401 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Δευ Αυγ 01, 2011 2:36 am
Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
ρε κορίτσια η αλλαγή κλίματος προκαλεί όντως αλλαγές στον κύκλο?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lilliput έγραψε:ρε κορίτσια η αλλαγή κλίματος προκαλεί όντως αλλαγές στον κύκλο?
Lilliput έγραψε:και μένα ασταθής ήταν ,μετά πέρασαν περίπου 6-7 κύκλοι που ήταν στάνταρ και τώρα τσουπ 5 μέρες να φανεί .. μήπως είναι από άγχος,πίεση που είχα..δε ξέρω πραγματικά
Lilliput έγραψε:και μένα ασταθής ήταν ,μετά πέρασαν περίπου 6-7 κύκλοι που ήταν στάνταρ και τώρα τσουπ 5 μέρες να φανεί .. μήπως είναι από άγχος,πίεση που είχα..δε ξέρω πραγματικά
Ήρια έγραψε:καλημεραααααααααα!!! οτι περιμενω πως και πως να χτυπήσει το τηλ μου και να μου πουν Προσλαμβάνεσε!!! χιχιχιχιχι
thequeen86 έγραψε:κ αμα εχει ζαλαδες το βλεπω να ναι κοριτσακι!
Lilliput έγραψε:κορίτσια μου,δε προσπαθώ για μπεμπάκι καν, απλά είχε γίνει ένα ατυχηματάκι. προς θεού,θέλω κι εγώ να γίνω μαμά αλλά θα το επιδιώξω μετά από κανένα εξάμηνο για να έχω τελειώσει και τις σπουδές και να έχω ξεμπλέξει με κάτι προβλήματα. η αλήθεια είναι ότι είναι ακατάλληλη στιγμή η συγκεκριμένη.. προσωπικά ,προσπαθώ να το αποδώσω στο άγχος
anthaki έγραψε:....καπνιστη παπρικα εεεε??? στα σουπερ την πουλανε? δεν την εχω δει..
Vivian έγραψε:Ήρια έγραψε:καλημεραααααααααα!!! οτι περιμενω πως και πως να χτυπήσει το τηλ μου και να μου πουν Προσλαμβάνεσε!!! χιχιχιχιχι
Ολα καλα θα πανε κουμπαρουλα μου!!!!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ,Η ΜΙΚΡΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩcinderella έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ,Η ΜΙΚΡΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ.
καλά να περάσετε!!!!!!!!!
Vivian έγραψε:Κανω γαλλικο τα νυχια μου και ειμαι σιγουρη πως καποια εδω ζηλευει!!! κουμπαρα;;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης