226 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Τετ Ιουλ 27, 2011 9:20 am
nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Σκέφτομαι....πως θα πληρωσω κατι πραγματα που περιμενω!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:Οτι με ενοχλει ο λαιμος μου και σημερα ενιωθα πολυ αδυναμη...Μηπως με περιτριγυριζει κατι????Λεω εγω τωρα..
koukida έγραψε:σημερα εγινα κοκκινομάλλα!
επιτελους μετα απο πολύ καιρο!
tattooed_snowhite έγραψε:σκεφτομαι οτι δεν χωρταινω τη φωτο στο αβαταρ μου! η σκατουλα ειχε κατσει με τα χερια πισω απ το κεφαλι σαν την μαμα!
και μια ΜΕΓΑΛΗ καλησπερα σε ολες μιας και εχω πιει το αμιλητο νερο τελευταια! φιλια!
Nena έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου πει για ποιο λόγο όλοι νομίζουν πως κάνουν τα παντα καλύτερα από εμένα??? Και έχουν και την ευγενή καλοσύνη να μου το λένε κιόλας???? Κι επίσης, γιατι είμαι τόσο μα τόσο μ@λ@κ@ς και δεν τους στέλνω στον αγύριστο???? [/quote
εαν βρεις την απαντηση πες μου και εμενα!!!!!!
οσο για τον αγυριστο...στειλτους να βρεις την ησυχια σου!
athina24 έγραψε:Ευακι οσους και να στειλουμε θα κρατησουμε και μια θεσουλα για την πολυαγαπημενη......δεν θες να την επισκεφτεις????
tattooed_snowhite έγραψε:σκεφτομαι οτι δεν χωρταινω τη φωτο στο αβαταρ μου! η σκατουλα ειχε κατσει με τα χερια πισω απ το κεφαλι σαν την μαμα!
και μια ΜΕΓΑΛΗ καλησπερα σε ολες μιας και εχω πιει το αμιλητο νερο τελευταια! φιλια!
tattooed_snowhite έγραψε:γεια σου Αλικακι μου τι κανεις?
σ'ευχαριστω παρα πολυ ξανα πατριδα!
ασε οταν την ειδα στο 4D εμεινα με ανοιχτο το στομα δεν το χωραγε το μυαλο μου οτι μεσα μου μεγαλωνει αυτο το νινι το αραχτο! χαχα
κοριτσια ειμαστε τοσο τυχερες που ζουμε αυτο το θαυμα
Ευάκι έγραψε:
εαν βρεις την απαντηση πες μου και εμενα!!!!!!
οσο για τον αγυριστο...στειλτους να βρεις την ησυχια σου!
tattooed_snowhite έγραψε:γεια σου Αλικακι μου τι κανεις?
ασε οταν την ειδα στο 4D εμεινα με ανοιχτο το στομα δεν το χωραγε το μυαλο μου οτι μεσα μου μεγαλωνει αυτο το νινι το αραχτο! χαχα
blackrose έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:γεια σου Αλικακι μου τι κανεις?
ΤΕΛΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΘΟΛΗ, ΦΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vivian έγραψε:[
Σκεφτομαι οτι θα την χεσω στο τελος την πεθερα σου!! Ημαρτον πια!!!
Επισης τα χω παρει με τον οτε!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης