καλο! Θα ανυπομονειται ε; Την δευτερη μπουμπου ποτε θα την παρετε; Κουραγιο μανουλα!

Δεν αργει αμλλον κι αυτη εχει ξεκινησει δυναμικα μπορει να παω αυριο και να εχουν βγαλει το σωληνακι και στην μικρη...για να δουμε!!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
νομίζω ότι το καλοκαιράκι ήδη έφυγε. έχω να νιώσω ζέστη τουλάχιστον 10 ημέρες. πλέον τα βράδια δε μπορώ να βγω έξω χωρίς ζακετάκι.. το λατρεύω όμως αυτό το αεράκι. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Αnna1975

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="Lilliput"]νομίζω ότι το καλοκαιράκι ήδη έφυγε. έχω να νιώσω ζέστη τουλάχιστον 10 ημέρες. πλέον τα βράδια δε μπορώ να βγω έξω χωρίς ζακετάκι.. το λατρεύω όμως αυτό το αεράκι. [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.][/quot

εισαι τυχερη εδω σκαμε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις