901 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Παρ Αυγ 12, 2011 1:43 am
Nena
Πρωταγωνιστής!!
Γιατί πάντα βάζεις τον κατάλληλο σύνδεσμο, την κατάλληλη πληροφορία, το κατάλληλο βίντεο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Nena έγραψε:
Γιατί πάντα βάζεις τον κατάλληλο σύνδεσμο, την κατάλληλη πληροφορία, το κατάλληλο βίντεο!
evvi έγραψε:σημερα κλεινουμε 1 χρονο με τον αντρουλη μου!!!!!!!!! φανταζεστε να γεννουσα σημερα θα ταν το καλυτερο δωρο!!
evvi έγραψε:σημερα κλεινουμε 1 χρονο με τον αντρουλη μου!!!!!!!!! φανταζεστε να γεννουσα σημερα θα ταν το καλυτερο δωρο!!
Lilliput έγραψε:τι στο δι@λο ,πάντα είμαι καλή με όλους και το εκμεταλλεύονται αυτό!! αλλάζουν τα πράματα,πρέπει να γίνω σκληρήηη
bou-boukitsa έγραψε:Lilliput έγραψε:τι στο δι@λο ,πάντα είμαι καλή με όλους και το εκμεταλλεύονται αυτό!! αλλάζουν τα πράματα,πρέπει να γίνω σκληρήηη
axxxxxxxxxxxxx.....και εγω το λεω καιρο αυτο αλλα ακομη στα ιδια ειμαι....εν τα καταφερεις πες μου και εμενα πως?!
Lilliput έγραψε:τι στο δι@λο ,πάντα είμαι καλή με όλους και το εκμεταλλεύονται αυτό!!
Athin@ έγραψε:Lilliput έγραψε:τι στο δι@λο ,πάντα είμαι καλή με όλους και το εκμεταλλεύονται αυτό!!
Και που είσαι ακόμα...είσαι στην ηλικία που αρχίζουν τα "καλά"
Ένα θα σου πω. Στο κινητό μου παλιά δεν χωρούσαν καινουρια νούμερα και τώρα δεν είναι ούτε 60. Και αν υπολογίσεις τους διπλούς (κινητά σταθερά) κάτι γιατρούς, κάτι επαγγελματικά και τους συγγενείς...φαντάσου τι μένει απο φίλους. Και απο τους φίλους τα μισά είναι κοπέλες απο εδω μέσα...άρα...
Και να σου πω κάτι; Παρόλο που τον καυγά και τον τσακωμό τον έχω στο τσεπάκι, με άτομα σαν αυτά που αναφέρεις δεν έχω τσακωθεί. Απομακρύνθηκα σιγά-σιγά και διακριτικά μέχρι που έκοψα.
Άσε τις πολλές καλοσύνες για εκεί που χρειάζονται.
Lilliput έγραψε:μπορεί κάποια κουκλίτσα να μου πει πόση ώρα είναι η διαδρομή με αυτοκίνητο αθήνα-λευκάδα?? ξέρετε??
Tziz έγραψε:Λοιπόν Αθήνα-Πρέβεζα το είχαμε κάνει με γρήγορο τουτού και τρελάρα οδηγό 4,5 ώρες.
Πες 5 ωρίτσες λοιπόν (χοντρικά)
Ε για Λευκάδα δε θα είναι 5,5 - 6 ώρες???? Γιατί έχει και κάτι στροφούλες ο δρόμος μέχρι να φτάσεις.
Κι αν δεν είσαι λιμάνι και είσαι πουθενά παραμέσα στη Λευκάδα, ε τότε βάλε και κάτι παραπάνω....
Ελπίζω να βοήθησα.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης