376 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Κυρ Ιουλ 31, 2011 11:26 am
blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
σκεφτομαι οτι 3 μερες τωρα εχω ζαλαδες..τι σκατα επαθα? Και δν θελω να ενθουσιαζομαι..
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
blackrose έγραψε:σκεφτομαι οτι 3 μερες τωρα εχω ζαλαδες..τι σκατα επαθα? Και δν θελω να ενθουσιαζομαι..
Lilliput έγραψε:σκέφτομαι πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια.. σε 6 ημέρες κλείνω 6 χρόνια μαζί με τον άγγελο της ζωής μου, με τον άνθρωπο που έχουμε ζήσει τόσες χαρές και τόσες στεναχώριες μαζί, 6 χρόνια 'γεμάτα' με συμβάντα που μας έδεσαν ακόμη περισσότερο. πάντα ενωμένοι,βάζοντας ο ένας τον άλλο παραπάνω απο οτιδήποτε άλλο στην ζωή. τον αγαπάω πάρα πολύ,πάρα πάρα πολύ και θα τον αγαπάω μια ζωή.
ψυχούλα μου..
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:blackrose έγραψε:σκεφτομαι οτι 3 μερες τωρα εχω ζαλαδες..τι σκατα επαθα? Και δν θελω να ενθουσιαζομαι..
ΖΑΛΑΔΕΣ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ!!!
Κ ΕΛΕΓΑ ΜΠΑ!!!! ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ?????
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ
blackrose έγραψε:ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:blackrose έγραψε:σκεφτομαι οτι 3 μερες τωρα εχω ζαλαδες..τι σκατα επαθα? Και δν θελω να ενθουσιαζομαι..
ΖΑΛΑΔΕΣ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ!!!
Κ ΕΛΕΓΑ ΜΠΑ!!!! ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΝΩΡΙΣ?????
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Κ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΥΤΟ
ΑΓΑΠΗ -μου. . .απο το στομα σου και στου θεου το αυτι!!
Η αληθεια ειναι περιμενω το ερχομενο σαββατο να αδιαθετησω,εχω κατι ψιλοπονακια που κ που και αυτες οι ζαλαδες ξαφνικα δηλαδη σαν να αποσυντονιζομαι αποσταθεροποιουμαι και παλι σιγα συνερχομαι,δν ξερω τι να πω! Θα φανει οτι και να ειναι συντομα.
Δε θελω να ενθουσιαζομαι γιατι μπορει να ειναι ορμονικο. . ,αχ!
Σούλα έγραψε:tatijana έγραψε:Πολυ μοναξια τα ΣΚ ρε π#@στη μου...
Μια από τα ίδια...
Μοναξιά μου όλα!!!!!!!!!!!
Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α.........
Vivian έγραψε:Εγω λεω εισαι!!!! Ενστικτοοοο!!!
Επισης σκεφτομαο οτι μου ελειψαν το Ναταλακι και η Νενα!!! Που χαθηκαν;;;;
blackrose έγραψε:Vivian έγραψε:Εγω λεω εισαι!!!! Ενστικτοοοο!!!
Ειμαι???????????????αχ γλυκια μου βιβιαν.....!!!σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lilliput έγραψε:δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα. καλημέρα και καλό μας μήνα..
cinderella έγραψε:μακάρι blackrose!!!
Καληνυχτίζω τώρα!!!!Πάω για
Vivian έγραψε:blackrose έγραψε:Vivian έγραψε:Εγω λεω εισαι!!!! Ενστικτοοοο!!!
Ειμαι???????????????αχ γλυκια μου βιβιαν.....!!!σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγω απλα περιμενω τα καλα νεα!!! Σου στελνω ενα τερααααααααστιο φιλι!!!!
blackrose έγραψε:cinderella έγραψε:μακάρι blackrose!!!
Καληνυχτίζω τώρα!!!!Πάω για
ευχαριστω πολυ για την ευχη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vivian έγραψε:blackrose έγραψε:Vivian έγραψε:Εγω λεω εισαι!!!! Ενστικτοοοο!!!
Εγω απλα περιμενω τα καλα νεα!!! Σου στελνω ενα τερααααααααστιο φιλι!!!!
και σημερα ζαλαδες....στηθος νορμαλ χωρις πρηξιμο,.....ΑΛΛΑ εχθες το βραδυ ημουν ξαπλωμενη και ειχα πονο ελαφρυ στην μητρα.....ΕΚΕΙ ΤΡΟΜΑΞΑ! λεω γιατι ποναω? ειναι συμπτωμα και αυτο????
Βιβιανακι μου οτι ποθεις καρδια μου και να σου πανε ολα καλα και να φερεις στο κοσμο ακομη ανα ομορφο μωρακι!!!!!!!σε ευχαριστω που μου δινεις αισιοδοξια!!!!!
evvi έγραψε:εγω παλι σκεφτομαι να παρω τα βουνα!!!!!!!!!
πάνε για χοριακή να ξεαγχωθείς!!!blackrose έγραψε:μαρακι γ αυτο ποιο πολυ κινηθηκε η περιεργεια μου. Λεω πονος εσωτερικα στην μητρα???και σε καποια δοση με ενοχλησε ο πονος και δν εβρισκα σταση στο κρεβατι να χαλαρωσω! Αντε οι ζαλαδες μηπως να επεσε ο αιματοκριτης!
Δν ενθουσιαζομαι.απλα οι ενοχλησεις αυτες με κανουν να ελπιζω μηπως επιασα με την μια που λενε,οπως και το μπεμπη μου που δν δυσκολευτηκα!
blackrose έγραψε:μαρακι γ αυτο ποιο πολυ κινηθηκε η περιεργεια μου. Λεω πονος εσωτερικα στην μητρα???και σε καποια δοση με ενοχλησε ο πονος και δν εβρισκα σταση στο κρεβατι να χαλαρωσω! Αντε οι ζαλαδες μηπως να επεσε ο αιματοκριτης!
Δν ενθουσιαζομαι.απλα οι ενοχλησεις αυτες με κανουν να ελπιζω μηπως επιασα με την μια που λενε,οπως και το μπεμπη μου που δν δυσκολευτηκα!
Μακάρι να είναι αυτό!!!blackrose έγραψε:μαρακι γ αυτο ποιο πολυ κινηθηκε η περιεργεια μου. Λεω πονος εσωτερικα στην μητρα???και σε καποια δοση με ενοχλησε ο πονος και δν εβρισκα σταση στο κρεβατι να χαλαρωσω! Αντε οι ζαλαδες μηπως να επεσε ο αιματοκριτης!
blackrose έγραψε:μαρακι γ αυτο ποιο πολυ κινηθηκε η περιεργεια μου. Λεω πονος εσωτερικα στην μητρα???και σε καποια δοση με ενοχλησε ο πονος και δν εβρισκα σταση στο κρεβατι να χαλαρωσω! Αντε οι ζαλαδες μηπως να επεσε ο αιματοκριτης!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης