Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
94 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 94 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Περαστικά στα αρρωστούλια!!!
Βάνια τι έγινε με τον Σταύρο τελικά?

Καλημέρα .Πήγαμε στο Παίδων Πεντέλης του έκαναν εξέταση αίματος και υπερηχογράφημα κοιλίας στο υπέρηχο έδειξε ότι εμφανίστηκαν κάποιοι λίγοι μεσεντέριοι λεμφαδένες , ο μεγαλύτερος περίπου 1,5 εκατοστά αλλά ο σκουληκοειδητής δεν έχει φλεγμονή , και στις εξετάσεις αίματος έχουμε λίγο θέμα με τα αιμοπετάλια αλλά είναι λογικό με την ίωση . Απο ότι μου είπαν ήταν μια κρίση σκουλικοειδητής και θα πρέπει να έχω τον νου μου δεν είναι για χειρουργείο ήταν μια κρίση η οποία πέρασε και μπορεί να ήταν και απο την ίωση .Θα δούμε .Καλά έπρεπε να τον έβλεπες 4 τον κρατάγαμε για το αίμα ..

antonia32

antonia32
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Κατερίνα μου να χαίρεσαι την φωτεινή! Πάντα γερή κ καλότύχη. Να το κάνετε αυτό με τμ ξύλα γιατι το πετρέλαιο έχει φτάσει στο θεό. Κ εμείς θα κάνουμε το τζάκι ενέργειακο γιατι δε μπορούμε να πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά σε πετρέλαιο.

http://stardustwork.blogspot.com

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ το μαναρακι μου.βανια μου ξερω τι περασε ο σταυρος σου.μεχρι κ προσφατα παθαινα κρισεις τετοιες.περαστικα του...κατερινα να σου ζησει η φωτηνη σου...και γενικα καλημερα κορες

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama katerina έγραψε:
ετσι ακριβως Αθηνουλα κι εμεις! καθε πρωι το καθαριζουμε δεν ειναι τιποτα οπως καθαριζεις το τζακι... εχτες ηρθε η μαμα μου και τρελαθηκε! μου ειπε τοση ζεστη δεν ειχες ποτε... εμ δεν ειχα γιατι με το πετρελαιο το αναβα στο 20 και μολις επιανε θερμοκρασια σταματαγε και το κατεβαζα λιγο για να κανω οικονομια.. και παλι εφυγε πολυ γρηγορα...κουραστηκα δλδ να πληρωνω!!! εχει 5 μερες που το κανω αυτο τωρα και σωθηκα!!!!!

σου λεω οι κουμπαροι μου στο χωριο ειναι σε προποδες βουνου με τρελλο κρυο!!!!!χειμωνα και μες το σπιτι με κοντομανικα......και εγω στην αρχη απορουσα και ελεγα μα ποσα δινουν σε πετρελαιο.....ρωτησα και εμαθα!!!!!τρομερα συμφερον και οικονομικο!!!!

βανια

βανια
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σαι καλά Μαρία μου θα δούμε τον έχω σε δίαιτα και επί παρακολούθηση

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Να σαι καλά Μαρία μου θα δούμε τον έχω σε δίαιτα και επί παρακολούθηση

να ξερεις οτι εαν μετα απο αυτο συνεχηζουν οι κρισεις(γτ η εξαρση ειναι τελειως διαφορετικη) θα πρεπει να μην τρωει πολλες ινες.δλδ πορτοκαλια μανταρινια κ τετοια οπως κ κουνουπιδια μπροκολα κ τα σιναφι...

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
antonia32 έγραψε:Κατερίνα μου να χαίρεσαι την φωτεινή! Πάντα γερή κ καλότύχη. Να το κάνετε αυτό με τμ ξύλα γιατι το πετρέλαιο έχει φτάσει στο θεό. Κ εμείς θα κάνουμε το τζάκι ενέργειακο γιατι δε μπορούμε να πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά σε πετρέλαιο.

κι εμεις το σκεφτηκαμε αυτο με το τζακι αλλα ειπαμε να δοκιμασουμε αυτο πρωτα! μεχρι στιγμης καλα παει! να το κανετε Αντωνια μου δεν γινεται αλλο πολλα τα λεφτα!!!

athina24 έγραψε:
mama katerina έγραψε:
ετσι ακριβως Αθηνουλα κι εμεις! καθε πρωι το καθαριζουμε δεν ειναι τιποτα οπως καθαριζεις το τζακι... εχτες ηρθε η μαμα μου και τρελαθηκε! μου ειπε τοση ζεστη δεν ειχες ποτε... εμ δεν ειχα γιατι με το πετρελαιο το αναβα στο 20 και μολις επιανε θερμοκρασια σταματαγε και το κατεβαζα λιγο για να κανω οικονομια.. και παλι εφυγε πολυ γρηγορα...κουραστηκα δλδ να πληρωνω!!! εχει 5 μερες που το κανω αυτο τωρα και σωθηκα!!!!!

σου λεω οι κουμπαροι μου στο χωριο ειναι σε προποδες βουνου με τρελλο κρυο!!!!!χειμωνα και μες το σπιτι με κοντομανικα......και εγω στην αρχη απορουσα και ελεγα μα ποσα δινουν σε πετρελαιο.....ρωτησα και εμαθα!!!!!τρομερα συμφερον και οικονομικο!!!!

κι μεις οταν το πρωτοακουσαμε μειναμε! Shocked λεμε πως γινεται? το εχουν κανει ανθρωποι που μενουν σε πολυ κρυες περιοχες οπως ειπε κι εσυ και λειτουργει τελεια! ε τωρα το καταλαβαμε κι εμεις!!! σωθηκαμε σου λεω!!!!!!! πηρα 500 κιλα ξυλα με 75 ευρω και το σπιτι μου ειναι φουρνος!!!!! Very Happy

κοριτσια ευχαριστω για τις ευχες! να χαιρεστε τα ζουζουνια σας! εχετε φιλια απο τη Φωτεινη μου!!!!! Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 14 417472

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάρες!!! Χρόνια πολλά στις εορτάζουζες! Κατερινάκι, να χαίρεσαι την Φωτεινούλα σου! Βάνια, περαστικά στο αγοράκι σου. Wink

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Kαλημερα και απο μενα.Χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν και στα παιδακια και περαστικα στα αρρωστουλια!Εμενα ο θειος μου στο χωριο (1200μ υψομετρο με τρελο κρυο!) ειχε πρωτα καλοριφερ με ξυλα και πραγματικα ειχε φοβερη ζεστη!!!!Καποια χρονια τωρα το'χει γυρισει στο πετρελαιο,αλλα μαλλον θα το εχει μετανιωσει...εμας εδω οι περισσοτεροι χρησιμοποιουν κλιματιστικο και τζακι,εγω εχω κλιματιστικο αλλα σαν μεσο θερμανσης δε μου αρεσει,βαζω καλοριφερ το απογευμα προς το παρον (το πρωι εχουμε και τις πορτες ανοιχτες για να καταλαβαιτε,δεν εχει πολυ κρυο) με πετρελαιο που ειχαμε παρει περσι για να προλαβουμε τις τρελες τιμες.Αν τελειωσει...κλαφτα Χαραλαμπε! affraid

natali-maria

natali-maria
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βανια έγραψε:Περαστικά στα αρρωστούλια!!!
Βάνια τι έγινε με τον Σταύρο τελικά?

Καλημέρα .Πήγαμε στο Παίδων Πεντέλης του έκαναν εξέταση αίματος και υπερηχογράφημα κοιλίας στο υπέρηχο έδειξε ότι εμφανίστηκαν κάποιοι λίγοι μεσεντέριοι λεμφαδένες , ο μεγαλύτερος περίπου 1,5 εκατοστά αλλά ο σκουληκοειδητής δεν έχει φλεγμονή , και στις εξετάσεις αίματος έχουμε λίγο θέμα με τα αιμοπετάλια αλλά είναι λογικό με την ίωση . Απο ότι μου είπαν ήταν μια κρίση σκουλικοειδητής και θα πρέπει να έχω τον νου μου δεν είναι για χειρουργείο ήταν μια κρίση η οποία πέρασε και μπορεί να ήταν και απο την ίωση .Θα δούμε .Καλά έπρεπε να τον έβλεπες 4 τον κρατάγαμε για το αίμα ..

Ωχ!Μωρέ ο καημενούλης!!Φαντάζομαι οταν του πήραν αίμα!!Ο Β'Παγκόσμιος πρέπει να έγινε ε?Περαστικά του!!

Κατερίνα δεν θα σου πώ πότε ξεκινάω...θα σου κάνω σουπρίιιιιιιιιιιιιιζ Razz Razz Razz Razz Razz !!!!

elenalamprini

elenalamprini
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
όταν ξυπνάω καλά στη συνέχεια είμαι όλο νεύρα!!!Οι έξυπνες τις γειτονιάς έχουν μαζέψει απο 10 γάτες η μια και τις αφήνουν νυστικές με αποτέλεσμα να μην αφήνουν σακούλα για σακούλα απο σκουπίδια!!Το καλύτερο ανεβαίνουν στο μπαλκόνι μου και τα κάνουν εκεί!!!Όταν έφερα το σκυλί φώναζαν.Εγω είμαι υποχρεωμένη να μαζεύω τα σκ@τ@ απο τις γάτες τους?Όταν είπα να τους πάρουν έστω μια λεκάνη με άμμο μου είπαν οτι οι γάτες είναι ελεύθερες να πάνε όπυ θέλουν.Οι γατούλες δεν φταίνε αυτοί που τις μαζεύουν φταίνε!!!!

http://changedyourlife.blogspot.com/

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Aλλες τις εφεραν αλλην αγαπουν οι γατες βλεπω Very Happy Οντως σπαστικο...θελουν βρισιμο (οχι τα γατια)

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινα και Φλωρα να χαιρεστε τις θυγατερες σας!

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
litsakos έγραψε:Κατερινα και Φλωρα να χαιρεστε τις θυγατερες σας!

ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!!!!

α ναι εχεις δικιο Λιτσακι γιορταζει και η κορη της Φλωρας μου το ειχε πει πως εχει 2 ονοματα! να τη χαιρεσαι κι εσυ Φλωρα μου!!!!!!!

φτιαχνω σπεσιαλ φαι! αρνακι στο φουρνο με χυλοπιτες και σημερα για γλυκο θα φτιαξει η μαμα πορτοκαλοπιτα!!!!

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γερες κ δυνατες να ειναι παντα ολες οι Φωτεινουλες !!!

Κατεριναααααα κ Φλωρααααααα να τα χαιρεστε τα κοριτσακια σας!

μπεμπινι 1

μπεμπινι 1
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαμακατερινα υπαρχει καποιο μυστικο?εγω ξερω οτι ο καυστηρας που καιει πετρελαιο ειναι μονο για πετρελαιο,το μπεκ ψεκαζει μονο πετρελαιο.μηπως εχεις αλλαξει τον καυστηρα και εχεις βαλει καυστηρα που καιει ξυλο και εχεις αφησει τον ιδιο λεβητα-καζανι?

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama rias έγραψε:Γερες κ δυνατες να ειναι παντα ολες οι Φωτεινουλες !!!

Κατεριναααααα κ Φλωρααααααα να τα χαιρεστε τα κοριτσακια σας!

ευχαριστουμε ρε κουμπακι!!!!! κανε μου μια χαρη και βαλε μια αλλη φωτο! μας ξεμυαλιζεις μανες πραμα! Razz Razz Razz

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπινι 1 έγραψε:μαμακατερινα υπαρχει καποιο μυστικο?εγω ξερω οτι ο καυστηρας που καιει πετρελαιο ειναι μονο για πετρελαιο,το μπεκ ψεκαζει μονο πετρελαιο.μηπως εχεις αλλαξει τον καυστηρα και εχεις βαλει καυστηρα που καιει ξυλο και εχεις αφησει τον ιδιο λεβητα-καζανι?

οχι βρε συ εχω κλεισει την παροχη που ψεκαζει το πετρελαιο και απομονωσα τον καυστηρα..εκει μεσα βαζω το ξυλο..αν θελω να καψω πετρελαιο θα το ξανα ανοιξω να καιει πετρελαιο!

mama rias

mama rias
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
οτι αλλο θες ζητα μου κουμπαρα αλλα ΑΥΤΟ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩΩΩΩΩΩΩ Shocked [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες!

Κατερινιώ, να χαίρεσαι τη Φωτεινούλα! Να της δώσεις ένα φιλάκι από μένα!!!

Κορίτσια, είμαι αρκετά χαρούμενη (αν και δε θα έπρεπε). Δε μπορώ ακόμα να σας πω το λόγο, εύχομαι όμως να συμβαίνει αυτό που φαντάζομαι!

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mama rias έγραψε:οτι αλλο θες ζητα μου κουμπαρα αλλα ΑΥΤΟ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩΩΩΩΩΩΩ Shocked [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Θα τολμησω να ρωτησω... ΠΟΙΟΣ ειναι αυτος ρε κοριτσια???
Μη με φατε πλιζ...

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κατερινα να χαιρεσαι την Φωτεινούλα σου!
Χρονια πολλα στις εορταζουσες και στις οικογενειες σας!

Ελενα !!!!!!!!! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] ?????
με το καλό!!να μας ενημερωσεις! [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Vivian

Vivian
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσια μου!

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!!

Κατερινακι μου να χαιρεσαι την Φωτεινουλα σου!!!

Κοριτσια σας παρουσιαζω την νεραιδουλα μου χιχι!!!

[img][Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

[/img]

Nena

Nena
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες!

Κορίτσια, είμαι αρκετά χαρούμενη (αν και δε θα έπρεπε). Δε μπορώ ακόμα να σας πω το λόγο, εύχομαι όμως να συμβαίνει αυτό που φαντάζομαι!

Ελενα, πες μας τι ειναι αυτο που φανταζεσαι διοτι κι εμεις φανταζομαστε πολλά, και κυριως ενα, όπως θα καταλαβες....
Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 14 654316 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 14 654316 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 14 654316 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 14 654316 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 14 654316

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
elena25 έγραψε:Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες!

κοριτσια σας ευχαριστω για τις ευχες!!! ελεναααααααα??? Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 14 990599 ??????

Nena έγραψε:
mama rias έγραψε:οτι αλλο θες ζητα μου κουμπαρα αλλα ΑΥΤΟ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!
Θα τολμησω να ρωτησω... ΠΟΙΟΣ ειναι αυτος ρε κοριτσια???
Μη με φατε πλιζ...

ειναι ο Σωγιερ απο το λοστ!!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 14 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις