851 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Τετ Αυγ 10, 2011 1:24 am
anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Αααα καλα εμενα μου την πεφτουν πιτσιρικαδες...εκει να δεις το πολυ 22!!!χαχα ολα τα λευτα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
anthaki έγραψε:Χτυπαει το τηλεφωνο 8 η ωρα το πρωι...πεταγομαι γιατι εκτος απο την μικρη στην κοιλια μου και μενα ξυπνησε και τον αντρα μου και τον γιο μου ανησυχησα τι στο καλο λεω πρωινιατικα....ναι? λεω και τι ακουω??????"ελα μωρακι μου με το στριγκακι και το κυλοτακι σου!!" Ελα Χριστε πρωι πρωι,τι ξε-σηκωμαρες εχει ο κοσμος με την τσιμπλα στο ματι ρε τι επαθα εγκυος γυναικα.....
cinderella έγραψε:μπράβο, λυδιάκι!!!!!
σκέφτομαι πόσο "ανόητοι" είναι οι άντρες-ο δικός μου, δηλαδή για να αποφύγω παρεξηγήσεις...- και φεύγουν για τη μαμάκα χωρίς να πουν ούτε ένα "γεια"....και χωρίς να πάρουν τηλέφωνο, να μιλήσουν έστω στα παιδιά.... κρίμα!!
anthaki έγραψε:Χτυπαει το τηλεφωνο 8 η ωρα το πρωι...πεταγομαι γιατι εκτος απο την μικρη στην κοιλια μου και μενα ξυπνησε και τον αντρα μου και τον γιο μου ανησυχησα τι στο καλο λεω πρωινιατικα....ναι? λεω και τι ακουω??????"ελα μωρακι μου με το στριγκακι και το κυλοτακι σου!!" Ελα Χριστε πρωι πρωι,τι ξε-σηκωμαρες εχει ο κοσμος με την τσιμπλα στο ματι ρε τι επαθα εγκυος γυναικα.....
Nena έγραψε:anthaki έγραψε:Χτυπαει το τηλεφωνο 8 η ωρα το πρωι...πεταγομαι γιατι εκτος απο την μικρη στην κοιλια μου και μενα ξυπνησε και τον αντρα μου και τον γιο μου ανησυχησα τι στο καλο λεω πρωινιατικα....ναι? λεω και τι ακουω??????"ελα μωρακι μου με το στριγκακι και το κυλοτακι σου!!" Ελα Χριστε πρωι πρωι,τι ξε-σηκωμαρες εχει ο κοσμος με την τσιμπλα στο ματι ρε τι επαθα εγκυος γυναικα.....
χαχα, εμένα μου είχε συμβει κάτι παρόμοιο βραδυατικά, εγκυος στον 8ο, νταλα καλοκαιρι, να παίρνει καποιος κ να ζηταει τη Μαρια. Λαθος κάνετε, λέω και κλεινουμε. Ξαναπαίρνει, ξαναζητάει τη Μαρια, ξαναλέω λάθος κάνετε, και τι μου λέει?
"Αφού δε μπορώ να βρω τη Μαρία, μου κάνεις μια χάρη? Μου λες τι χρώμα βρακι φοράς???"
Του λέω "Αμα σου πω τι βρακι φοράω θα κόψεις το σεξ διαπαντός" κι επειδή επέμενε του λέω "Το βρακι που φοράω τώρα είναι ασπρο, βαμβακερό και φτάνει μέχρι κάτω απο το στήθος μου διότι είμαι εγκυος στον 8ο"
Δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο...
NeNaKi_Gr έγραψε:Athin@ έγραψε:Εγώ πειράζει που απο αυτό με τις λάμπες δεν κατάλαβα τίποτα;;;;χαχαχαχαχα Πολύ σωστά τζιζ μου!Tziz έγραψε:Νενάκι!!
Αυτούς που ποστάρουν για να πούνε ότι δεν κατάλαβαν τίποτα, τους αναφέρεις πουθενά????
3 που θ' αναφέρουν ότι δεν κατάλαβαν τι σχέση μπορεί να έχει το θέμα καμένου λαμπτήρα με το φόρουμ
koukida έγραψε:δεν θα ξεχασω περσυ πριν το Πασχα- με τα μαυρα μου τα χαλια προσπαθωντας για μωρο και να εχουμε παλι επιπλοκη στην εξωσωματικη- να τρεχουμε στο γιατρο με τη διαθεση στο πατωμα-
μου ερχεται ενα μηνυμα:
'ΕYXOMAI NA PAΘΕΙΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ'
ειχα μεινει παγωτο- τελικα -αφου απαντησα λεγοντας 'να εισαι πιο προσεκτικος/προσεκτικη που στελνεις τις κατάρες σου'
ξεκινησε ενα κυμα μηνυματων -τελικα ηταν αντρας- και μαλιστα πολυ μεγαλος μ@..κας- προσπαθωντας να ψαρεψει πληροφοριες γιαμενα-
ειχε ζητησει συγνωμη πιο πριν και απαντησα το ζωον 'δεν πειραζει'.
ελα που μου εστελνε μηνυματα για μερες- και μαλιστα και μετα τις 2 το βραδυ....ειχα γινει εξω φρενων...
ευτυχως τα ηξερε ο αντρας μου γιατι μετα αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας!!!
Αυτο ειναι για μενα μιας και τωρα πηρα χαμπαρι την ολη διαδικασια... Παλι καλα που δεν περιμενατε εμενα να αλλαξετε τη λαμπα.. Θα σας τρωγαν τα μαυρα σκοταδια.NeNaKi_Gr έγραψε:...και 1 ξεχασμένος που κάνει reply στο αρχικό ποστ μετά από 6 μήνες
ξαναρχίζοντας τα όλα από την αρχή!
εχω ριξει το γελιο της αρκουδας.αν ξυπνησω τις μικρες εσυ θα φταις!Nena έγραψε:Αυτο ειναι για μενα μιας και τωρα πηρα χαμπαρι την ολη διαδικασια... Παλι καλα που δεν περιμενατε εμενα να αλλαξετε τη λαμπα.. Θα σας τρωγαν τα μαυρα σκοταδια.NeNaKi_Gr έγραψε:...και 1 ξεχασμένος που κάνει reply στο αρχικό ποστ μετά από 6 μήνες
ξαναρχίζοντας τα όλα από την αρχή!
Επίσης ΝεΝαΚι, υπάρχει και η κατηγορία νούμερο "δε θυμαμαι ποιο νουμερο εβαλες τελευταίο"+1 στην οποία ανήκουν άτομα που θα δουν το βιντεακι και θα τους θυμίζει ένα άλλο βιντεάκι παλιότερο, ντιπ ασχετο με το θεμα, με το φορουμ και με το συμπαν γενικότερα. Όπως εγω πχ. Που με τις λαμπες, τα φορουμ και τα βιντεακια θυμήθηκα αυτο (θα κλεισω ραντεβου για ψυχανάλυση αυριο, μην ανησυχειτε..)
Ματωνει νυχι η μπινια!koukida έγραψε:χχαχααααααα 'μινωικά σούρουπα???'
χαχααααααααααααααααα
Vivian έγραψε:cinderella έγραψε:μπράβο, λυδιάκι!!!!!
σκέφτομαι πόσο "ανόητοι" είναι οι άντρες-ο δικός μου, δηλαδή για να αποφύγω παρεξηγήσεις...- και φεύγουν για τη μαμάκα χωρίς να πουν ούτε ένα "γεια"....και χωρίς να πάρουν τηλέφωνο, να μιλήσουν έστω στα παιδιά.... κρίμα!!
Χωρισατε καλη μου; Πολυ λυπαμαι!
Nena έγραψε:Ματωνει νυχι η μπινια!koukida έγραψε:χχαχααααααα 'μινωικά σούρουπα???'
χαχααααααααααααααααα
....
Μα εγω σουρωνα σε μπαρ!!
mama katerina έγραψε:
koukida έγραψε:mama katerina έγραψε:
ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΧ
μα 'πατα σιγα τσουρεκια ωμα?????????'
χαχαααα
mama katerina έγραψε:koukida έγραψε:mama katerina έγραψε:
ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΧ
μα 'πατα σιγα τσουρεκια ωμα?????????'
χαχαααα
can you let a nissan???
χαχαχαχαχχααχχαχαχα
αυτην την επιτυχια την εχει φτιαξει ο αδερφος μου
Vivian έγραψε:Καλημεραααα!!! Επιτελους μαυρισα χαχαχαχα!!!
Χαχα, κι εγω πήρα ένα ωραίο χρωματάκι, σοκολατί, ό,τι πρέπει για να δειχνω ωραια στο γαμο του αδελφου μου τον επόμενο μήναkoukida έγραψε:Vivian έγραψε:Καλημεραααα!!! Επιτελους μαυρισα χαχαχαχα!!!
πηγες για μπανιο??
αχ..εγω ειμαι ασπρη ακομη..ενα μπανιο εκανα μονο- ας οψεται η μπουμπου μου- αλλιως θα ημουν σαν γυφτακι
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης