551 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 Κυρ Ιαν 08, 2012 5:40 am
Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Τι κανετε κοκονες μου;
Χαθηκα αλλα τρεχω λιγο!Προσπαθω να προσαρμοστώ!
Χαθηκα αλλα τρεχω λιγο!Προσπαθω να προσαρμοστώ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
black beauty έγραψε:λιγο η πολυ Βιβιαν?πως ειναι η ζωη με 3 μωρακια?
evvi έγραψε:λυσεις υπαρχουν ναι αλλα ειναι καποια πραγματα που θα ηθελα να τα κανω πχ να βαλω νυφικο μια φορα θα παντρευτω ρε γμτ ολα πια θα τα κοψω! γνωστους δεν εχω σε τπτ για να βρεις οικονομικα θελει και ψαξιμο και εμεις με την δουλεια και τις σκατοβαρδιες δεν εχουμε χρονο για τπτ.
δλδ ουτε φωτο να κανω? ξερω πολλα λεφτα αλλα δε θα εχω?
evvi έγραψε:λυσεις υπαρχουν ναι αλλα ειναι καποια πραγματα που θα ηθελα να τα κανω πχ να βαλω νυφικο μια φορα θα παντρευτω ρε γμτ ολα πια θα τα κοψω! γνωστους δεν εχω σε τπτ για να βρεις οικονομικα θελει και ψαξιμο και εμεις με την δουλεια και τις σκατοβαρδιες δεν εχουμε χρονο για τπτ.
thequeen86 έγραψε:evvi έγραψε:λυσεις υπαρχουν ναι αλλα ειναι καποια πραγματα που θα ηθελα να τα κανω πχ να βαλω νυφικο μια φορα θα παντρευτω ρε γμτ ολα πια θα τα κοψω! γνωστους δεν εχω σε τπτ για να βρεις οικονομικα θελει και ψαξιμο και εμεις με την δουλεια και τις σκατοβαρδιες δεν εχουμε χρονο για τπτ.
νυφικο σου δινω κ το δικο μου.το αγορασα 200 ευρω αλλα εαν κανουμε τον γαμο με 3 κ ο κουκος πιστευω οτι δν λεει να βαλω νυφικο ασε που δν χοραω κιολας
thequeen86 έγραψε:εγω το αγορασα ειτε το πιστευεις ειτε οχι απο το παζαρι στον πειραια.το ιδιο νυφικο σε μαγαζι για ενοικιαση θα μου κοστιζε 1200 ευρω...
elena25 έγραψε:Πω πω... Με έβαλε στο mood η Εύη και έχω χαθεί πάλι "στον κόσμο των νυφικών"! Χαχαχαχα!
thequeen86 έγραψε:elena25 έγραψε:Πω πω... Με έβαλε στο mood η Εύη και έχω χαθεί πάλι "στον κόσμο των νυφικών"! Χαχαχαχα!
και εγω που το εχω το χω κ καθεται στην ντουλαπα κ το καμαρωνω...
evvi έγραψε:κανω μια παρενθεση οση ωρα μιλαμε εχω τον μικρο στο ριλαξ ο οποιος εχει γλιστρησει περασε τα ποδια μεσα απ την μπαρα με τα παιχνιδια και τα κλωτσαει και τσιριζει απο ευχαριστηση. λιγο ακομη να γλιστρησει ντουπ με το κωλι κατω.
elena25 έγραψε:Κορίτσια δείτε αυτό! Δεν θα μπορούσα βέβαια να το φορέσω εγώ αλλά νομίζω πως είναι τέλειο!
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
black beauty έγραψε:χεχεχχε.Παντως να μην στεναχωριεσαι,το απλο δεν σημαινει οτι δεν θα ειναι και ομορφο!Γραψε και στην ομαδα με τις θεσσαλονικιες μαμαδες να σε βοηθησουν ακομα πιο πολυ,ειμαι σιγουρη θα σε κατατοπισουν ακομη καλυτερα!
http://forum.eimaimama.gr/t527-topic
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης