551 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Πεμ Αυγ 04, 2011 12:02 am
elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Να σκοτώσω το παιδί μου που πήγε και έβαψε όλο το μπαλκόνι με μανό.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
elenalamprini έγραψε:Να σκοτώσω το παιδί μου που πήγε και έβαψε όλο το μπαλκόνι με μανό.
elenalamprini έγραψε:Να σκοτώσω το παιδί μου που πήγε και έβαψε όλο το μπαλκόνι με μανό.
koukida έγραψε:χαχαχα αγάπη μου!! ευχομαι να μην ειναι κοκκινο και φαινεται σαν να εγινε εγκλημα!!!
Δεν μενω σε νησι- στην Καβάλα μενω- σε νησι ειναι η θεση μου στο σχολειο- εχω αδεια απο Σεπτεμβρη για 9 μηνες- μετα ο θεος και η ψυχη μας!!!χαχα
και εγω ονειρευομαι τιρκουάζ δροσερό νερο...μπουρμπουλήθρες και βουτιές...ααααχ.....
όνειρα κανω η ερμη!
koukida έγραψε:χαχαχα αγάπη μου!! ευχομαι να μην ειναι κοκκινο και φαινεται σαν να εγινε εγκλημα!!!
Δεν μενω σε νησι- στην Καβάλα μενω- σε νησι ειναι η θεση μου στο σχολειο- εχω αδεια απο Σεπτεμβρη για 9 μηνες- μετα ο θεος και η ψυχη μας!!!χαχα
και εγω ονειρευομαι τιρκουάζ δροσερό νερο...μπουρμπουλήθρες και βουτιές...ααααχ.....
όνειρα κανω η ερμη!
desT έγραψε:elenalamprini έγραψε:Να σκοτώσω το παιδί μου που πήγε και έβαψε όλο το μπαλκόνι με μανό.
Χα, χα... δώσ' του τώρα και το ασετόν για να το ξεβάψει. Θα διασκεδάσει πάρα πολύ.
όνειρα κανω η ερμη!
manoula_24xr έγραψε:Κοριτσακια μου τι κανετε?Εγω μολις εφαγα τα φρουτακια μου κι σας διαβαζα κι επεσα πανω στο θεμα με τα διαφορα που ακουει η καθεμια στην εγκυμοσυνη μην κανεις αυτο κτλ κτλ.Κι αναρωτιομουν στην αρχη της εγκυμοσυνης ενω δν ηξερα οτι ειμαι εγκυος,πριν 1μηνα ακριβως εκανα μανικιουρ με το μονιμο βαψιμμο οπου ψηνουν το βερνικι στοφουρνακι.Κ τωρα φοβηθηκα.
Vivian έγραψε:Οτι δεν θα μαθω τι μπεμπε εχω!!! Και χτες και σημερα γεννανε μανουλες και ακυρωθηκε το ραντεβου μου!!!!
koukida έγραψε:Βιβιαν υπομονη!! καθεσαι σε αναμενα καρβουνα ε???
αυτη ειναι ωραια λαχταρα!!!!
Vivian έγραψε:koukida έγραψε:Βιβιαν υπομονη!! καθεσαι σε αναμενα καρβουνα ε???
Ημουν σιγουρη οτι εχω γιο τον τελευταιο καιρο εχω αμφιβολιες και μεγαλη αγωνια!!!!!
mama katerina έγραψε:Vivian έγραψε:koukida έγραψε:Βιβιαν υπομονη!! καθεσαι σε αναμενα καρβουνα ε???
Ημουν σιγουρη οτι εχω γιο τον τελευταιο καιρο εχω αμφιβολιες και μεγαλη αγωνια!!!!!
γιατι εχεις αγωνια? σφου σου ειπα κοριτσι εχεις!!!!!! χιχιχιχιχι!
mama katerina έγραψε:Vivian έγραψε:koukida έγραψε:Βιβιαν υπομονη!! καθεσαι σε αναμενα καρβουνα ε???
μαλλον ειμαστε δυο που λεμε οτι θα ειναι κοριτσακι!!!βεβαια το συμαντικοτερο απο ολα ειναι να γεννηθη ενα υγιες μωρακι .τα υπολοιπα ερχοντε σε δευτερη μοιρα!
Vivian έγραψε:mama katerina έγραψε:Vivian έγραψε:koukida έγραψε:Βιβιαν υπομονη!! καθεσαι σε αναμενα καρβουνα ε???
Εσυ φταις για ολαααααα!!!
Με γεμισες αμφιβολιες!!!!!
Lilliput έγραψε:βιβιανάκι δε φαίνεται καθόλου ότι λαχταράς ακόμα ένα αγοράκι.... στο εύχομαι !! και τα 2 σου είναι κουκλιά πάντως!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης