Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
112 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 112 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tatijana έγραψε:Γεια σου
Καληνυχτα απο μενα.

Kαληνυχα ζουζουζουζουζουζουζουνιαρα Ονειρα γλυκοσεξοπορνοτρυφεροαγριοφερμενα!!!!!!

Embarassed

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evvi έγραψε:καλησπερα τσουπρες!!! καθησα και εγω να σας διαβασω γυρισα απ την δουλεια εβαλα τον μικρο για υπνο και τωρα βγαζω γαλα για αυριο.
τι κανεις ευη?πως παει η δουλεια?δεν πιστευω να κλαις ακομα?

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:εχω μι απορια στο master scef jounior μαγειρευουν τα πιτσιρικια?εσεις τι πιστευτε?εγω πιστευω πως οχι,τους δειχνουν τι να κανουν και πως να το κανουν.δεν μπορει 10-13 χρονων παιδια να μαγειρεουν ετσι?και αντε λες βλεπουν την μαμα στο σπιτι.ολα αυτα τα παιδια γκουρμε τρωνε στα σπιτια τους και η μαμα τους τα στηνει επαγγελματικα τα πιατα γιατι αλλιως δεν τους κατεβαινει?φακες και φασολια δεν τρωνε?

σιγουρα θα τα εχουν κανει μαθηματα πρωτα-
εξαλλου ποιο παιδι σαυτη την ηλικια ψιλοκόβει με τεχνικη σεφ τον μαιντανο...και αναγνωρίζει τα μυρωδικα με τοση ακριβεια μεσα στη σουπα-
εκτος του οτι βρισκω χαριτωμενα καποια πιτσιρικια -κατα τα αλλα η μικρομεγαλομανια παιρνει κ δίνει.
δεν μπορω να το παρακολουθησω...δεν βρισκω το λογο... Rolling Eyes
ενω το μαστερσεφ με τους ενηλικες το εβλεπα ανελλιπως.

koukou

koukou
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΧΩ ΔΙΔΥΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ 16 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΕΜΒΡΥΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
koukida έγραψε:
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:εχω μι απορια στο master scef jounior μαγειρευουν τα πιτσιρικια?εσεις τι πιστευτε?εγω πιστευω πως οχι,τους δειχνουν τι να κανουν και πως να το κανουν.δεν μπορει 10-13 χρονων παιδια να μαγειρεουν ετσι?και αντε λες βλεπουν την μαμα στο σπιτι.ολα αυτα τα παιδια γκουρμε τρωνε στα σπιτια τους και η μαμα τους τα στηνει επαγγελματικα τα πιατα γιατι αλλιως δεν τους κατεβαινει?φακες και φασολια δεν τρωνε?

εξαλλου ποιο παιδι σαυτη την ηλικια ψιλοκόβει με τεχνικη σεφ τον μαιντανο...και αναγνωρίζει τα μυρωδικα με τοση ακριβεια μεσα στη σουπα-
εκτος του οτι βρισκω χαριτωμενα καποια πιτσιρικια -κατα τα αλλα η μικρομεγαλομανια παιρνει κ δίνει.
θα συμφωνησω.

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καληνυχτα κοριτσια.αυριο παλι το βραδακι.

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα!Το επος της ιωσης συνεχιζει,καλυτερα ο μεγαλος αλλα με πυρετο απο σημερα η μικρη.Αλλα ομαλα,χωρις τσιριδες κ κλαματα...παλι καλα δλδ

Ρε κοριτσια οντως .ποια μανα αφηνει το παιδι της να παρει την μαχαιρα και να ψιλοκοψει τον μαϊντανο?

koukida έγραψε:

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια!!!
Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν!!!!
Κατερίνα να χαίρεσαι την κορούλα σου!!!
Πάντα με υγεία και ευτυχία και να την καμαρώνετε πάντα!!!

Κορίτσια,εγώ ξέρω μια μάνα που αφήνει το παιδί της να ασχολείται με μαχαίρια...μια ξαδέρφη του μπαμπά μου έχει ένα γιο 12 χρονών,που λατρεύει την μαγειρική.
Δήλωσε συμμετοχή στο παιχνίδι αλλά δεν τον πήραν.
Ο μπαμπάς μου πριν το καλοκαίρι και όταν είχε ήδη δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι είχε αναλάβει να τον προετοιμάσει..ξέρετε πόσα πράματα ήξερε???
Μαγείρευε μόνος του και ήξερε να κάνει φαγητά που εγώ,ας πούμε που ξέρω και 2 πράματα παραπάνω,δεν τα ήξερα!!!
Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά έχουν το ταλέντο έμφυτο.
Παρ'όλα αυτά,όμως,κι εγώ πιστεύω ότι τους έχουν κάνει μαθήματα εξτρά και τα καθοδηγούν..
Αν τον έπαιρναν τον μικρό θα μάθαινα και θα σας έλεγα εκ των έσω..αλλά...

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λιτσάκι,περαστικά στα ζουζουνάκια σου και σε όλα τα αρρωστούλικα παιδάκια.

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!Κατερινακι να χαιρεσαι την ομορφη!!!!!Λιτσα περαστικα στα μικρουλια!!!περστικα και γρηγορα!!!!!
οι υπολοιποι τι κανετε??
καλε τι αερα εχει εξω??χαμος γινετε!!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια σας ευχαριστω πολυ σημερα σηκωθηκε η εορταζουμενη και ξυπνησε και το μωρο για να της κανει παρεα λεει και φυσικα η αλλη ειναι με γκρινια τωρα Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 13 911307

Λιτσακι περαστικα στα μικρακια ρε συ!!!

ξεκιναει παλι κρυο.. κοριτσια σας εχω κολπο βρηκαμε τροπο να αναβει το καλοριφερ χωρις πετρελαιο.. με ξυλα..

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλλημερα και χρονια πολλα σε οσες και οσους γιορταζουν.περαστικα στα αρρωστα παιδακια.βρε βανια ειπες χθες οτι θα πηγαινες το παιδι σου στο παιδων.τι εγινε ολα καλα?μαμακατερινα αν το σπιτι ειναι μεγαλο αυτος ο τροπος ειναι ασυμφορος και βρωμικος.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:μαμακατερινα αν το σπιτι ειναι μεγαλο αυτος ο τροπος ειναι ασυμφορος και βρωμικος.

γιατι καταλαβες τι εννοω? στον καυστηρα λεω αντι για πετρελαιο βαζω ξυλα και ζεσταινεται ολο το σπιτι κι εχω ζεστο νερο οπως πριν..!!!!!! τα ξυλα ειναι εξω απο το σπιτι οποτε βρωμα 0 και για πετρελαιο εχω χαλασει 400 ευρω μεχρι στιγμης που με αυτα τα λεφτα παιρνω 2μιση τονους ξυλα..

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καταλαβα πολυ καλα τι εννοεις αρκει να σου πω οτι τα εχω ψαξει με τον αντρα μου ολα αυτα.ψαξτο καλυτερα πριν κανεις καποια κινηση,εντελως φιλικα.η σταχτη που θα μαζευεται μεσα στο καυστηρα που θα πηγαινει?δε θα τη καθαριζεις?επισης θα εισαι συνεχεια απο πανω να γεμιζεις ξυλα για να μη σβησει,γιατι αν σβησει αντε να ξαναζεστανεις ολο αυτο το νερο που εχουν τα σωματα.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:καταλαβα πολυ καλα τι εννοεις αρκει να σου πω οτι τα εχω ψαξει με τον αντρα μου ολα αυτα.ψαξτο καλυτερα πριν κανεις καποια κινηση,εντελως φιλικα.η σταχτη που θα μαζευεται μεσα στο καυστηρα που θα πηγαινει?δε θα τη καθαριζεις?επισης θα εισαι συνεχεια απο πανω να γεμιζεις ξυλα για να μη σβησει,γιατι αν σβησει αντε να ξαναζεστανεις ολο αυτο το νερο που εχουν τα σωματα.

το εχω βαλει σε εφαρμογη και πιστεψε με κανεις μεγαλο λαθος! το πρωι πριν το αναψω καθαριζω τον καυστηρα μου οπως θα εκανα με το τζακι..τα καλοριφερ ζεματανε συνεχεια και αν τυχει και σβησει η ζεστη δεν φευγει γρηγορα και δεν κρυωνει καθολου το νερο το ξανα αναβω και τελος...με βολευει γιατι ο καυστηρας ειναι εξω απο την πορτα μου και δεν με πειραζει να βαζω ξυλα προκειμενου να γλυτωσω το "πανακριβο" πετρελαιο..!!!!! αυτα... επειδη εγω απλα δεν το εχω ψαξει μονο, το εχω κανει πραξη

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
θελεις να πεις οτι μεσα στον καυστηρα του πετρελαιου εχεις βαλει ξυλα και καις?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:θελεις να πεις οτι μεσα στον καυστηρα του πετρελαιου εχεις βαλει ξυλα και καις?

ναι..

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμας μας ειπαν οτι αυτο συνεπαγεται καταστροφη του καυστηρα και αν θελησουμε να επανελθουμε στο πετρελαιο δε γινεται,παμε για καινουργιο καυστηρα,αρα βαλε ποσο στοιχειζει ο καυστηρας.τι πατεντα κανατε?ποσα τετραγωνικα καλυπτεις?

giorgina

giorgina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημέρα κοριτσάκια γλυκα.Διάβασα ότι η μαμάΚατερίνα έχει κορούλα που την λένε Φωτεινούλα. Να σου ζήσει και να την χαίρεσαι. Να ζήσουν όλα τα παιδάκια. sunny

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:εμας μας ειπαν οτι αυτο συνεπαγεται καταστροφη του καυστηρα και αν θελησουμε να επανελθουμε στο πετρελαιο δε γινεται,παμε για καινουργιο καυστηρα,αρα βαλε ποσο στοιχειζει ο καυστηρας.τι πατεντα κανατε?ποσα τετραγωνικα καλυπτεις?

ο αντρας μου λεει δεν ισχυει κατι τετοιο... το εχουν κανει πααααρα πολλα ατομα απο τη δουλεια του... κλεινεις την παροχη του πετρελαιου και απομονωνεις τον καυστηρα.. καλυπτω 120 τετραγωνικα Wink

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giorgina έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια γλυκα.Διάβασα ότι η μαμάΚατερίνα έχει κορούλα που την λένε Φωτεινούλα. Να σου ζήσει και να την χαίρεσαι. Να ζήσουν όλα τα παιδάκια. sunny

σε ευχαριστω πολυ Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 13 417472

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κορίτσια Very Happy Very Happy Very Happy !!!Εύχομαι να είστε όλες καλά!!!
ΚΑτερινάκι μου να χαίρεστε την ομορφούλα σας Very Happy Very Happy Very Happy !!!!ΘΑ έρθω να με κεράσετε σουφλέ Very Happy Very Happy Very Happy !!!
Περαστικά στα αρρωστούλια!!!
Βάνια τι έγινε με τον Σταύρο τελικά?

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
μπεμπινι 1 έγραψε:μαμακατερινα αν το σπιτι ειναι μεγαλο αυτος ο τροπος ειναι ασυμφορος και βρωμικος.

γιατι καταλαβες τι εννοω? στον καυστηρα λεω αντι για πετρελαιο βαζω ξυλα και ζεσταινεται ολο το σπιτι κι εχω ζεστο νερο οπως πριν..!!!!!! τα ξυλα ειναι εξω απο το σπιτι οποτε βρωμα 0 και για πετρελαιο εχω χαλασει 400 ευρω μεχρι στιγμης που με αυτα τα λεφτα παιρνω 2μιση τονους ξυλα..

αυτο το κανουν οι κουμπαροι μου στο χωριο!!!βεβαια εκτος απο ξυλα χρησιμοποιουν και πυρηνα.....καλυπτουν 2 διαμερισματα 120 τετραγωνικων το καθενα και μιλαμε για τρελλη ζεστη και καυτο νερο ολημερις!!!!και απο αποψη χρηματων τους ερχεται τσαμπα!!!!!!ξερω βεβαια οτι μαζευεται σταχτυ και θελει καθαρισμα αλλα δεν γνωριζω καθε ποτε το κανουν!!!!!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
natali-maria έγραψε:Καλημέρα κορίτσια Very Happy Very Happy Very Happy !!!Εύχομαι να είστε όλες καλά!!!
ΚΑτερινάκι μου να χαίρεστε την ομορφούλα σας Very Happy Very Happy Very Happy !!!!ΘΑ έρθω να με κεράσετε σουφλέ Very Happy Very Happy Very Happy !!!

ευχαριστω Ναταλακι οτι επιθυμεις!!!!
να ερθεις να σε κερασουμε!!!! ποτε ξεκινας? Very Happy

athina24 έγραψε:
mama katerina έγραψε:

αυτο το κανουν οι κουμπαροι μου στο χωριο!!!βεβαια εκτος απο ξυλα χρησιμοποιουν και πυρηνα.....καλυπτουν 2 διαμερισματα 120 τετραγωνικων το καθενα και μιλαμε για τρελλη ζεστη και καυτο νερο ολημερις!!!!και απο αποψη χρηματων τους ερχεται τσαμπα!!!!!!ξερω βεβαια οτι μαζευεται σταχτυ και θελει καθαρισμα αλλα δεν γνωριζω καθε ποτε το κανουν!!!!!

ετσι ακριβως Αθηνουλα κι εμεις! καθε πρωι το καθαριζουμε δεν ειναι τιποτα οπως καθαριζεις το τζακι... εχτες ηρθε η μαμα μου και τρελαθηκε! μου ειπε τοση ζεστη δεν ειχες ποτε... εμ δεν ειχα γιατι με το πετρελαιο το αναβα στο 20 και μολις επιανε θερμοκρασια σταματαγε και το κατεβαζα λιγο για να κανω οικονομια.. και παλι εφυγε πολυ γρηγορα...κουραστηκα δλδ να πληρωνω!!! εχει 5 μερες που το κανω αυτο τωρα και σωθηκα!!!!!

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα!!!Χόνια Πολλά στις εορτάζουσες και στους εορτάζοντες!!!!Έξω βρέχει και έχει και πολύ αέρα!!!

http://changedyourlife.blogspot.com/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις