76 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 Τρι Ιαν 03, 2012 2:55 am
cassiani
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κορίτσια υπάρχει τρόπος να δείς αν υπάρχει εγκυμοσύνη μια βδομάδα πριν την ημερομηνία της περιόδου? Καταλάβατε τι λέω? χαχαχαχαχ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Vivian έγραψε:Κοριτσια μου γλυκα Καλη Χρονια!!!
Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου στην καθε μια ξεχωριστα αυτος ο χρονος να φερει μονο ευτυχια , χαμογελα και πολύ πολύ αγάπη!!!!!
Τι κανετε;
elena25 έγραψε:Γεια σας κοπελιές! Τι κάνετε;;;
Εγώ έχω λιώσει το dvd των Πυξ Λαξ που μου έκανε δώρο το στεφάνι μου!
cassiani έγραψε:Κορίτσια υπάρχει τρόπος να δείς αν υπάρχει εγκυμοσύνη μια βδομάδα πριν την ημερομηνία της περιόδου? Καταλάβατε τι λέω? χαχαχαχαχ
elena25 έγραψε:Όχι ρε συ Φλω, μη ζηλεύεις! Θες να στο αντιγράψω;
florentiab έγραψε:elena25 έγραψε:Όχι ρε συ Φλω, μη ζηλεύεις! Θες να στο αντιγράψω;
όχι θα ζηλεύω!
θα πάω να το πάρω καλέ. έχω τα άπαντα αυτό θα λείπει;
το dvd το είδες; είναι καλό;
elena25 έγραψε:florentiab έγραψε:elena25 έγραψε:Όχι ρε συ Φλω, μη ζηλεύεις! Θες να στο αντιγράψω;
όχι θα ζηλεύω!
θα πάω να το πάρω καλέ. έχω τα άπαντα αυτό θα λείπει;
το dvd το είδες; είναι καλό;
Το έλιωσα, όχι απλά το είδα!!!
Η αλήθεια είναι πως το ΤΕΛΟΣ είναι άπειρες φορές καλύτερο. Έχουν κάνει γενικά πολύ καλύτερα dvd. Αλλά δεν παύει να είναι ΠΥΞ ΛΑΞ οπότε εμένα μου φαίνεται τέλειο όπως και να είναι. Και είναι και πάμφθηνο! Αξίζει να το πάρεις απλά και μόνο για τη συλλογή σου. Αν και πιστεύω πως και εσένα θα σου αρέσει.
elena25 έγραψε:Καλέ ναι! Μέχρι και τι χρώμα βρακί φορούσες φαινόταν! Χαχαχαχαχα!
florentiab έγραψε:
μα δεν φορούσα!
mama katerina έγραψε:cassiani έγραψε:Κορίτσια υπάρχει τρόπος να δείς αν υπάρχει εγκυμοσύνη μια βδομάδα πριν την ημερομηνία της περιόδου? Καταλάβατε τι λέω? χαχαχαχαχ
επειδη σε καταλαβαινω παρε το σελφ κλιαρ και καντο αυριο απλα θα εισαι παλι με την απορια αν δειξει αρνητικο γιατι οπως και να το κανεις ειναι νωρις! απλα αυτο το τεστ εχει μεγαλυτερη ευαισθησια...να φανταστεις εμενα εδειξε θετικο και η χοριακη ηταν 18 ... αντε ευχομαι να σου χτυπησε την πορτα ο πελαργος!!!!!!
γεια σας κοριτσιαααααααα!!!!!!1
cassiani έγραψε:mama katerina έγραψε:cassiani έγραψε:Κορίτσια υπάρχει τρόπος να δείς αν υπάρχει εγκυμοσύνη μια βδομάδα πριν την ημερομηνία της περιόδου? Καταλάβατε τι λέω? χαχαχαχαχ
επειδη σε καταλαβαινω παρε το σελφ κλιαρ και καντο αυριο απλα θα εισαι παλι με την απορια αν δειξει αρνητικο γιατι οπως και να το κανεις ειναι νωρις! απλα αυτο το τεστ εχει μεγαλυτερη ευαισθησια...να φανταστεις εμενα εδειξε θετικο και η χοριακη ηταν 18 ... αντε ευχομαι να σου χτυπησε την πορτα ο πελαργος!!!!!!
γεια σας κοριτσιαααααααα!!!!!!1
Κατερίνα μου και εγώ αυτό είχα πάρει και μου είχε δείξει μια μέρα πριν την καθυστέρηση .Μωρέ μπορεί να είναι χαζό αλλά μάλλον θα πάμε στους γονείς μου το σκ και έχουμε να τους δούμε πολύ καιρό μαζευουν τις ελιές και θα ήθελα να ήξερα αν είναι να τους το πώ απο κοντά. μμμμμ.Δεν ξέρω τι να κάνω.Το κακό είναι οτι μάλλον δεν θα είμαι και τζάμπα κάνω όνειρα αλλά δεν πειράζει, για αυτό είναι τα όνειρα για να τα κάνουμε,σωστά?
cassiani έγραψε:εχεις τιποτα συμπτωματα?
elenalamprini έγραψε:Ήθελα βόλτα με τη μηχανή μέσα στο χειμώνα ας κάτσω τώρα με το τσαγάκι τις χαρτοπετσέτες και την κουβέρτα μου αγκαλίτσα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
cassiani έγραψε:elenalamprini έγραψε:Ήθελα βόλτα με τη μηχανή μέσα στο χειμώνα ας κάτσω τώρα με το τσαγάκι τις χαρτοπετσέτες και την κουβέρτα μου αγκαλίτσα [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Δεν πειράζει!Αρκεί να άξιζε η βόλτα και να πέρασες καλά.
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσια τι κανετε?
μου ρθε σημερα το μεσημερι ενα μηνυμα απο αγνωστο νουμερο πο ελεγε:
"αυτο ειναι το καινουριο μου νουμερο.αποθηκευσε το.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ"
αντε ρε,αληθεια?δεν απαντησα γιατι ετοιμαζα να φαμε εκεινη την ωρα.mama katerina έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:γεια σας κοριτσια τι κανετε?
μου ρθε σημερα το μεσημερι ενα μηνυμα απο αγνωστο νουμερο πο ελεγε:
"αυτο ειναι το καινουριο μου νουμερο.αποθηκευσε το.ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ"
μην απαντησεις! ψαρευουν απαντησεις και το καθε μηνυμα κοστιζει 5 ευρω...κ εμενα μου ρχονται συνεχεια τετοια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης