701 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Σαβ Αυγ 06, 2011 9:00 am
Νενεν
Η ψυχή της παρέας!
Σωτηρια χρονια σου πολλα και γλυκα με ενα γερο μωρακι στην αγκαλιτσα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Lilliput στις Σαβ Αυγ 06, 2011 12:29 pm, 1 φορά
dimitra37 έγραψε:Tatoo μου χρονια σου πολλα οτι επιθυμεις να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και μια πανεμορφη κορη!!!!!!!!!! Τη δευτερα μπαινω για γεννα ειμαι σχετικα ηρεμη αλλα πως περναει η αυριανη μερα? ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!
blackrose έγραψε:ουφφ...καφε κηλιδα παλι...ειναι περιοδος τωρα αυτο?????
Lilliput έγραψε:blackrose έγραψε:ουφφ...καφε κηλιδα παλι...ειναι περιοδος τωρα αυτο?????
ελπίζω πως όχι κλειώ μου! για περίμενε και αύριο να δούμε!!
blackrose έγραψε:Κανω κ τιποτα αλλο?εσυ κοπελα μου ακομα??τιποτα?τεστακι εκανες?
Lilliput έγραψε:blackrose έγραψε:Κανω κ τιποτα αλλο?εσυ κοπελα μου ακομα??τιποτα?τεστακι εκανες?
καλά εγώ έχω σπάσει το κοντέρ ,ρεκόρ!! έφθασα 42 σήμερα!! δεν έκανα τεστ κι ούτε θα κάνω!! έχω τσαντιστεί πολύ,μου τα χει ξανακάνει η γ@@@@@η, δεν είναι νινί σίγουρα!!
blackrose έγραψε:
α για κανε ενα!! Κανε βρε μυριζει το θεμα..ποτε μν λες ποτε κουκλα μου!!
dimitra37 έγραψε:Tatoo μου χρονια σου πολλα οτι επιθυμεις να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη και μια πανεμορφη κορη!!!!!!!!!! Τη δευτερα μπαινω για γεννα ειμαι σχετικα ηρεμη αλλα πως περναει η αυριανη μερα? ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!
anthaki έγραψε:Θελω να κοιμηθωωωωωωωωω.....μπρουμηταααααααααααα!!!!!
anthaki έγραψε:Μολις γεννησω με το καλο και παω στο κρεβατι μου θα απλωσω οοοοσο μηκος και φαρδος εχω μπρουμητα και θα κοιμηθω!!Δεν παιζει αλλο...
cretanvenus έγραψε:σκεφτομαι να παραγγειλω αποξω κανα σουβλακι ή ακομα χειροτερα καμια πιτσα.....
τον τελευταιο καιρο δεν ελεγχω την ακορεστη πεινα μου....
θα το καμω κ στο διαολο η διαιτα
απο δευτερα θα παψω να καπνιζω,θα σταματησω να τρωω κ να βριζω......
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης