301 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 Πεμ Ιαν 05, 2012 2:36 pm
blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
tatijana έγραψε:Γεια σου
Καληνυχτα απο μενα.
Kαληνυχα ζουζουζουζουζουζουζουνιαρα Ονειρα γλυκοσεξοπορνοτρυφεροαγριοφερμενα!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
tatijana έγραψε:Γεια σου
Καληνυχτα απο μενα.
τι κανεις ευη?πως παει η δουλεια?δεν πιστευω να κλαις ακομα?evvi έγραψε:καλησπερα τσουπρες!!! καθησα και εγω να σας διαβασω γυρισα απ την δουλεια εβαλα τον μικρο για υπνο και τωρα βγαζω γαλα για αυριο.
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:εχω μι απορια στο master scef jounior μαγειρευουν τα πιτσιρικια?εσεις τι πιστευτε?εγω πιστευω πως οχι,τους δειχνουν τι να κανουν και πως να το κανουν.δεν μπορει 10-13 χρονων παιδια να μαγειρεουν ετσι?και αντε λες βλεπουν την μαμα στο σπιτι.ολα αυτα τα παιδια γκουρμε τρωνε στα σπιτια τους και η μαμα τους τα στηνει επαγγελματικα τα πιατα γιατι αλλιως δεν τους κατεβαινει?φακες και φασολια δεν τρωνε?
θα συμφωνησω.koukida έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:εχω μι απορια στο master scef jounior μαγειρευουν τα πιτσιρικια?εσεις τι πιστευτε?εγω πιστευω πως οχι,τους δειχνουν τι να κανουν και πως να το κανουν.δεν μπορει 10-13 χρονων παιδια να μαγειρεουν ετσι?και αντε λες βλεπουν την μαμα στο σπιτι.ολα αυτα τα παιδια γκουρμε τρωνε στα σπιτια τους και η μαμα τους τα στηνει επαγγελματικα τα πιατα γιατι αλλιως δεν τους κατεβαινει?φακες και φασολια δεν τρωνε?
σιγουρα θα τα εχουν κανει μαθηματα πρωτα-
εξαλλου ποιο παιδι σαυτη την ηλικια ψιλοκόβει με τεχνικη σεφ τον μαιντανο...και αναγνωρίζει τα μυρωδικα με τοση ακριβεια μεσα στη σουπα-
εκτος του οτι βρισκω χαριτωμενα καποια πιτσιρικια -κατα τα αλλα η μικρομεγαλομανια παιρνει κ δίνει.
δεν μπορω να το παρακολουθησω...δεν βρισκω το λογο...
ενω το μαστερσεφ με τους ενηλικες το εβλεπα ανελλιπως.
koukida έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:εχω μι απορια στο master scef jounior μαγειρευουν τα πιτσιρικια?εσεις τι πιστευτε?εγω πιστευω πως οχι,τους δειχνουν τι να κανουν και πως να το κανουν.δεν μπορει 10-13 χρονων παιδια να μαγειρεουν ετσι?και αντε λες βλεπουν την μαμα στο σπιτι.ολα αυτα τα παιδια γκουρμε τρωνε στα σπιτια τους και η μαμα τους τα στηνει επαγγελματικα τα πιατα γιατι αλλιως δεν τους κατεβαινει?φακες και φασολια δεν τρωνε?
σιγουρα θα τα εχουν κανει μαθηματα πρωτα-
εξαλλου ποιο παιδι σαυτη την ηλικια ψιλοκόβει με τεχνικη σεφ τον μαιντανο...και αναγνωρίζει τα μυρωδικα με τοση ακριβεια μεσα στη σουπα-
εκτος του οτι βρισκω χαριτωμενα καποια πιτσιρικια -κατα τα αλλα η μικρομεγαλομανια παιρνει κ δίνει.
δεν μπορω να το παρακολουθησω...δεν βρισκω το λογο...
ενω το μαστερσεφ με τους ενηλικες το εβλεπα ανελλιπως.
μπεμπινι 1 έγραψε:μαμακατερινα αν το σπιτι ειναι μεγαλο αυτος ο τροπος ειναι ασυμφορος και βρωμικος.
μπεμπινι 1 έγραψε:καταλαβα πολυ καλα τι εννοεις αρκει να σου πω οτι τα εχω ψαξει με τον αντρα μου ολα αυτα.ψαξτο καλυτερα πριν κανεις καποια κινηση,εντελως φιλικα.η σταχτη που θα μαζευεται μεσα στο καυστηρα που θα πηγαινει?δε θα τη καθαριζεις?επισης θα εισαι συνεχεια απο πανω να γεμιζεις ξυλα για να μη σβησει,γιατι αν σβησει αντε να ξαναζεστανεις ολο αυτο το νερο που εχουν τα σωματα.
μπεμπινι 1 έγραψε:θελεις να πεις οτι μεσα στον καυστηρα του πετρελαιου εχεις βαλει ξυλα και καις?
μπεμπινι 1 έγραψε:εμας μας ειπαν οτι αυτο συνεπαγεται καταστροφη του καυστηρα και αν θελησουμε να επανελθουμε στο πετρελαιο δε γινεται,παμε για καινουργιο καυστηρα,αρα βαλε ποσο στοιχειζει ο καυστηρας.τι πατεντα κανατε?ποσα τετραγωνικα καλυπτεις?
giorgina έγραψε:καλημέρα κοριτσάκια γλυκα.Διάβασα ότι η μαμάΚατερίνα έχει κορούλα που την λένε Φωτεινούλα. Να σου ζήσει και να την χαίρεσαι. Να ζήσουν όλα τα παιδάκια.
mama katerina έγραψε:μπεμπινι 1 έγραψε:μαμακατερινα αν το σπιτι ειναι μεγαλο αυτος ο τροπος ειναι ασυμφορος και βρωμικος.
γιατι καταλαβες τι εννοω? στον καυστηρα λεω αντι για πετρελαιο βαζω ξυλα και ζεσταινεται ολο το σπιτι κι εχω ζεστο νερο οπως πριν..!!!!!! τα ξυλα ειναι εξω απο το σπιτι οποτε βρωμα 0 και για πετρελαιο εχω χαλασει 400 ευρω μεχρι στιγμης που με αυτα τα λεφτα παιρνω 2μιση τονους ξυλα..
natali-maria έγραψε:Καλημέρα κορίτσια !!!Εύχομαι να είστε όλες καλά!!!
ΚΑτερινάκι μου να χαίρεστε την ομορφούλα σας !!!!ΘΑ έρθω να με κεράσετε σουφλέ !!!
athina24 έγραψε:mama katerina έγραψε:μπεμπινι 1 έγραψε:μαμακατερινα αν το σπιτι ειναι μεγαλο αυτος ο τροπος ειναι ασυμφορος και βρωμικος.
γιατι καταλαβες τι εννοω? στον καυστηρα λεω αντι για πετρελαιο βαζω ξυλα και ζεσταινεται ολο το σπιτι κι εχω ζεστο νερο οπως πριν..!!!!!! τα ξυλα ειναι εξω απο το σπιτι οποτε βρωμα 0 και για πετρελαιο εχω χαλασει 400 ευρω μεχρι στιγμης που με αυτα τα λεφτα παιρνω 2μιση τονους ξυλα..
αυτο το κανουν οι κουμπαροι μου στο χωριο!!!βεβαια εκτος απο ξυλα χρησιμοποιουν και πυρηνα.....καλυπτουν 2 διαμερισματα 120 τετραγωνικων το καθενα και μιλαμε για τρελλη ζεστη και καυτο νερο ολημερις!!!!και απο αποψη χρηματων τους ερχεται τσαμπα!!!!!!ξερω βεβαια οτι μαζευεται σταχτυ και θελει καθαρισμα αλλα δεν γνωριζω καθε ποτε το κανουν!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης