26 Απ: Τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή? #2 Τετ Ιουλ 20, 2011 11:38 am
tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
εχουν βουλωσει τα αυτια μου απ την αγωνια, για αυριο, ελεηηηηηηηηστε [b]
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
tattooed_snowhite έγραψε:εχουν βουλωσει τα αυτια μου απ την αγωνια, για αυριο, ελεηηηηηηηηστε [b]
tattooed_snowhite έγραψε:εχουν βουλωσει τα αυτια μου απ την αγωνια, για αυριο, ελεηηηηηηηηστε [b]
Ειπαμε κοριτσι, δεν ξεχναμε το τατου, εεεε??? Το εχω ήδη γράψει στο καρνε..tattooed_snowhite έγραψε:Μαραααααακι Αλικαααααααακι!!! οχι οχι την εκανα τον προηγουμ,ενο μηνα την αυχενικη και την κυστικη υνωση, ευτηχως ολα καλα! αυριο απλα υπερηχο και μαλλον το φυλο! -αν μας κανει τη χαρη-
tattooed_snowhite έγραψε:Μαραααααακι Αλικαααααααακι!!! οχι οχι την εκανα τον προηγουμ,ενο μηνα την αυχενικη και την κυστικη υνωση, ευτηχως ολα καλα! αυριο απλα υπερηχο και μαλλον το φυλο! -αν μας κανει τη χαρη-
tattooed_snowhite έγραψε:ελα βρε Σουλιτσα δεν πειραζει λιγο αποτοξινωση!
αντε αν μας δειξει το οργανο θα αρχισουν τα οργανα κανονικα αυριο! χαχαχα
tattooed_snowhite έγραψε:ελα βρε Σουλιτσα δεν πειραζει λιγο αποτοξινωση!
αντε αν μας δειξει το οργανο θα αρχισουν τα οργανα κανονικα αυριο! χαχαχα
tattooed_snowhite έγραψε:ασε Μαρακι μου ενω ειχα παρει φορα και τα ειχα σχεδον ολα ετοιμασει ψιλοπροσγειωθηκα λιγο με την ομαδα νοεμβριου δεκεμβριου γινετε χαμος! ολα τα φυλα αλλαξαν στην πορεια σχεδον , και λεω εχε γουστο να παει τζαμπα το ολο θεμα?
και σκεφτηκα να κανω την εκπληξη με τα μπαλονια!
να μου φουσκωσουν σε μαγαζι με μπαλονια το αναλογο χρωμα μεσα σε μια μεγαλη κουτα, χωρις να τα δουμε και μολις παμε σπιτι να μαζευτουμε στη βεραντα να ανοιξουμε ολοι την κουτα και τσαααααααααα να πεταξουν τα ροζ/μπλε μπαλονια στον ουρανοοοοοοο
tattooed_snowhite έγραψε:ναι ναι ασε χαμος! ολο αλλαγες ειχαμε! και λες εχε γουστο?? χαχαχα
α ωστε πηγε να σε πησει ε? ατιμοι αντρες! χαχαχαχαχαχ
MariaM έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:ναι ναι ασε χαμος! ολο αλλαγες ειχαμε! και λες εχε γουστο?? χαχαχα
Ναι και είχε και επιχειρήματα! Εγώ δεν είχα ποτέ σταθερό κύκλο και ούτε έχω. Οπότε γόνιμες μέρες ήταν δύσκολο να εντοπίσω. Ήταν και 1,5 μήνα πριν το γάμο όταν είπα να κάνουμε ελεύθερα και ότι γίνει και δεν είχαμε στο μυαλό μας το παιδί και τις γόνιμες μέρες. Λένε ότι για να γίνει αγόρι, επειδή τα σπερματοζωάρια που δίνουν αγόρι είναι γρήγορα αλλά δεν ζουν πολύ, πρέπει να κάνεις στις γόνιμες. Ο άντρας μου λοιπόν με αυτή την λογική , θεώρησε ότι πιο πολλές πιθανότητες είχαμε για κορίτσι... Μπουμπού τον ανέβαζε μπουμπου τον κατέβαζε τον μπέμπη και αυτός φασκέλωνε από μέσα, γι' αυτό μάλλον βλέπαμε συνέχεια 2 ανοιχτές χερούκλες σε κάθε υπέρηχο... Και μπορεί να ήταν όντως πιο πολλές οι πιθανότητες αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και την μικρή πιθανότητα να είναι αγόρι, όπως και έγινε, χαχαχα! Πάντως επειδή το δεύτερο θέλω να είναι κορίτσι και τώρα καταλαβαίνω μετά την γέννα τις γόνιμες μέρες, ξέρω τι θα κάνω (ή μάλλον τι δεν θα κάνω), χαχαχαχα!
Άντε σήμερα είναι η μεγάλη μέρα!
tattooed_snowhite έγραψε:MariaM έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:ναι ναι ασε χαμος! ολο αλλαγες ειχαμε! και λες εχε γουστο?? χαχαχα
Ναι και είχε και επιχειρήματα! Εγώ δεν είχα ποτέ σταθερό κύκλο και ούτε έχω. Οπότε γόνιμες μέρες ήταν δύσκολο να εντοπίσω. Ήταν και 1,5 μήνα πριν το γάμο όταν είπα να κάνουμε ελεύθερα και ότι γίνει και δεν είχαμε στο μυαλό μας το παιδί και τις γόνιμες μέρες. Λένε ότι για να γίνει αγόρι, επειδή τα σπερματοζωάρια που δίνουν αγόρι είναι γρήγορα αλλά δεν ζουν πολύ, πρέπει να κάνεις στις γόνιμες. Ο άντρας μου λοιπόν με αυτή την λογική , θεώρησε ότι πιο πολλές πιθανότητες είχαμε για κορίτσι... Μπουμπού τον ανέβαζε μπουμπου τον κατέβαζε τον μπέμπη και αυτός φασκέλωνε από μέσα, γι' αυτό μάλλον βλέπαμε συνέχεια 2 ανοιχτές χερούκλες σε κάθε υπέρηχο... Και μπορεί να ήταν όντως πιο πολλές οι πιθανότητες αλλά δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και την μικρή πιθανότητα να είναι αγόρι, όπως και έγινε, χαχαχα! Πάντως επειδή το δεύτερο θέλω να είναι κορίτσι και τώρα καταλαβαίνω μετά την γέννα τις γόνιμες μέρες, ξέρω τι θα κάνω (ή μάλλον τι δεν θα κάνω), χαχαχαχα!
η μπουμπου του βγηκε μπουμπουκος ε? χαχαχαχα!
τωρα σοβαρα αυτο με τις γονιμες ισχυει? γιατι εμενα οι γονιμες καναν μπαμ! και τοτε του εδινα και καταλαβαινε μονο
αρα τορα ξερεις το κολπο Μαρακι μου ε? χαχαχαχ αντε αντε περνε σειρα με το καλο!
Σημερα ναι στις 6 εχω ραντεβουδακι!
MariaM έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:MariaM έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:ναι ναι ασε χαμος! ολο αλλαγες ειχαμε! και λες εχε γουστο?? χαχαχα
τωρα σοβαρα αυτο με τις γονιμες ισχυει? γιατι εμενα οι γονιμες καναν μπαμ! και τοτε του εδινα και καταλαβαινε μονο
αρα τορα ξερεις το κολπο Μαρακι μου ε? χαχαχαχ αντε αντε περνε σειρα με το καλο!
Λένε ότι ισχύει Σωτηρία και για να κάνεις αγόρι πρέπει να κάνεις μόνο στις γόνιμες. Αλλά άμα θες παιδί, δεν κάνεις διακρίσεις, χααχα! Το είχαμε συζητήσει και σε ένα άλλο θέμα πρόσφατα με την νένα, την μαμά κατερίνα που είχε ρωτήσει γιατί έχει 2 κοριτσάκια και το νενάκι που νομίζω έβαλε ένα άρθρο σχετικό και πολύ αναλυτικο που έλεγε ότι η καλυτερη στάση μάλιστα είναι στα 4 και πρέπει η γυναίκα να έχει και οργασμό για να είναι πιο αλκαλικό το περιβάλλον... Τι λέω πρωί πρωί, χααχα!
Άντε περιμένουμε μετά τις 6 να μας πεις τα νέα!!!
tattooed_snowhite έγραψε:MariaM έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:MariaM έγραψε:tattooed_snowhite έγραψε:ναι ναι ασε χαμος! ολο αλλαγες ειχαμε! και λες εχε γουστο?? χαχαχα
Λένε ότι ισχύει Σωτηρία και για να κάνεις αγόρι πρέπει να κάνεις μόνο στις γόνιμες. Αλλά άμα θες παιδί, δεν κάνεις διακρίσεις, χααχα! Το είχαμε συζητήσει και σε ένα άλλο θέμα πρόσφατα με την νένα, την μαμά κατερίνα που είχε ρωτήσει γιατί έχει 2 κοριτσάκια και το νενάκι που νομίζω έβαλε ένα άρθρο σχετικό και πολύ αναλυτικο που έλεγε ότι η καλυτερη στάση μάλιστα είναι στα 4 και πρέπει η γυναίκα να έχει και οργασμό για να είναι πιο αλκαλικό το περιβάλλον... Τι λέω πρωί πρωί, χααχα!
Άντε περιμένουμε μετά τις 6 να μας πεις τα νέα!!!
αχ ειμαι τελειως ανενημερωτη! ακολουθησα το ενστικτο μου! Βασικο ενστικτο!
ενταξει εννοειτε αμα θες παιδι δεν υπολογιζεις τιποτα εννοειτε! παντως η συγκεκριμενη θεωρια θα ενδιεφερε τη θεια μου που εχει 5 αγορια! χαχαχαχαχ
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης