251 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Τετ Ιουλ 27, 2011 11:49 am
koukida
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:koukida έγραψε:σημερα εγινα κοκκινομάλλα!
επιτελους μετα απο πολύ καιρο!
με γειες ,με γειες!!!!
ευχαριστώωωω!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lilliput έγραψε:koukida έγραψε:σημερα εγινα κοκκινομάλλα!
επιτελους μετα απο πολύ καιρο!
με γειες ,με γειες!!!!
Ευάκι έγραψε:Vivian έγραψε:[
Σκεφτομαι οτι θα την χεσω στο τελος την πεθερα σου!! Ημαρτον πια!!!
Επισης τα χω παρει με τον οτε!!!
μην την χεσεις σε παρακαλω μπορει μετα να μην την δεχονται ετσι βρωμιαρα στον αγυριστο!!!!!!!!!!χαχαχαχαχα
εγω λεω να χεσουμε τον οτε πρωτα!!!!τι κανουν και σας κλεισαν τα τηλεφωνα?και πως και δε κλεισαν το ιντερνετ?παλι καλα να λες!
athina24 έγραψε:Δεν παιζονται!εμεις το προηγουμενο μηνα το καθυστερησαμε και το εκοψαν...Παρασκευη μεσημερι το πληρωσαμε,φυγαμε ΣΚ και Κυριακη γυρνωντας ηθελα να τηλεφωνησω αλλα τιποτα(το internet λειτουργουσε)!λεω θα παρω στα παραπονα αλλα ειχαν σχολασει!Δευτερα πρωι αντι να μας συνδεσουν το τηλ μας εκοψαν και το internet!
lidiaki έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!! 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
Εγω μπαινω στον μηνα μου 12 Αυγουστου και αναρωτιεμαι θα προλαβω να μπω??Βλεπεις ειναι διδυμα ..εσυ τι εχεις?
ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:lidiaki έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!! 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
Εγω μπαινω στον μηνα μου 12 Αυγουστου και αναρωτιεμαι θα προλαβω να μπω??Βλεπεις ειναι διδυμα ..εσυ τι εχεις?
ΑΡΓΩ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΩ!!!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΗΡΟ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΕΞΩ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ
Ευακι μην ανησυχεις καθόλου, εγω με τον αγυριστο δε συνεργάζομαι καλά, οπότε όλες οι κλίνες του είναι ελεύθερες από μένα να στείλετε οποιον θελετε... Αν και την πεθερά σου μάλλον κι ο αγυριστος θα τη γυρίσει πίσω..athina24 έγραψε:Nena έγραψε:Μπορεί κάποιος να μου πει για ποιο λόγο όλοι νομίζουν πως κάνουν τα παντα καλύτερα από εμένα??? Και έχουν και την ευγενή καλοσύνη να μου το λένε κιόλας???? Κι επίσης, γιατι είμαι τόσο μα τόσο μ@λ@κ@ς και δεν τους στέλνω στον αγύριστο???? [/quote
εαν βρεις την απαντηση πες μου και εμενα!!!!!!
οσο για τον αγυριστο...στειλτους να βρεις την ησυχια σου!
κοριτσια παρακαλω πολυ αν στειλετε κοσμο στον αγυριστο μη δημιουργηθει συνωστισμος και δε χωρεσει αυριο πρωι η πεθερα μου...
tattooed_snowhite έγραψε:Αγαπη και Λυδια με το καλο κοριτσια!
με ενα πονο γερα να ειναι και να σας γεμησουν ευτηχια!
lidiaki έγραψε:ΑΓΑΠΗ@ έγραψε:lidiaki έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!!!! 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΜΟΥ Κ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΩ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ
ΑΡΓΩ ΑΛΛΑ ΑΠΑΝΤΩ!!!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΗΡΟ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΕΞΩ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ
ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Κ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΑΣ
Ετσι ειναι κιλακια να παρουν να γεννηθουν πανω απο 2,5 κιλα και πιστευω ολα θα πανε τελεια !! Αντε με το καλο να βγει ο παιδαρος
koukida έγραψε:Αφιερωμένο στα παιδιά...
tatijana έγραψε:Οτι ο γιος μου σε 2 μερες γινεται 6 μηνων και σημερα "εσκασε" το πρωτο του δοντακι!!!!!
tatijana έγραψε:Οτι ο γιος μου σε 2 μερες γινεται 6 μηνων και σημερα "εσκασε" το πρωτο του δοντακι!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης