Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
333 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 333 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

toniantoni

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΡΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΕΛΗ?
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΕΡΝΑΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΙΑ ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΖΩΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΑΚΟΜΑ. ΘΑΡΡΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ.

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

έτσι γιατί εχει πανσέληνο απόψε και εγώ είμαι κομμάτια...... Sad Sad

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:Μια και δεν ειδα αστερια χτες, ειπα να δω τι γινεται με τα δικα μου αστρολογικά Razz Razz
Λοιπόν, βρηκα τουτο στο ιντερνετ, που βγαζει πληροφορίες για τη μερα που γεννηθηκες.
http://www.kakophone.com/kakorama/EN/astrology-horoscope.php
Πηγαίνετε κατω-κατω και βαλτε τηνν ημερομηνία γέννησής σας. Αν πατήσετε "earth" θα σας βγαλει ποιο τραγουδι ηταν τοπ1 σε Αγγλία κ Αμερική και άλλες τέτοιες χαζομαρίτσες. Αν πατήσετε "in the sky" σας βγαζει τα ζωδιά σας σε 473 ωροσκόπια! Και τη φάση της σελήνης...
Εγω πχ είμαι και σαββατογεννημένη, και με πανσέληνο και φιδι της φωτιάς.. γι'αυτο και είμαι συνεχως μέσα στην τσατίλα.
Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad Mad

χαχα το εκανα κ εγω περασμενη βδομαδα.σαββατογεννημενη επισης κ γαλανοματα- ματιαζω προσεχτε !!!χαχαχα

Razz Razz Razz

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
asoula@live.com έγραψε:ωχ!!!!!ιδιως εσενα σε εχω πριξει...!!! Laughing Laughing Laughing αλλα με ολο το θαρρος που με διακατεχει...ουφφφφφφφφ...κανονικα σε αλλο θεμα παει αυτο αλλα...εσυ με προκαλεσες... Twisted Evil Twisted Evil μηπως καλο μου κοριτσι κ πανεμορφο Twisted Evil ξερεις αν οταν περιμενεις bebe κ πριν την καθυστερηση τα ουρα αν πρεπει να ειναι πιο σκουρα η πιο ανοιχτα απ το κανονικο?? Very Happy Very Happy Very Happy

Απ'όσο ξέρω λόγω της χωριακής μπορεί να συμβεί αυτό..

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Πωωωωωωωωωωωωπω Cinderella με εφτιαξες τωρα!!Ρεμος Θεος προσκυνω....respect Respect Respect

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 40 4872 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 40 4872 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 40 4872 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 40 4872 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 40 4872

https://www.youtube.com/cretanvenus

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παλι ξυπνησε και παλι δεν θελει να μπει στο κρεβατι της.γιατι το κανει αυτο δεν ξερω.τι την πιανει?

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι με επιασε πρωινιατικα και ανοιξα το συρταρι στο κομοδινο- εβγαλα την περσινη ατζεντα που σημειωνα τα παντα για τις προσπαθειες..θυμηθηκα την δυσκολη εκεινη περιοδο και ολα οσα μας ταραξαν περσυ.. περασαν μπροστα απο τα ματια μου ολα..με πηραν τα κλαματα πρωι πρωι..και απο μεσα ακουγα το νινι μου που γελουσε στο κρεβατακι της κ πηγα απο πανω της κ εκλαιγα σαν την χαζη...
ποιος ξερει τι ονειρο ειδα...

καλημερα κοριτσια καλα να περασετε σημερα! Very Happy

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
...και εγω τα ιδια εκανα koukida μου...μεχρι που ενιωσα την μπεμπα μου να κλωτσαει μεσα μου και ειπα,τελος σε οτι με πληγωνει,ειτε καταστασεις ειτε ανθρωποι,τωρα ειμαστε μονο εγω εσυ,και η οικογενεια μου,κανεις αλλος... Wink

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
η αληθεια ειναι οτι τα ξεχνας- τα βαζεις στην ακρη του μυαλου σου θα ελεγα- αλλα ερχονται κατι ξεκαρφωτες στιγμες -να οπως σε εμενα σημερα- με το που ανοιξα τα ματια μου αυτο εκανα-
κοιτα ετσι ισως δεν ξεχναμε να εκτιμαμε τα πραγματικα αγαθα της ζωης- οτι μετραει. ολα τα αλλα ειναι δευτερα..

περιμενεις να ερθει το μωρακι σου και πλησιαζει κ ο καιρος αποτι βλεπω στο τικερακι σου..με το καλο κουκλα μου! I love you I love you I love you I love you

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι εφιαλτη ειδα παλι! Ειχα παει λέει για δουλεια στο μαγαζι που δουλευα πριν και ειχα αφησει το παιδί μου στην μανα μου...

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κουκιδα μολις διαβασα οτι και εσύ στραβοξυπνησες... Λετε να φταίει η πανσεληνος; Laughing Μην τα σκέφτεσαι αυτα καλη μου, αυτα ειναι εκει στο κομοδινο για να σου θυμιζουν ποσο δυνατη εισαι που τα καταφερες! Wink

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οπωσδηποτε και δεν ξεχνας,ειναι ολα πελθον σου...ζωη σου αλλα προσπαθεις οσο γινετε να μην τα αναμοχλευεις γιατι πικραινεσε και πικραινεις και τους αλλους...εχω συρταρια ολοκληρα με εξετασεις και γιατροιστοριες,κανω λες και ειναι το πρωτο μου....εχω χαζεψει τελειως.... Rolling Eyes
Σε ευχαριστω! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 40 417472

cretanvenus

cretanvenus
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ειδα ενα βιντεο στο youtube με ενα προωρακι που τελικα δεν τα καταφερε κ σπαραξα στο κλαμα Sad Sad Sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
μακαρι να εχει υγεια ολος ο κοσμος κ να ειναι γερα ολα τα παιδακια κ να μην συμβαινουν τεθοια πραγματα I love you

https://www.youtube.com/cretanvenus

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
.....πωπωωωω τι ψυχοπλακωμα ειναι τουτο σημερα????..... Shocked

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
maroulaki13 έγραψε:Να σου ζήσει το αγοράκι σου.Τι έγινε με την δεύτερη μπέμπα?Την πήρες στο σπίτι?

Nαι ναι την πηραμε και την δευτερη μπεμπουλα εχθες !!! Επιτελους μετα απο 13 μερες ολη η οικογενεια συναντηθηκε στο σπιτι!!!!

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

MariaM

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lidiaki έγραψε:
maroulaki13 έγραψε:Να σου ζήσει το αγοράκι σου.Τι έγινε με την δεύτερη μπέμπα?Την πήρες στο σπίτι?

Nαι ναι την πηραμε και την δευτερη μπεμπουλα εχθες !!! Επιτελους μετα απο 13 μερες ολη η οικογενεια συναντηθηκε στο σπιτι!!!!

Μπραβο κοπελα μου πολύ χαρηκα!

AntoniaA.

AntoniaA.
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κοριτσάκια!!! Βρε μη σας παίρνει από κάτω για το παρελθόν. Θετική ενέργεια και κοιτάμε μπροστα. Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 40 328109
Λιδιάκι άντε με το καλό. Τώρα όλοι μαζί στο σπίτι σας μόνο καλές στιγμές να ζείτε.

maroulaki13

maroulaki13
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
lidiaki έγραψε:

Μπράβο κοριτσάκι,πολύ χαίρομαι.
Και πάλι σου εύχομαι να σου ζήσουν τα παιδάκια σου Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 40 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 40 334590 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 40 334590

evvi

evvi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
οτι ειμαστε τρεις και ο κουκος συνδεμενοι σημερα!!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:οτι ειμαστε τρεις και ο κουκος συνδεμενοι σημερα!!!!

πεστο ψεμματα ολοι λειπουν!!!!!!

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
lidiaki έγραψε:

μπραβο,πολυ χαρηκα.καλη προσαρμογη τωρα \.να σου ζησουν και τα 3.

sasanath

sasanath
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είμαι πολύ στεναχωρημένη πριν δεκα μέρες έχασα τον παππού μου,έναν ανθρωπο που εβλεπα κάθε μέρα συνέχεια,ήταν κομμάτι την καθημερινότητας μας! Τώρα πια έμεινε ένα κενό! Τι σημασία είχε αν ήταν μεγάλος όπως μου είπαν κάποιοι ,η καρδιά δεν παύει να πενθεί !Μου είναι πολύ δύσκολο να πω πως νιώθω και αυτό με στεναχωρεί ,οτι δεν ξεθύμανα και δεν ξέρω γιατί!

maroulaki13

maroulaki13
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Συλλυπητήρια,ο χρόνος λένε είναι ο καλύτερος γιατρός

evvi

evvi
να ρωτησω κατι εχω ενα πολυ ωραιο αρχειο αξιζει να το δειτε αλλα ειναι σε μορφη pps ειναι για powerpoint γνωριζει καμια αν μπορω να το ανεβασω καπως?

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις