Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
626 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 626 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σκέφτομαι....πως θα πληρωσω κατι πραγματα που περιμενω!!!!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ότι αγαπάωωωω πολύ τον αντρούλη μου!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 669659

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Οτι με ενοχλει ο λαιμος μου και σημερα ενιωθα πολυ αδυναμη...Μηπως με περιτριγυριζει κατι????Λεω εγω τωρα..

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:Οτι με ενοχλει ο λαιμος μου και σημερα ενιωθα πολυ αδυναμη...Μηπως με περιτριγυριζει κατι????Λεω εγω τωρα..

περαστικά τατιανάκι μου... Smile

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="Nena"]Μπορεί κάποιος να μου πει για ποιο λόγο όλοι νομίζουν πως κάνουν τα παντα καλύτερα από εμένα??? Mad Και έχουν και την ευγενή καλοσύνη να μου το λένε κιόλας???? Twisted Evil Κι επίσης, γιατι είμαι τόσο μα τόσο μ@λ@κ@ς και δεν τους στέλνω στον αγύριστο???? Twisted Evil Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 679259 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 654655 [/quote

εαν βρεις την απαντηση πες μου και εμενα!!!!!!
οσο για τον αγυριστο...στειλτους να βρεις την ησυχια σου!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
.....επειδή Νένα εσυ εχεις ευγένεια κ διακριτικότητα- που οι άλλοι προφανως δεν διαθετουν... Wink

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σημερα εγινα κοκκινομάλλα!
επιτελους μετα απο πολύ καιρο! Laughing Laughing Laughing Laughing

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:σημερα εγινα κοκκινομάλλα!
επιτελους μετα απο πολύ καιρο! Laughing Laughing Laughing Laughing

με γειες ,με γειες!!!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 235182 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 235182

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκεφτομαι οτι δεν χωρταινω τη φωτο στο αβαταρ μου! η σκατουλα ειχε κατσει με τα χερια πισω απ το κεφαλι σαν την μαμα! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 654316

και μια ΜΕΓΑΛΗ καλησπερα σε ολες μιας και εχω πιει το αμιλητο νερο τελευταια! φιλια! I love you

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:σκεφτομαι οτι δεν χωρταινω τη φωτο στο αβαταρ μου! η σκατουλα ειχε κατσει με τα χερια πισω απ το κεφαλι σαν την μαμα! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 654316

και μια ΜΕΓΑΛΗ καλησπερα σε ολες μιας και εχω πιει το αμιλητο νερο τελευταια! φιλια! I love you

οοοο τι κουλ νινί είναι αυτό σωτηρία??? Razz

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="athina24"]
Nena έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου πει για ποιο λόγο όλοι νομίζουν πως κάνουν τα παντα καλύτερα από εμένα??? Mad Και έχουν και την ευγενή καλοσύνη να μου το λένε κιόλας???? Twisted Evil Κι επίσης, γιατι είμαι τόσο μα τόσο μ@λ@κ@ς και δεν τους στέλνω στον αγύριστο???? Twisted Evil Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 679259 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 654655 [/quote

κοριτσια παρακαλω πολυ αν στειλετε κοσμο στον αγυριστο μη δημιουργηθει συνωστισμος και δε χωρεσει αυριο πρωι η πεθερα μου...υποπτευομαι οτι πηρε τον γιο της τηλεφωνο και κλαφτηκε να παμε το σαββατοκυριακο κι ετσι και μου ερθει με αλλα μυαλα αυριο απο τη δουλεια και μου χαλασει το προγραμμα διακοπων που ΑΥΤΟΣ κανονισε θα γινει η σφαγη του δραμαλη!!!!ή μαλλον θα τον στειλω στον αγυριστο να βρει τη μανα του που θα εχω στειλει νωριτερα!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχαχα Λιλι μου καλησπερα! ειδες? ο καφες και η εφημεριδα της ελειπε! Laughing Laughing Laughing

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευακι οσους και να στειλουμε θα κρατησουμε και μια θεσουλα για την πολυαγαπημενη......δεν θες να την επισκεφτεις????

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι!!!!!

Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 379767 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 379767

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:Ευακι οσους και να στειλουμε θα κρατησουμε και μια θεσουλα για την πολυαγαπημενη......δεν θες να την επισκεφτεις????

οχι δε θελω...τι πρωτοτυπο ε????τι να παω να κανω μωρε αθηνα μεσα στη μεση του καμπου???ουτε βουνο ουτε θαλασσα...μονο ζεστη και κουνουπια...θα παω το σεπτεμβρη ή αν κανει ζεστες ακομη θα παω τον οκτωβρη ή αν προκυρηχτουν εκτακτες εκλογες μια και καλη το νοεμβρη Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 215994
χαχαχαχαχα!!! αθηνα μου πηγαινε εσυ μια που θες να παει καποιος να την επισκεφτει!!!! Wink

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:σκεφτομαι οτι δεν χωρταινω τη φωτο στο αβαταρ μου! η σκατουλα ειχε κατσει με τα χερια πισω απ το κεφαλι σαν την μαμα! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 654316

Καταρχήν καλησπέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!
Πω πω ψυχούλα μου...Σωτηρία μου,ξανά, με το καλό να την κρατήσετε αγκαλίτσα!!!
Και εσύ και όλες οι εγγυούλες τα μωράκια σας!!!!!!
Απίστευτο,γι'αυτό το λένε θαύμα,τόσο δα, το βλέπεις στον υπέρυχο,το νιώθεις να κλωτσάει, και μεγαλώνει στην κοιλίτσα σου και ύστερα το πρωταντικρίζεις και δεν πιστεύεις ότι αυτό το θαυματάκι ήταν μέσα σου.. Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 417472

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μηπως να το αφησεις γενικοτερα?????καλα δεν περνας τι να πας να κανεις?????ποτε φευγετε διακοπουλες?που πατε?

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Αλικακι μου τι κανεις?
σ'ευχαριστω παρα πολυ ξανα πατριδα! Laughing Laughing
ασε οταν την ειδα στο 4D εμεινα με ανοιχτο το στομα δεν το χωραγε το μυαλο μου οτι μεσα μου μεγαλωνει αυτο το νινι το αραχτο! χαχα
κοριτσια ειμαστε τοσο τυχερες που ζουμε αυτο το θαυμα Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 215994

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αθηνα δε ξερω ποτε και αν θα φυγουμε ή αν θα κανουμε αυθημερον εξορμησεις,θα δειξει.εγω θα επιμεινω στο να φυγουμε οπως ηταν το αρχικο πλανο αλλα ποτε δε ξερεις τι ιδεα θα του ερθει του αλλου αυριο εντελως ξαφνικα!!!!!!!ή μαλλο0ν ξερω...να παμε στη μανα του 15 μερες και να πηγαινουμε αυθημερον για μπανακι,να γυρναμε να βρισκουμε και ετοιμο φαι!!!!τί χαρααααα!!!!!!!! Twisted Evil
σωτηρια αυτη τη λεξη ηθελα να βρω και το μυαλο μου κολλαγε ΑΡΑΧΤΟ!!!!τι πλακα εχει!!!γερο να ειναι και καλοτυχο!!!!και παντα αραχτο!!!!! Laughing

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tattooed_snowhite έγραψε:γεια σου Αλικακι μου τι κανεις?
ασε οταν την ειδα στο 4D εμεινα με ανοιχτο το στομα δεν το χωραγε το μυαλο μου οτι μεσα μου μεγαλωνει αυτο το νινι το αραχτο! χαχα
κοριτσια ειμαστε τοσο τυχερες που ζουμε αυτο το θαυμα Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 215994

ΤΕΛΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΘΟΛΗ, ΦΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι έγραψε:

κοριτσια παρακαλω πολυ αν στειλετε κοσμο στον αγυριστο μη δημιουργηθει συνωστισμος και δε χωρεσει αυριο πρωι η πεθερα μου...υποπτευομαι οτι πηρε τον γιο της τηλεφωνο και κλαφτηκε να παμε το σαββατοκυριακο κι ετσι και μου ερθει με αλλα μυαλα αυριο απο τη δουλεια και μου χαλασει το προγραμμα διακοπων που ΑΥΤΟΣ κανονισε θα γινει η σφαγη του δραμαλη!!!!ή μαλλον θα τον στειλω στον αγυριστο να βρει τη μανα του που θα εχω στειλει νωριτερα!!!!!!!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil [/quote]

Σκεφτομαι οτι θα την χεσω στο τελος την πεθερα σου!! Ημαρτον πια!!!

Επισης τα χω παρει με τον οτε!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Να'σαι καλά,κοριτσάκι μου!!!!
Μετράω μέρες,χαχα!!!!!!
Είμαι σίγουρη ότι έμεινες με το στόμα ανοιχτό,κι εγώ το ίδιο είχα πάθει!!!Και όταν θα γεννήσεις με το καλό,εκεί να δεις πως θα αισθάνεσαι.....!!!!!!
Απίστευτες,ανεπανάληπτες,ευλογημένες στιγμές...

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

blackrose έγραψε:

ΤΕΛΕΙΑ ΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΘΟΛΗ, ΦΩΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω πολυ κουκλινα μουυυυυ Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 90233 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 379767

οντως δεν φαινετε καλα ουτε απο κοντα η φωτοοοοο Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 10 522194

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι σου εκανε Βιβιαν ο ΟΤΕ??????

Ευάκι

Ευάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:[

Σκεφτομαι οτι θα την χεσω στο τελος την πεθερα σου!! Ημαρτον πια!!!

Επισης τα χω παρει με τον οτε!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

μην την χεσεις σε παρακαλω μπορει μετα να μην την δεχονται ετσι βρωμιαρα στον αγυριστο!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα
εγω λεω να χεσουμε τον οτε πρωτα!!!!τι κανουν και σας κλεισαν τα τηλεφωνα?και πως και δε κλεισαν το ιντερνετ?παλι καλα να λες! Mad

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις