826 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Τρι Αυγ 09, 2011 5:30 am
maroulaki13
Είναι σε καλό δρόμο!
lidiaki έγραψε:Σημερα παιρνουμε σπιτι την μπεμπα νουμερο 1 , αντε να παρουμε και την αλλη!!!
Μπράβο πολύ χάρηκα,την άλλη πότε θα την πάρεις?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
lidiaki έγραψε:Σημερα παιρνουμε σπιτι την μπεμπα νουμερο 1 , αντε να παρουμε και την αλλη!!!
didumomama έγραψε:lidiaki έγραψε:Σημερα παιρνουμε σπιτι την μπεμπα νουμερο 1 , αντε να παρουμε και την αλλη!!!
Γέννησες????
Να σου ζήσουν κοπέλα μου!!!!
Με το καλό να πάρεις και το μωρό Α και το μωρό Β στο σπίτι σου...Αχ πόσο σε καταλαβαίνω...Να προσέχεις μην πάθεις κατάθλιψη όμως...Τώρα που θα πάρεις το ένα ζουζουνάκι πρέπει να είσαι δυνατή... Γιατί μπήκαν θερμοκοιτίδα?Μικρούλια γεννήθηκαν?
maroulaki13 έγραψε:lidiaki έγραψε:Σημερα παιρνουμε σπιτι την μπεμπα νουμερο 1 , αντε να παρουμε και την αλλη!!!
χαχαχαχαχα καλο.το καυμενο.Vivian έγραψε:Εδω και ωρα ο Κωνσταντινος κοιμαται πανω μου και μολις το μπεμπακι στην κοιλια τον κλοτσησε δυνατα και τρομαξε!!!χαχαχαχαχα
Vivian έγραψε:Εδω και ωρα ο Κωνσταντινος κοιμαται πανω μου και μολις το μπεμπακι στην κοιλια τον κλοτσησε δυνατα και τρομαξε!!!χαχαχαχαχα
lidiaki έγραψε:maroulaki13 έγραψε:lidiaki έγραψε:Σημερα παιρνουμε σπιτι την μπεμπα νουμερο 1 , αντε να παρουμε και την αλλη!!!
Μου ειπαν οτι και η μικρη τα παει καλα και μαλλον μεχρι την Παρασκευη θα την εχουμε κι αυτην ...
Vivian έγραψε:Εδω και ωρα ο Κωνσταντινος κοιμαται πανω μου και μολις το μπεμπακι στην κοιλια τον κλοτσησε δυνατα και τρομαξε!!!χαχαχαχαχα
lidiaki έγραψε:maroulaki13 έγραψε:lidiaki έγραψε:Σημερα παιρνουμε σπιτι την μπεμπα νουμερο 1 , αντε να παρουμε και την αλλη!!!
Μου ειπαν οτι και η μικρη τα παει καλα και μαλλον μεχρι την Παρασκευη θα την εχουμε κι αυτην ...
minubaki έγραψε:lidiaki έγραψε:maroulaki13 έγραψε:lidiaki έγραψε:Σημερα παιρνουμε σπιτι την μπεμπα νουμερο 1 , αντε να παρουμε και την αλλη!!!
αν κ τα λεμε κ απ'την ομαδα lidiaki
ολα καλα θα πανε ...
αλλες 3 μερες υπομονη λοιπον...
και θα τις εχεις τις ζουζουνες σου σπιτι κ τις 2 κ ο μεγαλος αδερφος θα πεταξει απο τη χαρα του...
χαχαχαχα μα τι όμορφη στιγμή!Vivian έγραψε:Εδω και ωρα ο Κωνσταντινος κοιμαται πανω μου και μολις το μπεμπακι στην κοιλια τον κλοτσησε δυνατα και τρομαξε!!!χαχαχαχαχα
lidiaki έγραψε:Μου ειπαν οτι και η μικρη τα παει καλα και μαλλον μεχρι την Παρασκευη θα την εχουμε κι αυτην ...
anthaki έγραψε:Χτυπαει το τηλεφωνο 8 η ωρα το πρωι...πεταγομαι γιατι εκτος απο την μικρη στην κοιλια μου και μενα ξυπνησε και τον αντρα μου και τον γιο μου ανησυχησα τι στο καλο λεω πρωινιατικα....ναι? λεω και τι ακουω??????"ελα μωρακι μου με το στριγκακι και το κυλοτακι σου!!" Ελα Χριστε πρωι πρωι,τι ξε-σηκωμαρες εχει ο κοσμος με την τσιμπλα στο ματι ρε τι επαθα εγκυος γυναικα.....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης