151 Απ: Τι σκεφτεστε αυτη την στιγμη;;;; #18 Τετ Ιαν 04, 2012 8:00 am
TΟΥΡΤΙΤΣΑ
Πρωταγωνιστής!!
καλη περιπτωση ακουγεται.ελπιζω αυτοι τη φορα νε ειστε τυχεροι και να μην ξαναμετακομισετε παλι,γιατι φουσκωνει και η κοιλιτσα και ειναι δυσκολο.βοηθεια εχεις τουλαχιστον?blackrose έγραψε:TΟΥΡΤΙΤΣΑ έγραψε:καλε εσυ τωρα δεν μετακομισες?παλι?blackrose έγραψε:Tατι καλα λεει η μαμαβιβο....μην φωναξεις και χασεις το δικιο σου...ψυχραιμια..απλα ψυχραιμια,σκεψου ηρεμα.
Κασσιανακι μακαρι να εισαι εγκυουλα!!!!!!! σου το ευχομαι!
Καλησπερα σας κοριτσακια ,εγω εδω φουσκωνω χαλαρααααα!!!δοξα το θεο ολα καλα,εκτος που μετακομιζουμε και θελω να ξεμπερδευουμε!!!!Για την ωρα νυσταζω...το κοβω να με παιρνει ο υπνος....παντως η μπεμπα μου μια χαρα ξυπνια ειναι τωρα!!
ΠΑΛΙ τουρτιτσαααααααα......ωχ κουραγιο,αστα βραστα μεγαλη ιστορια,να φυγουμε να ησυχασει το κεφαλι μας,τα λαθη πληρωνονται.....βρηκαμε αλλου σπιτι,να φυγουμε να μην εχουμε μπελαδες,απλα με λιγα λογια νομιζανε οτι ειμαστε κοροιδα εκει...τωρα βρηκα λιγο πιο ακριβο σε ενοικιο αλλα εχει αλλα καλα,τζακι(οικονομικο για το χειμωνα),πανω σε πλατεια(οτι πρεπει για τη μπεμπα μου),φυσικο αεριο(εξτρα οικονομια απο το πετρελαιο και δεν εχεις να κανεις με κανεναν παρα μονο με την εταιρια)..και ειναι κεντρο αποκεντρο,ενω εκεινο ητανε αρκετα μακρυα!Περισσοτερα συν....με 100 ευρω παραπανω το μηνα.Τουλαχιστον θα βγαινουν τα λεφτα μας ιδιως το χειμωνα με το τζακι...!Και η περιοχη ειναι η πλεον καταλληλοτερη σε 5 λεπτα με τα ποδια ειμαι στο κεντρο...Με λιγη οικονομια,θα τα καταφερουμε!