Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
123 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 123 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Ναταλι τσαχπινα Very Happy
βασικα ο δοκτορ μου ειπε γυρω στις 30 σταματαει το αιμα αλλα εδω και μια εβδομαδα ειχα κατι πολυ πολυ αχνα σαν βλενιτσες, ισα που φαινονταν, και σημερα ξαφνικα ειχα κοκκινο σαν περιοδου και με ροη περιοδου... Rolling Eyes
δεν ξερω? ψηνομαι να τον παρω να ρωτησω.. αλλα αυτος μου ειχε πει οσο θηλαζω δεν θα εχω περιοδο -λογικα-

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σωτηρια μου θα εχεις αυξομειωσεις μεχρι να σου ερθει κανονικα η περιοδος....

cassiani

cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tattooed_snowhite έγραψε:γεια σου Ναταλι τσαχπινα Very Happy
βασικα ο δοκτορ μου ειπε γυρω στις 30 σταματαει το αιμα αλλα εδω και μια εβδομαδα ειχα κατι πολυ πολυ αχνα σαν βλενιτσες, ισα που φαινονταν, και σημερα ξαφνικα ειχα κοκκινο σαν περιοδου και με ροη περιοδου... Rolling Eyes
δεν ξερω? ψηνομαι να τον παρω να ρωτησω.. αλλα αυτος μου ειχε πει οσο θηλαζω δεν θα εχω περιοδο -λογικα-

Πάρτον τηλέφωνο καλέ.Να σου πεί να μάθεις τι είναι.Εμένα μου ήρθε περίοδος στους 5 μήνες και θήλαζα αποκλειστικά.Τυχαίνει και αυτό.Δεν ξέρω βέβαια αν γίνετε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα αλλά ο γιατρός θα σου πεί .

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηξερα για τις αυξομειωσεις Μαρακι , και ειχα μεχρι τωρα αλλα το σημερινο μου φανηκε σαν περιοδος Embarassed
κασσιανακι λεω να παρω για να δουμε? εχω και κατι υποπτα πονακια Rolling Eyes

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tattooed_snowhite έγραψε:ηξερα για τις αυξομειωσεις Μαρακι , και ειχα μεχρι τωρα αλλα το σημερινο μου φανηκε σαν περιοδος Embarassed

μπορει κ να σου ηρθαν κ πιο νωρις...εσυ παρε ομως τον doctor ενα call

cassiani

cassiani
tattooed_snowhite έγραψε:ηξερα για τις αυξομειωσεις Μαρακι , και ειχα μεχρι τωρα αλλα το σημερινο μου φανηκε σαν περιοδος Embarassed

Ναι πάρε πάρε να δείς .Να σιγουρευτείς. Very Happy

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα σας μανουλες και μελλουσσες μανουλες,καλη χρονια, να χαιροσαστε τα ζουζουνακια σας και εσεις που περιμενετε με το καλο σας ευχομαι!!! Πως περασατε κοριτσια??? εμεις παντως τι να πω μας μουτζωσανε!!!

evvi

evvi
καλησπερα και απο εμενα!!!!
ειμαι κομματια.... τωρα ξυπνησα δε νοιωθω ποδια τα δαχτυλα μου πονανε οι γαμπες μου. πω πω εχω ξεσυνηθησει.
που παει τοσος κοσμος γμτ τα ειδα ολα!!! και οχι μονο εγω ολοι οσοι ηταν στο αεροδρομιο σημερα.δε σταματησε λεπτο να εχει κοσμο.
ειχα και το θεμα με το γαλα κατα τις 12 ειχα φτασει στο οριο ειχα γινει παμελα!!!! πηγα εβγαλα λιγο γαλα στην τουαλετα αλλα και παλι ημουν......

καθομουν εβλεπα σημερα μανουλες με τα μωρακια τους και ζηλευα Sad καθε μωρακι που περνουσε ελεγα να οι μανουλες ειναι με τα μωρακια τους μου λεει ο αντρας μου. φτανει μας επρηξες!!!!!!! τστσσστστσ αντρες!!!!

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
tattooed_snowhite έγραψε:και γω Μαρακι.. σημερα ειδα αιμα, εκει που ειχαν σταματησει τα λοχεια εδω και 3 μερες ''κατι ψιλα δηλαδη'' σημερα τσουπ! Shocked

γουατ δε φακ ιζ δις τωρα? Rolling Eyes

εμενα καλη μου στις 30 μερες ξεκινησε κανονικοτατα η περιοδος μου αλλα δεν θήλασα και φανταζομαι δεν ειναι το ιδιο!!!

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧχαχαχαχαχ....Α,ρε Γεωργια[τουρτιτσα] εισαι θεα,χαχαχαχ..

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirinifth έγραψε:καλησπερα σας μανουλες και μελλουσσες μανουλες,καλη χρονια, να χαιροσαστε τα ζουζουνακια σας και εσεις που περιμενετε με το καλο σας ευχομαι!!! Πως περασατε κοριτσια??? εμεις παντως τι να πω μας μουτζωσανε!!!

γιατι καλε???

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
thequeen86 έγραψε:
eirinifth έγραψε:καλησπερα σας μανουλες και μελλουσσες μανουλες,καλη χρονια, να χαιροσαστε τα ζουζουνακια σας και εσεις που περιμενετε με το καλο σας ευχομαι!!! Πως περασατε κοριτσια??? εμεις παντως τι να πω μας μουτζωσανε!!!

γιατι καλε???

χρονια πολλα, καλη χρονια να χαιρεσαι το παιδακι σου.....!!!!! εμεις αστα να πανε.... ο μπαμπας μας επαθε κατι σαν δηλητηριαση και μας γυρισε στο σπιτι με εμετους ζαλαδες και λιγο πυρετο, ευτυχως δεν ηταν κολλητικο τουλαχιστον και εγω νοσοκομα...... και ο μικρος μου ξυπναει τα τελευταια βραδυα χωρις καμμια διαθεση για υπνο.... ξανακοιμαται τα ξημερωματα και εγω καταλαβαινεις μεταξυ υπνου και ξυπνιου... τωρα τον εβαλα για υπνο και θα περιμενω μιση ωριτσα, αν δεν ξυπνησει θα παω και εγω μηπως κλεισει λιγακι το ματακι μου......

μου αρεσει που ειχα κανει και αποτριχωση Wink Wink Wink και ημουν μες την καλη χαρα Laughing Laughing
ποια με ματιασε??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλή χρονιά κι από μένα!!!!!!!!!! Υγεία και τα καλύτερα έρχονταιιιιιι!!!!!!! Εμείς επιστρέψαμε από τη "λατρεμένη" πεθερά, όπου πάλι πέρασα "καταπληκτικά"...πφφφφφφ! Ευτυχώς βγήκα για καφέ 3 φορές κ ξέσκασα!! Θα σας τα γράψω στις θανάσιμες άλλη στιγμή, γιατί τώρα κουτουλάωωωω!!!! Καληνύχτα!!! Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep Sleep

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tatijana έγραψε:ΑΧχαχαχαχαχ....Α,ρε Γεωργια[τουρτιτσα] εισαι θεα,χαχαχαχ..
ευχαριστω τατη μου αλλα γιατιι το λες?

evvi

evvi
αυριο θα κρατησει η πεθερα μου πρωτη φορα το μωρο την πηρα τηλ να την πω καποια πραματα για το γαλα ποσο τρωει πως το ξεπαγωνεις το ζεστενεις κ.α.

ξεκιναω μιλαω και μου λεει καλα εγω δεν ξερω να κανω γαλα?
τις λεω δεν ειναι σαν την σκονη ειναι διαφορετικο αν δεν το κανεις καλα θα χαλασει και δε θα το πιει
και τι μου λεει????????????????? Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 654655 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 654655 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 654655 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 654655 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 654655 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 654655 καλα δε πειραζει παρε μου και γαλα σκονη οταν ερχεσε να εχω!!

αχ θα την δειρω!!!! ξεσκιστικα να βαζω καθε μερα στην καταψυξη γαλα για να εχει ο μικρουλης και αυτη τωρα το λεει ετσι απλα αν χαλασει θα το πεταξω και θα του δωσω σκονη!!
εγω δλδ τωρα 8 ωρες στην δουλεια πως να εχω το κεφαλι μου ησυχο??? confused confused confused

Έχει επεξεργασθεί από τον/την evvi στις Δευ Ιαν 02, 2012 2:12 pm, 1 φορά

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!ΜΕ ΥΓΕΙΑ Κ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΑΥΤΟ Κ ΝΟΜΙΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ Κ ΑΝΟΙΞΑ ΑΛΛΟ <ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΩ>ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:αυριο θα κρατησει η πεθερα μου πρωτη φορα το μωρο την πηρα τηλ να την πω καποια γραματα για το γαλα ποσο τρωει πως το ξεπαγωνεις το ζεστενεις κ.α.

τις λεω δεν ειναι σαν την σκονη ειναι διαφορετικο αν δεν το κανεις καλα θα χαλασει και δε θα το πιει
και τι μου λεει????????????????? Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 654655 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 654655 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 654655 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 654655 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 654655 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 654655 καλα δε πειραζει παρε μου και γαλα σκονη οταν ερχεσε να εχω!!

αχ θα την δειρω!!!! ξεσκιστικα να βαζω καθε μερα στην καταψυξη γαλα για να εχει ο μικρουλης και αυτη τωρα το λεει ετσι απλα αν χαλασει θα το πεταξω και θα του δωσω σκονη!!
εγω δλδ τωρα 8 ωρες στην δουλεια πως να εχω το κεφαλι μου ησυχο??? confused confused confused
ψυχραιμια.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirinifth έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

γιατι καλε???

χρονια πολλα, καλη χρονια να χαιρεσαι το παιδακι σου.....!!!!! εμεις αστα να πανε.... ο μπαμπας μας επαθε κατι σαν δηλητηριαση και μας γυρισε στο σπιτι με εμετους ζαλαδες και λιγο πυρετο, ευτυχως δεν ηταν κολλητικο τουλαχιστον και εγω νοσοκομα...... και ο μικρος μου ξυπναει τα τελευταια βραδυα χωρις καμμια διαθεση για υπνο.... ξανακοιμαται τα ξημερωματα και εγω καταλαβαινεις μεταξυ υπνου και ξυπνιου... τωρα τον εβαλα για υπνο και θα περιμενω μιση ωριτσα, αν δεν ξυπνησει θα παω και εγω μηπως κλεισει λιγακι το ματακι μου......

μου αρεσει που ειχα κανει και αποτριχωση Wink Wink Wink και ημουν μες την καλη χαρα Laughing Laughing
ποια με ματιασε??? Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

χαχαχαχα μαλλον σε ματιασαν οι μισες εδω μεσα.αχαχαχχαχα....που θα παει θα δεις κ εσυ μια ασπρη μερα.περαστικα να ειναι ολα.

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα σε όλες!
ελπίζω να περάσατε όμορφα

Ναταλίιιιιιιιι καπου πήρε το μάτι μου οτι θα αγοράσεις κουζίνα. αν είναι έτσι να πάρεις με φούρνο που έχει πυρόλυση. είναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!!!! εγώ έχω της pitsos. τότε που την αγόρασα μόνο η πίτσος είχε πυρόλυση για όλο το φούρνο, αλλά τώρα φαντάζομαι οτι έχουν και άλλες μάρκες
ότι βρωμιά κι αν έχει ο φούρνος, βάζει την πυρόλυση και γίνεται καινούργιος χωρίς καθάρισμα.

Πυρόλυση δαγκωτό

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα Smile

antonia32

antonia32
evvi έγραψε:αυριο θα κρατησει η πεθερα μου πρωτη φορα το μωρο την πηρα τηλ να την πω καποια πραματα για το γαλα ποσο τρωει πως το ξεπαγωνεις το ζεστενεις κ.α.

πωπω ευη υπομονη. τι αλλο να πω;; η γυναικα δεν εχει το θεο της; αντι να σε στηριζει που δινεις μαμισιο γαλα το νου της στη σκονη. αν ειναι δυνατον!!!! Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 679259 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 679259 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 679259 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 3 679259

http://stardustwork.blogspot.com

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
florentiab έγραψε:καλημέρα σε όλες!
ελπίζω να περάσατε όμορφα

Ναταλίιιιιιιιι καπου πήρε το μάτι μου οτι θα αγοράσεις κουζίνα. αν είναι έτσι να πάρεις με φούρνο που έχει πυρόλυση. είναι ΦΟΒΕΡΟΣ!!!!! εγώ έχω της pitsos. τότε που την αγόρασα μόνο η πίτσος είχε πυρόλυση για όλο το φούρνο, αλλά τώρα φαντάζομαι οτι έχουν και άλλες μάρκες
ότι βρωμιά κι αν έχει ο φούρνος, βάζει την πυρόλυση και γίνεται καινούργιος χωρίς καθάρισμα.

Πυρόλυση δαγκωτό

συμφωνω απολυτα!!!!!!!!!

καλημερα!!!!!τι κανετε κοριτσια??

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κ απο εμενα κοριτσακια!!!!!!

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σκέφτομαι οτι βρισκόμαστε στην 3η μέρα πιπιλοαπεξάρτησης και οτι τελικά δεν ήταν τόσο τρομερό όσο το φανταζόμουν

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κόρες . Εννοείτε ότι και εμείς είμαστε άρρωστοι δεν έχει πυρετό αλλά έχει ένα βήχα πολύ άσχημο με λαρρυγισμό και όταν ανασαίνει έβαλα το αυτί μου στη πλάτη ακούω όχι μόνο γατάκια αλλά όλο το ζωικό βασίλειο . Ξεκινήσαμε με εισπνοές και hozal λόγω της έντονου μπουκώματος και πολύ ορό . Κασσιανή ακριβώς την ίδια απορία έχουμε ; να δούμε τελικά ; Ναταλία πάρε κουζίνα με πυρόληση εγω δεν πήρα είχα ακούσει χαζομάρες και το έχω μετανιώσει , επίσης αν έχετε φυσικό αέριο πάρε με φυσικό αέριο τα μάτια και με ρεύμα το φούρνο τρομερή οικονομία ο επόμενος που θα πάρω τέτοιος θα είναι μαγειρεύει και γρήγορα αλλά θέλει προσοχή λίγο στις κατσαρόλες να μην έχει χρυσά χερούλια να μην καίγονται .

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις