Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
636 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 636 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalliopitsa έγραψε:Αχ, αυτές οι λαχτάρες!!!! Δε θα στο βάλουν σύντομα το ραντεβού όμως;;;
Εγώ που δεν ξέρω τι είναι και χθες που ήμουν χάλια ψυχολογικά μέσα στα δάκρυά μου είπα ότι θα μάθω την άλλη φορά που θα πάω στο γιατρό! Λογικά δε θα το κάνω αλλά μου βγήκε και το είπα...
Πόσο χάλια μπορούν να σε καταντήσςουν αυτές οι ορμόνες τελικά;;; και οι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ και ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΙ γείτονες φυσικά, για να μην πιάσω την κοπελίτσα που καθόταν στην θέση που είναι 1,5 σε μέγεθος (η καημένη είχε πάει για ψώνια) και φιλοτιμήθηκε να μου κάνει χώρο...κι εγώ η χαζή αντί να σηκωθώ αφού πιο πολύ δυσκολευόμουν και κρατιόμουν και από την χειρολαβή για να μην πέσω δεν είπα τίποτα.... ΑΛΛΑ την άλλη φορά θα πω σε καμία τέτοια ότι ο ΚΩΛΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΑΡΔΥΣ και ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ!!!!!αι σιχτίρ! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 24 654655 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 24 654655 Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 24 654655

Αυριο θα παω καθε μερα ειναι ο γιατρος μου αλλα ολε γεννες εχει!!

Ετσι να πεις ελεος πια με τους χαζους!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι λεω οτι το ενστικτο της μαμας ειπε αγορι-- μαλλον αγορι θα ειναι! Very Happy Very Happy

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σας ευχαριστω αγαπες μου για τα γλυκα σας λογια!!! Ναι η αληθεια ειναι οτι θελω αγορακι!!! Αλλα βασικα μονο να ειναι καλα μετραει!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:Σας ευχαριστω αγαπες μου για τα γλυκα σας λογια!!! Ναι η αληθεια ειναι οτι θελω αγορακι!!! Αλλα βασικα μονο να ειναι καλα μετραει!

εννοείται μόνο αυτό μετράει!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βιβιαν τι απο τα παρακατω εχεις???

http://tsekouratoi.blogspot.com/2011/08/blog-post_5496.html

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:βιβιαν τι απο τα παρακατω εχεις???

Χαχαχαχα λοιποοοοον!!!

• Η κοιλιά της εγκυμονούσας «κοιτάζει» προς τα πάνω, θα γεννηθεί κοριτσάκι, ενώ αν «κοιτάζει» προς τα κάτω, το παιδί θα είναι αγοράκι.

• Η κοιλιά είναι στρογγυλή; Είναι κορίτσι. Είναι μυτερή, πρόκειται για αγόρι.Δεν εχω ακομα κοιλιτσα Sad

• Η κυοφορούσα λαχταράει να τρώει καθημερινά γλυκά; Εγκυμονεί κορίτσι. Θέλει αλμυρά ή ξινά; Τότε έχει αγόρι.Θελω αλμυραααα!

• Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η γυναίκα είναι ασυνήθιστα νευρική, το παιδάκι που θα γεννηθεί θα είναι κορίτσι, γιατί πιστεύεται ότι τα κοριτσάκια, προσπαθούν να κλέψουν την ομορφιά από τη μαμά τους, κάνοντάς τες ενοχλητικές και γκρινιάρες!Ειμαι παντα γκρινιαρα!!!!! Shocked Shocked

• Η εγκυμονούσα έχει βγάλει πανάδες στο πρόσωπό της; Θα κάνει κορίτσι. Το πρόσωπο είναι καθαρό και λαμπερό; Θα κάνει αγόρι.Ο αντρας μου λεει οτι εχω ομορφυνει(ας τολμουσε να πει κατι αλλο)!!!

• Όταν κατά το πρώτο τρίμηνο (ή και αργότερα) η κυοφορούσα έχει συχνές και επίμονες αδιαθεσίες, γεννάει αγοράκι. Μικρές ή καθόλου πρωινές ναυτίες, είναι δείγμα ότι θα γεννηθεί κοριτσάκι.3 μηνες ημουν χαλια!

• Όταν το παιδί μέσα στην κοιλιά κλωτσάει πολύ και δεν κάθεται ήσυχο, τότε είναι αγόρι.Δεν κλοτσαει πολυ Sad

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν μπορούσαμε να καταλάβουμε την αξία της

κάθε στιγμής, θα τη ζούσαμε πάντα σα να ήταν η τελευταία. Με πόσο

πάθος και πόση ανάγκη θα ερωτευόμασταν για μια τελευταία φορά; Με

πόση δύναμη θα αγκαλιάζαμε το άλλο μας μισό; Μόνο έτσι θα μπορούσαμε

να απολαύσουμε τη ζωή μας, όχι στην ιδέα πως η αγάπη ...μπορεί

να περιμένει για αύριο, γιατί η αγάπη είναι πάντα το σήμερα
Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 24 669659

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:dest οχι δεν δουλευει στην Ξανθη αλλα εκανε φανταρος στην Κομοτηνη!

ΟΚ
Σε μπέρδεψα με άλλη... χα, χα...
Μα τέτοια ομοιότητα! Cool

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Οτι σε λιγο θα σχολασει το πουλακι μου και ελπιζω να πληρωθηκε για να παμε μια ταβερνουλα που μας εχει ληψει τοσο πολυRolling Eyes

stardust

stardust
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Lilliput έγραψε:Αν μπορούσαμε να καταλάβουμε την αξία της

κάθε στιγμής, θα τη ζούσαμε πάντα σα να ήταν η τελευταία. Με πόσο

πάθος και πόση ανάγκη θα ερωτευόμασταν για μια τελευταία φορά; Με

πόση δύναμη θα αγκαλιάζαμε το άλλο μας μισό; Μόνο έτσι θα μπορούσαμε

να απολαύσουμε τη ζωή μας, όχι στην ιδέα πως η αγάπη ...μπορεί

να περιμένει για αύριο, γιατί η αγάπη είναι πάντα το σήμερα

ποσο μα ποσο δικιο εχεις.μακαρι να το καταφερναμε αυτο.θα μασταν οι πιο ευτυχησμενοι και ολοκληρωμενοι ανρωποι στον κοσμο[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πως θα περάσουν 2 μήνες μέχρι να πάρω την άδεια κυήσεως..Και επίσης πως στο καλό θα πάω να γεννήσω τόσο τρομοκρατημένη που είμαι.. pale pale pale

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Vivian έγραψε:
mama katerina έγραψε:βιβιαν τι απο τα παρακατω εχεις???

Χαχαχαχα λοιποοοοον!!!

• Η κοιλιά της εγκυμονούσας «κοιτάζει» προς τα πάνω, θα γεννηθεί κοριτσάκι, ενώ αν «κοιτάζει» προς τα κάτω, το παιδί θα είναι αγοράκι.

• Η κοιλιά είναι στρογγυλή; Είναι κορίτσι. Είναι μυτερή, πρόκειται για αγόρι.Δεν εχω ακομα κοιλιτσα Sad

• Η κυοφορούσα λαχταράει να τρώει καθημερινά γλυκά; Εγκυμονεί κορίτσι. Θέλει αλμυρά ή ξινά; Τότε έχει αγόρι.Θελω αλμυραααα!

• Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης η γυναίκα είναι ασυνήθιστα νευρική, το παιδάκι που θα γεννηθεί θα είναι κορίτσι, γιατί πιστεύεται ότι τα κοριτσάκια, προσπαθούν να κλέψουν την ομορφιά από τη μαμά τους, κάνοντάς τες ενοχλητικές και γκρινιάρες!Ειμαι παντα γκρινιαρα!!!!! Shocked Shocked

• Η εγκυμονούσα έχει βγάλει πανάδες στο πρόσωπό της; Θα κάνει κορίτσι. Το πρόσωπο είναι καθαρό και λαμπερό; Θα κάνει αγόρι.Ο αντρας μου λεει οτι εχω ομορφυνει(ας τολμουσε να πει κατι αλλο)!!!

• Όταν κατά το πρώτο τρίμηνο (ή και αργότερα) η κυοφορούσα έχει συχνές και επίμονες αδιαθεσίες, γεννάει αγοράκι. Μικρές ή καθόλου πρωινές ναυτίες, είναι δείγμα ότι θα γεννηθεί κοριτσάκι.3 μηνες ημουν χαλια!

• Όταν το παιδί μέσα στην κοιλιά κλωτσάει πολύ και δεν κάθεται ήσυχο, τότε είναι αγόρι.Δεν κλοτσαει πολυ Sad

ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

τωρα τι να πω?? μας μπερδεψες παλι!!! scratch πεστου γιατρου να μας πει επιτελους γιατι θα σκασουμε!!!!!!!! αχαχα

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πω χθες και σήμερα δε δέχομαι καθόλου φαγητό!!!! τι έχω πάθει? Shocked

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Lilliput έγραψε:πω πω χθες και σήμερα δε δέχομαι καθόλου φαγητό!!!! τι έχω πάθει? Shocked

περιοδο σου ηρθε κοριτσακι??????

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οτι 3 μερες εφυγα και μου λειψατεεεεεε!
λοιπον τα νεα σας...η αλικη γυρισε απο κερκυρα?κατερινα τι κανουν τα κοριτσια σου?βιβιαν τα ζουζουνια σου?τι ειναι το νεο μελος?ευα τα δικα σου?βανια ο σταυρος καλα?δεν πιστευω να ειχατε τιποτα καινουριο?σωτηρια η μπεμπουλα?λιλυ τελικα εχουμε νεα?νενες(ειστε και πολλες)ολες καλα?αννα τα ματι ειναι καλυτερα?τατιανα τι κανει ο μικρος?κασι η δικια σου?ναταλι δεν πιστευω να σταματησες τα μπινελικια?μινα(midubaki)πως την παλευεις με την ζεστη?10000000 συγνωμη γι αυτες που δεν αναφερω ονομαστηκα αλλα ο αντρας μου βιαζετε να το κλεισω"ακομα δεν ηρθαμε και ανοιξες το λαπτοπ"λεει.ουτε που διαβασα τιποτα,αυριο με την ησυχια μου.θα δω τα νεα σας αναλυτικα.φιλακια κοριτσακια.

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
1 εβδομαδα και εφυγααααααααααα Very Happy

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:οτι 3 μερες εφυγα και μου λειψατεεεεεε!
λοιπον τα νεα σας...η αλικη γυρισε απο κερκυρα?κατερινα τι κανουν τα κοριτσια σου?βιβιαν τα ζουζουνια σου?τι ειναι το νεο μελος?ευα τα δικα σου?βανια ο σταυρος καλα?δεν πιστευω να ειχατε τιποτα καινουριο?σωτηρια η μπεμπουλα?λιλυ τελικα εχουμε νεα?νενες(ειστε και πολλες)ολες καλα?αννα τα ματι ειναι καλυτερα?τατιανα τι κανει ο μικρος?κασι η δικια σου?ναταλι δεν πιστευω να σταματησες τα μπινελικια?μινα(midubaki)πως την παλευεις με την ζεστη?10000000 συγνωμη γι αυτες που δεν αναφερω ονομαστηκα αλλα ο αντρας μου βιαζετε να το κλεισω"ακομα δεν ηρθαμε και ανοιξες το λαπτοπ"λεει.ουτε που διαβασα τιποτα,αυριο με την ησυχια μου.θα δω τα νεα σας αναλυτικα.φιλακια κοριτσακια.

γεια σου τουρτιτσα μου εισαι φοβερη Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 24 669659 εδω ησυχια εσυ να μας πεις πως περασες!!!!!!!!

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
Lilliput έγραψε:πω πω χθες και σήμερα δε δέχομαι καθόλου φαγητό!!!! τι έχω πάθει? Shocked

όχι ακόμα.

alstxr

alstxr
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Lilliput έγραψε:
mama katerina έγραψε:

όχι ακόμα.
ΧΑΧΑ!!!ΛΕΣ ΝΑ...!!!ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!! Very Happy

alstxr

alstxr
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΩΩΩ!ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ! sunny

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
alstxr έγραψε:ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΩΩΩ!ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΤΕ! sunny

καλά να περάσετε!! Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 - Σελίδα 24 125586

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χθες επεσε η μικρη απο τον καναπε...θεε μου- ευτυχως ηταν καλα - ολη νυχτα την παρακολουθουσα -την ξυπνουσα..

τωρα καταλαβα ποσο αληθεια ειναι οτι το κακο μπορει σε δευτερολεπτα να γινει....

αχ το κοριτσακι μου επεσε... Sad Sad

alstxr

alstxr
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koukida έγραψε:χθες επεσε η μικρη απο τον καναπε...θεε μου- ευτυχως ηταν καλα - ολη νυχτα την παρακολουθουσα -την ξυπνουσα..

τωρα καταλαβα ποσο αληθεια ειναι οτι το κακο μπορει σε δευτερολεπτα να γινει....

ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ;!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ,ΔΕΝ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!ΕΜΕΝΑ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΜΟΥ (ΚΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΜΩΡΑ)ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΩ ΤΟΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ!ΕΠΑΘΑ ΕΝΑ ΣΟΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ,ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!ΕΠΑΘΕΣ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ.ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ,ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ! Smile

NeNaKi_Gr

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koukida έγραψε:χθες επεσε η μικρη απο τον καναπε...θεε μου- ευτυχως ηταν καλα - ολη νυχτα την παρακολουθουσα -την ξυπνουσα..

Τι λές βρε Κούκι μου!Crying or Very sad
Το καλό μου, χτύπησε πολύ? Στο κεφάλι?
Άντε, μην στεναχωριέσαι τώρα, πάει... ευτυχώς περαστικό ήταν! Smile

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ κορίτσια μου οταν ακουσα το 'ντουκ'! και το κλαμα- οταν την ειδα στο πατωμα....τι να σας περιγραψω? νομιζα οτι ηταν κακο ονειρο..
στυπησε στο κεφαλακι- αλλα ευτυχως- βρηκε πρωτα στο τραπεζακι- και της εκοψε την φορα προς το πατωμα.... Sad

μονο να την φιλαω ολη μερα θελω...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις