651 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Σαβ Αυγ 06, 2011 2:12 am
evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Lilliput έγραψε:6 χρόνια μαζί! άντε και του χρόνου με ένα μπεμπάκι!!
να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!! και με ενα μπουμπουκακι!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evvi έγραψε:Lilliput έγραψε:6 χρόνια μαζί! άντε και του χρόνου με ένα μπεμπάκι!!
να ειστε παντα ευτυχισμενοι!!!! και με ενα μπουμπουκακι!!!
Αnna1975 έγραψε:Lilliput έγραψε:6 χρόνια μαζί! άντε και του χρόνου με ένα μπεμπάκι!!
να στε παντα μαζι και ευτυχισμενοι και ενα μωρακι την αγκαλια σας να γεμισει συντομα
evvi έγραψε:ποσο δυσκολο ειναι τελικα να βαψεις τα νυχια των ποδιων στον 9ο......... κουραστικα....
minubaki έγραψε:evvi έγραψε:ποσο δυσκολο ειναι τελικα να βαψεις τα νυχια των ποδιων στον 9ο......... κουραστικα....
χαχαχα...ποσο σε νιωθω....!!! κ να ταν μονο αυτο... 45λεπτα παιδευομουν χθες να κανω μονο το μπικινι για να ειμαι ετοιμη...!!!
μαρτυριο....
anthaki έγραψε:Lilliput 1000χρονοι και παντα ευτυχισμενοι ευχομαι!!Και του χρονου τριπλοι[η και τετραπλοι ]
minubaki έγραψε:
να'σται παντα ευτυχισμενοι κ ευχομαι του χρονου να το γιορταζεται 3....!!!
συντομα να ερθει το μπεμπακι που τοσο ποθειται...!!!
sasanath έγραψε:Κλείω αν δεν έρθει και αυριο ,την Δευτέρα βουρρρρ για χοριακή!!!!
blackrose έγραψε:sasanath έγραψε:Κλείω αν δεν έρθει και αυριο ,την Δευτέρα βουρρρρ για χοριακή!!!!
δηλαδη παιζει να ειναι συμπτωμα?????
Ιωαννα να ζησετε και να ειστε ευτιχισμενοι για παντα και με οσα μπεμπακια επιθυμειτε!
tattooed_snowhite έγραψε:καλημερα κοριτσαρες!
ευχομαι blackrose μου να ειναι οτι εσυ επιθυμεις!
κοριτσια ξερει καμια ποτε γιορταζει το ονομα Δανάη?
tattooed_snowhite έγραψε:ευχαριστω πολυ κοριτσια μου! και γω με κατι ψιλοψαχουλεματα που εκανα σε διαφορα εορτολογια ειδα οτι ειναι κινητη αλλα ηθελα να σας ρωτησω πηπως ξερατε σιγουρα!
επειδη ηδη διαλεξαμε 2 ονοματα - επειδη το πρωτο δεν γιορταζει- ειναι αρχαιο ελληνικο
τουλαχιστον το 2ο
tattooed_snowhite έγραψε:γεια σου Τατιανακι! χεχεχε
το πρωτο ονομα ειναι Νιόβη !
http://maurofws.blogspot.com/2008/01/blog-post_30.html
tattooed_snowhite έγραψε:θενξ λιλιπουτακι μου! ομορφο και το Ιωνη αν και πρωτη φορα το ακουω!
εννοειτε οτι δεν ειναι απο παππουδογιαγιαδες κανενα απ τα 2
σε πολλους δεν αρεσει το ονομα αλλα σκοτιστηκα κιολλας χιχιχ
Lilliput έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:θενξ λιλιπουτακι μου! ομορφο και το Ιωνη αν και πρωτη φορα το ακουω!
κι εγώ πρόσφατα το έμαθα κ απ'ότι έψαξα λίγο κι έμαθα η Ιώνη ήταν η κόρη του Ωκεανού και της Γης, μητέρα της Αφροδίτης..
καλά κάνεις!! μην δίνεις σημασία σε κανέναν,εσείς αποφασίζετε!!
tattooed_snowhite έγραψε:θενξ λιλιπουτακι μου! ομορφο και το Ιωνη αν και πρωτη φορα το ακουω!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης