Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
620 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 620 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αααα καλα εμενα μου την πεφτουν πιτσιρικαδες...εκει να δεις το πολυ 22!!!χαχα ολα τα λευτα! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 35 679259

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πόσες φορές γλυκά μιλούν τα χείλη -κι ας μη λένε-.

Πόσες φορές πικρά θρηνούν τα μάτια -κι ας μη κλαίνε-.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Χτυπαει το τηλεφωνο 8 η ωρα το πρωι...πεταγομαι γιατι εκτος απο την μικρη στην κοιλια μου και μενα ξυπνησε και τον αντρα μου και τον γιο μου Mad ανησυχησα τι στο καλο λεω πρωινιατικα....ναι? λεω και τι ακουω??????"ελα μωρακι μου με το στριγκακι και το κυλοτακι σου!!" Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 35 606100 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 35 606100 Ελα Χριστε πρωι πρωι,τι ξε-σηκωμαρες εχει ο κοσμος με την τσιμπλα στο ματι ρε τι επαθα εγκυος γυναικα..... Shocked

Με έκανες και χαμογέλασαSmileΣ'ευχαριστώ το είχα πολύ ανάγκη τώρα..

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cinderella έγραψε:μπράβο, λυδιάκι!!!!!

σκέφτομαι πόσο "ανόητοι" είναι οι άντρες-ο δικός μου, δηλαδή για να αποφύγω παρεξηγήσεις...- και φεύγουν για τη μαμάκα χωρίς να πουν ούτε ένα "γεια"....και χωρίς να πάρουν τηλέφωνο, να μιλήσουν έστω στα παιδιά.... κρίμα!! No No No No No No No No No No No No No No No No

Χωρισατε καλη μου; Πολυ λυπαμαι!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
anthaki έγραψε:Χτυπαει το τηλεφωνο 8 η ωρα το πρωι...πεταγομαι γιατι εκτος απο την μικρη στην κοιλια μου και μενα ξυπνησε και τον αντρα μου και τον γιο μου Mad ανησυχησα τι στο καλο λεω πρωινιατικα....ναι? λεω και τι ακουω??????"ελα μωρακι μου με το στριγκακι και το κυλοτακι σου!!" Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 35 606100 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 35 606100 Ελα Χριστε πρωι πρωι,τι ξε-σηκωμαρες εχει ο κοσμος με την τσιμπλα στο ματι ρε τι επαθα εγκυος γυναικα..... Shocked

χαχα, εμένα μου είχε συμβει κάτι παρόμοιο βραδυατικά, εγκυος στον 8ο, νταλα καλοκαιρι, να παίρνει καποιος κ να ζηταει τη Μαρια. Λαθος κάνετε, λέω και κλεινουμε. Ξαναπαίρνει, ξαναζητάει τη Μαρια, ξαναλέω λάθος κάνετε, και τι μου λέει?
"Αφού δε μπορώ να βρω τη Μαρία, μου κάνεις μια χάρη? Μου λες τι χρώμα βρακι φοράς???" Shocked Shocked Shocked
Του λέω "Αμα σου πω τι βρακι φοράω θα κόψεις το σεξ διαπαντός" κι επειδή επέμενε του λέω "Το βρακι που φοράω τώρα είναι ασπρο, βαμβακερό και φτάνει μέχρι κάτω απο το στήθος μου διότι είμαι εγκυος στον 8ο"
Δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο...
Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 35 215994 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 35 215994

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:

χαχα, εμένα μου είχε συμβει κάτι παρόμοιο βραδυατικά, εγκυος στον 8ο, νταλα καλοκαιρι, να παίρνει καποιος κ να ζηταει τη Μαρια. Λαθος κάνετε, λέω και κλεινουμε. Ξαναπαίρνει, ξαναζητάει τη Μαρια, ξαναλέω λάθος κάνετε, και τι μου λέει?
"Αφού δε μπορώ να βρω τη Μαρία, μου κάνεις μια χάρη? Μου λες τι χρώμα βρακι φοράς???" Shocked Shocked Shocked
Του λέω "Αμα σου πω τι βρακι φοράω θα κόψεις το σεξ διαπαντός" κι επειδή επέμενε του λέω "Το βρακι που φοράω τώρα είναι ασπρο, βαμβακερό και φτάνει μέχρι κάτω απο το στήθος μου διότι είμαι εγκυος στον 8ο"
Δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο...
Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 35 215994 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 35 215994

ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 35 215994

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν θα ξεχασω περσυ πριν το Πασχα- με τα μαυρα μου τα χαλια προσπαθωντας για μωρο και να εχουμε παλι επιπλοκη στην εξωσωματικη- να τρεχουμε στο γιατρο με τη διαθεση στο πατωμα-
μου ερχεται ενα μηνυμα:
'ΕYXOMAI NA PAΘΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ'

Shocked Shocked Shocked
ειχα μεινει παγωτο- τελικα -αφου απαντησα λεγοντας 'να εισαι πιο προσεκτικος/προσεκτικη που στελνεις τις κατάρες σου'

ξεκινησε ενα κυμα μηνυματων -τελικα ηταν αντρας- και μαλιστα πολυ μεγαλος μ@..κας- προσπαθωντας να ψαρεψει πληροφοριες γιαμενα-
ειχε ζητησει συγνωμη πιο πριν και απαντησα το ζωον 'δεν πειραζει'.

ελα που μου εστελνε μηνυματα για μερες- και μαλιστα και μετα τις 2 το βραδυ....ειχα γινει εξω φρενων...
ευτυχως τα ηξερε ο αντρας μου γιατι μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας!!!
Shocked Shocked Shocked

Athin@

Athin@
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:
Athin@ έγραψε:Εγώ πειράζει που απο αυτό με τις λάμπες δεν κατάλαβα τίποτα;;;; scratch scratch scratch
Tziz έγραψε:Νενάκι!!
Αυτούς που ποστάρουν για να πούνε ότι δεν κατάλαβαν τίποτα, τους αναφέρεις πουθενά???? Razz Razz
χαχαχαχαχα Πολύ σωστά τζιζ μου! Razz

3 που θ' αναφέρουν ότι δεν κατάλαβαν τι σχέση μπορεί να έχει το θέμα καμένου λαμπτήρα με το φόρουμ

Ελάτε ρε κορίΤΣΑΑΑΑΑΑΑ...απ'τα μούτρα με πήρατε αλλά δεν υπολογίσατε 2 πράγματα που με οδήγησαν στο να ΜΗΝ καταλάβω:
1ον ήταν 1:34 το πρωί drunken drunken drunken Sleep
και
2ον το ποστ που έπρεπε να διαβάσω ήταν της Νένας affraid Razz Razz Razz Very Happy
Τώρα που είμαι ξεκούραστη το διάβασα όπως έπρεπε και το κατάλαβα!!!!! cheers cheers cheers
χαχαχαχα

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:δεν θα ξεχασω περσυ πριν το Πασχα- με τα μαυρα μου τα χαλια προσπαθωντας για μωρο και να εχουμε παλι επιπλοκη στην εξωσωματικη- να τρεχουμε στο γιατρο με τη διαθεση στο πατωμα-
μου ερχεται ενα μηνυμα:
'ΕYXOMAI NA PAΘΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ'

Shocked Shocked Shocked
ειχα μεινει παγωτο- τελικα -αφου απαντησα λεγοντας 'να εισαι πιο προσεκτικος/προσεκτικη που στελνεις τις κατάρες σου'

ξεκινησε ενα κυμα μηνυματων -τελικα ηταν αντρας- και μαλιστα πολυ μεγαλος μ@..κας- προσπαθωντας να ψαρεψει πληροφοριες γιαμενα-
ειχε ζητησει συγνωμη πιο πριν και απαντησα το ζωον 'δεν πειραζει'.

ελα που μου εστελνε μηνυματα για μερες- και μαλιστα και μετα τις 2 το βραδυ....ειχα γινει εξω φρενων...
ευτυχως τα ηξερε ο αντρας μου γιατι μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας!!!
Shocked Shocked Shocked

προσοχη γιατι κατι τετοιο ηρθε και στου αντρα μου το κινητο και εγω απαντησα προσεχε που στελνεις τα μηνυματα σου και τελικα μαθαμε οτι ειναι απατεωνες που σου στελνουν τετοια μηνυματα-παγιδες για να απαντας και μετα να σου χρεωνουνε το μηνυμα 5 ευρω!!! Shocked επισης στελνουνε και με τη μορφη "ειμαι μονη-ος μετα απο ενα δυσκολο χωρισμο και ζηταω παρεα και οποιος τσιμπησει την εκατσε

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
NeNaKi_Gr έγραψε:...και 1 ξεχασμένος που κάνει reply στο αρχικό ποστ μετά από 6 μήνες
ξαναρχίζοντας τα όλα από την αρχή!
Αυτο ειναι για μενα μιας και τωρα πηρα χαμπαρι την ολη διαδικασια... Παλι καλα που δεν περιμενατε εμενα να αλλαξετε τη λαμπα.. Θα σας τρωγαν τα μαυρα σκοταδια.

Επίσης ΝεΝαΚι, υπάρχει και η κατηγορία νούμερο "δε θυμαμαι ποιο νουμερο εβαλες τελευταίο"+1 στην οποία ανήκουν άτομα που θα δουν το βιντεακι και θα τους θυμίζει ένα άλλο βιντεάκι παλιότερο, ντιπ ασχετο με το θεμα, με το φορουμ και με το συμπαν γενικότερα. Όπως εγω πχ. Που με τις λαμπες, τα φορουμ και τα βιντεακια θυμήθηκα αυτο (θα κλεισω ραντεβου για ψυχανάλυση αυριο, μην ανησυχειτε..)

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
NeNaKi_Gr έγραψε:...και 1 ξεχασμένος που κάνει reply στο αρχικό ποστ μετά από 6 μήνες
ξαναρχίζοντας τα όλα από την αρχή!
Αυτο ειναι για μενα μιας και τωρα πηρα χαμπαρι την ολη διαδικασια... Παλι καλα που δεν περιμενατε εμενα να αλλαξετε τη λαμπα.. Θα σας τρωγαν τα μαυρα σκοταδια.

Επίσης ΝεΝαΚι, υπάρχει και η κατηγορία νούμερο "δε θυμαμαι ποιο νουμερο εβαλες τελευταίο"+1 στην οποία ανήκουν άτομα που θα δουν το βιντεακι και θα τους θυμίζει ένα άλλο βιντεάκι παλιότερο, ντιπ ασχετο με το θεμα, με το φορουμ και με το συμπαν γενικότερα. Όπως εγω πχ. Που με τις λαμπες, τα φορουμ και τα βιντεακια θυμήθηκα αυτο (θα κλεισω ραντεβου για ψυχανάλυση αυριο, μην ανησυχειτε..)
εχω ριξει το γελιο της αρκουδας.αν ξυπνησω τις μικρες εσυ θα φταις!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χχαχααααααα 'μινωικά σούρουπα???'

χαχααααααααααααααααα Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 35 215994

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:χχαχααααααα 'μινωικά σούρουπα???'

Ματωνει νυχι η μπινια!
....
Μα εγω σουρωνα σε μπαρ!!
drunken drunken drunken

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:
cinderella έγραψε:μπράβο, λυδιάκι!!!!!

σκέφτομαι πόσο "ανόητοι" είναι οι άντρες-ο δικός μου, δηλαδή για να αποφύγω παρεξηγήσεις...- και φεύγουν για τη μαμάκα χωρίς να πουν ούτε ένα "γεια"....και χωρίς να πάρουν τηλέφωνο, να μιλήσουν έστω στα παιδιά.... κρίμα!! No No No No No No No No No No No No No No No No

Χωρισατε καλη μου; Πολυ λυπαμαι!

όχι καλέ, προς Θεού!!! Απλά μαλώσαμε και πήγε για 2 μέρες στη μάνα του.... και φυσικά τώρα αρχίζει τα τηλέφωνα κ τις γλύκες...

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Nena έγραψε:
koukida έγραψε:χχαχααααααα 'μινωικά σούρουπα???'

Ματωνει νυχι η μπινια!
....
Μα εγω σουρωνα σε μπαρ!!
drunken drunken drunken

τελικά τα Χαπωνέζικα μοιαζουν πολύ με τα Ελληνικα! χαχαχα Razz

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:

ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΧ
μα 'πατα σιγα τσουρεκια ωμα?????????'
χαχαααα Razz Razz Razz Razz

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκεφτομαι να παω να κοιμηθω.καλη σας νυχτα.

maroulaki13

maroulaki13
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καληνύχτα

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
mama katerina έγραψε:

ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΧ

can you let a nissan???
χαχαχαχαχχααχχαχαχα
αυτην την επιτυχια την εχει φτιαξει ο αδερφος μου

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επιτέλους λίγη δροσία στην Αθήνα!!! Very Happy Very Happy Very Happy

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
koukida έγραψε:
mama katerina έγραψε:

ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΧ

can you let a nissan???
χαχαχαχαχχααχχαχαχα
αυτην την επιτυχια την εχει φτιαξει ο αδερφος μου

αληθεια??? χαχαχα πες του συγχαρητηρια!!πολυ γελιο!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημεραααα!!! Επιτελους μαυρισα χαχαχαχα!!!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Καλημεραααα!!! Επιτελους μαυρισα χαχαχαχα!!!

πηγες για μπανιο??
αχ..εγω ειμαι ασπρη ακομη..ενα μπανιο εκανα μονο- ας οψεται η μπουμπου μου- αλλιως θα ημουν σαν γυφτακι Razz Razz

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
Vivian έγραψε:Καλημεραααα!!! Επιτελους μαυρισα χαχαχαχα!!!

πηγες για μπανιο??
αχ..εγω ειμαι ασπρη ακομη..ενα μπανιο εκανα μονο- ας οψεται η μπουμπου μου- αλλιως θα ημουν σαν γυφτακι Razz Razz
Χαχα, κι εγω πήρα ένα ωραίο χρωματάκι, σοκολατί, ό,τι πρέπει για να δειχνω ωραια στο γαμο του αδελφου μου τον επόμενο μήνα Razz Razz
Ο αντρας μου είναι και μελαχροινουτσικος, σαν πακιστανακι γινεται κάθε καλοκαίρι, κι ο μικρος κληρονόμησε το ιδιο χρώμα δέρματος του πατέρα του! Αν δεν είχαμε και τον Αλέξανδρο ο οποίος είναι ξανθούλης, θα φαινόμασταν σαν οικογένεις προσφύγων απο τη Μέση Ανατολή...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις