151 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Σαβ Ιουλ 23, 2011 3:18 pm
valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
εσυ δικαιολογημενα εισαι και καποιας ηλικια !!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
valerakievelinaki έγραψε:εσυ δικαιολογημενα εισαι και καποιας ηλικια !!
Vivian έγραψε:mama katerina έγραψε:εκτος απο αυπνια εγω εχω κανονικα το τσατ..
Αληθεια;;; χαχαχαχαχα
Nena έγραψε:Τρεεεεεεεεεεεεχω! Το απόγευμα έχω τα γενέθλια του Αλεξ - αύριο γίνεται 4, πότε έγινε πέρασαν 4 χρόνια ρε κορίτσια????? - και ειμαι σαν να εβαλα νεφτι...εκεί!!! Ειναι η πρώτη φορά που του κάνω τα γενέθλια στο σπίτι, και ομολογώ ότι ήταν πολύ πιο εύκολο σε παιδότοπο!!! Αντε να δούμε!!
αλικακι σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον !!!!αλικακι έγραψε:Λιλιπουτάκι μου,περαστικά κοριτσάκι μου.Σε σκεφτόμουνα συνέχεια και δεν μπορούσα να μπω κιόλας να μάθω νέα.Άντε θα τα λέμε τώρα!!
Αnna1975 έγραψε:αληθεια η ιωαννα ολα καλα τωρα περασες ταλαιπωρια περστικα σου ευχομαι φιλια πολλα
Μαρία έγραψε:ότι θέλω να φάω γλυκό!
Ε τότε να φαω και γω ένα, για να τριτώσει το κακό χεχεχεχεχεaggelina25 έγραψε:[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] egw moleis efaga
μαμακα μου έγραψε:ΕΦΑΓΑ ΜΙΑ ΤΟΥΜΠΑ ΜΑ ΤΙ ΤΟΥΜΠΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.... ΑΓΙΟ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.ΕΜ ΗΘΕΛΑ Η ΑΣΧΕΤΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΑΠΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΛΠΙΣΚΟ... ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΧΑΛΙΑ, ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ, ΤΟ ΑΡ ΓΟΝΑΤΟ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ....ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.ΠΟΝΑΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ...ΑΧ ΒΑΧ...
Angie_77 έγραψε:Νυστάζωωωωωωωωωωω!!!!
Χτες ειχαμε τα πρώτα μας γενεθλιάκια και χαρήκαμε πολύ αλλά η μαμά σήμερα είναι κομμάτιαααααααα!!!! Σας αφήνω λοιπόν και πάω για νάνι πριν ξυπνήσει για ακόμα μια φορά η μικρή μου!!!
Angie_77 έγραψε:Νυστάζωωωωωωωωωωω!!!!
Χτες ειχαμε τα πρώτα μας γενεθλιάκια και χαρήκαμε πολύ αλλά η μαμά σήμερα είναι κομμάτιαααααααα!!!! Σας αφήνω λοιπόν και πάω για νάνι πριν ξυπνήσει για ακόμα μια φορά η μικρή μου!!!
bou-boukitsa έγραψε:...εχουνε και τα δυο 40 πυρετο....ελπιζω να την γλυτωσει ο μικρουλης..
και φυσικα και εγω νυσταζω!!!!!!!!!!!
tatijana έγραψε:Οτι η ψυχολογια μου εχει πιασει πατο και εκει που ειμαι χαρουμενη...Κλαιω..Κι ευτυχως δε το κανω μπροστα στον γιο μου αλλα οταν ειμαι μονη..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης