101 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 Τρι Ιαν 03, 2012 6:08 am
marinaki <3 <3
Πρωταγωνιστής!!
αχ cassi μακαρι αν εισαι!!θα περιμενουμε να μας πεις πολλα φιλια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
marinaki <3 <3 έγραψε:αχ cassi μακαρι αν εισαι!!θα περιμενουμε να μας πεις πολλα φιλια
βανια έγραψε:Κάσσυ λες τελικά η ευχή που σου έδωσα να έπιασε; άντε μακάρι . Εγώ πάλι είμαι κατά στο να κάνω τεστ και χορειακές πριν την καθυστέρηση τουλάχιστον να έχεις 14 μέρες καθυστέρηση για να είμαι σίγουρη . άντε με το καλό και να δούμε ποιά θα είναι η πρώτη ανακοίνωση εγκυμοσύνης για το 2012
χαχαχα ευχαριστω τατι μου !!ασε με το ζορι σηκονομε απο το κρεβατι ολοκληρη σβουρα φερνω,μεινανε 12 εβδομαδεσσσσσσσσσσσσσtatijana έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:αχ cassi μακαρι αν εισαι!!θα περιμενουμε να μας πεις πολλα φιλια
ΧΑαχαχ...Μολις ειδα την φωτο αυτη Μαρινακι μου -πολυχρονη κι ολας και με ενα υγειεστατο νινακι κ με εναν πονο- Θυμηθηκα περσυ στα δικα μου που με ειχαν πιασει συσπασιει κ ειδα κ λιγο αιματακι κ χεστηκα πανω μου κ ετρεχα στα νοσοκομεια...Μετα απο μια βδομαδα γεννησα τον παιδαρο μου οπως ηταν προγραμματισμενο...Κι εκανα και χαβαλε,ελεγα,ρε?ιδια μερα με την μαμα γεννεθλια μου θες?Οχι κατσε λιγο ακομη μεσα,χαχαχ..
marinaki <3 <3 έγραψε:χαχαχα ευχαριστω τατι μου !!ασε με το ζορι σηκονομε απο το κρεβατι ολοκληρη σβουρα φερνω,μεινανε 12 εβδομαδεσσσσσσσσσσσσσtatijana έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:αχ cassi μακαρι αν εισαι!!θα περιμενουμε να μας πεις πολλα φιλια
ΧΑαχαχ...Μολις ειδα την φωτο αυτη Μαρινακι μου -πολυχρονη κι ολας και με ενα υγειεστατο νινακι κ με εναν πονο- Θυμηθηκα περσυ στα δικα μου που με ειχαν πιασει συσπασιει κ ειδα κ λιγο αιματακι κ χεστηκα πανω μου κ ετρεχα στα νοσοκομεια...Μετα απο μια βδομαδα γεννησα τον παιδαρο μου οπως ηταν προγραμματισμενο...Κι εκανα και χαβαλε,ελεγα,ρε?ιδια μερα με την μαμα γεννεθλια μου θες?Οχι κατσε λιγο ακομη μεσα,χαχαχ..
AΛικη η Πεθερα μου την κάνει μάλιστα μας έδωσε χθες ένα βαζακι είναι ΤΈΛΕΙΑ θυμίζει εμπορίου αλλα συνάμα έχει μια φρεσκάδα στη γεύση κ καταλαβαίνεις κ το λεμονακι αλλα ΤΈΛΕΙΑ !!!!αγγελικημαρια έγραψε:καλημερα!!!μακαρι να φουσκωσουν οι κοιλιτσες!οι υπολοιπες θα στοιχηματιζουμε για τη πρωτια
ο ακης στο μεγκα φτιαχνει μαγιονεζα,εχει φτιαξει καμια;εχει ιδια γευση με του εμποριου;
θα το δοκιμασω για τη γιορτη μας...sassaX έγραψε:AΛικη η Πεθερα μου την κάνει μάλιστα μας έδωσε χθες ένα βαζακι είναι ΤΈΛΕΙΑ θυμίζει εμπορίου αλλα συνάμα έχει μια φρεσκάδα στη γεύση κ καταλαβαίνεις κ το λεμονακι αλλα ΤΈΛΕΙΑ !!!!αγγελικημαρια έγραψε:καλημερα!!!μακαρι να φουσκωσουν οι κοιλιτσες!οι υπολοιπες θα στοιχηματιζουμε για τη πρωτια
ο ακης στο μεγκα φτιαχνει μαγιονεζα,εχει φτιαξει καμια;εχει ιδια γευση με του εμποριου;
καλημέρα ρε Αγγελική ξέρεις τη διάβασα ΅΄αντι να φουσκώσουν οι κοιλίτσες εγω διάβασα οι κιλώτες ... χαχαχα και δεν είναι και πρωί για να δικαιολογηθώαγγελικημαρια έγραψε:καλημερα!!!μακαρι να φουσκωσουν οι κοιλιτσες!οι υπολοιπες θα στοιχηματιζουμε για τη πρωτια
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης