Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
90 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 90 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
thequeen86 έγραψε:αυτο εκανε χτες ο αντρας μου.πηρε κ τον δικο μας κατω κ τα ηρεμησε γτ εκλαιγαν κ τα 2...οσο για αυτα που ειπες συμφωνω κ επαυξανω...εχω χασει την μπαλα.μα τοσο ξεμυαλισμενος πια??? Shocked

Τα καημενα...τι σκηνη και αυτη!Αληθεια ποσο ετων ειναι;Και ξερεις τι αλλο μου κανε εντυπωση;Δεν ειχαν αναφερει τιποτα στη μανα τους για την τυπισσα;Συνηθως τα παιδια μιλουν...και μαλιστα εχουν και ενστικτο και δε θελουν οσους παρεισφρυουν στη σχεση των γονιων τους.

Lilliput

Lilliput
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τι γρήγορα που περνούν οι μέρες.. Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 12 99132

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:
thequeen86 έγραψε:αυτο εκανε χτες ο αντρας μου.πηρε κ τον δικο μας κατω κ τα ηρεμησε γτ εκλαιγαν κ τα 2...οσο για αυτα που ειπες συμφωνω κ επαυξανω...εχω χασει την μπαλα.μα τοσο ξεμυαλισμενος πια??? Shocked

Τα καημενα...τι σκηνη και αυτη!Αληθεια ποσο ετων ειναι;Και ξερεις τι αλλο μου κανε εντυπωση;Δεν ειχαν αναφερει τιποτα στη μανα τους για την τυπισσα;Συνηθως τα παιδια μιλουν...και μαλιστα εχουν και ενστικτο και δε θελουν οσους παρεισφρυουν στη σχεση των γονιων τους.

φυσικα κ ειχαν αναφερει στην μαμα τους για την αλλη.ετσι επιβεβαιωθηκαν ολα. η μεγαλη η βαλια ειναι 5 κ γιος τους 3...

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Τι να πω...το καθικι!Η ζωη θα του επιστρεψει καποτε αυτα που κανει...κουραγιο στην κοπελα...

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 έγραψε:
φυσικα κ ειχαν αναφερει στην μαμα τους για την αλλη.ετσι επιβεβαιωθηκαν ολα. η μεγαλη η βαλια ειναι 5 κ γιος τους 3...

αχ τα μαναρακια μου!!!!με τι λογικη πηρε τα παιδια του να τα παει στη γκομενα του!!!!!μιλαμε για πολυ Μ......!!!!

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
athina24 έγραψε:
thequeen86 έγραψε:

αχ τα μαναρακια μου!!!!με τι λογικη πηρε τα παιδια του να τα παει στη γκομενα του!!!!!μιλαμε για πολυ Μ......!!!!

εχει την λογικη του ακαταλογιστου!!!

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ξερετε τι απορια εχω με τις γυναικες που πανε με παντρεμενους και κοιτουν να τους χωρισουν;;;Εστω οτι το καταφερνουν λοιπον...δε φοβουνται οτι θα κερατωθουν και αυτες με τον ιδιο τροπο και καποτε θα εγκαταλειφθουν για μια πιο πιτσιρικα;Τα χρονια περνουν και καμια δε μενει 25 ετων.Πώς δενεις τη ζωη σου με εναν ανθρωπο που εχει φερθει ετσι στη γυναικα και τα παιδια του;Δε φοβασαι;;;

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:Ξερετε τι απορια εχω με τις γυναικες που πανε με παντρεμενους και κοιτουν να τους χωρισουν;;;Εστω οτι το καταφερνουν λοιπον...δε φοβουνται οτι θα κερατωθουν και αυτες με τον ιδιο τροπο και καποτε θα εγκαταλειφθουν για μια πιο πιτσιρικα;Τα χρονια περνουν και καμια δε μενει 25 ετων.Πώς δενεις τη ζωη σου με εναν ανθρωπο που εχει φερθει ετσι στη γυναικα και τα παιδια του;Δε φοβασαι;;;

εγω δεν την κατηγορω γιατι δεν ξερω τι παραμυθη της εχει πουλησει κ αυτηνης...

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kastallia έγραψε:Ξερετε τι απορια εχω με τις γυναικες που πανε με παντρεμενους και κοιτουν να τους χωρισουν;;;Εστω οτι το καταφερνουν λοιπον...δε φοβουνται οτι θα κερατωθουν και αυτες με τον ιδιο τροπο και καποτε θα εγκαταλειφθουν για μια πιο πιτσιρικα;Τα χρονια περνουν και καμια δε μενει 25 ετων.Πώς δενεις τη ζωη σου με εναν ανθρωπο που εχει φερθει ετσι στη γυναικα και τα παιδια του;Δε φοβασαι;;;

τι να φοβηθουν??εαν σκεφτοντουσαν ετσι δεν θα εμπλεκαν με παντρεμενους!!!!αλλα και παλι το φταιξιμο δεν ειναι δικο της....αυτος ειναι παντρεμενος και δεν σεβαστηκε την οικογενεια του!!!!θα μπορουσε στην αρχη να μην ηξερε οτι ειναι παντρεμενος και να της το ειπε μετα απο καιρο που λεει ο λογος!

Kastallia

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εννοειται ο νουμερο ενα φταιχτης ειναι ο ιδιος.Απλα ο,τι παραμυθι και αν της πουλησε,τα παραμυθια καποτε τελειωνουν.Και δεν μπορει να μην καταλαβε και τιποτα απο τη στιγμη που γνωρισε και τα παιδια του...ακομα και αν της ειπε οτι ειναι χωρισμενος,η αληθεια αυτη μαθαινεται αργα ή γρηγορα...απορω πώς συνεχιζει και τι ονειρα κανει στη ζωη της...αλλα οπως λες,αν ειχε τετοιους προβληματισμους,ολα θα ηταν διαφορετικα.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
thequeen86 δεν το συζητώ ο άνθρωπος θέλει πολύ ξύλο. Αλλά του χρειάζεται κάτι χειρότερο. Να τον χωρίσει η γυναίκα του, να του πάρει παιδιά και σπίτι και να τον κάνει πέρα η οικογένεια του. Όχι γιατι επέλεξε να χωρίσει αλλά γιατί είχε παράλληλη σχέση που δεν αποφασίζει αν σίγουρα θα την κρατήσει ή όχι και σηκώνει και χέρι ο αχρείος. Μια μέρα θα το μετανοιώσει σίγουρα. Αλλά με συγχωρείς και αυτή η Λουκία γιατί έκανε τόσο καιρό υπομονή; Σάμπως ήταν κάτι περαστικό; Αφού τον βλέπει ότι έχει θράσος.Τα μεγαλύτερα θύματα είναι τα παιδιά σε αυτή την ιστορία που πληρώνουν τα λάθη των μεγάλων. Όπως είπαν τα κορίτσια να βρει έναν καλό δικηγόρο και να μην κάνει καμία ενέργεια χωρίς τη συμβουλή του όπως την κλειδαριά για να μη γυρίσει εναντίον της. Αφού έχει την δουλιτσα της ας σταθεί στα πόδια της και ας αφήσει τον πασά στην άλλη να δούμε πόσο θα τον αντέξει με τέτοιο χαρακτήρα 24ωρα και όχι στα κλεφτα.Να δούμε....

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:thequeen86 δεν το συζητώ ο άνθρωπος θέλει πολύ ξύλο. Αλλά του χρειάζεται κάτι χειρότερο. Να τον χωρίσει η γυναίκα του, να του πάρει παιδιά και σπίτι και να τον κάνει πέρα η οικογένεια του. Όχι γιατι επέλεξε να χωρίσει αλλά γιατί είχε παράλληλη σχέση που δεν αποφασίζει αν σίγουρα θα την κρατήσει ή όχι και σηκώνει και χέρι ο αχρείος. Μια μέρα θα το μετανοιώσει σίγουρα. Αλλά με συγχωρείς και αυτή η Λουκία γιατί έκανε τόσο καιρό υπομονή; Σάμπως ήταν κάτι περαστικό; Αφού τον βλέπει ότι έχει θράσος.Τα μεγαλύτερα θύματα είναι τα παιδιά σε αυτή την ιστορία που πληρώνουν τα λάθη των μεγάλων. Όπως είπαν τα κορίτσια να βρει έναν καλό δικηγόρο και να μην κάνει καμία ενέργεια χωρίς τη συμβουλή του όπως την κλειδαριά για να μη γυρίσει εναντίον της. Αφού έχει την δουλιτσα της ας σταθεί στα πόδια της και ας αφήσει τον πασά στην άλλη να δούμε πόσο θα τον αντέξει με τέτοιο χαρακτήρα 24ωρα και όχι στα κλεφτα.Να δούμε....

αυτο ελεγε κ εκεινη χτες.να δω πως θα τον ανεχτει με τις ιδιοτροποιες του.θα τον διωξει κ αυτη αργα η γρηγορα

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Όταν τους βλέπουν 2-3 ώρες τη μέρα πλυμένους, σιδερωμένους, σινιαρισμένους όλοι τους καλοί είναι. Για να του πλύνει τα σωβρακάκια και να του μαγειρεύει που το ένα του ξινίζει και το άλλο του βρωμάει...γιατί τέτοιος είναι. Και όταν της πει δώσε μου το μισθό σου για να κάθομαι εγώ τότε να δει χαρές που θα κάνει.

thequeen86

thequeen86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Όταν τους βλέπουν 2-3 ώρες τη μέρα πλυμένους, σιδερωμένους, σινιαρισμένους όλοι τους καλοί είναι. Για να του πλύνει τα σωβρακάκια και να του μαγειρεύει που το ένα του ξινίζει και το άλλο του βρωμάει...γιατί τέτοιος είναι. Και όταν της πει δώσε μου το μισθό σου για να κάθομαι εγώ τότε να δει χαρές που θα κάνει.

σιγουρα.κ μετα νομιζει αυτος οτι θα παει μισω στην γυναικα του κ ολα μελι γαλα.δν παει καλα μιλαμε

eirinifth

eirinifth
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα κοριτσια!!!! ειπα και εγω να ξεκουραστω και να κοιμηθω λιγακι και τι να δω, δυο μερουλες ελειψα και απο οτι ειδα εγιναν πολλαααα.... τι να πω κοριτσια μου υπομονη και κουραγιο!!!! Μακαρι να μπορουσα να κανω και εγω κατι για εσας αλλα ειμαστε μακρυα!!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την χτυπαγε κιολας? Shocked Τρεχοντας να φυγει!!!

elena25

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τι λέτε ρε κόρες! Τι έχει γίνει εδώ πέρα;;;

Ωραίος άντρας! Έτσι πρέπει να είναι ο σωστός ο άντρας! Συγχαρητήρια να του δώσετε βρε!

Πφ... Υπομονή στη γυναίκα του μόνο και να ξεκαθαρίσουν γρήγορα τα πράγματα για να ηρεμήσει!

Με την Τατιάνα τι γίνεται; Έχουμε κανένα νεότερο;

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Την χτυπάγε;θα του είχα κόψει τα χέρια απο την ρίζα κ αν όχι εγω τα αδέρφια μου,χαχαχ..τι μαλακες υπάρχουν στον κόσμο...

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επεσε ενα μπαλκονη κοντα στο σπιτι μου κοριτσια σοκ τεραστιο ξεκολησε κ εφυγε ποπο εκει που δεν το περιμενεις να σου ρθει στο κεφαλη ενας περαστικος χτυπισε αλλα δεν ξερω αν χτυπισε ασχημα τον πλακωσε,ελεος παναγια μου εκει που περπατας να σου ερθει μπαμ πανω σου,το ειδα κ επαθα σοκ τρομαξα πολυ κ περναει πολυς κοσμοσ σε αυτο το σημειο

TΟΥΡΤΙΤΣΑ

TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εχω μι απορια στο master scef jounior μαγειρευουν τα πιτσιρικια?εσεις τι πιστευτε?εγω πιστευω πως οχι,τους δειχνουν τι να κανουν και πως να το κανουν.δεν μπορει 10-13 χρονων παιδια να μαγειρεουν ετσι?και αντε λες βλεπουν την μαμα στο σπιτι.ολα αυτα τα παιδια γκουρμε τρωνε στα σπιτια τους και η μαμα τους τα στηνει επαγγελματικα τα πιατα γιατι αλλιως δεν τους κατεβαινει?φακες και φασολια δεν τρωνε?

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:εχω μι απορια στο master scef jounior μαγειρευουν τα πιτσιρικια?εσεις τι πιστευτε?εγω πιστευω πως οχι,τους δειχνουν τι να κανουν και πως να το κανουν.δεν μπορει 10-13 χρονων παιδια να μαγειρεουν ετσι?και αντε λες βλεπουν την μαμα στο σπιτι.ολα αυτα τα παιδια γκουρμε τρωνε στα σπιτια τους και η μαμα τους τα στηνει επαγγελματικα τα πιατα γιατι αλλιως δεν τους κατεβαινει?φακες και φασολια δεν τρωνε?

Χαχαχαχα,ελα μου ντε?ΧΑχαχαχαχ..

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
marinaki <3 <3 έγραψε:επεσε ενα μπαλκονη κοντα στο σπιτι μου κοριτσια σοκ τεραστιο ξεκολησε κ εφυγε ποπο εκει που δεν το περιμενεις να σου ρθει στο κεφαλη ενας περαστικος χτυπισε αλλα δεν ξερω αν χτυπισε ασχημα τον πλακωσε,ελεος παναγια μου εκει που περπατας να σου ερθει μπαμ πανω σου,το ειδα κ επαθα σοκ τρομαξα πολυ κ περναει πολυς κοσμοσ σε αυτο το σημειο

Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 12 606100 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 12 606100 Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 - Σελίδα 12 606100

ioannageo

ioannageo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Xρόνια πολλά Φωτεινούλες!!!

http://www.beboulino.gr

evvi

evvi
καλησπερα τσουπρες!!! καθησα και εγω να σας διαβασω γυρισα απ την δουλεια εβαλα τον μικρο για υπνο και τωρα βγαζω γαλα για αυριο.

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Evvi,Χρονια πολλα σε ολσες γιορταζουν...
Καληνυχτα απο μενα.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις