676 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Σαβ Αυγ 06, 2011 5:31 am
Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:6 χρόνια μαζί! άντε και του χρόνου με ένα μπεμπάκι!!
Να ζήσετε!!Να είστε πάντα ευτιχισμένοι και όλα τα υπόλοια έρχονται
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lilliput έγραψε:6 χρόνια μαζί! άντε και του χρόνου με ένα μπεμπάκι!!
evvi έγραψε:ποσο δυσκολο ειναι τελικα να βαψεις τα νυχια των ποδιων στον 9ο......... κουραστικα....
Carrie έγραψε: Να ζήσετε!!Να είστε πάντα ευτιχισμένοι και όλα τα υπόλοια έρχονται
Carrie έγραψε:evvi έγραψε:ποσο δυσκολο ειναι τελικα να βαψεις τα νυχια των ποδιων στον 9ο......... κουραστικα....
Και στον 6ο μη σου πω...
Nena έγραψε:Σκέφτομαι οτι έβλεπα την υπογραφη της Σωτηρίας πόση ωρα και μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι γιορτάζει σήμερα!!!!
Πολύχρονη!!! Και με το καλό το νινι!! Πάντα με υγεια και χαρα!!
evvi έγραψε:minubaki έγραψε:evvi έγραψε:ποσο δυσκολο ειναι τελικα να βαψεις τα νυχια των ποδιων στον 9ο......... κουραστικα....
χαχαχα...ποσο σε νιωθω....!!! κ να ταν μονο αυτο... 45λεπτα παιδευομουν χθες να κανω μονο το μπικινι για να ειμαι ετοιμη...!!!
μαρτυριο....
αααα και εγω μετα λεω να κανω ενα ξυρισματακι για καθε ενδεχομενο καθε τρεις μερες το πολυ ειπα θα τα κανω καλα για να μην ειμαι τελειως χαλι
tattooed_snowhite έγραψε:Nena έγραψε:Σκέφτομαι οτι έβλεπα την υπογραφη της Σωτηρίας πόση ωρα και μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι γιορτάζει σήμερα!!!!
Πολύχρονη!!! Και με το καλό το νινι!! Πάντα με υγεια και χαρα!!
χαχαχ δεν πειραζει Νενακι μου σευχαριστω παρα πολυ!!! καθε ευτηχια και υγεια ευχομαι και να χαιρεσαι την οικογενεια!!!
υγ : beba με το καλο κοριτσι μου και με ενα πονο!!!! φανταζομαι οι ωρες θα ειναι βουνο τωρα! υπομονη και να πανε ολα τελεια!!! περιμενουμε νεα σου
beba160a έγραψε:evvi έγραψε:minubaki έγραψε:evvi έγραψε:ποσο δυσκολο ειναι τελικα να βαψεις τα νυχια των ποδιων στον 9ο......... κουραστικα....
χαχαχα...ποσο σε νιωθω....!!! κ να ταν μονο αυτο... 45λεπτα παιδευομουν χθες να κανω μονο το μπικινι για να ειμαι ετοιμη...!!!
μαρτυριο....
αααα και εγω μετα λεω να κανω ενα ξυρισματακι για καθε ενδεχομενο καθε τρεις μερες το πολυ ειπα θα τα κανω καλα για να μην ειμαι τελειως χαλι
μπικινι εεε....τα καταφερνετε βρε κοριτσια??!!!! μπραβο!!!!εγω με τη μεθοδο της αφης προσπαθω να κανω κατι μιας και εχω 2 μηνες τουλαχιστον να εχω οπτικη επαφη μαζι του αλλα στο τελος αφηνω κατι μοικανες... παει η εποχη του brazilian...τωρα εχει γινει jim hentrix
tattooed_snowhite έγραψε:ευχαριστω πολυ beba μου!!! αμην αμην!!!
πας για φυσιολογικα λογικα? η περιμενεις να ξαναπας στο γιατρο? υπομονηηηηηη -μεγαλο χαρισμα-
tatijana έγραψε:beba160a έγραψε:evvi έγραψε:minubaki έγραψε:evvi έγραψε:ποσο δυσκολο ειναι τελικα να βαψεις τα νυχια των ποδιων στον 9ο......... κουραστικα....
μαρτυριο....
μπικινι εεε....τα καταφερνετε βρε κοριτσια??!!!! μπραβο!!!!εγω με τη μεθοδο της αφης προσπαθω να κανω κατι μιας και εχω 2 μηνες τουλαχιστον να εχω οπτικη επαφη μαζι του αλλα στο τελος αφηνω κατι μοικανες... παει η εποχη του brazilian...τωρα εχει γινει jim hentrix
Σταματα ρε συ,μ'εχεις πεθανει στα γελια...Εγω εκανα αποτριχωση σε γυναικα....Ημουν σουπερ...Μετα οταν γεννησα επειδη ηταν με καισαρικη εκανα κανα 2μηνο να αγγιξω εκεινη την περιοχη φοβομουνα ειχα γινειιιιι...ΜΜμμμ,τρελλα..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης